Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
Αγαπητοί συμπάσχοντες  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΛΥΤΡΩΣΗ από όλα όσα μας έχουν φέρει σε μια παρατεταμένη Μεγάλη Εβδομάδα. Στα μηνύματά σας ξεχειλίζει η αγωνία,  η οργή και η διάθεση για άμεσες κινητοποιήσεις. Ο δικός μας προβληματισμός είναι επίσης συνεχόμενος και διαρκώς σχεδιάζουμε το μέλλον των κινήσεών μας παίρνοντας υπόψιν πάντα τα νέα δεδομένα από όπου και αν προέρχονται.

Οι ανακοινώσεις Παντελίδη επιβεβαιώνουν πανηγηρικά αυτά που λέμε από τον Σεπτέμβριο σε όλους, ότι δηλαδή θα φύγουν όλα τα υγιή συμβόλαια από την εταιρεία και θα απομείνουν τα προβληματικά. Αν οι κινήσεις μεταβίβασης χαρτοφυλακίου είχαν γίνει άμεσα το θέμα θα είχε λυθεί πάρα πολύ γρήγορα. Αυτό είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο εις βάρος της εταιρείας και τελικά εις βάρος της οικονομίας, το οποίο βαρύνει εξ'ολοκλήρου την πολιτεία η οποία συνεχίζει να ολιγωρεί δραματικά.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα έχουμε σημαντικότατες επαφές με βουλευτές-κλειδιά στην υπόθεσή μας οι οποίοι ήδη προκαταρκτικά έχουν συμφωνήσει με τις προτάσεις μας και ετοιμάζουν κινήσεις. Δεν μπορούμε όμως να σας ανακοινώσουμε λεπτομέρειες διότι υπάρχει μεγάλη ρευστότητα όσον αφορά την τελική μορφή των κινήσεων αυτών. Ο νομικός μας επεξεργάζεται λύσεις οι οποίες θα βοηθήσουν καθοριστικά την κυβέρνηση να λύσει το πρόβλημα, γιατί δυστυχώς αυτοί δεν γνωρίζουν το θέμα και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα από την αρχή της υποθέσεως.

Το εξώδικο που έχουμε κάνει προς το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είχε την μορφή ενημέρωσης επί των απαιτήσεων που θα υπάρξουν από τους ασφαλισμένους της Ασπίς Πρόνοια επειδή η Aspis Bank ήταν ο θεματοφύλακας της εταιρείας. Εφόσον το ΤΤ ενημερώθηκε και έδέχθηκε την υποχρέωση, η εξέλιξη αυτή θεωρείται θετική για εμάς.

Σχετικά με το Σωματείο της κυρίας Σιδέρη, δρομολογείται ήδη κοινή συνάντηση, αφού το πρόβλημα είναι ένα και εξ' αρχής απορήσαμε για την σκοπιμότητα μιας κίνησης διάσπασης που μόνο τον κύριο Σαχινίδη μπορεί να   ικανοποιήσει.

Σχετικά με δυναμικές κινητοποιήσεις πρέπει να ξέρετε ότι είναι στα άμεσα σχέδιά μας και έχουμε πολλές ιδέες, πολλές από τις οποίες μας τις δώσατε εσείς, οι οποίες θα εφαρμοστούν αμέσως μόλις διακρίνουμε εμπόδια στην λύση που προτείνουμε. Πρέπει επίσης  να γνωρίζεται ότι ετοιμάζεται μεγάλη συγκέντρωση στην Κρήτη, η οποία αυτή τη στιγμή ίσως μας δώσει το κλειδί της λύσης, αφού οι τοπικοί βουλευτές έχουν μεγάλη δύναμη και δείχνουν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι.

Οι επιστολές που έχουν αναρτηθεί μπορούν να χρησιμοποιηθούν απο εσάς σαν υποδείγματα για να ευαισθητοποιήσετε γνωστούς σας ή άγνωστους πολιτικούς. Πολλοί από αυτούς απαντάνε και σχεδόν όλοι διαβάζουν τα μηνύματά τους. Να στέλνετε συνεχώς.


85 σχόλια:

  1. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Δεν εύχομαι ακόμα Χριστός Ανέστη γιατί για μας η Ανάσταση θα έρθει όταν επιλυθεί και το πρόβλημα μας. Θα ήθελα αν είναι δυνατόν να μου απαντήσετε στους εξής προβληματισμούς μου :
    1)Λέγοντας ότι η τράπεζα ήταν ο θεματοφύλακας για όλα τα ασφαλιστικά προγράμματα θεωρείται εφικτό την αποζημίωση μας από αυτήν και κατ'επέκταση απο το Τ.Τ.;
    2)Υπάρχει καμμμία απάντηση από τις Βρυξέλλες; Από ότι καταλαβαίνω έχουν αργήσει αρκετά.
    3)Αν η απάντηση είναι θετική τι μπορόύμε να απαιτήσουμε άμεσα, ενώ αν είναι εις βάρος μας τι κινήσεις θα γίνουν;
    4)Από ότι διάβασα στο blog της κας Σιδέρη και στο site του ΣΚΑΙ προγραμματίζετε συγκέντρωση την επόμενη εβδομάδα. Κρίνω ως σκόπιμο να συμμετέχουμε από κοινού, διότι η διάσπαση δεν βολεύει κανέναν μας. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΛΗΞΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ.ΑΝΤΕ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?????ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΓΙΟ????ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ???Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΑΛΛΟΙ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΕ,ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ,ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ,ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ,ΤΟ ΛΕΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΤΩ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ...ΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΙΝ..

    Ο ΝΟΜΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ..ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ....
    Α Ν Α Δ ΡΟ Μ Ι Κ Α

    Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΓΙΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ\

    Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ..ΖΗΜΙΩΣΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ..ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΛΥΣΗΣ...

    ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ..ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ...ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ...

    Η ΑΓΝΟΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ..ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ..ΠΟΣΟ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ..ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..

    ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟΝ...ΑΣ ΛΕΝΕ Ο ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ..ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ...

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ...
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...
    ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ..
    ΟΧΙ ΠΑΛΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ...
    Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nα ανοίξουν ΤΩΡΑ οι λογαριασμοί του Ψωμιάδη. Γιατί δεν το κάνουν;Τι περιμένει ο εισαγγελέας; Ποιοί έχουν γίνει συννένοχοι σ'αυτό το έγκλημα; Πόσους τέλος πάντων έχει "ταίσει"για να καλύψουν την μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών;
    Η κατάσταση έχει βγει εκτός ορίων. Εδώ και 6 μήνες μας αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδια. Δεν κάναμε ούτε Χριστούγεννα ούτε Πάσχα. Δεν έχουν καταλάβει ότι μας εξοργίσανε; Oτι ο λαός απαιτεί δικαιοσύνη; Οτι αμα βγούμε έξω θα τους πάρει ο διάλος; Ξεχνάνε ότι από εμάς βρίσκονται στην βουλή και τρώνε με χρυσά κουτάλια κάνοντας τις Πασχαλινές τους διακοπές στα ακριβότερα ξενοδοχεία; Ξεφτιλίσανε το κράτος. Ντροπή. Ας κάνουν το λάθος να μας αρνηθούν τα λεφτά μας. Είμαι χήρα εδώ και πέντε χρόνια και μεγαλώνω δύο ανήλικα παιδιά ολομόναχη. Αποταμίευσα στον Ψωμιάδη 25000 ευρώ. Θα μου πείτε ψίχουλα...Για μένα ήταν όλη μου η ζωή και η κληρονομιά του άνδρα μου. Εχω υποσχεθεί στα παιδιά μου ότι θα τα πάρω πίσω με οποιοδήποτε κόστος. Ακόμα και αν χρειαστεί να αυτοπυρποληθώ έξω από τη Βουλή. Να γίνουν θέαμα στα ξένα ΜΜΕ μήπως και δικαιωθείτε εσείς οι υπόλοιποι........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα επρεπε οι συλλογοι να ενημερωσουν τους βουλευτες-υπουργους με τους οποιους ερχονται σε επαφη..για τις δηλωσεις ολων των ασφαλισμενων..

    οτι θα αντιμετωπισουν βια τετοιας μορφης και βαθμου, που δε θα υπαρχει προηγουμενη της..

    για λογους ταξης ...να τους προειδοποιησετε...
    οσο ειναι καιρος...
    δεν ειναι απλες δηλωσεις..δεν ειμαστε φιλαθλοι σε γηπεδο...θα χυθει αιμα..ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ...
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ?
    ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΜΟ...
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...

    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΧΛΗΣΟΥΜΕ ΑΤΟΜΙΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ..ΑΠΟ ΤΩΡΑ...
    ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ...
    EMAILS ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,,ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ...
    ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΜΕ

    ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ..
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ..ΤΗ ΒΙΑ..
    ΓΙΑΤΙ Η ΒΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΠΙ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ...

    ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ..
    ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ TROKTIKO.GR

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΚΟΜΑ..ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ..ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ..ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ..
    ΑΠΛΩ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    Α Μ Ε Σ Α
    ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ...
    ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ...
    ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ..
    ΑΛΛΙΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν καταλαβαίνω την πρόταση εκκαθάρισης σε λειτουργία, επειδή: α) Ποιός θα βάλει χρήματα σε μια εταιρεία με μηδενική αξιοπιστία β) Η συνέχιση των χρηματοροών από ασφαλιστικά προγράμματα ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΙ το όποιο έλλειμα. Αυτό επειδή ότι εισέρχεται στο ενεργητικό, ταυτόχρονα αποτελεί και ισόποση υποχρέωση της εταιρείας στο παθητικό. Επιπλέον, το ποσό αυτό θα πρέπει να επενδύεται σε σταθερές αξίες (ομόλογα κλπ) επειδή αν "παρκαρισθεί" σε έναν λογαριασμό ενδέχεται να μεγαλώνει έστω και λίγο το έλλειμα διαχρονικά. Η καλύτερη λύση είναι η εδώ και τώρα εφαρμογή του νόμου 3790/2009 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ για εγγύηση του δημοσίου, έστω και σε βάθος χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ...ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ?

    ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΕΙ?

    ΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ...
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ?

    Η ΘΑ ΛΕΝΕ..ΟΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΜΑΣ???

    ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ?
    ΠΟΣΗ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...
    ΤΟΣΟ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ...
    ΕΝΑ ΤΣΑΚ ΘΕΛΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τελικα ο ..παγκαλος..εχει πλακα..

    "ρατσιστικη..η σταση της γερμανιας κατα της ελλαδος "

    ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ..
    ...αφου ασφαλισμενοι αλλων εταιριων αλλα και οι ιδιες...ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ...
    και ζητουν..ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ...

    Μια απλη αναγωγη να εκανε...
    Η σταση της κυβερνησης ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ...απλώς ειναι μια μικρογραφια..
    ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ - ΑΠΑΞΙΩΣΗ- ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!!!
    Βλεπετε να διαφερουν πουθενα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_9343.html

    ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΟΛΑ!
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_5635.html


    ΤΟ TROKTIKO.GR ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ...
    ΚΑΙ ΤΟ BLOG TO ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ...
    ΥΠΟΥΡΓΟΙ,ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΚΔΟΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ..
    ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. προσωπικα, μιλησα πριν δυο ωρες με βουλευτη(του νομου μου) ,που μαλιστα επικοινωνισε μπροστα μου με συναδελφο του .Η απαντηση ηταν "Τα πραγατα ειναι δυσκολα"
    Λοιπον πρεπει να κατεβουμε στους δρομους ΤΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ Η' ΕΧΕΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ???ΝΟΜΙΖΕΤΕ..ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://troktiko.blogspot.com/2010/04/commercial-value.html

    ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ TROKTIKO.GR ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..!!!
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ..ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ..ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ...ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑΣ..

    ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ...ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ..ΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ..ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...
    ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ.GR ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΤΟ BLOG..
    MHN TO ΑΦΗΝΕΤΕ....
    ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΚΕΙ...
    ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ( πχ TROKTIKO )ΚΑΙ SITES ( πχ ZOUGLA, NEWSIT) ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ , ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ..ΦΙΛΕ...
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΤΕ...ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ..ΔΥΣΚΟΛΑ..

    ΑΠΟΨΗ ΕΚΦΡΑΖΕΙ...
    Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ..ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ..
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ!!!
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ...
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ..
    ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΣ ΜΕΡΙΕΣ..
    ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΘΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ν0ΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..
    ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΗ...
    ΑΣ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΩΡΑ
    ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ..

    ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΩΝ ΘΕΛΕΙ...
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ...
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΤΑΙ..ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΛΕΥΑΣΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΟΛΓΟΘΑ. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΕΑΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!! ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 6 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΜΗΝΩΝ, ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕΛΛΟΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝ. ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ(25.000Ε).ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ!!!

    -ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χαιρετώ όλους τους συμπάσχοντες. Παραμένω ανώνυμη διότι ένα μέρος των χρημάτων που έχω επενδύσει στο ΑΣΠΙΣ ΑΣΕΤ μου το έδωσαν οι γονείς μου. Είναι ηλικιωμένοι με προβλήματα υγείας και δεν θέλω να τους στενοχωρήσω. Επίσης κατοικώ στην επαρχία και είναι δύσκολο έως αδύνατο να συμμετέχω σε διαδηλώσεις. Αυτό που έχω κάνει μέχρι τώρα και θα συνεχίσω δρυμίτερη, είναι να στέλνω e-mails. Το πρώτο το έστειλα στην κυρία Παπανδρέου Βάσω ως πρόεδρο της επιτροπής. Με τρώει όμως συνέχεια μία απορία. Ζητάμε από το κράτος να μας προστατέψει από τον ΚΛΕΦΤΑΡΑ ΨΩΜΙΑΔΗ, (ο οποίος εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος....) όταν το ίδιο έχει διαχειριστεί αλόγιστα (γιά να μην πώ κλέψει) τα κρατικά ασφαλιστικά ταμεία, εξαναγκάζοντας τους περισσότερους από εμάς να καταφύγουμε στην ιδιωτική ασφάλιση.Από την Σκύλλα στην Χάρυβδη.........Να κλάψω ή να γελάσω;
    Δεν εγκαταλείπω όμως την προσπάθεια και πέρνω κουράγιο και από τα δικά σας σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σας βρήκα στο troktiko. Είμαι κι εγώ ένας από τους χιλιάδες.... Για να επικοινωνήσετε με τον κόσμο, αυτές είναι μερικές διευθύνσεις βlogs με επισκεψιμότητα που βρήκα:
    http://politis-gr.blogspot.com/
    http://trelokouneli.blogspot.com/
    http://kafeneio-gr.blogspot.com/
    http://troktiko.blogspot.com/
    http://fimotro.blogspot.com/
    http://24gr.blogspot.com
    http://online-pressblog.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΙΝΑ ΛΟΓΙΑ..ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ..ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ..ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ ..ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...

    ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΝΩΔΥΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=1845&la=1&cat_id=4


    ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ...ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΘΕΣΜΟ...
    ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ...
    ΕΙΝΑΙ ΕΤΝΙΜΟΙ..
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΟΙ..
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ!!!

    ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ..ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ...
    ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ Α Ν Ε Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. η 'ευαισθητοποιηση' των βουλευτων της κρητης, εχει να κανει και με το γεγονος οτι ..οταν εισαι αποφασισμενος και δεν αστειευεσαι με την καταληστευση της περιουσιας σου και με αυτους που αποφασιζουν να σε κοροιδευουν και να σε απαξιωνουν καθημερινα, να σε πτωχευουν και να σε ευτελιζουν...
    αυτο το περνας στους βουλευτες, υπουργους, κρατος, και αισθανεται την απειλη..
    γιατι ..αν δε φοβηθουν,αν δεν αρχισουν να καταλαβαινουν οτι διακυβευονται και γι αυτους εξ ισου σοβαρα πραγματα με μας..δεν προκειται να ασχοληθουν..
    Με λιγα λογια...ΛΥΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ..
    ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ..ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΗΘΙΚΑ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλή λύτρωση σε όλους μας!
    Διαβάζοντας τους συμπάσχοντες με εμένα,λύνω πολλές απορίες μου, θυμώνω, συμπονώ, μερικές φορές ευχαριστώ όποια δύναμη με έκανε να σταματήσω να ελπίζω στην ψευτο- ασφαλιστική εταιρεία, άλλοτε σκέφτομαι το καινούργιο μου ξεκίνημα της αποταμίσυσης για την κορούλα μου που πήγε(μέχρι στιγμής) χαμένο, κάνω πολλές σκέψεις και βομβαρδίζομαι με συναισθήματα.
    Μένω κοντά σαςκαι ελπίζω.
    Κάθε κουράγιο σε όλους και σας παραπέμπω στα τελευταία λόγια του Γκάντι από την ομόνυμη ταινία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_1314.html


    to troktiko.gr βοηθαει πολυ..
    ειναι αξιοπιστο και δημοκρατικο!!!

