Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Απαράδεκτη Στάση του Υφυπουργού Φ. Σαχινίδη!


Οι Ασφαλιστικές Εταιρείες της χώρας έχουν μείνει εμβρόντητες από τη Συμπεριφορά του Υφυπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη και σκέφτονται πολύ σοβαρά να στείλουν ένα κατεπείγον μήνυμα στον Πρωθυπουργό, να αναλάβει τις ευθύνες του ως Αρχηγός του Κράτους. Κανένας δεν έχει το Δικαίωμα να αγνοεί επιδεικτικά έναν ολόκληρο Κλάδο που Αντιπροσωπεύει και Ασφαλίζει εκατομμύρια Πολίτες και να εκθέτει με αυτόν τον τρόπο τη χώρα μας σε ολόκληρη την Ευρώπη! Γνωρίζει ο Πρωθυπουργός μας, Γ. Παπανδρέου, και ο άμεσος Προϊστάμενος του Υφυπουργού, Υπουργός Γιώργος Παπακωσταντίνου, πως οι εδώ CEO των ξένων Ασφαλιστικών Εταιρειών περιγράφουν στις αναφορές τους προς τα Κεντρικά τους το κλίμα που επικρατεί στις σχέσεις του Κλάδου με την επίσημη Πολιτεία; Να μεταφέρουμε ένα μικρό δείγμα και στα Αγγλικά, μήπως και συνειδητοποιήσουν οι Πολιτικοί Αφέντες μας ότι πιο χαμηλά δεν μπορούμε να πέσουμε στα μάτια των Ευρωπαίων Εταίρων μας:


The situation in Greece is simply speaking… unbelievable! The official supervisor of the Industry, Deputy Minister, Philip Sahinides, refuses to meet with the Association of Insurance Companies during the last few months and not only that. He also refuses to hand out the new Law to the attention of the representatives of Insurance Companies, that is to be submitted to the Greek Parliament in order to allow them to evaluate it and make any possible suggestions. The new Law includes facts, restrictions and new taxes that will affect the Industry in many ways and may create totally unacceptable operating conditions for any Insurance Company. During two previous appointments with members of the Board of Directors of the Association of Insurance Companies, the Deputy Minister never… showed up and never… apologized for his attitude!

Ο Υφυπουργός Φίλιππος Σαχινίδης πρέπει να αντικατασταθεί ή να του αφαιρεθεί η Εποπτεία του Κλάδου των Ασφαλειών. Δεν αρκεί που αγνοεί προκλητικά τις Ασφαλιστικές Εταιρείες, επιτρέπει να διαρρέει το νέο νομοσχέδιο προς τους Συνδικαλιστές της ΕΠΕΙΑ και περιφρονεί τους επίσημους εκπροσώπους του Κλάδου. Ποτέ στην ιστορία του Κλάδου δεν αντιμετωπίσαμε παρόμοια στάση από τις Αρχές, ούτε ακόμα επί των ημερών της χούντας, δήλωσε ένας βετεράνος Ασφαλιστής, ο οποίος συμπλήρωσε: Φυσικά, δε θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Θα το τραβήξουμε όσο πάει και ας μην μπερδεύει κανένας την αποφασιστικότητα ενός ολόκληρου κλάδου και ιδίως τις περισσότερες Εταιρείες, που υπήρξαν άψογες σε όλες τις υποχρεώσεις τους, να υποστηρίξουν την Ιστορία τους, τους Ασφαλισμένους Πελάτες τους, τους Εργαζομένους και τους Μετόχους τους.
http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=15449

Σχόλιο : Τώρα μόλις άρχισαν να αντιλαμβάνονται το μέγεθος του προβλήματος. Τώρα που χτύπησε την πόρτα τους. Κύριοι ακόμη και τώρα δεν είναι αργά. Βοηθείστε να λυθεί το μέγα πρόβλημα της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ. Η μη λύση του κάνει αμφίβολο το μέλλον του κλάδου ζωής.

