Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Τη νομική οδό, προκειμένου να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και τη διασφάλιση των περιουσιών τους που διακυβεύονται, θα ακολουθήσουν οι χιλιάδες ζημιωθέντες της ασφαλιστικής εταιρείας "Ασπίς Πρόνοια" και του ιδιοκτήτη της Παύλου Ψωμιάδη, των οποίων τα συμβόλαια έμειναν στον αέρα ύστερα από το ξαφνικό κλείσιμό της.

Η απόφαση αυτή, στην οποία κατέληξαν χθες μετά από πολύωρη παγκρήτια σύσκεψη οι ζημιωθέντες, ήταν μονόδρομος, καθώς, όπως τόνισε η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την "Ασπίς Πρόνοια" κ. Κωνσταντίνα Φωτοπούλου, δεν έχει ληφθεί καμία πρωτοβουλία που να συμβάλει στην ουσιαστική επίλυση του τεράστιου αυτού προβλήματος.

Εγκλωβισμένοι περισσότερο από ένα χρόνο μετά το κλείσιμο της εταιρείας παραμένουν 800.000 ασφαλισμένοι, ανάμεσά τους και 50.000 Κρητικοί, οι οποίοι είχαν επενδύσει περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ στην εν λόγω ασφαλιστική εταιρεία, η οποία λίγους μόνο μήνες πριν βάλει λουκέτο είχε εξασφαλίσει πιστοποιητικά φερεγγυότητας από το κράτος. Σε όλη την Ελλάδα οι υποχρεώσεις της εταιρείας ξεπερνούν τα 500 εκατ. ευρώ, ποσό που καθιστά την υπόθεση ως το μεγαλύτερο κοινωνικοοικονομικό σκάνδαλο στην Ελλάδα.

Η κυβέρνηση ανέλαβε νομοθετική πρωτοβουλία, με την οποία όμως οι ασφαλισμένοι δεν μπορούν να απαιτήσουν περισσότερο από το 70% του κεφαλαίου τους, ενώ τα χρήματά τους θα τα εισπράξουν χρόνια αργότερα. Έτσι η περιπέτεια για τους 50.000 Κρήτες ασφαλισμένους συνεχίζεται, με τους ίδιους να προχωράνε σε ομαδικές αγωγές σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, που ήταν, όπως λένε, συνυπεύθυνο στην όλη υπόθεση εξαπάτησής τους.

Εντός πάντως του επόμενου δεκαημέρου, όπως ανέφερε η κ. Φωτοπούλου, αναμένεται να ακολουθήσει συνάντηση των ζημιωθέντων της "Ασπίς Πρόνοια" στην Αθήνα, όπου οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι καθοριστικές προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της νομικής διεκδίκησης των δικαιωμάτων των ασφαλισμένων.

Η ομιλία της κ. Φωτοπούλου στη Συγκέντρωση του Συλλόγου Ζημιωθέντων στο Ηράκλειο Κρήτης:

"Αγαπητοί φίλοι και συμπάσχοντες,

Έχουν περάσει περισσότεροι από δώδεκα μήνες από τότε που ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας της Ασπίς Πρόνοια. Την επόμενη ημέρα, βλέποντας ότι δεν υπήρχε κανένα σχέδιο από την Πολιτεία για την αποτελεσματική λύση του προβλήματος που δημιουργήθηκε, με αποτέλεσμα χιλιάδες ασφαλισμένοι να είναι στον αέρα, ιδρύσαμε το Σύλλογο Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μαζί με άλλους συναδέλφους αλλά και ασφαλισμένους, οι οποίοι έτρεξαν όσο μπορούσαν - όλοι μέλη του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια - κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, μέσω εκατοντάδων επαφών, είτε με πολιτικούς είτε με ειδικούς αξιωματούχους επί του θέματος για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Έγιναν συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις, συναντήσεις με όλους τους αρχηγούς των κομμάτων, επερωτήσεις στη Βουλή και στην Ευρωβουλή, καταγγελίες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μηνύσεις κατά των υπευθύνων και πολλά άλλα. Πιστεύουμε ότι έχουμε πετύχει αρκετά, με σημαντικότερο επίτευγμα την ψήφιση του Νόμου ΦΕΚ 3867 03/08/2010. Πλέον βρισκόμαστε στο κρισιμότερο σημείο του αγώνα μας.

Οι προηγούμενες κυβερνήσεις, επέτρεψαν την εξαπάτηση περισσότερων από ένα εκατομμύριο Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι κατέθεσαν τις οικονομίες τους στην ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

Η Κυβέρνηση σήμερα με το νόμο 3867/10, επιχειρεί να βάλει ταφόπλακα στο σκάνδαλο και να στερήσει τις οικονομίες και την ασφαλιστική κάλυψη που δικαιούνται εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες.

