Τρίτη 13 Απριλίου 2010

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Η χθεσινή συνάντηση στο INTERCONTINENTAL ανέδειξε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι με έναν αρκετά ικανοποιητικό τρόπο. Όλες οι παρεμβάσεις και οι αναφορές έγιναν για την Ασπίς και την Commercial Value. Το κλίμα ήταν πολύ έντονο και φορτισμένο και δύσκολα συγκρατήθηκε στα όρια της ευπρέπειας. Ο κύριος Πέτσας είπε ότι οι ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες οφελούνται ποικιλοτρόπως από την υπόθεση είναι οι πρώτες που πρέπουν να βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος αφού έφυγε από την μέση ένας μεγάλος ανταγωνιστής τους και ξεκαθαρίστηκε το τοπίο όπως ήθελαν. Ο κύριος Παντελίδης είπε ότι θα αρχίσουν αποζημιώσεις ως το τέλος του χρόνου αλλά δεν δευκρίνησε αν αυτές θα γίνουν ακέραιες ή σε ποσοστό ανάλογο του ανοίγματος της εταιρείας, κάτι που φυσικά εξαρτάται από τις επικείμενες πολιτικές αποφάσεις. Η κυρία Αντωνάκη Γραμματέας της Ένωσης Ασφαλιστικών  Εταιρειών είπε ότι θα μεταφέρει μήνυμά μας για αυνάντηση του Συλλόγου μας με το νεό ΔΣ της Ένωσης που θα προκύψει την Πέμπτη. Όλοι οι φορείς δήλωσαν αλληλέγγυοι στο πρόβλημα το οποίο αφορά όλη την ασφαλιστική αγορά και υποχέθηκαν ότι θα βοηθήσουν.
Κατά τα άλλα:
-¨Ηρθε ενθαρρυντική απάντηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως απάντηση στην ερώτηση του Ευρωβουλευτή κύριου Πουπάκη
-Η τροπολογία του κύριου Αυγενάκη μπήκε στην ατζέντα της Βουλής για τις επόμενες ημέρες
-Μέλη του Συλλόγου μας σναντήθηκαν σήμερα με τον Βουλευτή ΠΑΣΟΚ κύριο Στρατάκη εκ των εισηγητών του σχεδίου νόμου. Μας είπε ότι σύντομα θα βγει σε δημόσια διαβούλευση μέσω του opengorv και όλοι θα μπορούν να καταθέσουν τις απόψεις τους. Άκουσε με πολύ μεγάλη προσοχή τις απόψεις μας και ζήτησε να του καταθέσουμε πολύ λεπτομερές σχέδιο για να το προτείνει. Έδειξε μεγάλη διάθεση να βοηθήσει.
-Συναντηθήκαμε με τον δήμαρχο Αμαρουσίου κύριο Πατούλη ο οποίος είναι σημαντικότατο κέντρο επιρροής στον πολιτικό κόσμο και γνωστός ακτιβιστής και μας έδωσε συμβουλές για τον αγώνα μας
-Αύριο το απόγευμα έχουμε ραντεβού με τον πρόεδρο της ΝΔ κύριο Αντώνη Σαμαρά και τον βουλευτή Θήβας ΠΑΣΟΚ κύριο Τόγια μέλος της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων.
-Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη σύσταση επιστημονικής επιτροπής διαχείρησης της υπόθεσης στελεχωμένης με νομικούς, αναλογιστή και οικονομικοτεχνικούς και ίσως Ορκώτό λογιστή για έλεγχο της διαδικασίας εκκαθάρισης.
-Θα γίνει συγκέντρωση στο Ηράκλειο Κρήτης κατά πάσα πιθανότητα στις 3 Μαϊου και μετά στην Λάρισα έκλογική περιφέρεια του κύριου Σαχινίδη
-Προβληματιζόμαστε για δυναμική ενέργεια στο κέντρο της Αθήνας. Κάτι τέτοιο για να έχει επιτυχία θα πρέπει να περιέχει δέσμευση των συμμετασχόντων για πολύήμερη ίσως δράση και αυτό δεν είναι εύκολο όπως καταλαβαίνετε. Θα αξιολογήσουμε σύντομα την κατάσταση παίρνοντας υπόψιν και τις προτάσεις σας.
-Βεβαιώσεις για τις φορολογικές δηλώσεις μπορείτε να πάρετε από τα κεντρικά της εταιρείας και πολύ σύντομα μέσω του site της ΕΠΕΙΑ

7 σχόλια:

  1. οταν λεμε αποζημιωσεις σε τι αναφερεται?
    μιλαει για εκποιηση..κλπ..