20 σχόλια:

  1. Η Ε.Α.Ε.Ε ειναι βεβαιο οτι θα εισακουσθει και θα 'εξυπηρετηθει ' στο τελος...
    Μπορει να διαμαρτυρονται και να κανουν ενεργειες, αλλα η εξελιξη θα ειναι προς οφελος τους.
    Δε φαινεται να εχουν καμια διαθεση να συμβαλουν στη λυση και του θεματος της ΑΣΠΙΣ.
    Ενα κρατος με οικονομια να καταρρεει και χωρις πορους πώς θα τους υποχρεωσει και σε ποιο βαθμο,ωστε να καλυψουν αυτο που πρεπει και τους αναλογει?
    Εμεις εχουμε -προς το παρον-μονο τη φωνη λαου, αυτοι ειναι θεσμος που ισχυει, που λειτουργει, που ειναι νομιμοποιημενος.
    Πολλα τα συμφεροντα και αυτα εχουν φωνη που ακουγεται. Εμεις εχουμε τη διαμαρτυρια,τις συγκεντρωσεις και τις προτασεις.
    Πώς θα γινει να παιξουν οπως το θελουμε και θα επρεπε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=15333

    ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΙΤ,,ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ,,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ΤΙ ΙΔΕΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ

    ............................................
    Γνωρίζοντας την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελληνική Οικονομία, προτείνω ως εφικτή και αποδεκτή από όλους λύση την ακόλουθη:
    Να γίνει αναπροσαρμογή των αποδόσεων των συμβολαίων με το νόμιμο επιτόκιο 3% για όλη τη ζωή τους, έτσι ώστε αυτά που είχαν παράνομο επιτόκιο να έχουν και αντίστοιχα μικρότερο ποσό απόδοσης κεφαλαίου στη λήξη τους. Έτσι θα μειωθεί και το ύψος τους συνολικού ποσού των οφειλών της ΑΣΠΙΣ.
    Να γίνει η μεταφορά των συμβολαίων ζωής; σε άλλες ασφαλιστικές εταιρείες και παράλληλα η μεταφορά του ενεργητικού της ΑΣΠΙΣ (κυρίως ακίνητα) στις εταιρείες αυτές, χωρίς δικαίωμα εξαγοράς για 3-5 έτη (ανάλογα με τη λήξη αυτών).
    Για το έλλειμμα που συνολικά θα προκύψει (περίπου € 320 εκατ.) από τη μεταφορά, να εγγυηθεί το Ελληνικό δημόσιο, ενώ το νόμιμο επιτοκίο του 3% έως την λήξη τους να το επωμισθούν οι ασφαλιστικές εταιρείες, ως ελάχιστη συνεισφορά τους στην επίλυση του προβλήματος.
    Κατά τη διάρκεια της παρακράτησης των συμβολαίων (3-5 έτη), οι εταιρείες θα μπορούν να ρευστοποιούν το ενεργητικό (κυρίως ακίνητα, μετοχές ΑΣΠΙΣ Τράπεζας κλπ) που θα έχουν λάβει, έτσι ώστε όταν αρχίσουν οι καταβολές να μπορούν να καλύψουν το ένα μέρος από τις απαιτήσεις/
    Όταν αρχίζουν να ρευστοποιούνται τα συμβόλαια, το κράτος θα ρευστοποιεί την εγγύηση του, για να καλυφθεί και το δεύτερο τμήμα (μετά από τις ρευστοποιήσεις των παγίων, συμμετοχών κλπ).
    Κατά τη διάρκεια των ετών που δεν θα γίνονται ρευστοποιήσεις, το κράτος μπορεί να κάνει από την πλευρά τους κινήσεις, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσει την αξία του ενεργητικού που μεταφέρθηκε στις ασφαλιστικές, χωρίς αυτό να του κοστίσει κάτι (μεγιστοποίηση αξίας ΑΣΠΙΣ Τράπεζα μέσω του ΤΤ, αξιοποίηση ακινήτων κλπ), αποβλέποντας σε τελική μείωση του ποσού που σταδιακά θα πληρώσει τα επόμενα χρόνια, όταν λήξει η απαγόρευση ρευστοποίησης των συμβολαίων.
    Το προτεινόμενο σχέδιο έχει τα εξής θετικά:

