Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

"ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ"



"ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΑΤΑ ? ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...


ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΦ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ? ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ. ΕΔΩ Η ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΩΣΕ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΚΑΡΑΒΕΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΟΛΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΑ !!! ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ? ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!! ΒΓΕΙΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ.

ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΞΑΦΝΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ, ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!!!"

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Αναρτήθηκε από troktiko στις 10:23 π.μ.
Σάββατο, 13 Μαρτίου 2010

Σχόλιο : Τα blogs βοηθούν τον αγώνα μας. Στείλτε όσα περισσότερα μηνύματα μπορείτε. Εκφράστε την αγανάκτησή σας, το θυμό σας και ότι άλλο αισθάνεστε για το πρόβλημα που ακούει στο όνομα ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ. Πρέπει η φωνή μας να φτάσει στα αφτιά της Πολιτείας.

17 σχόλια:

  1. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ.
    ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΟΤΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?

    ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ?

    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ?

    ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ?

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ..ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
    ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΟΥΜΕ?
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_5975.html


    κ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ


    ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά βγήκα —δυστυχώς— για άλλη μια φορά αληθινός για το κόμμα που εδώ και πολλά, πολλά χρόνια μας γεμίζει ψέματα. Φυσικά όπως το είχα προβλέψει, πριν τις εκλογές μας φλόμωσε στις μπαρούφες και μετά τις εκλογές μας έκανε να αηδιάσουμε. Για εκείνο που λυπάμαι όμως περισσότερο, είναι ότι ένας Γιωργάκης με μυαλό ίσα με μιας κότας, κατέφερε να ξεγελάσει τόσους ανθρώπους.

    Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότεροι από αυτούς που ψήφισαν Γιωργάκη, δεν έχουν μυαλό ούτε όσο μια κότα. Ήταν φως φανάρι ότι ο βλαμμένος ο χοντρός —όσο βλαμμένος κι αν ήταν— θέλησε να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Ξέρετε γιατί; Γιατί απλά ήξερε, όπως και ολόκληρο το βρωμερό σύστημα ότι μέτρα τόσο εξοντωτικά δεν θα μπορούσε να πάρει μια δεξιά κυβέρνηση, παρά μόνο μια κυβέρνηση που εδώ και χρόνια έχει κλέψει όλα τα συνθήματα της αριστεράς (αφού η αριστερά το επέτρεψε) και κυβερνάει πάντα ελέω ηλιθίων.

    Πολλοί μάλιστα πιστεύουν ότι αυτά τα μέτρα δεν θα εφαρμοστούν στον ιδιωτικό τομέα. Ξυπνήστε ηλίθιοι, όλα όσα γίνονται, δεν γίνονται σε καμιά περίπτωση για τους δημοσίους, αλλά για τον ιδιωτικό τομέα μιας και οι βιομήχανοι και οι έμποροι είναι εκείνοι που επιβάλλουν αυτά τα μέτρα. Τα επέβαλλαν πρώτα στο δημόσιο για να σπείρουν διχόνοια και μετά θα δείτε τι αγγούρι έχει να πέσει στον ιδιωτικό τομέα και μάλιστα το αγγούρι θα είναι ακόμα πιο σκληρό.

    Δυστυχώς, έχω βαρεθεί να τα λέω και να τα γράφω. Ξέρω ότι μόνος μου τα λέω και μόνος μου τα διαβάζω. Φαίνεται ότι εμείς οι έλληνες έχουμε χρόνια ηλιθιότητα, αλλιώς δεν μπορεί κανείς να εξηγήσει πώς είναι δυνατόν να ανεβάζει κανείς πάλι ένα κόμμα που λεηλάτησε επί είκοσι χρόνια ολόκληρη την Ελλάδα.

    Δυστυχώς και πάλι έχουμε κυβέρνηση και ΜΜΕ που προσπαθούν να κάνουν όσο περισσότερο κακό γίνεται στα ηλίθια βόδια που τους έδωσαν την εξουσία. Τώρα θα μου πεις, μάλλον είσαι εντελώς μόνος σου, οπότε είσαι εσύ ο βλαμμένος, μιας και όλοι εμείς οι υπόλοιποι πιστεύουμε το ΠΑΣΟΚ.

