Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΝΔ, ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ





Χθες το απόγευμα , 15/4/2010 και στα πλαίσια της συζήτησης του ν/σ του Υπ. Οικονομικών «Αποκατάσταση φορολογικής δικαιοσύνης, αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και άλλες διατάξεις» ο Βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε αναλυτικά στην τροπολογία που κατέθεσε, σχετικά με την επίλυση του προβλήματος του ενός εκατομμυρίου περίπου άμεσα ή έμμεσα ασφαλισμένων της Ασπίς Πρόνοια, παρουσία και του αρμόδιου Υφυπουργού Οικονομικών κ. Σαχινίδη Φίλιππου.

Αρχίζοντας την τοποθέτησή του και απευθυνόμενος στον κ. Υφυπουργό, του υπενθύμισε ότι ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , κάτι για το οποίο δεν διαφωνεί κανένας μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου, και ότι με αυτή τη συνέχεια του κράτους πρέπει να αντιμετωπιστούν, και με συνέπεια όμως ,οι καταστάσεις και τα προβλήματα των χιλιάδων ασφαλισμένων της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

Ανέφερε ότι η τροπολογία την οποία κατέθεσε και για την οποία ζήτησε από τον κ. Υφυπουργό να κάνει δεκτή , έχει σαν αντικείμενο την προώθηση συγκεκριμένων ρυθμίσεων για την επιβίωση των χαρτοφυλακίων ζωής μετά την ανάκληση λειτουργίας μιας ασφαλιστικής εταιρείας. Επεσήμανε ότι στόχος των διατάξεων είναι να καλυφθεί το σημαντικό κενό δικαίου της ιδιωτικής ασφάλισης κατά τρόπο όμως αποτελεσματικό και ευνοϊκό για τους ασφαλισμένους και σε κάθε περίπτωση συμβατό με το οικονομικό σύνταγμα αλλά και το κοινοτικό δίκαιο.

Συνέχισε αναφέροντας ότι από τις 21/9/2009 , όταν και ανακλήθηκε από την ΕΠΕΙΑ η άδεια λειτουργίας της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, έχουν δημιουργηθεί 800.000 θιγόμενοι ασφαλισμένοι και περίπου 3.000 ασφαλιστικοί υπάλληλοι και διαμεσολαβούντες. Επειδή έχουν περάσει ήδη 7 μήνες, κρίνεται καθοριστική η άμεση λήψη συγκεκριμένων νομοθετικών πρωτοβουλιών προκειμένου να αποκατασταθούν οι ασφαλισμένοι, οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στο ακέραιο επί σειρά ετών στις συμβατικές τους υποχρεώσεις έναντι της εταιρείας και εμπιστευόμενοι μάλιστα τις νόμιμες άδειες της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, εναπόθεσαν σε αυτή τις αποταμιεύσεις τους αλλά και τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής.

Τόνισε στον κ. Υφυπουργό ότι το νέο σχέδιο νόμου που αυτός προωθεί, σε καμία περίπτωση δεν επιλύει το σημαντικό πρόβλημα που έχει προκύψει. Μάλιστα η προοπτική περικοπής του ποσού της αποζημίωσης κατά 50% δεν αμβλύνει το πρόβλημα . Απεναντίας εφαρμόσιμη και ρεαλιστική πρόταση είναι η εκκαθάριση της εταιρείας σε λειτουργία χωρίς να χαθεί κανένα δικαίωμα των ασφαλισμένων. Η εφαρμογή της συγκεκριμένης πρότασης στην πράξη συνεπάγεται την ανακοίνωση εκ μέρους της Κυβέρνησης ότι οι παροχές των συμβολαίων θα ικανοποιηθούν άμεσα και θα ισχύσουν χωρίς να ανασταλεί κανένα ασφαλιστικό δικαίωμα των ασφαλισμένων.

Αναφορικά με τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις της τροπολογίας , πρώτη και βασική αρχή της ρύθμισης αυτής είναι η προστασία των ασφαλισμένων μέσω της άμεσης , απρόσκοπτης αλλά και αζήμιας συνέχισης των ασφαλιστικών τους σχέσεων. Δεύτερη και εξ ίσου σημαντική αρχή της τροπολογίας είναι η κοινωνικά και οικονομικά δίκαιη και εύλογη κατανομή της ζημίας που προκύπτει από την αναστολή λειτουργίας της ασφαλιστικής εταιρείας. Αφενός το Δημόσιο που παρέλειψε την άσκηση της οφειλόμενης κρατικής εποπτείας και αφετέρου οι υπόλοιπες ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες επωφελούνται και πλουτίζουν αδικαιολόγητα από την επιλεκτική και αδάπανη ανάληψη του χαρτοφυλακίου της ασφαλιστικής εταιρείας που έπαψε να λειτουργεί.

Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του ο κ. Αυγενάκης υπογράμμισε στον κ. Υφυπουργό ότι το ζήτημα της ΑΣΠΙΣ καθυστερεί, και ότι καθυστερεί η Κυβέρνηση να πάρει αποφάσεις, τις οποίες όμως πρέπει να πάρει ΤΩΡΑ. Η Κυβέρνηση κωλυσιεργεί να πάρει αποφάσεις παρά το ότι, την ανάγκη εξεύρεσης λύσης έχουν υποδείξει τα κόμματα της αντιπολίτευσης . Γεγονός είναι η αναβλητικότητα της Κυβέρνησης να διαχειριστεί την κατάσταση . Το πρόβλημα διογκώνεται καθημερινά καθώς η υπό εκκαθάριση επιχείρηση δεν έχει έσοδα , παρά μόνο διογκούμενα έξοδα μιας και κάθε μέρα που η εταιρεία δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε ,συσσωρεύονται νέες απαιτήσεις.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Αυγενάκης και απευθυνόμενος στον κ . Υφυπουργό τόνισε « ότι στο ζήτημα πρέπει να δώσετε επιτέλους λύση εσείς κ .Υπουργέ »

Σχόλιο : Είναι χαρακτηριστικό ότι για μια ακόμη φορά ο αρμόδιος για την λύση του προβλήματος Υφυπουργός της Κυβέρνησης , αν και του παρουσιάστηκε, μέσω της τροπολογίας, μια ολοκληρωμένη πρόταση που επιλύει άμεσα το ζήτημα ,δεν έλαβε θέση ,αφήνοντας μια ακόμη ευκαιρία να πάει χαμένη, παρατείνοντας την αγωνία των εκατοντάδων χιλιάδων ασφαλισμένων και δείχνοντας το αδιάφορο και μη κοινωνικό πρόσωπο της Κυβέρνησης

39 σχόλια:

  1. γιατι προεξοφλει ο συνταξας το κειμενο αυτο οτι αφησε την ευκαιρια ο σαχινιδης να παει χαμενη?
    δεν του εχει επιδοθει ήδη και στον παπακωνσαντινου?
    επαφες αμεσες δεν εχει ο συλλογος μαζι του για να διακριβωθουν οι πραγματικες προθεσεις του?

    η τοποθετηση του λοιπου κοινοβουλιου ποια ηταν?
    εγινε σε αδεια εδρανα?
    τοποθετηθηκε κανενας της αντιπολιτευσης...ο σαμαρας ας πουμε δια καποιους βουλευτη της Ν.Δ καποιος απο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ κλπ?
    δωστε μας την εικονα..
    ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ..
    ΕΓΙΝΕ Κ ΑΥΤΟ..ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΚΙΝΗΣΗ..ΤΥΠΙΚΗ..
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ..ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΤΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!!(ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ?
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ..
    ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ?
    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥΣ..ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..
    " ...ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΟ...ΘΑ ΘΑ ΘΑ.."
    ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΤΑ ΥΨΗ..
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ...
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
    ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ..
    ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΜΙΛΛΕΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,.
    ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΑΝΤΟΧΕΣ ΥΛΙΚΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ..ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ...ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ...ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ..ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ...!!!
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ..ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ??



    Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πήρε την Aspis Bank Μέγεθος γραμματοσειράς
    μείωση μεγέθους γραμματοσειράς μεγένθυση γραμματοσειράς Συντάκτης / NextDeal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ?

    ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απάντηση του γραφείου Αλευρά:

    "Ο κόσμος είναι υπέυθυνος της κατάστασης της χώρας γιατί μας ψήφισε. Συνεπώς εκείνος πρέπει να πληρώσει το κόστος. Ως αναφορά την Ασπίς είστε οι πρώτοι που χάνουν τα λεφτά τους. Έρχονται και οι επόμενοι."

