Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Σήμερα το πρωί λάβαμε email από την ΕΕ με την παράκληση να σταματήσουμε την αποστολή καταγγελιών καθώς ήδη είναι τόσες πολλές που πλέον δεν μπορούν να τις διαχειριστούν!!!
Επίσης επειδή ο κος Kukal δεν μπορεί να ασχοληθεί ουσιαστικά με τον φάκελο της ΑΣΠΙΣ ο οποίος έχει ολοκληρωθεί ως προς τα στοιχεία που χρειαζόντουσαν παρακαλούμε ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ άλλες καταγγελίες, για να μπορέσουν και εκείνοι να αναλάβουν τη δράση που θέλουμε.
Ιδου και το email (το δεύτερο που λάβαμε) για του λόγου το αληθές.


Helen, sorry for bothering you again with the same issue.
Tomas Kukal is still receiving one phone call after another from every insured from Aspis, Could you make sure, via their lawyer – the one who attended our meeting in Brussels- that this situation ends ASAP? Many thanks in advance. It is really annoying for Tomas Kukal. The Commission is working on this dossier and calling Tomas every two minutes won’t change anything.

Many thanks for your help in this matter.

Regards,

Isabelle
 
ΥΓ: Αν βέβαια διαπιστώσουμε ότι δεν ανταποκρίθηκαν τότε θα σας δώσουμε τα email όλης της γενικής διεύθυνσης της ΕΕ για να βομβαρδιστούν κατ επανάληψη και μαζικά

8 σχόλια:

  1. Α ρε Κukal τι επαθες!!!Διαδηλωση στις Βρυξελλες θελω!!! Πανω του παιδια,μην μας παρει τον 'αερα'!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΛΗΦΘΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
    ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΑΦΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ...

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ, ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΙΚΟ.

    ΑΛΛΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΕΞΕΙΔΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΝΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΛΠΙΖΩ ΘΕΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι εννοεί ο ποιητής όταν λέει ότι αυτή η υπόθεση τελειώνει ASAP (as soon as possinble). Με το δικό μου το φτωχό μυαλό σημαίνει ότι το πολύ εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουμε απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οχι, δε λεει οτι το γρηγοροτερο θα τελειωσει..
    Λεει σ αυτην στην οποια απευθυνεται να το τακτοποιησει το συντομοτερο δυνατο (δηλ.να σταματησουν τα τηλεφωνηματα και τα ιμειλς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως να αλλάξει ο τίτλος ώστε να περιλάβει και την Commercial Value ? Π.Χ "Για όλους όσους έμειναν στον αέρα μετά το κλείσιμο ασφαλιστικών εταιριών του ομίλου Ασπίς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως στον τίτλο να προστεθεί και η Commercial Value ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΣΤΟ 210 6413902 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.
    ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.