Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ

ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ!!
Οι επόμενες ημέρες λίγο πριν και αμέσως μετά το Πάσχα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τον αγώνα μας. Οι επαφές των μελών μας με βουλευτές της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων της Βουλής εξελίσσονται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα.  Σχεδόν όλοι οι βουλευτές έχουν πλήρη άγνοια της υπόθεσης και της σοβαρότητάς της, ενώ το σχέδιο νόμου δεν το έχουν λάβει ούτε αυτοί που θα το εισηγηθούν!! Μάλιστα πολύ κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης μας δήλωσε ευθαρσώς ότι ''έτσι γίνονται οι νόμοι στην Ελλάδα''. Είναι βέβαιο ότι η προσπάθειά μας αυτή σαν συλλογική ενέργεια δεν έχει προηγούμενο και έτσι έχουμε αιφνιδιάσει τον πολιτικό κόσμο ο οποίος δείχνει άμεσο ενδιαφέρον, ενώ όλοι μας υποσχέθηκαν ότι θα κληθούμε να παρουσιάσουμε επίσημα τις προτάσεις μας στην επιτροπή της Βουλής. Πολλοί μας υποσχέθηκαν ότι θα μιλήσουν προσωπικά στον Σαχινίδη. Όσοι μας έχουν ακούσει μας διαβεβαίωσαν ότι θα μας βοηθήσουν και σκοπός μας είναι να έχουμε θετικό κλίμα μέσα στην επιτροπή. Ταυτόχρονα περιμένουμε με αγωνία από μέρα σε μέρα την απάντηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση σχετικά με τις καταγγελίες μας η οποία θα είναι πολύ δυνατό χαρτί και μέσο πίεσης προς πάσα κατεύθυνση. Πιστεύουμε ότι σύντομα θα έχουμε θετικά νέα που θα οδηγήσουν σε καλύτερη τροχιά τον αγώνα μας..

38 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΑΣ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΚΗ ΕΠΙΛΥΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ..ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ.....ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ.

    ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ..ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ..

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕ ΜΙΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ..

    ΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..
    ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ..

    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΑΚ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα θα κανουν ..να βλεπουν οι της οικονομικης επιτροπης..τα ονοματα τους να φιγουραρουν..σε δικα μας δημοσιευματα στον τυπο..ως των υπευθυνων να αποφασισουν για δημευση περιουσιας ασφαλισμενων πολιτων, γκρεμισμα της ιδιωτικης ασφαλισης-στους καιρους που ζουμε- και εγκληματικη συγκαλυψη του μεγαλυτερου οικονομικου σκανδαλου..γιατι περι αυτου προκειται!!
    ας υπαρχει η απειλη πανω στα κεφαλια τους και ονομαστικα..
    αν αυτοι δεν ειδαν το νομοσχεδιο ακομα...να συνειδητοποιησουν οτι εχουν ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ..και οι πολιτες ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ..ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστευω οτι δεν εχουν καταλαβει ακομα κρατος -ασφαλιστικες κλπ.
    οτι ο κοσμος της ΑΣΠΙΣ βρισκεται σε αναμονη.
    Οτι ακομα δεν εδειξε τιποτα απο τις προθεσεις του.
    Σιγουρα κρυβονται πολλα συμφερονται..
    στα ΜΜΕ και στο χωρο..αλλα κανενας ακομα δεν εχει καταλαβει τι θα γινει οταν πληροφορηθει ο ασφαλισμενος οτι ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ..

    Δεν το εχουν καταλαβει..Πλακα θα εχει..τοτε να δειτε τα ΜΜΕ...που τρεφονται απο σκανδαλακια και βλακειες..τοτε θα καταλογισθουν ευθυνης της τεταρτης εξουσιας!!!Ειναι αραγε συμπτωση..να αρμενιζουν ολοι μαζι στα ιδια νερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρασκευή, 26 Μάρτιος 2010 1:48:42 πμ
    Την τροποποίηση βασικών άρθρων του νομοσχεδίου για την Εποπτεία Ιδιωτικής Ασφάλισης, προτείνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων, με παρατηρήσεις που κατέθεσε προτείνοντας τροποποιήσεις τόσο για την μεταφορά του κεφαλαίου από την ΕπΕΙΑ στο επικουρικό κεφάλαιο ζωής όσο και την κάλυψη από το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής το100% κάθε ασφαλιστικής αποζημίωσης.