    Το κράτος δεν πληρώνει σήμερα και για 3 τουλάχιστον έτη (όσο θα κρατήσει και η δημοσιονομική προσαρμογή) ΤΙΠΟΤΑ.
    Όταν αρχίσει να πληρώνει, θα εκταμιεύει σταδιακά και για 3 χρόνια το έλλειμμα, κάτι που σημαίνει περίπου € 100 εκατ. το χρόνο.
    Οι πολίτες που επένδυσαν τα χρήματα τους στην ΑΣΠΙΣ, θα μπορούν να είναι ήσυχοι ότι θα πάρουν τα χρήματα τους, με τη νόμιμη απόδοση.
    Οι ασφαλιστικές εταιρείες (που ήδη ευνοηθήκαν με την εξαφάνιση του μεγαλύτερου ανταγωνιστή τους), θα μεγαλώσουν σε μέγεθος το χαρτοφυλάκιό τους και κυρίως θα επιτύχουν την μη κατάρρευση της ασφαλιστικής συνείδησης στη Χώρα μας
    Από το τελευταίο θα κερδίσει και το κράτος, καθώς θα μπορεί να προωθήσει τον πυλώνα της διωκτικής ασφάλισης για την βελτίωση του ασφαλιστικού μας συστήματος.

    επίσης το κράτος θα κερδίσει από επιπλέον φόρους, που θα λάβει από την ανάπτυξη των ασφαλιστικών εργασιών.
    Το κράτος θα είναι ακόλουθο στους πολίτες καθώς θα έχει τελικά εφαρμόσει το νόμο 3790/6.9.2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ E-MAIL ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗ-ΚΑΤΣΕΛΗ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ.(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.....)
    Αγαπητέ κύριε Ιωάννη,
    Σε απάντηση του ηλεκτρονικού σας μηνύματος σας ενημερώνουμε ότι το Υπουργείο Οικονομικών προωθεί νομοθετική ρύθμιση για το ζήτημα της ασφαλιστικής αγοράς και επίκειται η κατάθεση σχετικού νομοσχεδίου.
    Με εκτίμηση Γραφείο Υφυπουργού

    Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί,
    Είμαι ασφαλισμένος? (εγώ και η οικογένεια μου) με επενδυτικά και νοσοκομεικά προγράμματα στην εταιρία ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ που ως γνωστόν ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας της από τον αρμόδιο φορέα πριν από έξι μήνες περίπου. Πέρνω το θάρρος και σας γράφω διότι μετά λύπης μου διαπιστώνω την πρόθεση της Κυβέρνησης να καλύψει εις τον ελάχιστο βαθμό τους Ασφαλισμένους της εν λόγω Ασφαλιστικής Εταιρείας δημειουργόντας ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Αν σε μισθολογικά θέματα δε δύνασθε να ακολουθήσετε τις Αρχές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. λόγω της δυσμενούς καταστάσεως στην οποία έχει περιέλθει η χώρα από την κάκηστη διακυβέρνηση της Ν.Δ., τουλάχιστον στην περίπτωση των Ασφαλισμένων της Ασπίδος σας δίδεται η δυνατότητα να εφαρμόσετε αυτές τις Αρχές του διέπονται από ΣΕΒΑΣΜΟ προς τον απλό Πολίτη. Οι Ασφαλισμένοι της Ασπίδος δεν είμαστε Πολίτες β' κατηγορίας ούτε συνεργοί σε κάποιο έγκλημα. Είμαστε απλοί άνθρωποι που με τον καθημερινό μας ΜΟΧΘΟ μαζέψαμε ΤΙΜΙΑ <<5 φράγκα>> για το μέλλον των ΠΑΙΔΙΩΝ μας. Προσωπικά αν και με <> είμαι διατεθειμένος να αντέξω τα <>, αυτό που δεν μπορώ να ανεχθώ είναι να βλέπω την Περιουσία της Οικογενείας μου να ΧΑΝΕΤΑΙ!!
    Με τιμή,
    Ιωάννης (Τραπεζικός Υπάλληλος,Ψηφοφόρος ΠΑ.ΣΟ.Κ. και μόλις Ένας από 1.000.000 Ζημειωθέντες)
    GIANNIS LAVRIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κε Παπακωνσταντίνου,Κα Κατσέλη
    προσωπικά εγώ, η οικογένεια μου,και χιλ.Ελλήνων που εχουν ζημιωθεί απο την ανάκληση
    της αδειας λειτουργίας της ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, οπως δεχθείτε μια συνάντηση με τον Σύλλογο ζημιωθέντων της Ασπίδος!!! Εχει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση ,για το τεράστιο αυτό πρόβλημα που προκάλεσε η βεβιασμένη απόφαση της
    ΕΠΕΙΑ, απόφαση που μπορεί να ηταν νόμιμη καθ'ολα,μετά απ'οσα εχουν βγεί στην δημοσιότητα ,εννοώ των πεπραγμένων του κ.Παύλου Ψωμιάδη, ομως ηταν ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ
    για χιλιάδες απλούς πολίτες, που ειχαν θελήσει πάνω στον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης, να "επενδύσουν" δικά τους ονειρα και των παιδιών τους ,ελπίδες για ενα καλύτερο "αυριο",για μία αξιοπρεπή περίθαλψη, για ενα βοήθημα στα γεράματα τους!!!
    Τι εφταιγαν κύριοι υπουργοί ολοι αυτοί οι πελάτες,και τους "τιμωρείτε"με αυτό το ν/σ που
    προσπαθεί να φέρει προς ψήφιση ο κ.Σαχινίδης ? ειναι πιστεύετε δίκαιη λύση αυτή, με το
    πλαφόν των 25000ε, οταν υπάρχουν χιλιάδες πελάτες που ειχαν συνταξιοδοτικά προγράμματα 25-30 ετών διάρκειας,που συσσώρευαν το κεφάλαιο τους τόσα χρόνια,που μπορεί να πρέπει να λάβουν περισσότερα χρήματα ? Τι φταίνε πελάτες που συνταξιοδοτήθηκαν και θέλησαν να επενδύσουν το εφ'απαξ τους,για να κερδίσουν 1,5% παραπάνω επιτόκιο απο το τραπεζικό ? εκαναν τόσο μεγάλο εγκλημα που εμπιστεύθηκαν
    την 2η σε ογκο ασφαλιστική εταιρία της Ελλάδος, η οποία λειτουργούσε και εξέδιδε νόμιμα συμβόλαια, εως και ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΤΟ "ΛΟΥΚΕΤΟ"?
    Δεν θέλω να σας κουράσω αλλο,γιατί γνωρίζω το μεγάλο εργο που εχετε επιφορτιστεί ολο
    το επιτέλειο σας ,με το γενικότερο οικονομικό πρόβλημα της Χώρας.Ομως κοι Υπουργοί,
    ΚΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ...ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, και πρέπει να το λύσετε, με γνώμονα ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ, ....ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ!!!
    σας ευχαριστώ που
    με ακούσατε.
    (ενας απελπισμένος πολίτης)

    Υ.Σ τα στοιχεία μου ειναι στην διάθεση σας
    οποτε τα θελήσετε.
    (σας στέλνω το email αυτό το οποίο το εστειλα προ ολίγου,στα "κεφάλια" του ΥΠΟΙΚ,διότι νομίζω οτι πρέπει να παρακάμψουμε τον Σαχινίδη,αφού δεν μας δίνει λύση )
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΗΡΑ Κ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ...

    ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΣΠΙΣ...ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΟ...

    ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!!
    ΕΛΠΙΖΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟ..
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ
    ΠΟΣΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ?

    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ 100 ΧΙΛ.ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 50,60 Ή 70...ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ..
    ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά ρε παιδιά, τι αυταπάτες τρέφετε? Θα συγκινηθούν από τα email και θα μας δικαιώσουν? Δεν έχετε πάρει ακόμη χαμπάρι με τι έχουμε να κάνουμε? Επαγγελματίες πολιτικοί είναι οι άνθρωποι... Για να δικαιωθούμε θέλει πίεση!!! Το ευχάριστο είναι ότι ο αγώνας μας γίνεται όλο και πιο γνωστός, όλο και περισσότερα ΜΜΕ και sites γράφουν για το ζήτημα. Όταν τα φιλαράκια τους των δελτιών των 8 συρθούν να μιλήσουν και εκείνοι, όταν τους έρθει το αγγούρι από την ΕΕ, τότε να δείτε πως θα αλλάξουν τακτική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ερωτηση>>
    Μου ειπε ο δικηγορος μου οτι εχουμε ολοι και ατομικα βεβαια το δικαιωμα να ζητησουμε στοιχεια απο τον εποπτη-ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ-..σε ποια φαση βρισκεται, το ελλειμμα..και αλλα..