    βοηθηστε κ εσεις...
    τα πραγματα πολυ κρισιμα και καθοριστικα αυτες τις μερες...
    το νομοσχεδιο ετοιμαζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
    ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΙΛ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΙΤ , ΜΠΛΟΓΚ
    ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΧΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΝΑΣΟ ΑΛΕΥΡΑ , ΝΤΑΛΑΡΑ , ΚΑΙ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ 2 ΔΥΝΑΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ
    ΑΜΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. πριν απο ενα μηνα στη θεσσαλονικη, ο συλλογος μας παρωτρυνε να στειλουμε ιμειλ στις βρυξελλες, εκθετοντας το προβλημα που αντιμετωπιζουμε ο καθενας με την ασπις προνοια..
    Καποια στιγμη μας ενημερωσατε οτι επειδη σταλθηκαν πολλες επιστολες, θα επρεπε να σταματησουμε..
    Ειμαστε πολυν καιρο σε αναμονη για την καθοριστικη αυτη απαντηση.
    Δε θα επρεπε να μας ενημερωνατε..αν απαντησαν και αν οχι..τους λογους?
    Μηπως πρεπει οι ιδιοι να απευθυνθουμε εκει και παλι?
    Παρακαλω για απαντηση..νομιζω οτι ξανατεθηκε το θεμα..
    Οφειλετε να μας ενημερωσετε..διοτι εμεις..τουλαχιστον εκτελεσαμε κατα γραμμα τις υποδειξεις..τωρα πρεπει να μας πειτε..
    αλλιως να αυτενεργησουμε..
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟ ΠΕΤΑΞΑΝ.ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΓΕ ΑΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ,ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΩ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ....ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ Η ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ?ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΞΩ.ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΟΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ. ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ.ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΥ ΕΔΟΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑΡΡΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ.ΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ?Σ.ΣΕΡΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σήμερ το πρωί 7:00 πήρα τηλέφωνο στον Αυτιά, βλέποντας το θέμα που είχε με τον Πρωθυπουργό και το κανό του και ρώτησα γιατί σιωπά η εκπομπή για την απάτη της ΑΣΠΙΣ. Η κοπέλα στο τηλεφωνικό κέντρο μου είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι "ο κος Αυτιάς έχει επιλέξει να κρατάει αποστάσεις από το θέμα και όταν έρθει η ώρα θα αποφάσίσει αν θα ασχοληθεί" !! Τα ακούτε;;; Tο κοπρόσκλυλο ο Αυτιάς, ο Ρομπεν των δασών που ασχολείται μόνο με τις γριούλες και τον νομάρχη Θεσ/νίκης. Όπως καταλαβαίνετε με έβγαλε εκτός ευαυτού, της τα έψαλα ένα χεράκι και της είπα να δώσει χαιρετίσματα στο ρεμάλι τον Αυτιά ότι ο κόσμος εξαγριώθηκε, ότι θα βγει σύντομα στο δρόμο με τα κουμπούρια και τους λοστούς και θα τους πάρει ΟΛΟΥΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ. Μαζί τον Αυτιά και όλους τους παρατρεχάμενους κομπιναδόρους του. Μήπως ήρθε η ώρα να βγούμε επιτέλους στο δρόμο;;;; Μαργαρίτα (η χήρα μητέρα των 2 ανήλικων παιδιών)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΕΙΓΟΝ
    ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΣΚΑΙ
    ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ-ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ..ΣΤΗ 15Η ΣΕΛΙΔΑ...(ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ)..Ο κ.Τ.Π ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ..ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΩΝ..ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ .
    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ..ΣΥΜΒΟΛΕΥΩ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ..ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ..ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. TO ΠΟΣΟ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η ΜΑΡΓΑΡΤΙΤΑ..ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ..
    Κ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ .ΕΦΑΠΑΞ ..ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ 30 ΧΡΟΝΩΝ..ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ...
    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ..
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ

    Ο Λ Ο Κ Λ Η Ρ Ο Υ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΟΥ ΒΙΟΥ...
    ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ..ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΣΤΙς ΤΡΑΠΕΖΕΣ...
    ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ...

    ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ...
    ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ..
    ΑΛΗΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΟΙ ΑΥΤΙΑΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΕΓΚΑ ΝΕΤ κλπ
    ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ..
    ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ..ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ
    Η ΑΝ ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΕΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ...
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ..
    Θ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ..
    ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Τ.Π
    ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ..
    ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ..

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ...
    ΟΡΚΟ ΤΙΜΗΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ..
    ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΕΞΕΥΤΕΥΛΙΣΜΟ...
    ΑΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12334&subid=2&pubid=26863150

    Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟ...Κ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ..ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ..ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ
    ΚΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ..
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ
    ΤΑ ΜΜΕ..ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑΝ..

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ..ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΕΗ...ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ..
    ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ρε παιδια αν η περιουσια ειναι 250 εκατομμυρια ας παρουμε αυτα απο την ΑΣΠΙΣ και τα υπολοιπα 250-300 ας τα δωσει το ΚΡΑΤΟΣ να τελειωνουμε!!!!!ετσι απλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ
    ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ..ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΡΣΙΑΛ..

    .............................

    http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=1857&la=1&cat_id=4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ...ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

    ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ..ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ!

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ..ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ..
    ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ..
    ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ..ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ..ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ...
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..
    ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ..
    ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ..
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ..
    ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ..
    Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ..
    ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΠΙΕΣΗ..
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ..
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΜΩΣ?
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ..
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ..
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΣΤΟΥΝ ΔΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΙΑ..
    ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΕΡΘΩ
    ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΑΝΟΥΜΕ
    ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΦΙΛΟΙ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ! ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΧΑΦΙΕΔΟΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ" ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΙΟΠΑΠΑΔΑΚΗΔΩΝ ΟΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ" ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ! ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Επειδή μόλις βρήκα το blog μπορείτε να με ενημερώσετε αν συμπεριλαμβάνονται και οι ασφαλισμένοι της Commercial στο blog και στον σύλλογο ή είναι μόνο για τους ασφαλισμένους της Ασπίς? Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΕΡΣΙΑΛ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ COMMERSIAL VALUE. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?ΑΡΓΥΡΗΣ ΤΣΟΥΝΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Κάποιος υπεύθυνος του σωματείου να διαβάσει την σελίδα του ΣΚΑΙ. Υπάρχουν σχόλια ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ από τον δικηγόρο της Αρκαδίας με αρχικά Π.Τ.
    Ας προσπαθήσει κάποιος να έρθει σε επαφή μαζί του. Γράφει ενδιαφέροντα πράγματα τα οποία μπορούν να μας ξεμπλέξουν γρήγορα και εύκολα. Δεν επιτρέπεται να μην τα λαμβάνουμε υπόψιν μας...Μαργαρίτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. margarita..to lew edw kai kairo ayto gia ton p.t