    Όποιος λοιπόν τους ψήφισε για να βάλει το παιδάκι του στο δημόσιο ας πληρώσει (το οποίο έχει και 4 πτυχία έτσι για να κάνει περήφανο το μπαμπά του αλλά του αρέσει η τεμπελιά του δημοσίου). Εγώ γιατί να πληρώσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Κ. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΑΝΘΑΣΤΑΤΗ ΜΕΘΟΔΟ...''ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ.''ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ.ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ 'Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΠΛΕΟΝ,ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝ.ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ.ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΓΙΑΤΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ.ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΥΠΕΡΒΕΙ.
    ΥΠΟΓΡΑΦΗ...ΠΕΛΑΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TEΛΕΙΩΣΕ Κ ΑΥΤΟ...
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ?

    ............................!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΥΑΛΑ,ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΛΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ-ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ-ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν καταλαβα ακριβως ...αυτο που αναφερεται παραπανω σχετικα με απαντηση αλευρα...
    ειπωθηκε απο τον ιδιο? σε ποιον , με ποια ευκαιρια και πώς..
    ενημερωστε αμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ..

    ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΠΕΡΙΓΕΡΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΖΟΦΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..
    ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΤΟΥ..
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΦ ΑΠΑΞ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΣΑ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ-ΝΕΚΡΟΙ..
    ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ..
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ..
    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΕΙΣΘΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ..
    ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ..
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΘΕΙ..
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ..ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ..ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ..ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ..ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ..
    ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ..ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟΙ..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ..ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΑΝΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ποιος απο το γραφειο αλευρα ειπε τετοιο πραγμα?
    και ποιος νομιζετε οτι θα πληρωσει περισσοτερο απο εμας?
    εμεις ηδη διεκδικουμε να μη χασουμε τα χρηματα μας..
    αλλα ολοι ειμαστε και υπαλληλοι και συνταξιουχοι και επιχειρηματιες και τα παντα..που σημαινει οτι πληρωνουμε ολοι μας και εμεις..εχουμε και ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ..ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ..ΑΛΛΟΙ ΠΟΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΑΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ..

    ΟΡΓΑΝΩΘΗΤΕ ΤΩΡΑ..
    ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕΙ..
    ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΚΟΨΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ κλπ..ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ..ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΤΟΜΑ ΑΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ...
    Ο ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..

    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΚΕΙ...
    ΚΑΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΑΣ...

    ΟΡΓΑΝΩΘΗΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ...
    ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ...
    Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ..ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΙΔΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ..7 ΜΗΝΕΣ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠ Ο ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ..ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.///
    " ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ..."
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ..
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ...
    ΟΡΓΑΝΩΘΗΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θελω να μαθω αν πραγματικα το ειπαν αυτο απο το γραφειο του αλευρα...
    εχω 250.000.- εφαπαξ συμβολαια που ληγουν...σε λιγο..
    και που χωρις αυτα δεν εχω να ζησω..γιατι ..οπως το προεβλεπα απολυθηκα προσφατα...και επειδη εκλεισε η εταιρια ..δεν ειχε ουτε για αποζημιωσεις..
    ΠΟΙΟΣ....... ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΜΕΝΑ..ΟΤΙ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ?
    Ο ΚΑΘΕ....ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ...
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...ΑΥΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ..
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ..
    ΑΡΚΕΤΑ...
    ΘΑ ΠΕΘΑΝΩΕΓΩ ΑΠΟ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ 250.000.-ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΛΉΤΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ...
    ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΛ. ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ..
    ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΘΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ "ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ" ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ.....ΛΥΣΗ!!!
    -----------------------------------------------

    Αναφερόμενος την τροπολογία του κ. Αυγενάκη, ο Υφυπουργός Οικονομικών, κ. Σαχινίδης, σημείωσε τα εξής:
    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΡΤΑΛ ΚΡΗΤΗΣ

    http://www.2810.gr/crete/index.php?option=com_content&view=article&id=4135:00225505059821358026787-0090909090570909&catid=2:kriti-more&Itemid=86

    «Για το συνάδελφο (τον κ. Αυγενάκη) που κατέθεσε την τροπολογία για την ιδιωτική ασφάλιση, που στην ουσία πρόκειται για ένα σχέδιο νόμου, έχω να τον πληροφορήσω –προφανώς δεν παρακολούθησε τη διαδικασία ότι ήδη μέσα στη Βουλή ολοκληρώσαμε τη διαδικασία της νομοθετικής διαβούλευσης- ότι στο επόμενο διάστημα η Κυβέρνηση θα δημοσιοποιήσει τη νομοθετική της πρωτοβουλία για το ζήτημα αυτό».

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ...???????
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ...

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο κ. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ...(ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ)..

    ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ? 7 ΜΗΝΕΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ?
    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ?
    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...
    ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΛΙΓΟ...
    ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ..
    ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΓΙΝΑΜΕ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΔΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ..
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ..ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ..
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ..ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..
    ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ..
    ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΛΑ..
    ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ..
    ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ..
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ..
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ..
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ..
    ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ..

    ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ..

    ΑΝΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ..ΕΙΠΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. προφανως ειναι τα ασφαλιστικα που καναν οι της ασπις καπιταλ..
    εμεις δεν ειμαστε μεσα σ αυτους..
    το κρατος προνοησε και πηρε τα δικα του ηδη το δεκεμβριο ..δεσμευσε λογαριασμους..

    αυτο προφανως δε μας αφορα..
    και ειναι λιγα..

    εμεις κοιμομασταν και ακομα κοιμομαστε
    αυτοι..μαλλον..στους οποιους αναφερεται ειχαν βαλει δικηγορους και δεσμευσαν περιουσια..

    εμεις..ακομα..διαβουλευομαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ,ΟΡΙΣΤΕ ΗΜΕΡΑ-ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ,ΕΜΦΥΛΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ-ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ,ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Γουόλ Στριτ άσκησε δίωξη, κατά του οίκου "Goldman Sachs", με την κατηγορία ότι στην εξέλιξη της διεθνούς οικονομικής κρίσης του 2008, που αναστάτωσε πολλές ανεπτυγμένες οικονομίες, "εξαπάτησε πολλούς επενδυτές".

    ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,,ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΚΕΥΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΤΑΣΗ:
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΑΣΠΙΣ, ΥΠΗΡΧΕ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΖΩΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΖΩΗΣ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ. ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΩ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ (Ο Κ. ΠΟΥΠΑΚΗΣ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ).
    ΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΟΝΗΡΑ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΜΕΣΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΕΤΩΝ (ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΚΟΥΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ), ΑΦΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Κ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ.
    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΚΙΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

    ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ....

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ?

    ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 26/4
    ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ??

    ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ..ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Ή ΚΑΠΙΤΑΛ Ή ΤΙ?

    ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΟΣ??

    Ο κ. ΣΕΛΕΚΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ? ΑΝ ΝΑΙ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ Ε.Ε?

    ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΟΜΜΙΣΙΟΝ ΕΜΕΙΣ?

    ΕΙΜΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ.. ΜΑΛΛΟΝ..ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ..ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ..ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ..ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ..
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΜΑ?
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΛΑ..
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΩ..ΠΑΙΔΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μολις διαβασα κατι στο σαιτ του ΣΚΑΙ σχετικα..

    Οτι υπαρχουν ασφαλιστες συναδελφοοι σας...που εξακολουθουν να κανουν την ιδια δουλεια..
    Και επειδη εχω και ιδια εμπειρια..σταματηστε τους οσο ειναικαιρος..
    Ειναι δυνατον να εκμεταλλευεσαι ασφαλισμενο σε πανικο..να του πεις..ελα..στην εθνικη..
    ποσες δοσεις ετησιες ειχες ακομα...??
    5? για 5 χρονια δηλ..
    λοιπον στο κανουμε 10 χρονια..δηλ 10 δοσεις..

    Καλυτερα ετσι γιατι αλλιως δεν προκειται να παρεις τιποτα..
    Και το ωραιο ειναι οτι ισχυριζονται οτι δεν παιρνουν προμηθεια λεει..καθολου...
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ...
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΦΥΓΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...
    Δε βοηθατε που δε βοηθατε..οχι ομως και να συνεχισετε την εξολοθρευση μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αμα βρει γκαζάκια ο Αλευράς στο γραφείο του μην εκπλαγεί. Θα ξέρει γιατί του τα έβαλαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν ξέρω για ποιό λόγο υπάρχει λογοκρισία στο blog όσον αφορά το αμιγή σύλλογο ζημιωθέντων ασφαλισμένων... Αν νιώθετε έστω και λίγο την αγωνία του κόσμου και την απόγνωση..., θα πρέπει να συμφωνήσετε ότι η ισχύς μας θα επιτυγχανθεί μόνο με την ένωσή μας! Αν υπάρχει κάποιος λόγος λογοκρισίας τον οποίο αγνοώ, πείτε τον στο katkan@in.gr. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. οχι γκαζακια..στο κοινοβουλιο ολο πρεπει να πεσει πυρηνικη βομβα..να ξεσκαρταρουμε απο την αλητεια..
    τους πληρωνουμε χρυσους για να προστατευουν τα δικαιωματα των πολιτων..
    και ερχεται το καθε σαχινιδακι..καιπαιζει με την περιουσια μας..
    και καταπαταει τους νομους..
    και μας αγνοει..
    σε τετοιους καιρους..
    ας τολμησει μονο να κατεβασει τετοιο νομοσχεδιο ..ας τολμησει..
    θρασος να παιζει 7 μηνες με την υγεια και την περιουσια μας..με τις οικογενειες μας..
    με την επιβιωση μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η απάντηση του γραφείου Αλευρά είναι πραγματική παιδιά. Πήγαμε στο γραφείο του για να μιλήσουμε για το θέμα μας και ο διευθυντής του γραφείου του μας έδωσε αυτή την απάντηση. Ένα κομματόσκυλο του κερατά από τη λαχανοαγορά. Μείναμε κόκκαλο!!!! Φυσικά ο αλευράς δεν ήταν εκεί παρότι είχαμε ραντεβού.