    Εμεις απο πού ξερουμε στην παρουσα φαση αν το ελλειμμα που ...ακουγεται...οτι υπαρχει..ειναι αυτο που ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα..και επιπλεον..τι υπολογιζει ως παθητικο?

    Γιατι ολα αυτα..ειναι δηλωσεις στο περιπου και ατυπες..επισημα μας ειπε κανεις τιποτα..
    ΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ, ΠΟΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ, ΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ...
    Καλα ολα αυτα που γινονται, αλλα μιλωντας για τις οποιες λυσεις, χασαμε και μια ουσια σημαντικη..
    Καιρος να ζοριστει ο κ.Παντελιδης να μας πει καποια πραγματα επισημως και οχι ενα νουμερο και ολα καλα..αναλυτικα..γιατι υπαρχουν και πραγματογνωμονες και ειδικοι που ελεγχουν.
    Αν δε γινει συντομα, ολα λυνονται με μια απλη εξωδικη ατομικη επιστολη ..
    Τι θα πει..υποχρεωσεις 550 εκ? απο πού προκυπτουν? και τι ακριβως υπολογιζει στις υποχρεωσεις..
    Λεω,,μπας και συμπεριλαμβανονται ..και αλλες..????
    Γιατι αρχισαν να ακουγονται καποια πραγματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΠΩΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,12 ΣΤΟ ΜΝΗΜΈΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΝΟ??
    ΛΕΩ....
    VAKIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρεπει να δωσουμε δυναμικό παρών στο Συνταγμα την Τετάρτη!!!Να κανουμε θορυβο, να μας ακούσουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΙ,Ε..ΡΕ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΧΥΘΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟΣΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΑΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ,ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ,ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΓΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ[ΣΕΙΣΜΟΥΣ,ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ,ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ]ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΓΝΟΟΥΝ,ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ. ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙ ΨΑΝΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ? ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΕΣ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΤΑΙ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΟΧΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΨΙΑ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παρακαλείται ο Σύλλογος μέσω των νομικών του συμβούλων, να κάνει έλεγχο στην εταιρεία ΑSPIS REAL ESTATE (μεσιτικό γραφείο, με δικό του site στο internet και διαφημίσεις σωρηδόν στην Χρυσή Ευκαιρια). Εάν είναι του απατεώνα (που το θεωρώ πολύ πιθανό) είμαι της γνώμης να στραφούμε νομικά και εναντίον αυτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ?ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ''ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ''.ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ?ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ?ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ?ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ?ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ.ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΕ ΑΜΕΣΑ.ΕΔΩ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ.ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ''ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ''.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ?ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΑΡΩΣΕΙ.ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ....ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ.
    ΥΠΟΓΡΑΦΗ... ΠΕΛΑΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΣΠΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΗΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ...

    ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΕΣ (ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΥΝΕΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΖΗΤΩ Η ΒΛΑΚΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τούλαχιστον 20 ατομα ,συνάδελφοι απο την υπηρεσία μου,μόλις εμαθαν τι σχεδιάζει ο κ.Σαχινίδης να περάσει για ψήφιση,ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ Ο,ΤΙ
    ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΙΧΑΝ ,ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ή ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ,ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ!!!Τ'ΑΚΟΥΤΕ
    ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΑΕΕ!ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΦΥΡΙΖΑΤΕ¨"ΚΛΕΦΤΙΚΑ"!ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ!
    ΓΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΡΧΙΣΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΩ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ,ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ,ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ,ΣΕ ....ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ!.
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ "ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ",ΝΑ ΟΞΥΓΟΝΩΘΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ,ΤΟΝ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ Ν/Σ?
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΑΙ ΤΗΝ COMMERSIAL VALUE
    TSOYNAKHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕ Ο Κ.ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ"ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ" ΑΣ ΔΟΣΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.