Ο Νόμος 3867 είναι άδικος, είναι παράλογος και κοινωνικά προκλητικός: ρίχνει όλη τη ζημιά από λαθροχειρίες στην Ασπίς, στις πλάτες των ασφαλισμένων. Δηλαδή ζημιώνει αυτούς που δε φταίνε! Αυτούς, που ουδεμία σχέση έχουν με το πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο Ψωμιάδη! Αυτούς τους έντιμους και συνεπείς πολίτες, που κατέβαλαν τα ασφάλιστρα στην ώρα τους, και σε σειρά ετών ή δεκαετιών.
Για άλλη μία φορά, ίσως και την πιο ακραία, η ελληνική Πολιτεία αμνηστεύει την εγκληματική πολιτική διαχείριση, και καταδικάζει το συνεπή, έντιμο και απροστάτευτο Έλληνα πολίτη.

Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να προκαλεί με βάναυσο τρόπο τον Έλληνα πολίτη, ο οποίος εμπιστεύτηκε τη νόμιμη άδεια λειτουργίας της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, της COMMERCIAL VALUE και ασφαλίστηκε σε αυτές. Έμεινε δε ασφαλισμένος για την υγεία του, τη νοσοκομειακή του περίθαλψη, για τη σύνταξή του στα γεράματα.

Συνεπώς η Πολιτεία, αντί να ζητά από τους ασφαλισμένους να ξεχάσουν τις οικονομίες τους και να τους καλεί να χάσουν την ασφαλιστική τους κάλυψη, καλό είναι να ρωτήσει τους αρμόδιους Υπουργούς του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Νέας Δημοκρατίας, γιατί χορηγούσε επί σειρά ετών πιστοποιητικά φερεγγυότητας στην ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ;

Εάν κακώς τα χορηγούσε, τότε είναι σαφές ότι το Δημόσιο οφείλει άμεσα να αποζημιώσει τους Έλληνες ασφαλισμένους. Εάν καλώς τα χορηγούσε, τα πιστοποιητικά φερεγγυότητας, τότε η φερέγγυα ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, έπρεπε να συνεχίσει τη λειτουργία της κανονικά.

Φαίνεται ότι, μετά την περικοπή των μισθών, τη μείωση των συντάξεων και των δημόσιων δαπανών, επιχειρείται και η αποστέρηση των ιδιωτικών ασφαλιστικών καλύψεων από τους Έλληνες φορολογούμενους. Μολονότι πλήρωναν οι Έλληνες πολίτες στην ώρα τους και με τρόπο που πρέπει, για πολλά χρόνια την ΑΣΠΙΣ, τώρα τους ζητείται να πληρώσουν το σκάνδαλο που δημιούργησαν αγκαλιασμένοι πολιτικοί και επιχειρηματίες.

Αυτή τη φορά, τη ζημιά θα την πληρώσουν οι φταίχτες! Αυτή τη φορά, τη ζημιά θα την πληρώσουν όσοι ωφελήθηκαν από την κατάρρευση της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και Commercial Value!

Αλήθεια, οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις, που λαφυραγωγούν, χωρίς κόπο, χωρίς έξοδα, χωρίς κόστος, το χαρτοφυλάκιο της ΑΣΠΙΣ, θα καταβάλλουν κάποιο, έστω και συμβολικό ποσόν, για αυτό το απίστευτο πλιάτσικο;

Το ξαναλέμε: αυτή τη φορά δε θα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι, αρκετά κακοποιήθηκαν μέχρι τώρα, χωρίς να φταίνε, για την κρίση. Οι δημιουργοί και υπεύθυνοι της κρίσης θα πληρώσουν αυτή τη φορά, διότι ο νόμος προκαλεί με αναίδεια την κοινωνία.

Η μίζερη και αντικοινωνική ρύθμιση του νόμου, ο οποίος αφαιρεί άδικα και αναίτια, ασφαλιστική κάλυψη και περιουσία από τους ασφαλισμένους της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, θίγει πλέον την προσωπική, ατομική αξιοπρέπεια των ασφαλισμένων και τα δημόσια δικαιώματα των Ελλήνων φορολογούμενων!

Τελικά η λύση θα είναι μόνο η Δικαιοσύνη, που σε βάθος χρόνου μπορεί να αποκαταστήσει την απίστευτη αδικία; Ή επιτέλους η πολιτική ηγεσία θα δώσει την πρέπουσα λύση για την κοινωνική και οικονομική αποκατάσταση χιλιάδων οικογενειών; Ας μην ξεχνάμε, πως ως φορολογούμενοι πολίτες, έχουμε τεράστια αποφασιστική δύναμη, που ανατρέπει πολιτικές και κυβερνήσεις, ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!