    Ας είναι, τουλάχιστον μπορεί μεν να είμαι βλαμμένος, αλλά αυτή η ηλιθιότητα μου με έχει κάνει να βλέπω και όχι να προβλέπω το μέλλον αυτής της χώρας. Ε, λοιπόν, έρχονται πολύ χειρότερα πράγματα και θυμηθείτε το…


    Αναρτήθηκε από Writer στις 12:44 1 comment
    Ετικέτες ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΨΕΙΣ?
    Η ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΚΑΙ.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------

    ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΙ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 ΤΗΝ ΩΡΑ 21.00 ΑΝΕΚΟΙΝΩΘΗ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ [ΚΡΑΤΟΣ].ΓΡΑΦΩ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΕΛΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΡΙΝ Η ΑΣΠΙΣ ΔΗΜΕΥΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΠΙΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ Η' ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΔΗΜΕΥΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ (ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΡΘΑ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΚΑΙ) ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΡΙΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΜΙΑΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ Η' ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ. ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ(ΕΝΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ) (1)ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, (2)ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, (3)ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΣ Η' ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ΄.... (Α) ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ (Β)ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ(ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ) (Γ) ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ (Δ)ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΑ Η' ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ {ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΚΑΙ} ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΑΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑΧΙΣΤΑ ΣΥΝ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΤΟΚΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ 12¨'/.. ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ. ΖΗΤΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ EΥΡΟΤΖΑΣΤ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΓΟΗΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟΥ ΘΑ ΧΩΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ....ΣΥΝΕΧΕΙΑ....
    . Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ . ΘΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΘΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΙΟ,ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΠΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ,ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΜΕΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΔΩ-.
    ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΙΔΕΑ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΙΠΑΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΓΡΑΠΤΑ¨. "ΤΑ ΤΑΔΕ ΚΡΑΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΗ ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ." Η ΥΠΟΘΕΣΗ "ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ" ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟ ΛΙΘΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΜΗ ΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ "ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ" ΚΑΙ ΜΗ ΛΥΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΤΖΑΣΤ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ "ΨΩΜΙΑΔΗ" ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ ΟΠΟΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 11 ΤΟΥ ΣΚΑΙ (ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ! ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 50 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΜΑΣ. ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ MAIL ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΣΤΟ BLOG TA EMAIL ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ! Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ! ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιοί είναι αυτοί οι βουλευτές; Oνόματα τώρα. Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από ότι είδα στο site του EUROJUST εργάζεται ένας Ελληνας ονόματι Νικόλας Καραγιάννης με email protocol@eurojust.europa.eu. Mήπως να επιχειρούσαμε μία επαφή μαζί του ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟ ΤΟ 2003 Ο ΨΩΜΙΑΔΗς ΕΚΛΕΒΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΕΓΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_2_14/03/2010_394062