    Το πλήρες κείμενο των προτάσεων του ΠΣΑΣ έχει ως εξής:

    ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

    ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ



    ΑΡΘΡΟ 1

    Στην παράγραφο 6 η πρότασή μας είναι η εξής: «…Το κεφάλαιο που έχει σχηματιστεί από τις εισφορές των ασφαλιστικών επιχειρήσεων αποτελεί την βάση για το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ιδιωτικής Ασφάλισης Ζωής..»



    ΑΡΘΡΟ 2

    Στην παράγραφο 1γ προστίθεται στο τέλος της παραγράφου: «Οίκοθεν νοείται ότι για το υπόλοιπο ποσοστό υπάρχει η εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου κατά το άρθρο 17 του ν.3790/2009.»

    Οι παράγραφοι 1δ και 1ε καταργούνται

    Στην παράγραφο 3 στη δεύτερη παράγραφος μετά την πρότασή μας έχει την εξής μορφή « Η Τράπεζα της Ελλάδος αφού λάβει υπόψη τα παραπάνω στοιχεία με τις προϋποθέσεις που ορίζονται στην παράγραφο 1 αυτού του άρθρου εφαρμόζει κατά τα λοιπά τις διατάξεις του Ν.Δ. 400/1970, όπως ισχύουν, προσδιορίζει το άνοιγμα του χαρτοφυλακίου ζωής και προτείνει την μείωση των απαιτήσεων των ασφαλισμένων σε ποσοστό που αντιστοιχεί σε συνολικό χρηματικό ποσό που ισοσκελίζει, κατά προσέγγιση, τη διαφορά μεταξύ του ενεργητικού και του παθητικού του χαρτοφυλακίου.»

    Η παράγραφος 6 διαγράφεται.



    ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β

    ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ

    Άρθρο 7

    Η παράγραφος 1 μετά την πρότασή μας έχει ως εξής: « Η κάλυψη του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής ισούται με το 100% κάθε ασφαλιστικής αποζημίωσης ανά ασφαλισμένο.»



    Άρθρο 9

    Η παράγραφος 6 μετά την πρότασή μας διαμορφώνεται ως εξής:

    «Στην περίπτωση που η προθεσμία διερεύνησης της δυνατότητας μεταβίβασης παρέλθει άπρακτη αναλαμβάνει τη συνέχιση της λειτουργίας της Εταιρείας που έκλεισε με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου για δε τα αποθέματα εγγυάται το Εγγυητικό Κεφάλαιο.».



    Άρθρο 10

    Στο τέλος της πρώτης παραγράφου συμπληρώνεται ότι «…αυτή αποτελεί συνδρομή των Ασφαλιστικών εταιρειών.»



    Άρθρο 12

    Στο τέλος της παραγράφου 3 προσθέτουμε:

    «Να δημοσιεύονται όλες οι αποφάσεις της Διαχειριστικής Επιτροπής σε ιστοσελίδα προσβάσιμη στο κοινό ώστε να παρέχεται πλήρης ενημέρωση στους καταναλωτές και στους διαμεσολαβητές.»


    --------------------------------------------------------------------------------

    Συγγραφέας: -
    Ημ/νία Δημοσίευσης: 26/3/2010
    Προβολές: 99


    --------------------------------------------------------------------------------
    Επιστροφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΑ PLUS ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ?ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕΡΙΔΙΩΝ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ,ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.ΑΠΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΘΕΛΕΙ. ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.
    ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ BLOG,ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.ΜΕΤΑ ΤΟ
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ
    ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΙΣΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ
    ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ,ΑΣ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ BLOG(δυστυχώς
    στο blog μπορει να μπει ο οποιοσδήποτε),ΓΙΑΤΙ
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ!!ΟΣΟΝ
    ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ Κα ΣΙΔΕΡΗ,ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ
    ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ,(και
    να αφήσει τις μαλακίες περί "ευθύνης ασφαλιστών"),ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ,ΑΣ
    ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 21/9/2009,Η ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ
    ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ!!!
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ..ΑΥΤΟ..ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ..ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..

    ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ..ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ..

    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, Η ΕΞΑΓΩΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΑΠΟ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ κλπ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ..
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ-ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΚΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ..

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..ΔΗΛ.ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΕΙ Η ΟΡΓΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ..

    ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΝ..
    ΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ..ΑΠΟ ΤΩΡΑ..
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΝΟΙΑ..
    ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εντυπωσιαζομαι..που για την αποσυρση..βγηκαν τα...δηθεν..ενημερωτικα πρωινα..στην τηλεοραση..κραξαν ξανακραξαν..και ικανοποιουν τους ...ας πουμε θιγμενους..