Θα πρέπει να δώσουμε άλλο ένα ηχηρό μήνυμα στην Πολιτεία, ότι δε θα αφήσουμε κανέναν σε ησυχία μέχρι να δοθεί η λύση που πρέπει, και εφαρμόζεται, σε όλα τα πολιτισμένα κράτη του κόσμου.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες σε αυτόν τον αγώνα, μέχρι να αποκατασταθεί και ο τελευταίος ασφαλισμένος!"

Φωτοπούλου Κωνσταντίνα,
Αντιπρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Ζημιωθέντων από Ασπίς

60 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ?
    ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ?
    ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ?
    ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΑΜΕ ΧΡΟΝΟ?
    ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ?

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΤΑΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ!
    ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΠΙΟ ΗΧΗΡΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΚΛΑΙΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΑΜΕ.ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ, ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχετε καμια καλύτερη ιδέα/

    ας τυπωθούν ψηφοδέλτια ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ να γεμίσουν τους δρομους και τα γραφεία των μεγάλων πόλεων..

    είναι τρόπος αυτός! ας τα δουν όσοι δεν μας βλέπουν.
    ανέξοδα και απλά..

    κανένας δεν προκειται να μας βοηθησει, αυτό ειναι σίγουρο.μόνο αν εχει συμφέρον.και αυτό θα κάνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΥΠΗΡΟ ΠΟΥ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ.
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ, ΤΟΤΕ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΓΩΓΕΣ!
    ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΞΟΔΑ?
    ΕΧΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΑΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ.
    ΤΟΣΟ ΚΡΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 50000 Kρητικοί;;;; Kαι που ήταν όταν κάναμε τις συγκεντρώσεις στην Αθήνα; 'Οταν πηγαίναμε στις πορείες γιατί δεν εμφανιστήκανε; Λόγω απόστασης; Μην κοροιδευόμαστε άλλο γιατί δεν απευθύνεστε σε ηλίθιους. OΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΛΙΓΑ Ή ΠΟΛΛΑ, ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΠΟΛΥ. Κάτι που κανένας σας δεν έκανε. Μην επαναλαμβάνετε τα λόγια της κας Φωτοπούλου και κάθε κυρίας... Δεν έχει νόημα. Δόξα το θεό εγγράμματοι είμαστε και μπορούμε να διαβάζουμε χωρίς την βοήθεια σας...
    'Οσον αφορά την συγκέντρωση της Αθήνας θα σας τα πω και από κοντά και επωνύμως και θέλω απαντήσεις. Κε Κεχαγιάογλου φημιζόσασταν ως ο μεγαλύτερος ασφαλιστής του Ψωμιάδη με πάνω από 1500 πελάτες. Γιατί δεν τους μαζέψατε;; Τι τους είπατε και δεν έχουν εμφανιστεί;; Σκεφτείτε το μέχρι την επόμενη Τετάρτη και μου απαντάτε στην συγκέντρωση.... ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ!
    ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥΣ?
    ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ..ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΟΥΝ ΣΑΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ?

    ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΙΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
    ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ.
    Ε ΟΧΙ, ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ! ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ..ΔΕ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕ ΒΑΖΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΑ ΕΤΗ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ -ΑΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ-..
    ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΓΕΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ 7-8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΜΕ,ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ.
    ΡΙΞΤΕ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΒΑΛΤΕ ΠΑΝΟ,ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.
    ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    ΟΧΙ!
    ΕΧΕΤΕ ΩΣ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στη θεσσαλονικη μας ειπατε για καποιον οικο οτι ειχατε επαφες.
    γιατι επιμενετε να κανετε κινησεις που μας διαλυουν?το διαπιστωσατε και στην κρητη.ελαχιστοι λαμβανουν υποψη τους συλλογους πια.δεν περιμενουν απο σας να μιλησετε για αγωγες.εξαλλου δεν το ηξεραν ολοι?
    και αν δεν εχετε λεφτα για μεγαλους οικους αν θεωρειτε οτι ο κοσμος δε θα ανταποκρινοταν σε τετοιες κινησεις.γιατι δε βαζατε τοσον καιρο εναν ανθρωπο ειδκο να ασχοληθει αποκλειστικα με το θεμα?
    δε θελουμε ουτε λογους ουτε λογια.
    τον κοσμο μαζεψτε .βρητε διαχειριστη του θεματος.
    λετε οτι δεν ξερατε οτι οι απατεωνες υπεξαιρουσαν το αποθεματικο.τωρα γιατι πιστευετε οτι μπορειτε να σηκωσετε τοσο εξειδικευμενη υποθεση?
    ελεος πια.
    οι μεγαλοασφαλιστες εχουν εξασφαλισει τρεις γενιες παιδιων τους με τις προμηθειες απο τα συμβολαια μας.
    εμεις δεν εχουμε για τα καθημερινα τους.δεν εχουμε για τις συνταξεις μας και για τις σπουδες τους.
    αν δεν μπορειτε να βρεθειτε εσεις ολοι που ξερετε επαγγελματικα πού θα βρεθειτε,πώς αναρωτιεστε και μας το καταλογιζετε οτι δε συμμετεχουμε..?
    εσεις ειστε αυτοι που για διαφορους λογους δεν κανατε πολλες κινητοποιησεις.ηδη το λεγαμε οτι επικειται δντ ..τοτε και δεν ακουγατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ,