    για νοσοκομειακα..για ποιες εξαγορες? τι ακριβως..
    και το ποσοστο ..αγνωστο ενταξει..
    αλλα σε τι αναφερεται..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν μπορει να απορριπτονται προτασεις για συγκεντρωση στην αθηνα..με το αιτιολογικο οτι θα πρεπει να ειναι πολυημερες..
    ή του υψους δηλ ή του βαθους...
    το να τους δειξεις την παρουσια σου με πολυ κοσμο..σε πρωτη φαση τι κακο προξενει?
    ετσι αποθαρρυνετε τον κοσμο..δεν μπορουμε να καταλαβουμε το λογο..
    το να κανεις απεργια πεινας..να κατασκηνωσεις κλπ..μπορουν να γινουν..και αυτα...

    αλλα μια συγκεντρωση δεν μπορουμε να κανουμε?
    ολα ξεχαστηκαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΤΑΣΗ:
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΑΣΠΙΣ, ΥΠΗΡΧΕ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΖΩΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΖΩΗΣ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ. ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΩ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ.
    ΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΟΝΗΡΑ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΜΕΣΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΕΤΩΝ (ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΚΟΥΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ), ΑΦΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Κ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ.

    Υ.Γ. ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΑ ΑΣΠΙΣ ΜΠΟΝΤ ΚΑΙ ΑΣΣΕΤ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.euro2day.gr/article/577889/ArticleDetails.aspx

    Γιατι λετε οτι 'δηλωσαν αλληλλεγγυοι ..οι φορεις" οταν απειλουν οτι θα προσφυγουν στα δικαστηρια,,,σε περιπτωση αναδρομικοτητας του νεου επικουρικου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ "ΑΡΕΣΟΥΝ" ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ. ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ...... ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα ήθελα να ενημερώσω ότι όλοι οι πελάτες μου δέχτηκαν μαγνητοφωνημενο μύνημα στα πρωσοπικά τους τηλέφωνα για τη συγκέντρωση του συλλόγου ασφαλισμένων στην ΑΣΠΙΔΑ.
    Αυτό σημαίνει ότι κάποιος έχει στα χέρια του, παράνομα, προσωπικά στοιχεία των πελατών, κάποιος χωρίς την έγκριση των πελατών γνωρίζει ακόμη και πόσα χρήματα έχει επανδύσει ο καθένας τουςστην ΑΣΠΙΔΑ.Εάν ήθελε ο σύλλογος ή όποιος άλλος να ενημερώσει τους πελάτες για την συγκέντρωση, υπάρχουν και νόμιμοι τρόποι,όπως η ανακοίνωση στον Τύπο για παράδειγμα. Επειδή ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα και θεωρώ σαυτόν τον τρόπο ενέργειας, την παραβίαση προσωπικών δεδομένων τραμπουκισμό, εγώ προσωπικά θα κινηθώ νομικά και πιστεύω ότι εάν διαταχθεί έρευνα απο την δικαιοσύνη θα βρεθούν και αυτοι, που παράνομα υπεξέρεσαν τα στοιχεία, έχοντας μάθει να λειτουργούν χωρίς κανόνες σαν τραμπούκοι.
    Πολύ σύντομα θα έχεται νεα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συναγωνιστές και συναγωνίστριες δείτε το παρακάτω γιά να καταλάβετε από ποιούς ζητάμε να βρούμε το δίκιο μας.
    ΡΟΔΟΣ 6419 5-5-2010
    http://olympia.gr/2010/04/26/aspis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.