    ολοι αυτοι ομως εναι υπολογοι..
    οσοι θεωρησαν οτι ειμαστε μαριονετες στα χερια τους και καθοριζουν αυτοι τις περιουσιες και τους θεσμους..

    αυτοι που καναν γαργαρα τοσους μηνες το θεμα..
    θα καταδειχθει...που φωναζουν και τσιριζουν για το δικαιο της δεοντολογιας..πουλημενοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ είναι η ενημέρωση της κοινής γνώμης από τον Σύλλογο Ζημιωθέντων. Πρέπει να καταλάβει η Κοινή Γνώμη ότι αυτό που ζητάμε είναι αυτονόητο και δεν είναι ρουσφέτι, αν και σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούμε η κυβέρνηση θα χάσει για πάντα τις ψήφους ακόμα και των ακραιφνών πασόκων από εμάς και είμαστε χιλιάδες (και αυτό πρέπει να το καταλάβουν). Αυτοί που ευθύνονται για την κατάρρευση της ΑΣΠΙΣ, δηλαδή το κράτος κυρίως και βέβαια ο Ψωμιάδης, πρέπει να πληρώσουν. Μας αρκεί και η βεβαίωση, λόγω δημοσιονομικών προβλημάτων, να πληρώσουν και σε βάθος ετών. Πρέπει άμεσα να δημοσιευθούν πληρωμένες καταχωρήσεις του Συλλόγου Ζημιωθέντων σε 2 κυριακάτικες εφημερίδες και μια διαφήμιση σε τηλεόραση και ραδιόφωνα. Η κίνηση αυτή θα ασκήσει πίεση:
    1ον στο κράτος επειδή θα δούνε όλοι ότι οι ιερές οικονομίες τους δεν διαφυλάσσονται από το κράτος που έχει την εποπτεία του τραπεζικού και ασφαλιστικού τομέα.
    2ον στις ασφαλιστικές εταιρείες επειδή ο κόσμος θα αρχίσει να χάνει την εμπιστοσύνη σε αυτές και έτσι θα συμβάλουν και αυτές στη λύση, που τόσο ωφελήθηκαν (βραχυπρόθεσμα) από την πτώση της ΑΣΠΙΣ).
    3ον στην δικαστική εξουσία, για άμεση δικαστική διερεύνηση των σκανδάλων Ψωμιάδη και βέβαια στην δικαίωση μας στη συνέχεια, όταν διεκδικήσουμε δικαστικά την περιουσία μας. Το τελευταίο πρέπει να είναι και το επόμενο βήμα, σε Ελληνικά και Ευρωπαϊκά δικαστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα φερει λετε ο σαχινιδης το νομοσχεδιο στη βουλη και αυτοι ολοι της συμπολιτευσης θα διαφοροποιηθουν>?

    οι επαφες της επιτροπης ειναι μεσα σε δημοκρατικα και ηθικα πλαισια...

    ομως το ζητουμενο ειναι να ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ..ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟΥ..
    αλλιως θα μιλουμε για καποιες βελτιωσεις..και οχι για την ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ 100%..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Πανελλήνιος σύνδεσμος ασφαλιστικών συμβούλων, με τις προτάσεις του (βλ. προηγ. σχόλιο), επιμένει ότι υπάρχει η εγγύηση του Κράτους βάσει του ν.3790/2009. Τουλάχιστον όταν έκλεισε η ΑΣΠΙΣ ο εν λόγω νόμος ήταν σε πλήρη ισχύ. Γιατί –εκτός των άλλων ενεργειών του- ο Σύλλογος Ζημιωθέντων- δεν επικαλείται και την χρήση του νόμου αυτού, ακόμη και με τροποποίηση του για την πλήρη έντοκη αποζημίωση μας, μετά από π.χ. 3 χρόνια, που θα είναι καλύτερα τα δημοσιονομικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. AYTOI EINAI OI BOΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ..
    ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ..
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΛΕΜΕ..ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΠΑΘΑΣΝΙΟΥ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ..ΦΡΟΝΗΣΟΥΝ...ΑΛΛΙΩΣ..