    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΚΡΙΑ ΚΑΙ ΘΥΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.(ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑ ΣΑΧΙΝΙΔΗ-ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΤΙΚΕΤΕΣ.)
    Η ΛΥΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.
    1)ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
    2)Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.
    3)ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΜΗΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.
    4)ΜΟΝΙΜΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΙΣΘΗ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΟ 10.000ΕΥΡΩ ΕΩΣ ΚΑΙ 1.000.000 ΕΥΡΩ.
    ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.
    "ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ"
    Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.
    ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

    ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΦΗ:6944184468.THΛΕΜΑΧΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΛΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ.... ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΛΔΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ:

    Μετά από τα γεγονότα που έγιναν το 2003 για τον ισολογισμό της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, για τη χρήση του 2002 και τις αποκαλυφθείσες παράνομες δραστηριότητες του Π. Ψωμιάδη, (για τα οποία γράφτηκαν αρνητικά δημοσιεύματα στοv ημερήσιο τύπο «Ε» και «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» και τα οποία συμπεριέλαβα στο κείμενο το οποίο δημοσιεύτηκε στις 28/6/2010, στο «Insurance Daily) και προκειμένου να προστατευτεί η ασφαλιστική δραστηριότητα του υποκαταστήματος στη Σουηδία (το οποίο το 2003 είχε παραγωγή 161.093.039 SEK =16.957.162€ σε Ασφάλιστρα, πίεσα τον Π. Ψωμιαδη να μετατραπεί το υποκατάστημα σε ανεξάρτητη ασφαλιστική εταιρία οι δραστηριότητες της οποίας θα εποπτεύονται από τις Σουηδικές Εποπτικές Αρχές (FSA).

    Έτσι, τον Οκτώβριο, 2003, ο Π. Ψωμιάδης ίδρυσε την Ασπις Κάπιταλ ΑΕ και στις 10/10/2003, με βάση την απόφαση ΕΗ/16817/10-10-03 καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών στη Αγία Παρασκευή, και πήρε αριθμό μητρώου 55366/ΟΙΑΤ/Β/03/373. Η έδρα της εταιρίας είναι ο Δήμος Αμαρούσιου Αττικής. Το μετοχικό κεφάλαιο ορίστηκε στο ποσό των 60.000€.

    Σκοπός της εταιρίας σύμφωνα με το καταστατικό της (το οποίο μου έστειλε στη Σουηδία τον Σεπτέμβριο του 2006 ο λογιστής της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ κ. Μαλούχος) είναι:

    • Συμμετοχή της εταιρίας στο μετοχικό κεφάλαιο, εισηγμένων η όχι στο χρηματιστήριο, του χρηματοοικονομικού, εμπορικού και βιομηχανικού τομέα

    • Η συμμετοχή της εταιρίας σε επιχειρήσεις, στα πλαίσια των επιταγών της νομοθεσίας, με οποιαδήποτε νομική μορφή η σχέση, για την παραγωγή και εμπορία οποιουδήποτε προϊόντος και για την παροχή υπηρεσιών

    • Η παροχή εγγυήσεων υπέρ εταιριών στο κεφάλαιο των οποίων συμμετέχει
    Το Δ.Σ της εταιρίας ήσαν οι Παύλος Ψωμιαδης, Όλγα Ψωμιαδη (κόρη), και Μαρία Ψωμιαδη (σύζυγος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ: Τον Δεκέμβριο του 2003, η Σουηδική Εποπτική Αρχή (FSA) ενέκρινε την μετατροπή του υποκαταστήματος σε ανεξάρτητη εταιρία. Στις 1/7/2004 ιδρύθηκε η ASPIS LIV με μετόχους τον Ψωμιαδη (85,5%), την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ (9,5%) και εμένα με 5%.
    Στις 27/5/2004 και στις 14/9/2004, κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Πίστης και ο κ. Κωνσταντίνος Τσόκας, είχαν στείλει στο Υπουργείο Ανάπτυξης επιστολή βάσει της όποιας έκαναν καταγγελία για την ακαταλληλότητα συμμετοχής της εταιρείας ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και διαφόρων νομικών προσώπων επιρροής ή και επιρροής του Προέδρου του Π. Ψωμιάδη.