    elpizw na erthoun se epafh..einai krima ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Απάντηση από Βρυξέλλες;; Nα ξαναρχίσουμε μήπως τα email;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΣΕ ΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ?ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ.ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΟΤΕΡΟ?Σ.ΣΕΡΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ (ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ),,ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ .,Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 250 ΕΚ.ΕΥΡΩ..
    ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 500-550 ΕΚ.ΕΥΡΩ..

    ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΥΤΑ ΑΝΑΜΑΣΑΕΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ..
    Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ..
    ΑΝ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ...ΥΓΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ..ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ..ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ..ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ..ΣΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ..ΣΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ..
    ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ?
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ..ΑΝ ΘΑ ΔΙΕΘΕΤΕ..ΑΣ ΠΟΥΜΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. μια ενημερωση παρακαλουμε για βρυξελλες και τα ιμειλς που στειλαμε..για την τυχη τους..
    ξερετε να μας πληροφορησετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Εκτός ελέγχου η ασφαλιστική αγορά
    Πιθανό το σενάριο να χαθεί η συνέχεια του εποπτικού έργου της Επιτροπής Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης

    Με προβληματισμό αντιμετωπίζει η Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται για την κατάθεση στη Βουλή του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών περί μεταφοράς της εποπτείας των ασφαλιστικών εταιριών στην Τράπεζα της Ελλάδος.

    Ήδη έχει παρέλθει ένας μήνας από τη δημοσιοποίηση του αρχικού κειμένου χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις ότι το υπουργείο προτίθεται να παρουσιάσει άμεσα στο Υπουργικό Συμβούλιο το τελικό νομοθετικό κείμενο ώστε στη συνέχεια να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή.

    Τα στελέχη της Επ.Ε.Ι.Α. φοβούνται μήπως λόγω ακριβώς των καθυστερήσεων αυτών χαθεί η συνέχεια του εποπτικού έργου της Επιτροπής, γι΄ αυτό και, όπως αναφέρουν πηγές του iw σκέπτονται σοβαρά το ενδεχόμενο επαναπροσδιορισμού της στάσης του φορέα μέχρι και της ψήφισης του νομοσχεδίου, δεδομένου και του δίμηνου μεταβατικού διαστήματος που θα υπάρξει για τη μεταφορά της εποπτείας στην ΤτΕ.

    Κατά τις ίδιες πηγές, το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει ουσιαστικές αλλαγές στον τρόπο οργάνωσης του Εγγυητικού Κεφαλαίου κλάδου Ζωής, καθώς και στις διαδικασίες που προβλέπει το νομοσχέδιο ότι θα ακολουθηθούν για την κάλυψη όσων κατέχουν συμβόλαια Ζωής και είναι ασφαλισμένοι τόσο στην Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ, όσο και στην Commercial Value.

    Στο μεταξύ, σημαντικές αναμένεται να είναι και οι τροποποιήσεις που θα επέλθουν στο νομοσχέδιο με βάση τις παρατηρήσεις της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, ενώ σε πολλά σημεία του νομοσχεδίου θα υπάρξουν φραστικές βελτιώσεις, καθώς και διορθώσεις ώστε κατά την εφαρμογή του να μην τεθούν ζητήματα παρερμηνειών και οι διατάξεις του καταστούν ανεφάρμοστες.



    απο insuranceworld.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. TO TROKTIKO.GR ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!
    ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ..ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ..ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΕΣ...

    ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΨΗ!!! ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ..ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΣΑ!!
    http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_6476.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. http://troktiko.blogspot.com/2010/04/300_07.html


    αν μπορειτε να εχετε προσβαση...οποιος μπορει..ας το κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Θα μας πείτε τέλος πάντων τι απάντησαν από τις Βρυξέλλες ή θα πάρουμε μόνοι μας τηλέφωνο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Εστάλησαν επιστολές σε όλους τους "ανώτατους άρχοντες" της χώρας. Σαμαρά, Παπούλια, Καραμανλη, Βάσω Παπανδρέου. Καμμία αντίδραση; Κάτι να πουν; Τίποτα. Στα παλλιά τους τα παπούτσια. Τις πέταξαν στο καλάθι των σκουπιδιών. Για να δούμε πόσο θα τους ανεχτούμε ακόμα. Γιατί αν σπάσει το σκοινι.... ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΧΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ [ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ],ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΠΟΓΙΑ ΑΥΓΩΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΜΕ ΝΕΡΟ,ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΦΤΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ Η ΒΟΥΛΗ,ΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΧΥΝΟΥΜΕ 7ΜΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΛΩΘΙΑ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΑΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ...

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ..

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ..ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ..ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΛΟΓΩ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΟΥΝ..
    ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ..

    ΕΠΑΦΗ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, ΤΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ, ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ???
    ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ κλπ..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ..

    ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ..
    ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΔΑ 5 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ 2 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ..
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ..
    Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?

    ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ..ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ, ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ..ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΑΝΟ...ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ..

    ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ Κ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΨΑΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.,.
    ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΤΟΙΜΟ..ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..
    ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ..ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΕΦΤΕΙ ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ..
    ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ..ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ..
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ..ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ..ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ..

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ..ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΗΡΗΜΕΝΑ.

    ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. καποιος ασφαλιστης αλλης ασφαλιστικης εταιριας, παλιος, εμπειρος και καταξιωμενος στο χωρο, μου ειπε οτι το θεμα της ΑΣΠΙΣ θα λυθει..και οτι θα παρουμε τα χρηματα μας..με μια χρονικη βεβαια μετατοπιση..και οτι δε χρειαζεται να αγωνιουμε τοσο..
    το υπουργειο, ειπε, ξερει πολυ καλα το τι θα προκληθει , αν κανει διαφορετικα και οτι το νομοσχεδιο ετσι οπως το αφησαν να γνωστοποιηθει καμια σχεση δεν εχει με το νομο που θα ψηφιστει..
    Μηπως ειναι τα πραγματα προδιαγεγραμμενα..και το καθυστερουν για λογους σκοπιμοτητας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Τα πράγματα είναι απλούστατα :
    Oι υπεύθυνοι του σωματείου και ο Κος Σελέκος ας διαβάσουν την σελίδα του ΣΚΑΙ. Οι κινήσεις που πρέπει να κάνουμε είναι καθορισμένες από τον Κο Π.Τ. ο οποίος γράφει αναλυτικότατα τι πρέπει να κάνουμε. Διαβάστε το κύριοι το συντομότερο και ας αφήσουμε όλοι τα παρακάλια και τις ικετευτικές προσεγγίσεις προς τους βουλευτές-υπουργούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ωραια...και το βγαλανε στη ΝΕΤ το πρωι..στις 11 τοθεμα ασπις και κομμερσιαλ..και ηταν ο...δυσευρετος κ.παντελιδης εκει...και εδηλωσε..τα ιδια..οτι σε ενα μηνα θα εχουν καταληξει..και οτι οσα δεν μεταφερθουν..θα εχουν να ελπιζουν απο 30-50% των ποσων των συμβολαιων τους.
    τοσον καιρο..αυτη η φιλοσοφια ακουστηκε πολυ βαρυγδουπη...ε..το ξεραμε..ε και?
    ο τι ειχαμε πριν 6 μηνες το αναγγελλει και τωρα.
    εμεις τι κανουμε?
    ωραια..ας προσθεσει και το κατι τις το εγγυητικο ταμειο αναδρομικα..
    ας μεταφερουν ολα και για μια ακομα τριετια..και τερμα..
    ΠΟΛΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙ ?
    ΥΨΗΛΗ ΜΠΑΚΑΛΙΚΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ..ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ..
    Σ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ
    ΤΟ ΟΦΕΛΟς ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ..
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΣΑΜΕ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ..
    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αγαπητοί κύριοι υπεύθυνοι του σωματείου, Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά. Επιτρέψτε μου να διατυπώσω κάποιες απορίες μου σχετικά με τα συμβαίνοντα τους 6 αυτούς μήνες :

    1)Για ποιό λόγο δημιουργήσατε το blog; Δεν έχει νόημα κάποιοι ταλαίπωροι να γράφουν και να ξαναγράφουν χωρίς να παίρνουν απάντηση στα ερωτήματα τους. Δεν έχει ουσία να αναλωνόμαστε σε συζητήσεις μεταξύ μας εκφράζοντας το πόνο, την αγωνία και την αγανάκτηση μας και εσείς απλώς να αναρτείτε ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ.
    2)Επανειλημμένως έχετε ερωτηθεί τι γίνεται με τα στοιχεία που αποστείλατε στις Βρυξέλλες. Ήρθε καμμία απάντηση; Αν όχι, για ποιό λόγο καθυστερούν ; Εσείς τους ξαναενοχλήσατε; Πρέπει μήπως να ξαναρχίσουμε να στέλνουμε mails;
    3)Υπάρχουν άπειρες καταχωρήσεις στην σελίδα του ΣΚΑΙ από τον γνωστό – άγνωστο δικηγόρο Π.Τ. Ποιά είναι η τοποθέτηση σας και η επίσημη άποψη σας σχετικά με τα όσα αναφέρει. Σύμφωνα με όσα γράφει η λύση του προβλήματος είναι από απλή έως γελοία, και όλοι (οι ασφαλισμένοι)μπορούμε να αποζημιωθούμε στο ακέραιο, χωρίς δικαστικούς χρονοβόρους αγώνες.

    ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ
    ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ, ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.
    ΕΑΝ ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΝΑ ΜΑΣ
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΕΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΑΣ
    ΕΙΑΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΕΛΠΙΖΕΤΑΙ, ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ...Π.Τ. ΤΟΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ! ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3799/04 ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΚΑΤ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ) ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. καλυτερα να ενημερωνομαστε απο το τροκτικο...
    εδω το μπλογκ ειναι για ψυχοθεραπεια!!!
    ο σκαι επισης...μια χαρα τα παει..καποια ακρη θα βρεθει...
    η νετ ασχοληθηκε σημερα...
    ανυπαρκτοι οι συλλογοι εκει...
    γιατι δεν παρενενη κανενας οταν ο παντελιδης ενημερωνε? φαινοταν οτι υπο την πιεση του κοσμου ..ασχοληθηκαν ..καλεσαν τον εποπτη..τι αλλο?
    οι ασφαλισμενοι αποντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ,ΣΤΑΧΤΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ!![Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ?]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!
    ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ!!!
    ΟΥΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ..
    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ "ΚΡΗΤΗ ΜΕΡΙΑ"!!
    ΟΤΑΝ Η ΚΡΗΤΗ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ,ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ "ΚΑΤΟΥΡΙΕΤΑΙ" !!!!!
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. (συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος μου)
    ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ "ΟΙ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ"
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΚΑΙ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΚΑΝΑΝ...ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ..ΛΗΓΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ...ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ "ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ"!!!!
    vakis.(γι'αυτό λέω οτι τελευταία ΕΛΠΙΔΑ ειναι η
    ΚΡΗΤΗ!!!!)
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΜΑΣ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 50%?Η ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ? ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ..ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε?τι περιμενουμε?Σ.ΣΕΡΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Και βεβαιως δεν ειστε νομικος να κρινετε αν στεκονται ή οχι τα επιχειρηματα του ανθρωπου που καταχωρει στο ΣΚΑΙ.
    Απλως διαβαζετε τη νομικη επιχειρηματολογια και τους νομους μαζεμενους και δεν τους καταλαβαινετε..αυτο κατανοητο.
    Επισης ο ανθρωπος φαινεται ορμητικος..και παθιασμενος..αυτο ομως καμια σχεση δεν εχει με τη νομικη βαση και επιχειρηματολογια ..με τους νομους και τις διαταξεις που επικαλειται..
    Καλυτερα λοιπον να αποφαινεται καποιος νομικος..που πραγματικα..ακομα περιμενω να ακουσω τις αποψεις τους..
    Ο ανθρωπος εχει πιασει κανονικα το θεμα και το στηριζει σε πολλες διαταξεις..
    Οχι βιαστικα σχολια..
    Εμεις εδω με τα συνθηματα μονο καλυτερα ειμαστε?
    μιλαμε και παραμιλαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ….ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ,ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ
    ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ » ΠΑΥΛΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ»??? ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΚΟ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ
    ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ? ΓΙΑΤΙ MEDIA ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ «ΚΛΕΦΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ»? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ,ΚΑΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΡΕΙ «ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ»???? ΓΙΑΤΙ
    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ», ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΤΩ….ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ,ΓΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ??? ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ,ΕΣΤΩ….ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ???? ΓΙΑΤΙ ?????
    ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ..ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ??? ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΤΑΞΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΗΡΗΣΑ……ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ…..ΣΟΥ ΕΤΑΞΑ ΘΕΣΗ …ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΕΤΑΞΑ….. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ!!!!!ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ….ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ…..ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ ΑΝ ΔΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ….ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΕΙΤΑΙ ΑΜΜΕΣΑ …ΕΙΤΑΙ ΕΜΜΕΣΑ!!
    (εσεις σαν σοβαρό ειδικό περιοδικό, ελπίζω να μεταφέρετε στους αρμόδιους
    φορείς,τα γραφόμενα και λεγόμενα στο blog σας).σας ευχαριστώ.
    (το εστειλα στο inscurancedaily με την ελπιδα να το δημοσιοποιήσει στα ΜΜΕ)
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ Ή ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ..ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΙ ΛΙΓΟ Η ΟΡΕΞΗ...ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΧΕΡΙ..ΘΑ ΠΑΜΕ Κ ΓΙ ΑΛΛΑ?

    ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ..ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ Ε.Ε...ΚΑΙ ΑΥΤΟ..ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ..
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΑΠΟΡΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ..ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ..ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΝ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ..
    ΦΙΛΟΙ Κ ΑΔΕΡΦΙΑ ΗΜΑΣΤΑΝ..
    ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ..ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Αγαπητοί κύριοι υπεύθυνοι του σωματείου, Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά.
    Επιτρέψτε μου να διατυπώσω κάποιες απορίες μου σχετικά με τα τεκτενόμενα τους 6 αυτούς μήνες:

    1)Για ποιό λόγο δημιουργήσατε το blog; Δεν έχει νόημα κάποιοι ταλαίπωροι να γράφουν και να ξαναγράφουν χωρίς να παίρνουν απάντηση στα ερωτήματα τους. Δεν έχει νόημα να αναλωνόμαστε σε συζητήσεις μεταξύ μας εκφράζοντας το πόνο, την αγωνία και την αγανάκτηση μας και εσείς απλώς να αναρτήτε ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ.
    2)Επανηλλειμένως έχετε ερωτηθεί τι γίνεται με τα στοιχεία που αποστείλατε στις Βρυξέλλες. Ήρθε καμμία απάντηση; Αν όχι, για ποιό λόγο καθυστερούν ; Εσείς τους ξαναενοχλήσατε; Πρέπει μήπως να ξαναρχίσουμε να στέλνουμε mails;
    3)Υπάρχουν άπειρες καταχωρήσεις στην σελίδα του ΣΚΑΙ από τον γνωστό – άγνωστο δικηγόρο Π.Τ. Ποιά είναι η τοποθέτηση σας και η επίσημη άποψη σας σχετικά με τα όσα αναφέρει. Σύμφωνα με όσα γράφει η λύση του προβλήματος είναι από απλή έως γελοία, και όλοι (οι ασφαλισμένοι)μπορούμε να αποζημιωθούμε στο ακέραιο, χωρίς δικαστικούς χρονοβόρους αγώνες.

    ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ
    ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ, ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.
    ΕΑΝ ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΝΑ ΜΑΣ
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΑΠΟ ΜΠΛΑ-ΜΛΠΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ BLOG.
    ΠΡΑΞΕΙΣ 'Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ
    ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΜΟΥ
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΥΜΗΖΟΥΝ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.....ΑΛΛΟΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΞ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ ΛΕΓΩ ΗΜΙΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΠΑΛΩΘΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ! ΚΑΝΑΠΕΔΟΒΙΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ κλπ..ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ.
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΕΠΑΦΕΣ
    ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ
    ΜΙΛΑΜΕ..ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΜΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ...
    ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Κ ΑΥΤΟ.
    .Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ?
    ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ? ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ?
    ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ!
    ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ..
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ
    ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΕ
    ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ..ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ κλπ
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ..ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ..
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΙ..ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΤΕ..
    ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ Κ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ..ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΕΜΦΟΣΑΣΤΑΝ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ..
    ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ..
    ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΕΣ..
    ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙΑ ΟΥΤΕ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ..
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ..ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΓΑΖΑΜΕ ΜΕ ΚΟΠΟ ..ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΤΟΥΣΑΜΕ..
    ΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ?
    ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ..ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ..
    ΤΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ?
    ΠΡΟΛΕΙΑΝΑΜΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ..
    ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΧΑΤΕ...
    ΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ..
    ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ..
    ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ..
    5 ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ..
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. προσωπικα δεν εχω καμια διαθεση για συγγραφη λογοτεχνικη ...
    γραψαμε ..βγαλαμε τα απωθημενα μας μηνες τωρα, διαβασαμε καταγραφες προσωπικης μαρτυριας, δωσαμε ορκους..αιωνιας εκδικησης..των κακων..
    Πού βρισκομαστε ομως?
    Εκει απ οπου ξεκινησαμε?
    Εχω ηδη αναθεσει για προσφυγη στα ευρωπαικα δικαστηρια..μολις δημοσιευτει ο νομος...να ειμαστε ετοιμοι την επομενη μερα..
    γιατι βρε παιδια, δε βγαινει εδω με τετοιες συμπεριφορες..
    εκτιθεμεθα κιολας..εστω και ανωνυμως..
    καθενας το σαρκιο του..τα συμφεροντα του και την οικογενεια του..
    ο πρωτος που θα βγαλει αποφαση..θα ευνοησει τους υπολοιπους..
    αφου εκει πηγαινουν τα πραγματα..και κανενας δε θα μας σωσει..
    ηλπιζα σε λυση απο πολυ καιρο με δυναμικη παρουσια μας και προτασεις σοβαρες και εφαρμοσιμες..
    αλλα δεν..
    λειπει και η ενημερωση..
    τα συμφεροντα μας εχουν γκρεμιστει..
    εχω ρωτησει επανειλλημενως για το αν θα επρεπε να επιστραφουν τα χρηματα απο συμβολαια που καταρτισθηκαν στο δευτερο εξαμηνο του 2009..κανενας δεν απαντησε..
    τουλαχιστον σ αυτο το επιπεδο..
    και επειδη νομικος δεν ειμαι..κατεληξα στο να μην τον παριστανω..και αφου δεν εχω ενημερωση να την εχω αμεσα απο δικηγορο δικο μου..
    Καλο κουραγιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. στο site www.insuranceworld.gr σημερα 9/4/2010 εχει ενδιαφερων αρθρο που μας ενδιαφερει με τιτλο
    <ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Σε περίπτωσή που θέλετε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια καλέστε στο 210-6413902 φαξ 210-6413905

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. O κύριος με το σχόλιο 9 Απριλίου 09:45, μπορεί παρακαλώ να με ενημερώσει για την προσφυγή στα ευρωπαικά δικαστήρια που αναφέρει; Πως μπορώ να συμμετάσχω; Ευχαριστώ. Μαργαρίτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. το αρθρο στο οποιο αναφερεσθε στο

    www.insuranceworld.gr

    ειναι ουσιαστικα μια αναλυση του υποτιθεμενου νομοσχεδιου..και του σκεπτικου του..

    Θα περιμενε κανεις..τα δημοσιευματα να ειχαν απο καιρο ως αντικειμενο ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ..ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΠΕΡΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ..και μονον αυτο..
    Θα περιμενε κανεις..να δινοταν το κειμενο..της προτασης ..ωστε να ενημερωνοταν και οι ασφαλισμενοι αλλα και αυτοι..,τους οποιους πιεζουμε να πιεσουν..για την αλλαγη του νομοσχεδιου..αυτου..
    Οπως κ εσεις θα διαπιστωσατε..το νομοσχεδιο στο σημειο που μας αφορα..ειναι ακρως εκβιαστικο..με λιγα λογια σου λεει..ή συμφωνεις με το 50% και μετα απο 3ετια..ή πας σε εκκαθαριση με εκποιηση περιουσιακων στοιχειων..και ο τι παρεις απο εκει..πολυ κατω του 50%..και σε χρονους πολυ μελλοντικους.
    ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ?
    ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ..ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΩΣ ΛΥΣΗ..ΠΑΝΤΟΥ..
    ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΤΟΣΟ ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΥΤΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΑΙΤ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΕΛΗ ΙΔΕΑ?
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ..ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ ...ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ..

    ΑΝΕΣΤΗΘΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ...

    ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΣΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Μαργαριτα..
    Θα ενημερωσω..το συντομοτερο..οταν θα εχουμε τα απαραιτητα στοιχεια συγκεντρωμενα..
    Εχω την προθεση να το γνωστοποιησω..και σε αλλους..αλλα ξερετε, ειναι και λιγο παρακινδυνευμενο για να μη γινει καμια παρεξηγηση..προωθησης δικηγορου κλπ..
    Παρ ολα αυτα..επαναλαμβανω οτι θα το γνωστοποιησω..εξαλλου αυτα δεν γινονται κρυφα..
    αφου φτασαμα στο αμην..και το κρατος προτιθεται να μας εκβιασει με το 50%..σε τρια χρονια..
    εγω με τα 250.000.- δεν εχω σκοπο να παιξω..
    και παραλληλα θα αναλαβω και αυτον τον καλο ασφαλιστη που με παρωτρυνε σε συμβολαιο το δευτερο εξαμηνο του 2009...
    Θα σας ενημερωσω..συγκεκριμενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Όποιος μπορεί να ενημερώσει με ποιο τρόπο μπορούμε να δικαιολογήσουμε στην φορολογική δήλωση του 2009 τα χρήματα που έχουμε δώσει ως ασφάλιστρα στην Ασπίς, καθώς για το 2009 δεν μας έστειλαν Βεβαίωση Πληρωμής Ασφαλίστρων.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Όποιος ξέρει να με ενημερώσει με ποιο τρόπο θα μπορούσα να συμμετάσχω ενέργα στις διαδικασίες διεκδίκησης των χρημάτων μας, καθώς διατηρούσα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής διάρκειας 10 ετών και είχα καταβάλει τα ασφάλιστρα για 8 έτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.