    Λυπάμαι για λογαριασμό τους γιατί από τον ιδρώτα μας τέτοια ρεμάλια κάνανε περιουσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
    ΚΙ ΟΣΟ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ..
    ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΑΝΤΩΣ ..ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ..
    ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ..ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΝΤ..
    ΜΟΝΟ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΒΓΗΚΑΝΕ..
    ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ..
    ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ..
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ..
    200.000. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ..ΓΙΑ ΠΟΊΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ,ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ,ΠΕΤΣΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ..ΣΤΟΙΧΕΙΑ..
    ΜΙΛΑΜΕ..
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕ..
    ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. αντε παιδια...
    ευχομαι αυριο να δραστηριοποιηθειτε..
    αρκετα μεινατε μακρια απο πραγματα..
    μην τα.....τωρα.
    συμμετοχη..στις κινησεις..
    δε λεμε ν αγκαλιαστειτε..με τους αλλους

    αλλα ..οχι κ ετσι..
    στο κατω κατω..να λυθει ενα θεμα τεραστιο θελουμε..
    οχι σχεσεις συγγενειας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΟ ΙΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΆΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ[ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ]ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΙΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ 'Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΜΟΙΒΗ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ.ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ Ψ Υ Χ Η ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ Μ΄ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΝΟΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ.
    ΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. καλημερα σας!
    περιφρουρηστε τον επαγγελματισμο σας και μην αδρανειτε αλλο..
    επειδη σας γνωρισα απο κοντα..σχετικα..πιστευω στο μυαλο και στις ικανοτητες σας..
    μην το αφηνετε ..ειναι θεμα 10 ημερων να τελειωνει..
    μην επιτρεπετε σκιες πανω απο τις κινησεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. KANTE KATI - NA KANOYME KATI !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΟΛΟΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 26/04 ΔΕΥΤΕΡΑ 12ΜΜ . ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΝ ΜΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ . ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟΣ - ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ. ΓΡΑΦΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ 5-10 ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ . ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ? (ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟ........)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΕΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΛΠ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΠΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ .ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 7 ΜΗΝΕΣ .ΠΟΣΑ ΒΡΑΔΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ.ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ.ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΧΑΡΤΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΣΤΕ,ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΟΛΟΙΙΙΙΙ.ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΘΥΣΙΑ .ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΙ.ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΑΤ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΜΗ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ.Σ.ΣΕΡΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΙΑΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ!!
    ΤΑ ΜΟΝΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ:
    1) Ο ΝΟΜΟΣ 3690/2010 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ
    2) ΟΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ (ΜΕΣΩ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ)ΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΕ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΦΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ
    3) ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ
    4) Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
    5) Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΑΖΙ, ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΛΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ. ΟΙ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ! ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ!! Ο ΧΡΟΝΟΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ. ΑΣΑ ΠΑΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΝΙΕ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ (ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΙΣΧΥΕΙ) ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 5 ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ 30%. ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ (ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ) ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΟΛΟΓΑ Ή ΜΕΤΡΗΤΑ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 5 ΒΗΜΑΤΑ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΕΙΡΑ). ΟΙ ΕΓΩΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ, ΑΦΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΙ ΔΚΗΓΟΡΟΙ ΑΚΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ....ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣ&ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΛΛΟΙ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΜΕΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΤΟ ΘΕΤΩ ΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ:
    ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΖΩΗΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΝΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ?
    ΤΟ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3690/2009 ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΝΙΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.