    Είχαν δε υποβάλει στις καταγγελίες τους ανάλυση της οικονομικής κατάστασης της εταιρείας. Έλεγε, δηλαδή, με λίγα λόγια ο Χ. Γεωργακόπουλος στις 14 Σεπτεμβρίου του 2004 ότι η εταιρεία αυτή έχει Αρνητική Καθαρή Θέση και η εταιρεία αυτή προσπαθούσε να εξαγοράσει την εταιρεία του Χ. Γεωργακόπουλου, την Ευρωπαϊκή Πίστη. (απόσπασμα από τα πρακτικά της βουλής).

    Στις 30/11/2004 ο Π. Ψωμιάδης προκειμένου να μην έχει προβλήματα με τις Σουηδικές Εποπτικές Αρχές από ενδεχόμενη αρνητική για αυτόν και την ΑΕΓΑ εξέλιξη μετά από έλεγχο του Υπουργείου Ανάπτυξης, με βάση τις καταγγελίες αυτές και με πίεση δική μου μεταβιβάζει το 85,5% των μετοχών της ASPIS LIV που κατείχε προσωπικά ο ίδιος στην ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ.
    Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ

    Τον Αύγουστο του 2006, η Σουηδική Εποπτική Αρχή, FSA), μου έστειλε μια επιστολή στην οποία μεταξύ των άλλων με ρωτούσε για το «Solidity», Σταθερότητα, της Εταιρίας.

    Στις 29/8/2006 απάντησα μεταξύ των άλλων πως «Εάν χρειαστεί, θα γίνει αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου από τους Ιδιοκτήτες της Εταιρίας.»

    Προκειμένου ο PER CARENDI (πρόεδρος της Aspis liv) να είναι σίγουρος για την φερεγγυότητα της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ μου εζήτησε τον ισολογισμό της . Εγώ εζήτησα από τον προϊστάμενο του λογιστηρίου της ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ να μου στείλει τον ισολογισμό της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ.

    Στις 10/9/2006 ο προϊστάμενος του λογιστηρίου της ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ, μου έστειλε σε μια σελίδα, (Α4) έναν ανυπόγραφο ισολογισμό του έτους 2005 με επικεφαλίδα ΚΑΠΙΤΑΛ όπου ο Π. Ψωμιάδης αναφέρεται ως Μέτοχος, η Μαρία Ψωμιάδου ως μέλος του ΔΣ και ο Θεοδωρακόπουλος Παναγιώτης ως υπεύθυνος λογιστηρίου. Στον ισολογισμό αυτόν το Μετοχικό Κεφάλαιο της ΚΑΠΙΤΑΛ ήταν 60.000€ και είχε Αρνητική Καθαρή Θέση ύψους 1.197.176,06€. Υπέθεσα, ότι πιθανόν να αναφέρονταν σε κάποια άλλη εταιρία και επανήλθα ζητώντας τον Ισολογισμό της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ.

    Στις 23/9/2006 έλαβα μια άλλη σελίδα (Α4) τον Ισολογισμό της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ στον οποίο αναφέρονται τα ποιο πάνω άτομα αλλά ανυπόγραφο. Στον Ισολογισμό αυτόν ο οποίος ήταν του πρώτου εξαμήνου του 2006 εμφανίζεται ζημιά του έτους 2004 ύψους 985.110,02€ . Στο έτος, 2005 εμφανίζονταν ζημιά 260.514,81€ και στο εξάμηνο του έτους 2006 ζημιά 216.331,34. Η Αρνητική Καθαρή Θέση στις 30/6/2006 ήταν 1.461.956,17€ και το Μετοχικό Κεφάλαιο 60.000€.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    Η ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ είχε εκδώσει ομολογιακά δάνεια στο έτος 2004 ίσον με 18.695.050,,02€, στο έτος 2005 το συνολικό ποσό των ομολογιακών δανείων ήταν 55.085.754,37€ και στις 30/6/2006 ήταν 55.405.754,37€. Τον Ισολογισμό αυτόν τον μετάφρασα στα αγγλικά και τον έδωσα στον διευθυντή του λογιστηρίου της Aspis liv. Αυτός επικοινώνησε με τους ορκωτούς λογιστές της εταιρείας και έντρομος μου ανέφερε πως κατά την άποψη τους η ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ, σύμφωνα με την Σουηδική Νομοθεσία δεν μπορεί να γίνει Αποδεκτή ως Μέτοχος της Aspis liv, με ποσοστό πάνω από 10%, εκτός και εάν αυξήσει σημαντικά το Μ.Κ.