    Πρόεδρος: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Α. ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ)
    Αντιπρόεδρος: ΚΟΥΣΕΛΑΣ Η. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    Γραμματέας: ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
    Μέλη: ΑΗΔΟΝΗΣ ΕΥΑΓ. ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΑΛΕΥΡΑΣ Γ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ)
    ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΙΜΗΣ)
    ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ν. ΑΝΤΩΝΙΑ (ΤΟΝΙΑ)
    ΓΕΙΤΟΝΑΣ Ι. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    ΓΕΡΑΝΙΔΗΣ Θ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ Δ. ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ Δ. ΗΛΙΑΣ
    ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ Θ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
    ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ Δ. ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ ΕΥΘ. ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΔΙΟΝ. ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΜΑΡΓΕΛΗΣ Ν. ΣΠΥΡΟΠΑΝΟΣ
    ΜΠΕΝΤΕΝΙΩΤΗΣ ΑΝ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
    ΟΘΩΝΑΣ ΟΘ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
    ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Δ. ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΣΟΦ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
    ΤΟΓΙΑΣ Ι. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    ΤΣΟΥΡΗ ΣΤΕΦ. ΕΛΠΙΔΑ
    ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΔΙΑΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    ΚΑΝΕΤΕ Ο ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ..ΓΙΑ ΠΙΕΣΗ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, Ο ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ...
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ..ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ..ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΦΙΛΟΥΣ..ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ..
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΣΓΥΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ..ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΚΡΙΝΕΤΑΙ..
    ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αΟ Πανελλήνιος σύνδεσμος ασφαλιστικών συμβούλων, με τις προτάσεις του, επιμένει ότι υπάρχει η εγγύηση του Κράτους βάσει του ν.3790/2009. Τουλάχιστον όταν έκλεισε η ΑΣΠΙΣ ο εν λόγω νόμος ήταν σε πλήρη ισχύ. Γιατί –εκτός των άλλων ενεργειών του- ο Σύλλογος Ζημιωθέντων- δεν επικαλείται και την άμεση χρήση του νόμου αυτού, ακόμη και με τροποποίηση του για την πλήρη έντοκη αποζημίωση μας, μετά από π.χ. 3 χρόνια, που θα είναι καλύτερα τα δημοσιονομικά? Σε κάθε άλλη περίπτωση το κράτος θα είναι παράνομο επειδή δεν εφαρμόζει το νόμο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. η κυβερνηση αμεσα πρεπει να εφαρμοσει τα μετρα που ειναι προγραμματισμενα και ακομα δεν τα ειδαμε..που εχουν να κανουν με πολλες επαγγελματικες ομαδες..ισχυρες ..
    τι συμφερει αραγε σε μια τετοια περιοδο να δει το συνταγμα να καιγεται?

    μηπως πρεπει να την προειδοποιησουμε δειχνοντας της τη δυναμικη και το μεγεθος της αντιδρασης?
    ας παρει μια προγευση εντασης και μαζικοτητας.
    αν οργανωθουμε καλα..μπορει να επιτευχθει κατι τετοιο..

    ειναι ενα καλο μεσο παραλληλα με αυτα που γινονται και περιμενουμε..η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η ισχυρη παρουσια τωρα..θα ηταν εφαμιλλη της πιεσης απο τη γνωμοδοτηση της ΕΕ..

    οργανωστε το..θελει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ 10.000.- ΑΤΟΜΑ...φαινεται ουτοπικο..αλλα με καταλληλη οργανωση..αποφασιστε και πειτε μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. έχουμε πάθη μεγάλη ζημιά ! πρέπει και η κυρία σιδέρη να γίνει ενα μαζί μας ειναι δυναμική !
    Το πρόβλημα ειναι τα επενδυτικά εκει ειναι το πρόβλημα φοβάμαι τα αποτελέσματα γιατι δεν παμε στον λαζόπουλο των πηρατε τηλεφωνο η καλητερη διαφιμηση ειναι για μας !!!!
    Δεν ακουγόμαστε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν η απάντηση από τις Βρυξέλλες μας δικαιώνει, η κυβέρνηση θα το βουλώσει και θα μας πληρώσει. Αν δεν έχει χρήματα να δανειστεί. Αν δεν μπορεί να δανειστεί να ανοίξει τους λογαριασμούς του Ψωμιάδη, να δούμε τέλος πάντων ποιοί άλλοι εκτός αυτού φάγανε. Ας έρθει κάποιος από το σύλλογο σε επαφή με τον κύριο που δηλώνει δικηγόρος στην σελίδα του ΣΚΑΙ. Πιστεύω ότι έχει πολλά να μας πει. Αν παρόλα αυτά κάτι πάει στραβά να είμαστε έτοιμοι για ΕΞΕΓΕΡΣΗ. ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ.ΑΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΣΤΕΙΛΤΕ ΙΜΕΙΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ,
    ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ

    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΣΗΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

    ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΘΟΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΟΡΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ .

    ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ.

    ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΜΠΛΕΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΕΣΤΟΥΝ ..ΧΑΣΑΜΕ..
    ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ ΤΟΣΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΥΚΡΙΝΕΣΤΕΡΗ, ΣΑΦΗΣ, ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΗ ΛΥΣΗ, ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ενωση ασφαλιστικων εταιριων εχει κανει κανενα βημα συκλισης ή ακομα ..τα καλα και συμφεροντα..δηλ.τα κοντοφθαλμα συμφεροντα?

    Παντου διαβαζουμε οτι αρχισαν να πεφτουν..τωρα πια..αφου αρπαξαν και εκμεταλλευτηκαν τα συμβολαια ΑΣΠΙΣ... τα μεγεθη τους στο κομματι των ασφαλειων ζωης...
    μηπως..αναρωτηθηκαν και θεωρησαν σκοπιμο..να συμπραξουν σε μια προταση συλλογικη..που τοτε σιγουρα θα ηταν περισσοτερο αποδεκτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_7806.html

    ετσι θα καταληξεις κ η υποθεση της ασπις σε μερικα χρονια...μονο που το χρηματιστηριο εχει αλλους ορους και κανονες και εμεις δεν ειμαστε τζογαδοροι...αυτο αν το καταλαβουν οι τριακοσιοι...αριστοι...και συνειδητοποιησουν το χαμο που θα ακολουθησει..ισως το δουν πιο σοβαρα το θεμα..τωρα που σωζεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΤΟΥΝ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.
    Πρόεδρος: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Α. ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ)
    Αντιπρόεδρος: ΚΟΥΣΕΛΑΣ Η. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    Γραμματέας: ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
    Μέλη: ΑΗΔΟΝΗΣ ΕΥΑΓ. ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΑΛΕΥΡΑΣ Γ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ)
    ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΙΜΗΣ)
    ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ν. ΑΝΤΩΝΙΑ (ΤΟΝΙΑ)
    ΓΕΙΤΟΝΑΣ Ι. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    ΓΕΡΑΝΙΔΗΣ Θ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ Δ. ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ Δ. ΗΛΙΑΣ
    ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ Θ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
    ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ Δ. ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ ΕΥΘ. ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΔΙΟΝ. ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΜΑΡΓΕΛΗΣ Ν. ΣΠΥΡΟΠΑΝΟΣ
    ΜΠΕΝΤΕΝΙΩΤΗΣ ΑΝ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
    ΟΘΩΝΑΣ ΟΘ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
    ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Δ. ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΣΟΦ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
    ΤΟΓΙΑΣ Ι. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    ΤΣΟΥΡΗ ΣΤΕΦ. ΕΛΠΙΔΑ
    ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΔΙΑΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
    ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ Γ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
    ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
    ΛΕΓΚΑΣ ΣΩΤ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΩΝ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ
    ΜΠΟΥΡΑΣ Κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ)
    ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Δ. ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΣΑΛΜΑΣ Γ. ΜΑΡΙΟΣ
    ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΚΩΝ. ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΤΖΙΜΑΣ Γ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
    ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΧΑΛΚΙΔΗΣ Γ. ΜΙΧΑΗΛ
    ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    ΝΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ Γ. ΣΤΑΥΡΟΣ
    ΤΖΕΚΗΣ Κ. ΑΓΓΕΛΟΣ
    ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
    ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. φαινεται αδιανοητα, αν το νομοσχεδιο ειναι του περιεχομενου που ξερουμε, ολοι αυτοι οι βουλευτες να το εισηγηθουν και να ψηφιστει..

    θα εχουν γινει συνενοχοι της απατεωνιας αυτης,,γιατι θα τη νομιμοποιησουν.

    δεν ειναι το ιδιο με τους φορους, τις περικοπες κλπ. που καλουνται..κατα τα λεγομενα τους να κλεισουν τρυπες του προυπολογισμου..
    εδω μιλουμε..για εντολη που θα δωσουν..να μας παρουν την περιουσια μας, τη νομιμα επενδεδυμενη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=1786&la=1&cat_id=4


    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ?
    ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΖΩΗΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΖ?

