Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Γιά αύριο τα μέχρι στιγμής μηνύματα για την μαζικότητα της συγκέντρωσης είναι πολύ θετικά!
Εχουμε προγραμματίσει διάφορες ενέργειες κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης, αλλά υπάρχει και μία για την οποία είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων.
Φωτοτυπήστε τα συμβόλαια σας, σβήστε το όνομα σας και τα στοιχεία επικοινωνίας ώστε να μην χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε με "περίεργους σκοπούς" και φέρτε μαζί σας τα αντίγραφα.
Θα τα πετάξουμε στην πόρτα του υπουργείου ώστε να κλείσει από το βουνό που θα σχηματιστεί και θα δώσουμε μία εικόνα σε όλα τα ΜΜΕ για το πως οι αρμόδιοι έχουν μεταχειριστεί τα συμβόλαια μας που φρόντιζαν την υγεία μας , τις αποταμιεύσεις μας, τις ανασφάλειες μας, τις ζωές μας τις ίδιες!!

32 σχόλια:

  1. πως μπορεί κάποιος να εγγραφεί στο σύλλογο, είμαι παθών από κρήτη
    μάνος σαββάκης soc4@social.soc.uoc.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O k. PANTELIDIS,,EINAI STA SHEDIA NA EMFANISEI KANENA STOIXEIO?
    EHOYME MEINEI STA PRO XRISTOY!
    POS XEROUME TI ZHTAME AN DE MAS PEI TA POSA KAI APO POU AKRIVOS VGAINOUN?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι δεν μπορει να υπολογιεσει φιλε μου,,απο 300 -450 εκ, η ζημια,πρπει να γινει αποτιμηση. Μην μπερδευομαστε,δεν ζηταμε χρηματα,δεν μας ενδιαφερει η ζημια, μας ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΛΥΨΗ 100%!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ, ΦΑΝΗΚΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΙΑΛΑΚΤΙΚΟΣ..ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ..
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ..
    Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ?
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

    ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΚΕΨΗ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ..
    ΣΚΟΠΕΥΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΣΩ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ- ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ- ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΣΩΝ ΦΙΛΩΝ- ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΣΥΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ κ.ΣΑΧΙΝΙΔΗ.
    ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ!!
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ-ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ- .....ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ...ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ!!! ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΩ ΘΑ ΕΠΙΣΥΝΑΨΩ ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ ΠΟΣΑ!!!ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ-ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ- ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ( ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΙΣΚΟΙ ) ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΜΕΤΑ ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΙΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ..ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΝΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟ ΕΓΓΗΥΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ..ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ..ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ..
    ΑΛΗΤΕΙΕΣ!!ΚΑΜΑΡΩΣΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ..
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΗ..ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΤΟΝ ΟΧΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΡΙΣΤΕ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥ ΥΨΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ!!!

    http://troktiko.blogspot.com/2010/03/10_3095.html

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=1395&la=1&cat_id=4

    καλυφθηκαμε τωρα....
    σαλαμοποιηση θα κανουν οπως φαινεται..
    αποδυναμωση των διαμαρτυριων και πολλοι χαμενοι...

    εχει προγραμμα..το βλεπουμε εξι μηνες τωρα..εχει στοχευση καλη και με τις ευλογιες του κ.σαχινιδη!
    ΕΥΓΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν ο κ. Παντελίδης προσβλέπει σε κάτι είναι να επιτύχει την τμηματική μεταφορά του χαρτοφυλακίου της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ σε τρίτες ασφαλιστικές εταιρίες.

    Όπως ο ίδιος θεωρεί, ένα πολύ μεγάλο μέρος των χαρτοφυλακίων της εταιρίας θα μπορούσε υπό ειδικές προϋποθέσεις να μεταφερθεί σε άλλες ασφαλιστικές, ώστε άπαντες τελικά να βγουν κερδισμένοι από μια κυριολεκτικά χαμένη υπόθεση.

    Κερδισμένες θα βγουν για παράδειγμα όσες εταιρίες επιδείξουν ενδιαφέρον για το πελατολόγιο της Ασπίς. Εφόσον καταλήξουν σε συμφωνία με την Επ.Ε.Ι.Α. για τη μεταφορά συμβολαίων θα έχουν ενισχύσει την παραγωγή τους σε μια περίοδο κατά την οποία, λόγω της κρίσης, ο ανταγωνισμός κυνηγά κυριολεκτικά με το… ντουφέκι νέα συμβόλαια.