    Στον ισολογισμό αυτόν εμφανιζόταν στο κυκλοφορούν ενεργητικό και στις Απαιτήσεις –Χρεώστες Διάφοροι ένα ποσό ίσον με 29.648.179,23€. (Στον πρώτο ισολογισμό ήταν 32.661.255,01€) και μου εζήτησαν να ρωτήσω τι είναι αυτό το ποσό. Η απάντηση από το λογιστήριο της ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ ήταν πως είναι οφειλή της ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ στην ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ, και μου έστειλαν το απόσπασμα από τα Πρακτικά της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ στις 28/6/2006 στην οποία περιλαμβάνεται το ποιο κάτω απόσπασμα.

    Όταν ρώτησα γιατί δεν έκανε την αγορά η ίδια η ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ δεν επήρα απάντηση. Αυτό που πληροφορήθηκα αργότερα (τον Οκτώβριο) ήταν πως η ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ έκανε την αγορά αυτή, της οποίας η πραγματική αξία ήταν περίπου 10.000.000€ στην τιμή των 30.000.000€ και πως ο Π. Ψωμιάδης καρπώθηκε το ποσό των 20.000.000€ για να καλύψει προσωπικές του υποχρεώσεις. Στην συνέχεια η ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ πούλησε αυτά στην ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ με την ίδια τιμή της εικονικής αγοράς. Με τον τρόπο αυτό η ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ δεν χάνει διότι παίρνει το ποσό των 30.000.000€ από την ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ. Αυτή που χάνει είναι η ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ διότι αγοράζει τα οικόπεδα και κτίσματα σε υψηλή τιμή έχοντας έτσι υπερτιμημένα στοιχεία στο ενεργητικό της.

    Η ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ αντιμετωπίζει τον κίνδυνο η αγοραπωλησία αυτή να μην γίνει δεκτή από το υπουργείο και τους ορκωτούς λογιστές και να ακυρωθεί .Στην περίπτωση αυτή η ΚΑΠΙΤΑΛ θα είχε ζημία 20.000.000€. (1) Αυτό σημαίνει πως το Δ.Σ της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ εν γνώση του εξαπάτησε τους ασφαλισμένους της ΑΕΓΑ πουλώντας τους τα ποιο κάτω οικόπεδα και κτίσματα σε τιμή 30.148.650€ αντί του ποσού των 10.000.000€ .

    Στις 3/10/2006 στέλνω μια αρκετά αυστηρή επιστολή στον Ψωμιαδη και Αδαμόπουλο και τους ζήτησα μέχρι 15/10/2006 να μου στείλουν ισολογισμό της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ υπογεγραμμένο από ορκωτό λογιστή.

    Στις 6/10/2006 η Σουηδική Εποπτική Αρχή (FSA) σε επιστολή του που μου έστειλε κάνει αναφορά στο μη διευθετηθέν ποσό των 6.000.000€ από το 2002 (Στην επιστολή αυτή το FSA μεταξύ άλλων αναφέρει: «Dealing with reinsurance we are rather concerned that the amounts of your unsettled reinsurance dealings are relatively large in relation to the solvency of the company. Accordingly, it is of vital importance for us to gain further clarity about your unsettled dealing with Munich Re»).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ!
    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ,ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
    ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΙΕΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    Το ποσό αυτό η Munich Re αρνιότανε να αναγνωρίσει σαν συμμετοχή της στα αποθέματα των εκκρεμών ζημιών της Aspis liv. (για το ποσό αυτό είχα πάει την Munich Re σε διεθνή επιδιαιτησία το 2005 παρά την σφοδρή αντίρρηση του Ψωμιάδη. Τον Νοέμβριο του 2007 η Munich Re έχασε την υπόθεση και υποχρεώθηκε να καταβάλει το ποσό αυτό πλέον τα έξοδα της επιδιαιτησίας).Η απόφαση των ορκωτών λογιστών και του ΔΣ της Aspis liv ήταν πως εγώ σαν γενικός διευθυντής αλλά και αναλογιστής έπρεπε να αυξήσω τα αποθέματα της ιδίας κράτησης και πως λόγο του μηδενισμού των ιδίων κεφαλαίων της Aspis liv θα έπρεπε οι μέτοχοι να κάνουν ισόποση αύξηση του ΜΚ μέχρι ότου ο Άγγλος πρόεδρος της επιδιαιτησίας βγάλει την απόφαση του. Αυτό ήταν μεγάλο ΣΟΚ για εμένα. Δεν ήταν δυνατόν η ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ με αρνητικά ίδια κεφάλαια να συμμετάσχει σε μια τέτοια αύξηση.

