Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 11/10/2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 11/10/2010 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια στο κινηματοθέατρο ΑΣΤΟΡΙΑ στο Ηράκλειο Κρήτης.



Ο πρόσφατα ψηφισθείς νόμος για το ζήτημα των εκατοντάδων χιλιάδων εγκλωβισμένων ασφαλισμένων των ασφαλιστικών εταιρειών Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value, είναι ουσιαστικά κενό γράμμα αν δεν βρεθεί ανάδοχος ασφαλιστική εταιρεία.

Ο συνεχόμενος εφησυχασμός της κυβέρνησης και η απουσία οποιασδήποτε πρωτοβουλίας που να προωθεί την επίλυση του τεράστιου αυτού κοινωνικού προβλήματος, οδηγεί σε αναπόφευκτη προσφυγή σε κάθε νόμιμο μέσο διεκδίκησης των περιουσιών που διακυβεύονται.

Η συμμετοχή όλων των παθόντων κρίνεται απαραίτητη και κρίσιμη για τις αποφάσεις που θα πάρουμε για τη συνέχιση του αγώνα μας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

9 σχόλια:

  1. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ?

    ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ?

    Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ?

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΣΘΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ
    ΕΙΠΑΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.
    Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ,ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ,ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απάντηση στο πρώτο σκέλος του "Ανώνυμος στις 2:50". Αν άλλο σωματείο εννοείς την άλλη ομάδα που έφτιαξε η συμβολαιογράφος Σιδέρη.... ξεχασέ το. Η συγκεκριμένη ομάδα τα παράτησε πριν καν αρχίσει... δεν έκανε ούτε ενημερώσεις από το blog της, ούτε μίλησε με κάποιον από την ομάδα και τελικά μετά από δική της απόφαση έδωσε τους φακέλους μας με τα προσωπικά μας δεδομένα σε πέντε δικηγορικά γραφεία για να αναλάβουν ξεχωριστά τον καθένα μας εφόσον συμφωνήσουμε να τους πληρώσουμε και να τους βάλουμε .... στα κέρδη μας, τα οποία έχουμε δώσει από την τσέπη μας, είναι δουλεμένα λεφτά.... Μιλάω εκ πείρας γιατί ήμουν και εγώ όπως κατάλαβες σε αυτόν τον σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ...
    ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ..ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ
    ΓΕΡΑ..
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!
    [ΣΦΑΞΤΕ ΤΟ ΣΚΥΛΙ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ; ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ; ΑΛΛΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΟΣΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΤΣΕΠΩΣΟΥΝ. ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατι να ερθουμε να ακουσουμε τις φιλολογικες σας κουβεντες να σας δουμε με τις γραβατεςστο παλκο σαν να μην τρεχει τιποτα χασαμε τα χρηματα μας ποναμε καθημερινα ας οχι αλλος χαμενος χρονος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΤΩΝ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στη Δικαιοσύνη τα στοιχεία για την Ασπίς Πρόνοια
    Στα χέρια της Δικαιοσύνης είναι τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει το ΣΔΟΕ για την υπόθεση της Ασπίς Πρόνοια και του βασικού της μετόχου Παύλου Ψωμιάδη, και «από τα οποία προκύπτουν ότι υπήρξαν παραβιάσεις του νόμου». Αυτό αποκάλυψε χθες στη Βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της αντιπολίτευσης κ. Μιχ. Κριτσωτάκη. Ο υφυπουργός Οικονομικών σημείωσε ότι η Δικαιοσύνη είναι αυτή που θα πρέπει να αναλάβει «να αξιοποιήσει τα ευρήματα που της δόθηκαν από το ΣΔΟΕ και να προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες που προβλέπονται από τον νόμο».

    Ενημερώνοντας τη Βουλή για την πορεία υλοποίησης του νόμου 3867 σε ό,τι αφορά την ικανοποίηση των ασφαλισμένων, ο κ. Σαχινίδης υπογράμμισε ότι ο επόπτης Χαρτοφυλακίου Ζωής θα πρέπει να οριστικοποιήσει τον κατάλογο των ασφαλισμένων, καθώς και των φερόμενων ως ασφαλισμένων, δηλαδή εκείνων που αμφισβητείται η εγκυρότητα, η νομιμότητα ή το ύψος των απαιτήσεων, μέχρι τον Φεβρουάριο του 2011.