    Κερδισμένοι θα είναι και οι ασφαλισμένοι, που, σήμερα, επί της ουσία παραμένουν ανασφάλιστοι, καθότι να βρεθούν υπό νέα εταιρική σκέπη. Ο κ. Παντελίδης θεωρεί ότι με τον τρόπο αυτό η υπόθεση Ασπίς θα κλείσει με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες για την ασφαλιστική αγορά.

    Σίγουρα ο δρόμος στον οποίο θα πορευτεί ο κ. Παντελίδης είναι δύσβατος. -Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις θα αναγκαστεί να λάβει αποφάσεις που μόνο ευχάριστες δεν θα είναι για ορισμένους.

    εκανε το σκιτσακι του ο σαχινιδης..και τωρα θα μας σωσει...καποιους...τους τυχερους..ο παντελιδης..
    θα ειμαστε τα καλα και τα κακα συμβολαια...
    θα παρακαλουμε γονυπετεις τις ασφαλιστικες να...μας ..προτιμησουν...

    ενα ειναι βεβαιο.,οτι ο κοσμος δε μασαει αλλο..με τα λεφτα μας,,ξενη διαχειριση..και διαχωρισμοι σε καλα καικακα παιδια?
    απο προσφυγες, κατασχεσεις περιουσικαων στοιχειων των υπευθυνων μεχρι πισσα και πουπουλα!!!
    ποιος τους πιστευει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://troktiko.blogspot.com/2010/03/h-aspis-bank.html

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας διαβαζαμε και κατι θετικο!!

    Αυτοι καθε μερα το προχωρουν το πραγμα.

    http://www.capital.gr/News.asp?id=926226

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριοι της ΕΑΕΕ, νομίζω οτι εθελοτυφλείτε! αφού επι μήνες, στρατολογήσατε ασφαλιστές της ΑΣΠΙΔΟΣ και πρόσφατα της COMMERCIAL, οι οποίοι ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ
    ΚΑΘΗΚΟΝ ειναι να αποκαταστήσουν την Α’βαθμια και Β’βαθμια περίθαλψη των πελατών τους, (κι’αυτό γίνεται μεθ’επιτάσεως απο τους πελάτες ), απομένουν οι ανω των 60 ετων πελάτες, τα εφ απαξ καταβολής επενδυτικά, και τα περιοδικων καταβολών προγράμματα, τα οποία σε 3, 4, 5 χρόνια, λήγουν!! Αρα το οφελος θα ειναι οι καταβολές των περιοδικών προγραμμάτων (για πόσο καιρό ακόμα!), και μελλοντική
    παραγωγή απο δίκτυο που ΕΧΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙ σε ανυπέρβλητο βαθμό, οι οποίοι παρακαλούν τον ΘΕΟ ,να ξεμπλέξουν απο αυτήν την ιστορία, υγειείς, πρωτ’απο ολα!!! Απο που λοιπον οι προτάσεις σας ,ειναι εποικοδομητικές για τον ΚΛΑΔΟ, απλά κοιτάτε να τα μπαλλώσετε οπως-οπως, να ξεχαστεί το πράγμα, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΑΥΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ (και τελικά ραδιούργο), της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας, (αυτό θα αποδειχθεί οταν κάποια στιγμή το Κράτος ολοκληρώσει ΤΕΛΙΚΑ την απογραφή , που εδώ και 6 μήνες δεν το εχει κάνει ακόμη), θα αποδειχθεί αυτό, και αντι να προσπαθήσετε να διορθώσετε τα » του οικου σας», ΑΚΟΜΗ ΤΟ «ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΙΝΕΖΟΙ»!! Καταλαβέτε το, εχει γίνει πλεον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ και ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ γνωστό , οτι Ελληνες πολίτες σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρία της Χώρας, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ !! ΤΟ ΔΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΣΑΝ «ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ», ΝΙΠΤΕΙ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ! ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ???
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τελικα εγινε απογραφη των υπαρκτων συμβολαιβν γιατι υπαρχουν και μαιμου.τα εφ απαξ συμβολαια τι θα γινουν??χαμενα για χαμενα/ οκ! τι αλλο μενει?να τρελαθει ο ελληνας και να καθαριζει κοσμο.ελεος κατι πιο σουρεαλιστικο υπαρχει? δωστε στοιχεια για κανενα νεο blog αν ξερετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ..

    ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά πήγε η συγκέντρωση. Είχε αρκετό κόσμο και ήταν με παλμό. Παρακαλώ ενημερώστε μας για τις επόμενες ενέργειες σας.

