Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

Σχετικά με την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ασπίς Πρόνοια, σας γνωρίζουμε   τα εξής:

O επόπτης κος Παντελίδης στηριζόμενος σε πρόσφατη δικαστική απόφαση που δεν δικαίωσε κατόχους συμβολαίων Aspis Capital, ανέφερε πως μετά από αυτό υπάρχει νομική άποψη ότι το ίδιο θα πρέπει να εφαρμοστεί και στα συμβόλαια Unit Linked (Bond, Plus, Δημιουργίας Κεφαλαίου, Global).Δηλαδή η αποτίμησή τους θα πρέπει να γίνει σε τρέχουσα αξία, κάτι που ουσιαστικά εκμηδενίζει την αξία των συμβολαίων αυτών.
Φυσικά η άποψη αυτή είναι εντελώς απαράδεκτη αφού υπάρχουν κεφαλαιώδους σημασίας διαφορές μεταξύ ομολόγων που εκδίδονται από προσωπικές εταιρείες σε σχέση με συμβόλαια που επίσημα εκδίδονται από Ασφαλιστικές εταιρείες ζωής και οι οποίες υποτίθεται ότι εποπτεύονται από το κράτος.

Εκτός αυτού αν ίσχυε κάτι τέτοιο, θα σήμαινε ότι θα δικαιώνονταν - σύμφωνα με το νόμο - οι 5.000 κάτοχοι ASSET οι οποίοι έχουν τοποθετήσει τα πολύ μεγάλα κεφάλαια, ενώ θα έμεναν απέξω 65.000 κάτοχοι unit linked συμβολαίων , οι οποίοι έχουν τοποθετήσει μικρά κεφάλαια καθώς επίσης και όσοι πλήρωναν κάθε χρόνο για την σύνταξή τους ή για τις σπουδές των παιδιών τους! Ταυτόχρονα θα τίναζαν στον αέρα μια ολόκληρη ασφαλιστική αγορά που στηρίζεται σε αυτά τα προϊόντα αφού η άρση των εγγυήσεων ουσιαστικά θα τα ακύρωνε.

Η αναφορά αυτή του επόπτη πιστεύουμε ότι είχε στόχο τα αντανακλαστικά μας και την καταγραφή των αντιδράσεών μας.

Όσοι μείναμε εκεί ως τις 23:00 τους δώσαμε να καταλάβουν πολύ καλά τις συνέπειες μιας τέτοιας απόφασης και νομίζουμε ότι το κατάλαβαν καλά.

Τα χρέη των διαμεσολαβούντων στην εταιρεία είναι 21 εκ.€. Από αυτά αφαιρούνται 7 εκ. € τα οποία είναι τα επιπλέον ποσά που αναγράφονται στα συμβόλαια ASSET (διαφορά κατατεθειμένου και αναγραφόμενου ποσού) τα οποία είναι λογιστικά και μόνο χρεωμένα στους ασφαλιστές αφού φυσικά δεν τα εισέπραξαν ποτέ. Η εταιρεία οφείλει στους ασφαλιστές περίπου άλλα 7 εκ. € από μη αποδιδόμενες προμήθειες , αφού δεν τις απέδιδε για ένα χρόνο περίπου. Συνολικά λοιπόν οφείλονται καθαρά 7 εκ. € πολλά εκ των οποίων είναι κανονικά δάνεια με ενυπόθηκη εξασφάλιση, δάνεια χωρίς εξασφάλιση και άλλα μικρότερα χρέη διαφόρων κατηγοριών.

Η δανειοδότηση από ασφαλιστικές ή τράπεζες αλλά και από άλλες εταιρείες προς τους συνεργάτες ή τους εργαζόμενούς τους είναι παγιωμένη τακτική και στη χώρα μας και σε όλες τις χώρες του κόσμου. Μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία του χώρου έχει αυτή τη στιγμή σχεδόν εξαπλάσια δάνεια από ότι είχε η Ασπίδα στους συνεργάτες της.

Με λύπη διαπιστώσαμε στη συγκέντρωση ότι κάποιοι το μόνο που ήθελαν ήταν να στραφούν αποκλειστικά εναντίον των ασφαλιστών. Δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτή την τυφλή στρατηγική παίζουν επικίνδυνο παιχνίδι σε βάρος των συμφερόντων τους.