    Ο Αδαμόπουλος μου το απέκλισε. Στις 8/10/2006 ο πρόεδρος της Aspis liv PER CARENDI, έστειλε μια αυστηρή επιστολή στον Ψωμιαδη λέγοντας του πως η ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από το FSA σαν ιδιοκτήτης της Aspis liv, και πως η κατάσταση στην εταιρία (Aspis liv) είναι δραματική. Του ανέφερε πως το FSA θα ανακαλέσει την άδεια λειτουργείς της και θα την οδηγήσει σε πτώχευση. Επίσης τον ενημέρωσε πως το ΔΣ της Aspis liv θα ενημέρωση το FSA το αργότερο στις 16/10/2006 και εζήτησε από τον Ψωμιαδη μια πρόταση για διευθέτηση του θέματος το αργότερο στις 13/10/2006.

    Στις 13/10/2006 ο Ψωμιαδης χωρίς να απαντήσει έστειλε το ποιο κάτω πιστοποιητικό των ελεγκτών της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ το οποίο υπογράφουν δυο υπάλληλοι του λογιστηρίου της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και το οποίο συνοδευόταν από έναν διορθωμένο ισολογισμό όπου αύξησαν την αξία των συμμετοχών από 4.538.405€ σε 7.898.532€ και διαμόρφωσαν τα ίδια κεφάλαια της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ στο ποσό των 1.947.619,61 θετικό. Όταν ο PER CARENDI είδε ότι η αύξηση αυτή προερχόταν από την αύξηση της αξίας του 85,5% της Aspis liv που περιλαμβανόταν στο ενεργητικό της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ εκνευρίστηκε αφ ενός με την κοροϊδία αυτή αφ εταίρου διότι το πιστοποιητικό των ορκωτών ήταν στα ελληνικά. (Ο PER CARENDI είχε χρηματίσει στο παρελθόν διευθυντής λογιστηρίου και είχε μεγάλη εμπειρία από διοίκηση διότι ήταν μέλος και πρόεδρος σε άλλες μεγάλες σουηδικές εταιρίες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    Στις 14/10/2006 ο PER CARENDI έστειλε μια αυστηρή επιστολή στον Ψωμιαδη και ήταν αρκετά εκνευρισμένος .Στην επιστολή του αυτή μεταξύ άλλων του γράφει: “Με μεγάλη μου έκπληξη δεν επήρα καμία απάντηση από εσένα .Aν αυτό δεν σε ανησυχεί τότε τι σε ανησυχεί?…… .Πηγαίνοντας προς το FSA ο THEO (Αναφέρεται σε εμένα) μου είπε να συναντηθούμε διότι επήρε μια απάντηση από την Ελλάδα. Πρέπει να έχω το αργότερο μέχρι 10/11/2006 τις οικονομικές καταστάσεις της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ στην αγγλική γλώσσα και ηλεγμένες από αναγνωρισμένη διεθνή εταιρία ορκωτών λογιστών».

    Του PER CARENDI του έκανε εντύπωση η συναλλαγή μεταξύ της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ και της ΑΕΓΑ και ήθελε να μάθει εάν η συναλλαγή αυτή έγινε σε πραγματικές τιμές.(1)

    Από το λογιστήριο της ΑΕΓΑ με ενημέρωσαν πως ο Ψωμιαδης είναι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού και πως πάση θυσία πρέπει να εμποδίσω τον PER CARENDI να ενημερώσει το FSA διότι εάν αυτό ενημέρωνε τις ελληνικές εποπτικές αρχές τότε αυτές θα έκλειναν την ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ και αυτό θα είχε σαν συνέπεια την καταστροφή του ιδίου και όλων των εταιριών του ομίλου. Η κατάσταση για εμένα ήταν δραματική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    Ο PER CARENDI ζήτησε να μάθει τι ακριβώς κάνει η ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ και τι είναι αυτά τα ομόλογα που εκδίδει. Ζήτησα από το λογιστήριο της ΑΕΓΑ να μου στείλουν ένα ομόλογο αλλά δεν μου έδιναν. Τελικά μου έστειλε κάποιος σε φάκελο το ποιο κάτω ομόλογο το οποίο υπογράφει ο Ψωμιαδης και η κόρη του Όλγα. Αυτό ήταν ένα ομολογιακό δάνειο 8.040.000€ το οποίο εκδόθηκε στις 31/3/2005 και αποτελείτο από 201 ομολογίες των 40.000€ έκαστη, διαρκείας 4 ετών και με τιμή αποπληρωμής της ομολογίας στη λήξη 50.499€ (δηλαδή εγγυημένη απόδοση 6% ετησίως).Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν πως ο Ψωμιαδης την στιγμή που η ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ είχε κάθε χρόνο ζημιές και η εκτίμηση του λογιστηρίου της ΑΕΓΑ ήταν πως η ζημία για το 2006 θα ήταν πάνω από 5.000.000€(Τελικά την περιόρισαν με το ζόρι στο ποσό των 4.051.101,24€) και πως θα είχε αρνητική καθαρή θέση περίπου 6.000.000€(τελικά αυτή ήταν αρνητική με ποσό 5.250.367,29€) μπορεί και εκδίδει ομολογιακά δάνεια και μάλιστα εγγυημένα. Εάν αυτό γινόταν στην Σουηδία όλοι οι εμπλεκόμενοι θα πήγαιναν φυλακή. Αυτό που μου έκανε προσωπικά εντύπωση ήταν πως η κόρη του σπουδαγμένη και μορφωμένη δεχόταν αυτές τις παρανομίες. Ένας ασφαλιστής τον Νοέμβριο του 2006 όταν ήμουν στα γραφεία της ΑΕΓΑ με ρώτησε εάν πιάνουν τόπο τα λεφτά που στέλνει η ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ στην Σουηδία για την ανάπτυξη της εταιρίας. (Aspis liv). Όταν τον ρώτησα τι εννοεί μου είπε πως ο Ψωμιαδης μας λέει να πουλάμε ομόλογα της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ διότι τα επενδύει στην Aspis liv στην Σουηδία για να αναπτυχτεί αυτή στην Νορβηγία , Φιλανδία και βαλτικές χώρες. Για να μην μπλέξουν τα πράγματα δεν του απάντησα. Στις 3/11/2006 και στις 04.05μμ η Munich-Re έστειλε απάντηση μέσω e-mail στον Ψωμιαδη ότι αναγνωρίζει το λογιστικό υπόλοιπο των 57.842,672 SEK(6.000.000€) σαν συμμέτοχη της στα αποθέματα των εκκρεμών ζημιών στην Aspis liv αλλά προτίθεται να προσφέρει έναντι αυτού το ποσό των 16.100.000 SEK(1.800.000€).