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ? ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ..
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Μ ΑΥΤΟ?


    http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=1783&la=1&cat_id=4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. http://www.2810.gr/crete/index.php?option=com_content&view=article&id=3625:3232659200-9232323-9588520189-8276100000000656-651dfvsv-2&catid=2:kriti-more&Itemid=86

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. παιδια ο κοσμος εχει αγριεψει και ελπιζω ο Σαχινιδης και ο Γιωργακης να εχουν παρει το μηνυμα διοτι οι Κρητικοι θα ανεβουν Αθηνα και μετα θα τρεχουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ..ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ..
    ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΝΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.
    ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ..ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ.

    ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑ..ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ..ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ..ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΜΙΝΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ..Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ,,ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ( ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ) ΚΛΠ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ..ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ,..
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ..

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ>?
    ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΘΕΣΑΜΕ..

    1. ΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΩΣ
    2. ΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΩΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ..
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 550 ΕΚΑΤΟΜ.ΕΝΩ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑΣ ΠΕΡΠΟΥ 450 ΕΚΑΤΟΜ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ? ΚΑΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οι Κρητικοί θα ανέβουν στην Αθήνα με τα κουμπούρια και θα γίνει τις κακομοίρας. Ας το λάβουν υπόψιν τους οι υψηλά ιστάμενοι και να προσέξουν τις κινήσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΩΝ ΝΑΣΟ ΑΛΕΥΡΑ Ε-ΜΑΙΛ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣ !!! ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ
    ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΡΑΔΙΟ - ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ E-MAILS ΤΩΝ 50 ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΩΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ρε παιδια εχει διαρευσει στον Τυπο οτι οι απαιτησεις μας απο την Ασπις ειναι περιπου 500-550 εκατομμυρια!σωστα?Και οτι τα περιουσιακα τησ Ασπις περιπου 250 εκατομυρια,σωστα?Ας εκποιησουν τη περιουσια της Ασπιςκαι του Ψωμιαδη και τα υπολοιπα ποσα να μας τα δωσει το κρατος απο το εγγυητικο ταμειο!αφου παλι τα λεφτα μας θα τα επενδυσουμε σε καποια ασφαλιστικη ή σε καποια τραπεζα ως καταθεση ή θα κανουμε καποια αγορα!σωστα?το κρατος δεν θα κερδισει ενα μερος απο τους φορους????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΑΠΟ Β.ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ[ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. http://www.parliament.gr/synthesh/CommissionMem.asp?CommissionID=5

    ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΝΩ ΣΑΙΤ.
    ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ 'ΓΡΑΜΜΗ' ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ....ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ...ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΕΙΜΑΣΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. αυτο που ρωταμε συνεχεια..ειναι πώς υπολογιζει ο εποπτης τα περιουσιακα στοιχεια της ασπις

    οταν λεει οτι οι μετοχες π.χ μειωθηκαν κατα δεν ξερω τι ποσοστο..καταλαβαινουμε οτι ειναι λογικο να εγινε αυτο.
    το ιδιο ισχυει στα αποθεματικα ολων των ασφαλιστικων εταιριων..
    να μη μας πουλουν δηλ.φουμαρα..
    επισης να μαθουμε τι βαζει ως απαιτησεις..γιατι ακουγονται διαφορα..οτι βαζει και αλλα προιοντα που δεν εχουν αποθεματικο..ολα αυτα φανταζομαι θα δημοσιοποιηθουν ..και θα φανει..πολλα λεγονται..
    το κρατος δεν εχει λεφτα να δωσει..
    ας λειτουργησει λοιπον για τις αναγκες της εκκαθαρισης και να ξεκινησει παραλληλα να εισπραττει δοσεις κλπ..και τοτε τα αποθεματικα ..θα βελτιωθουν πολυ αισθητα..

    το μεγαλο ερωτημα ειναι γιατι δεν εφαρμοζουν τα ευνοητα εδω και πολυ καιρο..τα αποθεματικα ολο και θα μειωνονται..μονο οι αποζημιωσεις του εποπτη και των βοηθων κλπ..λειτουργικα..αυξανουν και τις απαιτησεις και τα παντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Θέλει μεγάλη συγκέντρωση. Ξανά έξω από τη Βουλή, τα γραφεία της Ασπίς, το προεδρικό μέγαρο. Να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας. Αλλιώς δεν καταλαβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.