Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ!!!!!!!!!



1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοί φίλοι μου ,
    Τα πράγματα είναι πολύ απλά και εμείς στεκόμαστε στα δύσκολα.
    Ας τα πάρουμε με την σειρά: Εκτός από τους κ.κ.Μετόχους ποιοί άλλοι έχουν εγκληματήσει; Κατά τη γνώμη μου μόνο εγκληματικές μπορεί να χαρακτηριστούν ενέργειες αισχροκέρδειας ή και αδιαφορίας αυτού του είδους .
    Τα προγράμματα ασφάλισης και τους όρους αυτών τα δημιουργούσαν οι αναλογιστές, η σωστή λειτουργία της εταιρίας ελεγχόταν από τους εσωτερικούς ελεγκτές, κατόπιν υπέγραφαν ισολογισμούς ορκωτοί λογιστές. Εάν κατά λάθος ξέφευγε κάτι από αυτούς, <>, έρχεται ο έλεγχος μέσω των θεσμικών οργάνων δηλαδή επιτροπή ανταγωνισμού , ένωση εισηγμένων εταιριών , επιτροπή κεφαλαιαγοράς, ελεγκτές υπουργείου εμπορίου, υπουργείου οικονομικών, υπουργείου ανάπτυξης (στην σφραγίδα των πιστοποιητικών φερεγγυότητας υπάρχει όνομα και υπογραφή).
    Επίσης η Ένωση ασφαλιστικών εταιριών (περιμένανε την ανάκληση άδειας της ΑΣΠΙΔΑΣ για να ξεσπαθώσουν τρώγοντας τις σάρκες της, ξεχνώντας την συμβουλή που τους έδωσε ο κύριος Ανδρουλάκης στο ΜΜΑ σε ετήσια εκδήλωση της ΕΑΕΕ πριν 2 χρόνια << προσέχετε το πτώμα που θα φάτε>> παρομοιάζοντας την κατάσταση με το αεροπορικό δυστύχημα στις Άνδεις. Νομίζω είναι πολύ επίκαιρη η παρομοίωση του , εύγε κύριε Ανδρουλάκη! ), η επιτροπή ελέγχου ιδιωτικής ασφάλισης, η τράπεζα της Ελλάδας κλπ. ( να θυμίσουμε η 2η ελληνική ασφαλιστική εταιρία ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ήταν εισηγμένη, σε ίδιο όμιλο με την ASPIS BANK,και θεματοφύλακας της).
    Δηλαδή πληρώνουμε, ως πολίτες-επαγγελματίες-ασφαλιζόμενοι, εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες ειδικούς 3βάθμιας εκπαίδευσης για τον έλεγχο λειτουργίας ασφαλιστικών επιχειρήσεων καθώς και για την νομιμότητά τους.
    Ποιοί είναι αυτοί ;Να τους βρούμε ; Να τους ονοματίσουμε; Να δημοσιοποιήσουμε τα ονόματά τους; Nα απαιτήσουμε την τιμωρία τους; Να ελεγχθούν τα περιουσιακά στοιχεία των ιδίων και συγγενικών τους προσώπων.
    Ίσως, είναι το ελάχιστο που μπορεί να γίνει για να διατηρήσουμε μέρος της αξιοπρέπειας που μας άφησαν……………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.