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. και κανείς δεν έχει αναφέρει μέχρι τώρα, την CITIBANK που μετά την κατάρρευση της LEHMAN άφησε τους πελάτες στους οποίους πιεστικοτατα έιχει πουλήσει προιόντα της, να ψάχνονται μόνοι, για μία ακόμη φορά δηλώνει "απλά διαμεσολαβήτρια", όταν ασφυκτικά πουλούσε σε εκατοντάδες πελάτες της προιόντα της NORDSTERN COLONIA που αργότερα έφυγε και την πήρε η COMMERCIAL VALUE. Τώρα αρνείται ακόμα και να τους συμβουλέψει, αφήνοντάς τους άφωνους και απορημένους. αυτοί την citi γνώριζαν δηλώνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ [ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,ΒΗΜΑ,ΣΚΑΙ]ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.ΑΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δυστυχώς και εγώ και η γυναίκα μου είχαμε ασφαλιστεί στην Ασπίς εδώ και 18 χρόνια. Σήμερα προσπαθούμε να ασφαλιστούμε σε άλλη εταιρεία (Εθνική) και μας έχουν ζητήσει ένα κατεβατό εξετάσεις και λεπτομέρειες για διάφορα φάρμακα που είναι γραμμένα στα βιβλιάρια υγείας. Και να σκεφτεί κανείς ότι στα 18 χρόνια είχαμε χρησιμοποιήσει 1 φορά την Ασπίς για μια αφαίρεση πέτρας. Σήμερα η Εθνική ζητάει να εξαιρεθούν διάφορες ασθένειες γιατί κάποτε πήρα ένα φάρμακο η έκανα μια συμβατική αγωγή χωρίς όμως να έχω κάτι σοβαρό.(αντιφλεγμονώδη για την μέση και τέτοια) Όλα τα χρόνια ήμουν συνεπής με τις ασφαλιστικές μας εισφορές αλλά που με στερήσεις τις καταβάλαμε για 18 χρόνια !!!! Πάντα είχαμε "ασφαλιστική συνείδηση" στερούμασταν άλλα πράγματα για να νιώθουμε ασφάλεια αλλά και για να έχουμε μια καλή υγειονομική αντιμετώπιση σε κάτι που μπορεί να μας συνέβαινε . Σήμερα που γράφω είμαστε ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ και προσπαθούμε στα 44 και 45 μας χρόνια να βρούμε μια ασφαλιστική εταιρεία και να ξεκινήσουμε απ ‘ την ΑΡΧΗ !!! Είναι αμαρτία !! Πως μπορεί κανείς να εγγραφεί στον Σύλλογος ζημιωθέντων της Aσπίς Πρόνοια; Έχουν κάποια ιστοσελίδα η τουλάχιστον τηλέφωνο; Είμαστε πολλοί αυτοί που είχαμε ασφάλεια ζωής στην Ασπίδα και νομίζω ότι όσο περισσότερα είναι τα μέλη τόσο πιο ισχυρός θα είναι ο σύλλογος. Ευχαριστώ E mail : spsp65@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δυστυχώς και εγώ και η γυναίκα μου είχαμε ασφαλιστεί στην Ασπίς εδώ και 18 χρόνια. Σήμερα προσπαθούμε να ασφαλιστούμε σε άλλη εταιρεία (Εθνική) και μας έχουν ζητήσει ένα κατεβατό εξετάσεις και λεπτομέρειες για διάφορα φάρμακα που είναι γραμμένα στα βιβλιάρια υγείας. Και να σκεφτεί κανείς ότι στα 18 χρόνια είχαμε χρησιμοποιήσει 1 φορά την Ασπίς για μια αφαίρεση πέτρας. Σήμερα η Εθνική ζητάει να εξαιρεθούν διάφορες ασθένειες γιατί κάποτε πήρα ένα φάρμακο η έκανα μια συμβατική αγωγή χωρίς όμως να έχω κάτι σοβαρό.(αντιφλεγμονώδη για την μέση και τέτοια) Όλα τα χρόνια ήμουν συνεπής με τις ασφαλιστικές μας εισφορές αλλά που με στερήσεις τις καταβάλαμε για 18 χρόνια !!!! Πάντα είχαμε "ασφαλιστική συνείδηση" στερούμασταν άλλα πράγματα για να νιώθουμε ασφάλεια αλλά και για να έχουμε μια καλή υγειονομική αντιμετώπιση σε κάτι που μπορεί να μας συνέβαινε . Σήμερα που γράφω είμαστε ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ και προσπαθούμε στα 44 και 45 μας χρόνια να βρούμε μια ασφαλιστική εταιρεία και να ξεκινήσουμε απ ‘ την ΑΡΧΗ !!! Είναι αμαρτία !! Πως μπορεί κανείς να εγγραφεί στον Σύλλογος ζημιωθέντων της Aσπίς Πρόνοια; Έχουν κάποια ιστοσελίδα η τουλάχιστον τηλέφωνο; Είμαστε πολλοί αυτοί που είχαμε ασφάλεια ζωής στην Ασπίδα και νομίζω ότι όσο περισσότερα είναι τα μέλη τόσο πιο ισχυρός θα είναι ο σύλλογος. Ευχαριστώ E mail : spsp65@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. σας παρακαλω αν καπιος ξερει αναρτηστε τα email που πρεπει να απευθυνθουμε η να καταθεσουμε το προβλημα μας..τι γινετε θα κατεβαιναν καπια συμβολαια για διασταυρωση τελικα παλι γριφος η υποθεση??? δηλ τι να ξεκινηση ο καθενας μονος του αγωγες? τι γινετε? κατι νεοτερο απο λογια οκ! εργα ομως?αν ξερει καπιος ας ενημερωση παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.