Αγαπητοί ζημιωθέντες. Ο μόνος αντίπαλος που έχουμε είναι το νοσηρό μας πολιτικό σύστημα. Οι ασφαλιστές -η συντριπτική πλειοψηφία τουλάχιστον- είναι κι αυτοί θύματα και μάλιστα μεγαλύτερα από τους ασφαλισμένους αφού έχουν υποστεί και τεράστια επαγγελματική ζημιά. Ο μόνος αξιόχρεος πιστωτής είναι το δημόσιο και εκεί πρέπει να στραφούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Με το να σκοτώσουμε μερικούς δε θα πάρουμε τα λεφτά μας πίσω.

Σας παρακαλούμε λοιπόν να έρθετε όλοι  μαζί με τις γυναίκες και τα παιδιά σας στη συγκέντρωση , τη Δευτέρα στο Τιτάνια για να μας δούν και να ζήσουν την αγωνία και την ανυποχώρητη στάση μας. Αν είμαστε λίγοι είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Θα σας ενημερώσουμε για τα πάντα και θα έχουμε σημαντικούς καλεσμένους.


Θα ακολουθήσει πορεία στην οδό Πανεπιστημίου μέχρι τη Βουλή με φανάρια και σφυρίχτρες. 

14 σχόλια:

  1. Εδώ που τα λέμε, μετά την ψήφιση του νόμου μόνο τούτοι εδώ συνεχίζουν την προσπάθεια. Οι άλλοι την (όποια) ενέργειά τους τη διοχετεύουν για να επιτεθούν στο ίδιο τους το στρατόπεδο. Ως ζημιωμένος είμαι με το μέρος όποιου κυνυγάει (όπως μπορεί) να διαφυλάξει τα συμφέροντά μου. Παρόλαυτα, έστω και τώρα ας γίνει μία κίνηση έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα αραγές μέτωπο και των δύο συλλόγων. Μην αφήνεται κοντόφθαλμες κόντρες και διαφορές σε προσωπικό επίπεδο να βλάπτουν σοβαρά τον αγώνα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ειναι οπως τα λετε ακριβως ομως!
    ειναι μηνες τωρα που παρακαλουμε αυτον εδω το συλλογο να κανει εκστρατεια ενημερωσεης, να μας χρησιμοποιησει, να κανει δημοσιευσεις, αναρτησειςε, ανακοινωσεις,αφισσοκολλησεις..

    πραγματα χωρις κοστος και μεγαλη ενασχοληση.

    επρεπε να ψηφιστει ο νομος, να φτασουμε μεχρις εδω, να διακινδυνευουμε περιπου τα παντα, για να μας καλεσουν ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΔΩ να συμμετασχουμε.

    βρεθηκα στη συγκεντρωση της θεσσαλονικης, οπου το μονο που μας ειπαν,,,!!! ηταν να κανουμε αγωγεςε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    τι απο αυτα που λετε στεκεται?
    να τηλεφωνουμε τους βουλευτες κατ ιδιαν και τους υποψηφιους των εκλογων..
    αυτα ειπωθηκαν.

    ποια ειναι η διαφορα τους απο τον αλλο συλλογο?

    και εντελει,,τι μας ενδιαφερουν οι ομοιοτητες και οι διαφορες?
    κακως υπαρχουν 2 συλλογοι, κακως αντιμαχονται ο ενας τον αλλον.
    εχουμε ενα νομο εκτρωμα και μια πρακτικη και εφαρμογη του που πηγαινει πολυ περα απο αυτα που ο σαχινιδης δεν τολμησε να νομοθετησει.

    οι εργαζομενοι αποζημιωθηκαν αμεσα και με ρευστο στο μεγαλυτερο μερος των απαιτησεων τους, οι ασφαλιστες μιλουν για συψηφισμο απαιτησεων, οι κοινωνικες ομαδες απο γυρω μας κινουνται δυναμικα και απο την αρχη
    και αυτοι οι συλλογοι -γιατι ποτε δε φταιει μονο ο ενας- κατορθωσαν να διωξουν τον κοσμο, να τον αποπροσανατολισουν,και ενα τεραστιο πολιτικοοικονομικο εγκλημα να το μετατρεψουν ουτε καν σε γεγονος αξιο λογου ουτε για τα πρωινα κιτρινα φυλλα και εκπομπες.