    Τι γίνεται η υπόθεση τις προσφυγής στην ευρωπαική επιτροπή και τον κύριο Kugal? Έχουμε κανένα νέο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ? ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ... ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ..
    ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ? ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ? ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ..ΝΕΧΤ ΤΙΜΕ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ... ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ & ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ.. ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ..
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΝΑΡΚΩΣΗ ΑΠΟ ΜΜΕ (ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ)ΚΑΙ LEXOTANIL ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ-ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ/ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.... ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ/ΝΟ MORE DRUGS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ! ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΣΚΑΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ 1500 ΚΑΙ 2000 ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ? ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΚΡΗ! ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΚΙ' ΕΚΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ! ΓΡΗΓΟΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μηπως ειναι εφικτο να συγκεντρωσουμε υπογραφες σε πολυ συντομο ομως διαστημα κατω απο ενα κειμενο που να ειναι σε τυπο καταγγελιας καιθεσεων...και να κοινοποιηθει στους φορεις?

    Εννοω υπογραφες που να ξεπερνουν τις 10.000.- και σε διαστημα λιγοτερο των 15 ημερων..
    Οσο ουτοπικο και μη υλοποιησιμο φαινεται, πιστευω οτι μπορει να γινει πιο ευκολα , ακομα πιο μαζικα και απο τη συγκεντρωση τη χθεσινη.
    Πολυς κοσμος δεν εχει στη νοοτροπια του τη διαδηλωση, εχουν καποια ηλικια, δε θελουν να εκτιθενται..δεν ξερω τι και πώς.
    Αλλα αν κατεβασετε ενα κειμενο..το τυπωνουμε 100 ατομα..το στελνετε στα γραφεια και στους ασφαλιστες...και αναλαμβανουμε ολοι να συγκεντρωθουν υπογραφες..
    Μεχρι και παγκο να στησουμε στις πολυ μεγαλες πολεις..σε κεντρικο δρομο..που να γραφει ΑΣΠΙΣ και να μαζευουμε υπογραφεςε...

    Επωνυμη καταγγελια ασφαλισμενων..
    και παραυτα στα υπουργεια και στους φορεις..
    Σκεφτειτε το...δε φαινεται κακο...
    Εγω ξερω 20 ανθρωπους που δεν εμφανιστηκαν σε καμια συγκεντρωση και δεν βλεπουν ουτε το μπλογκ και εχουν απο 5-7 συμβολαια ο καθενας.
    Καθενας το διπλανο του..
    Το προβλημα μονο ειναι ο χρονος..
    Θελει παραλληλες ενεργειες.Το ξερουμε οτι τα συμβολαια ειναι καποιου αριθμου..ενεργη αντιδραση δε βλεπουμε..επωνυμη..
    Επισης η Ε.Ε τι εξελιξεις εχουμε?
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..ΦΟΙΤΗΤΗΤΕΣ κλπ. ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΡΖΙΛΙΚΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΜΕΡΗ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΛΟΓΟΥ..
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ..
    ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ..
    ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ,,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΝΤΕΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΟΜΟΥΣ.

    ΑΥΤΑ.,,,ΟΧΙ ΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ..
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΔΥΝΟ..ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ..ΣΥΝΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ..
    ΠΕΝΤΕ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΙΣΚΗ.. 10 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ κλπ.
    ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ..
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΓΕΝΙΚΗ..ΜΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ..
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ..ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ειναι δυσκολο να συγκεντρωθουν πολλα ατομα, γιατι δεν υπαρχει επαγγελματικη συνοχη..ο κοσμος προερχεται απο πολλους χωρους και δε γνωριζει ο ενας τον αλλον.
    Εξαλλου ειναι τετοια τα καθημερινα θεματα της επικαιροτητας, που δεν μπορει να προηγηθει το δικο μας, οσο και τραγικο ναι ειναι.
    Ηταν μια πρωτη κινηση..και λαμβανεται σοβαρα υποψη.
    2.000.- ατομα δεν ειναι λιγο..δεν εχει ξαναγινει ..Ειναι πολλοι με μικρα συμβολαια..
    που θεωρουν οτι χανουν αντιστοιχα ποσα με την περικοπη μισθων που τους γινεται..ειναι τετοιοι οι καιροι.
    ομως θα ηταν προθυμοι να δωσουν τα ονοματα τους και να διαμαρτυρηθουν ενυπογραφα..και αυτο ειναι δυναμη και μεγαλη πιεση..θελουμε 10.000.- υπογραφες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΛΛΗΝ. ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΜΕ 3% ΜΕΣΩ ΤΗς ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ..
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΤΩΝ 10.000.- ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ ..ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΦΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ..

    ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ..ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΚΑΛΙΚΕΣ ΤΟΥΣ..
    150 ΕΚΑΤ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΤΩΝ ΤΩΝ 10.000.-
    ΑΣ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΑ..ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟς.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΜΜΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ..ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΣ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΑ, ΔΟΘΗΚΕ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ..
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ.
    ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΗΤΑΝ..
    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
    ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μηπως ξερει καποιος..χθες ακουσαμε οτι ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, θα εχει στην εκπομπη του για το θεμα της ΑΣΠΙΣ αποκαλυψεις λεει..με ονοματα υπουργων κλπ που εμπλεκονται..

    κανενα αλλο στοιχειο? ποτε και πού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιατί αυτοί οι 20 άνθρωποι που ξέρετε με τα 5-7 συμβόλαια ο καθένας δεν εμφανιστηκαν πουθενά; Είναι υπερήλικεες, βρίσκονταιν εκτός Αθηνών (Θεσ/νίκης), ή ζουν σε άλλο πλανήτη;;
    Mε τις πλάτες λίγων δυστυχώς δουλειά δεν γίνεται και το παιχνίδι θα χαθεί. ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. πολλοι εχουν στραφει σε αγωγες προς πασα κατευθυνση που ετοιμαζονται, γιατι εχουν μεγαλα ποσα και προφανως δεν επιλεγουν τον τροπο της διαδηλωσης για να αντιδρασουν. πιστευω οτι θα εδιναν τα στοιχεια τους και θα δημοσιοποιουσαν και τα συμβολαια τους.
    εδω με τα οικονομικα μετρα θα επρεπε να βουλιαξει το πανελληνιο..γιατι να περιμεναμε μεγαλυτερη συμμετοχη? που και αυτη που καναμε χθες επιτυχημενη ηταν.απλως οι καιροι ειναι δυσκολοι και δεν ακουγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ..ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΦΜΑΝΙΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ..

    Ο ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΗ ΔΕ ΦΑΝΗΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=1675&la=1&cat_id=4


    APROKALYPTA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ....!!!

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ!!!

    -ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΩΣ ΑΣΠΙΣ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ANTE NA ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΤΝΤΡΩΣΗ...
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ? ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΠΑΛΜΟ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝ Η ΦΟΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ... ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΗ ΦΟΒΟΒΑΣΤΕ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΤΕ...ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ...
    ΑΚΟΥ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΒΟΥΝ???.. ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ..
    ΑΙΣΧΟΣ..!! ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. στο παραπανω σχολιο συμφωνω απολυτως καπιοι ασφαλιστες δεν μπηκαν στον κοπο να εμημερβσουν ουτε τους πελατες τους οταν τα επαιρναν ομως καλα ηταν μπορω να καταθεσω και ονοματα αλλα θα με κοψουν το ξερω .ζητησαμε απο το συλλογο οπου μας χρειασθουν να μας φωναξουν περιμενουμε...και για τις υπογραφες οκ καλη ιδεα οτι κανουμε παραπανω κερδος ειναι .απλα να δηλωνουμε παρων αυτο μετραει και να μην φοβομαστε να βγουμε στους δρομους !!!!λιγοι εστω λιγοι αν η φωνη μας ειναι οσων 100 και οι λιγοι κρατανε θερμοπυλες και εγω που υπογραφω ειμαι γυναικα επωνυμη και οχι ανωνυμη και βολεμενη. θα κατεβω με το ανηλικο παιδι μου .γιατι το ψωμι του παιδιου μου κλεβουνε.!!!να καθησουμε εξω απο τα καταστηματα των τραπεζων τις ασπις και ολων των μεγαλων ασφαλιστικων γιατι οχι και αυτοι ειναι στο παιχνιδι.οταν καιγετε το σπιτι του γειτονα θα καει και το δικο σου!!αλυσιδα πανε αυτα..οχι διασπαση.μπραβο σε μερικους ασφαλιστες επαγγελματιες που το πηραν επανω τους χωρις να εχουν κλεισει ολα τα συμβολαια αυτοι.απλα καλυτερη ενημερωση παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ρε παιδια καλα δεν ιδρωνει κανενος το αυτι????ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ δεν ελεγε ο Γιωργακης?????εγω εχω ενα αποταμιευτικο προγραμμα και θα προτεινα στους υπευθυνους του συλλογου να διαπραγματευτουν αν μπορουμε να μεταφερουμε τα συμβολαια μας σε αλλες ασφαλιστικες εταιριες με μικροτερα επιτοκια!!!αυτο συμφερει εμας ως πελατες αλλα και τις ασφαλιστικες διοτι θα βρουν καινουργιους πελατες αλλα και το κρατος διοτι θα δωσει λυση στο προβλημα και στο τελος αν θελουν ας φορολογησουν τα κερδη μας!μηπως ετσι θα ειναι για ολουε καλυτερα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.