    Εως την ίδια ημερομηνία θα πρέπει επίσης να έχει ολοκληρωθεί η προσπάθεια του επόπτη να βρει ανάδοχο για το σύνολο ή μέρος του χαρτοφυλακίου ζωής, υπό τις καλύτερες για τους ασφαλισμένους προϋποθέσεις, να ολοκληρώσει τον οικονομικό έλεγχο της εταιρείας και να συντάξει κατάλογο με τις λοιπές υποχρεώσεις. Στην περίπτωση που ο επόπτης Χαρτοφυλακίου δεν βρει ανάδοχο εντός της προγραμματισμένης προθεσμίας των έξι μηνών από τη δημοσιοποίηση του καταλόγου των ασφαλισμένων, θα πρέπει, σύμφωνα με τον νόμο, να παραδώσει το χαρτοφυλάκιο στην Τράπεζα της Ελλάδος.

    Η κεντρική τράπεζα, που θα έχει αναλάβει εν τω μεταξύ την εποπτεία του ασφαλιστικού κλάδου, αφού επιβεβαιώσει το διαπιστωμένο άνοιγμα του χαρτοφυλακίου, θα απευθύνει δημόσια πρόσκληση προς κάθε ασφαλιστική εταιρεία να δηλώσει ότι μετέχει στη διαδικασία αναδοχής του χαρτοφυλακίου ασφαλίσεων κλάδων ζωής και να καταθέσει εγγράφως την προσφορά της. Εφόσον δεν βρεθεί ανάδοχος, η διαδικασία περατώνεται αυτοδίκαια, το χαρτοφυλάκιο ζωής τίθεται σε εκκαθάριση και το μέρος της απαίτησης από ασφάλιση που δεν ικανοποιείται από τον προϊόν της ασφαλιστικής εκκαθάριση, ικανοποιείται σε ποσοστό 70% από το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής.



    Eκτύπωση | e-mail
    -----------------------------------------

    ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ..
    ΟΜΩΣ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ!
    ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ Η 3ΕΤΙΑ ΚΑΤ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΖΩΗ!

    ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΟΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ..

    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ!
    ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΕΠΙΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΩΣ ΜΟΑΔΙΚΟ ΔΡΟΜΟ.
    ΜΕ 300 ΧΙΛ.ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΕΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.nextdeal.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=4439:σκάνδαλο-ασπίς-από-τα-στοιχεία-του-σδοε-ελπίδες-για-τιμωρία&Itemid=79



    Aς δεσμευθουν για ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2!!!!!

    Ας πιεσουμε ολοι τωρα με καθε τροπο!

    Η μονη ελπιδα ειναι αυτος εδω ο συλλογος!

    Με μια παρατηρηση! Οτι θελει κατι παραπανω απο την "αξιοπρεπη" διεκδικηση!
    Απαιτουνται και αλλες κινησεις!
    Αυτες που θα ξυπνησουν τους παπαδακοαυτιαδες..που ασχολουνται με τις γριουλες και τον κιτρινισμο!
    Χθες ο τριανταφυλλοπουλος δηλωσε οτι η εφημεριδα του απο δω και περα και οι εκπομπες του θα εχουν αιμα στο πρωτοσελιδο!
    Επικοινωνηστε μαζι τους.Αλλαζουν ολοι αυτοι πλευση,χαριν της μεγαλης κυκλοφοριας γιατι οι εφημεριδες τους παραπαιουν.
    Μια σωστη παρουσιαση του θεματος, θα δωσει λυση.
    Ο κλοιος στενευει,το βλεπουμε ολοι μας, κ ας δινονται εντυπωσεις απο "περιεργες αποφασεις" ασφαλιστικων.
    Μια μικρη αλλα ουσιαστικη συμπληρωση θελει ο νομος!
    ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ!
    ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ..

    σημ: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ο ΕΡΩΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.