    ολη αυτη η μυστικοπαθεια τοσων μηνων, αυτη η εσωστρεφεια,οι "επαφες",,οι προσδοκιες, σε εναν κοσμο συμφεροντων και διαπλεκομενων,μας χαντακωσε, αφου τα συμφεροντα δε μιλουν την ιδια γλωσσα με αυτους. μονο το χρημα-αμοιβη σε καποιον θα εξασφαλιζε την οποια λυση.

    τελικως,και στο λιγο χρονο τον ελαχιστο που μενει, αν δεν υπαρξει στροφη στις κινησεις,στις επιλογες και την ενημερωση,πραγματικα θα χαθουν οι μικρες συνταξεις..τα μικρα προιοντα και θα αποτελεσουν αντικειμενο ανταλλαγης καποιων παραχωρησεων σε μεθεπομενες εκλογες.
    αυτην τη γλωσσα μιλαει το συστημα,η "εξουσια" οι αποφασιζοντες και οι συλλογοι δεν ηταν ειδικοι ουτε καν στο να συνεννοηθουν μ αυτους..ειναι το αβατο και η ομερτα και ευκολα δεν διεισδυεις παρα μονο αν εισαι δικος τους.
    αντιθετα, φερενεις καταστροφικα αποτελεσματα,γιατι αυτο το συστημα σε εκδικειται ποικιλοτροπως, αν πας να μπεις στα ποδια του.
    βλεπε υποκινηση για δικηγορικη υποστηριξη-αγωγες, ετεροχρονισμενα, σε βλαβη και παλι των συμφεροντων, υπεξαγωγη !! συμβολαιων απο ασφαλιστες προς τριτες εταιριες κλπ
    κανενας δεν ξερει ποια συμφεροντα κινησαν τα νηματα ή ποιοι ανεγκεφαλοι εγκληματισαν στην αγνοια τους.
    το αποτελεσμα ειναι αυτο και το βλεπουμε πια καταματα.
    αν θελετε να εκπροσωπειτε τον ασφαλισμενο,καντε ο τι δεν κανατε μεχρι τωρα..και μην κανετε ο τι κανατε.
    απλα..ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΙΤΑ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΦΩΝΗ ΟΧΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ! ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ, ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙΦΑΣΗ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΩΝ-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΝΟΗΣΙΕΣ!
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥΣ..

    Με λιγα λογια..ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟΝ!
    και τοτε ..αν ο ενημερωμενος θιγομενος δεν συμμετασχει..τοτε ας επελθει το μοιραιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψέματα τα περισσότερα από όλα αυτά, πλην των όσων γράφονται για τα μη εγγυημένα UNITED LINK ΚΑΙ ΛΊΓΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΝΤΩΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΩΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝΞ.
    ΜΗ ΣΑΣ ΠΕΙΘΟΥΝ ΑΣΦΛΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ-ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ...ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ.....
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΤΠΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΙ ΔΙΕΜΟΙΦΘΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΜΤΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΑΣΝΜΕΝΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΩΝ, -ΟΣΩΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ, -ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ-, ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣΑΝ ΜΕΤΑ ΠΑΥΛΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΑΙΣΜΕΝΩΝ.
    ΤΟΣΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΕΣ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ-ΑΣΦΛΑΙΣΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΑΜΕ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ...ΚΑ ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΥΠΟΘΗΚΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ... ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΙ ΤΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΣ....!!!!-ΜΕΣΩ ΔΑΝΕΙΟΥ- ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΓΑΜΕ...ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Ή ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.....(ΑΝ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!~!!!!ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ Κ.Λ.Π.......ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ.....
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΞΕΘΕΣΑΝ: ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΙ 2 ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ (ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ), ΟΥΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ: Ο ΕΠΟΤΗΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΞΑΓΕΙ ΩΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΜΕ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΛΓΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗς ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.Λ.Π ΔΕΝ ΛΕΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΑ.....ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ...ΟΛΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΔΕΛΕΧΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.....ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΘΥΣΗΧΑΖΟΥΝ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΕΩΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΓΗΓΟΥΝ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΥΝ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ...ΕΡΓΟ Τ......

    ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ, : ΔΗΛ. ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΚΑΤΕΣΤΑΘΗ Η ΑΔΙΚΙΑ!!! ΠΟΙΑ ΔΙΚΙΑ..ΤΟ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ, ΔΑΝΕΙΚΑ...ΤΟΚΟΥΣ,Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ..... ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΙΣΩΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ, ΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET , ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠ[ΟΠΤΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ-, ΜΕΡΟΛΗΠΤΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙ ΩΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ - ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ !!ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΘΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΜΑΣ!!ΑΧ ΤΟΥΣ!!!ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΤΑ ΑΣΦΑΑΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ UNITED LINK, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΑΥΤΟΙ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ...ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΛΑ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΣΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΓΡΙΩΘΕΙΤΕ...
    ΠΕΙΤΕ ΤΆ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝΙΑ ΤΗΝ 1/11/2010 ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..... ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΦΤΑΙΝΕ...
    ΑΛΛΩΣ.....Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΕΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΓΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ:,.22 Μ.Μ ΚΑΙ 6+.40ΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ διασπαστική Σιδέρη ( σχόλιο 6:40 ) πάλι έβγαλες χολή . Ασχολήσου με το σύλλογό σου και τα συμβόλαιά σου και άσε τον κόσμο να αποφασίσει τι θα κάνει. Αχ Σιδέρη , αχ Σιδέρη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΑΤΕ, -ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ-ΘΥΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣΧΘΕΣ!!! ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΑΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!
    ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ ΤΟΤΕ: ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΘΕΟΧΑΖΟΙ!!!!
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ, ΟΤΙ: ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, (Α ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ), ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΤΙ: χα χα χΑ Χα!!...."...Ο μόνος αξιόχρεος πιστωτής είναι το δημόσιο και εκεί πρέπει να στραφούμε ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΕΝΩΜΈΝΟΙ. Με το να σκοτώσουμε μερικούς δε θα πάρουμε τα λεφτά μας πίσω..."
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ....

    ΜΗΝ ΚΡΕΜΕΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.....ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΩΓΕΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ, ΠΕΡΙΠΕΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ.......13 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.....ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!!!
    ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ...ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ.....ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ....ΑΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΧΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΑΗΣΕΙ....ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ-ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ....
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ, ΑΝ ΟΧΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΕΣΤΩ ΣΕ ΣΑΣ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ...
    ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ...
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΘΑΠΡΕΠΕ.....
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΑΣ....ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΑΠΟ ΕΣΑΣ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ...ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ Ε...ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ.....
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΗ, ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ε....ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ....ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ....
    Α !!ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙΤΕ...ΕΛΕΟΣ...ΠΙΑ..
    ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑΛΕΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΤΕ....
    ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΑΣΧΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 6 56μμ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΓΑΝΕ(ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΠΟΥ ΒΑΡΕΣΕ Η ΑΣΠΙΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΟΣΟ ΚΟΛΗΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΘΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΒΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΕΠΝΕΕ ΠΟΙΟΣ? Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!!). ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΩΡΑ ΦΘΑΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΟΡΓΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ..ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ κυρίων και κυριών!!!
    ΠΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ..ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ 13 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ..

    ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ,ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ..

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ..ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΙ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΥΡΗ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ..ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ..ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΑΝ 10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΟΡΜΗΣΑΝ ΣΑΝ ΓΥΠΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΥΤΩΝ ΨΩΜΙΑΔΗ!

    ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΡΕ ΒΡΟΝΤΑΤΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΤΣΙΔΕΣ.ΔΕΝ ΕΚΤΗΜΑΤΕ ΤΗΝ ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΙΑΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟ ΥΔΡΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΟΜΑ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΛΕΥΣΗ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ 1/11/10 ΣΤΙΣ7ΜΜ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝΙΑ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΑΚΟΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΩΣ ΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ? ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΙΣ ΑΣΠΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΡΑ? ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΛΕΩ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΗΝΑΝΕ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ? ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΓΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ? ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ?Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ...? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΒΡΟΝΤΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΚΗΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ Χ/Φ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ... ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΧΕΙ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ..... ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΣΩΣΤΟΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ 9:29.ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΡΑ ΤΩ ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΥΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟ ΥΠΟΙΚ Η ΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ.ΑΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΟΙΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΘΝ ΧΩΡΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 2¨58.ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ΘΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΗΧΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΠΙΣΤΕΣ ΥΓ...ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.