    (Η ασφαλιστική κάλυψη της ΜΟΑ από ψυχολογικούς λόγους στην Σουηδία καταβάλλεται μέχρι το 65 έτος. Η Munich-Re ξαφνικά και χωρίς λόγο αποφάσισε να πληρώνει μέχρι δυο (2) χρονιά καταστρατηγώντας τους όρους της αντασφαλιστικης σύμβασης)

    Το απόγευμα της ίδιας ημέρας συναντήθηκα με τον Ψωμιαδη στο γραφείο του προκειμένου να βρεθεί μια λύση για την Aspis liv. Ήταν αρκετά καταβεβλημένος και στενοχωρημένος. Σαν λύση μου πρότεινε να φτιάξει μια εταιρία στο όνομα των παιδιών του με ΜΚ 7.000.000€ και να τους μεταβιβάσει το 80,6% των μετοχών της Aspi liv. Εγώ δέχτηκα και μου είπε πως το βράδυ θα συζητήσει το θέμα αυτό με την οικογένεια του. Στα πρακτικά της 3/11/2006 αναφέρεται πως παρέστηκαν όλα τα μέλη του ΔΣ της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ .Αυτό σημαίνει πως και η σύζυγος του και η κόρη του γνώριζαν το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τον αρνητικό ισολογισμό της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ και πως η εταιρία ήταν σε δύσκολη θέση ως προς την παροχή εγγυήσεων υπέρ εταιριών στο κεφάλαιο των οποίων συμμετέχει καθώς επίσης και να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της έναντι των επενδυτών. Αυτό που έπρεπε να κάνουν ήταν να σταματήσουν την έκδοση νέων ομολογιακών δανείων η να πάρουν μια απόφαση για γενναία αύξηση του ΜΚ αυτής. Επίσης γνώριζαν πως οι ενέργειες τους και το είδος των επενδύσεων δεν ήταν σύμφωνα και με το καταστατικό όπου σκοπός της εταιρίας είναι:

    • Συμμετοχή της εταιρίας στο μετοχικό κεφάλαιο, εισηγμένων η όχι στο χρηματιστήριο, του χρηματοοικονομικού, εμπορικού και βιομηχανικού τομέα

    • Η συμμετοχή της εταιρίας σε επιχειρήσεις, στα πλαίσια των επιταγών της νομοθεσίας, με οποιαδήποτε νομική μορφή η σχέση, για την παραγωγή και εμπορία οποιουδήποτε προϊόντος και για την παροχή υπηρεσιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    Ο PER CARENDI ζήτησε να μάθει τι ακριβώς κάνει η ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ και τι είναι αυτά τα ομόλογα που εκδίδει. Ζήτησα από το λογιστήριο της ΑΕΓΑ να μου στείλουν ένα ομόλογο αλλά δεν μου έδιναν. Τελικά μου έστειλε κάποιος σε φάκελο το ποιο κάτω ομόλογο το οποίο υπογράφει ο Ψωμιαδης και η κόρη του Όλγα. Αυτό ήταν ένα ομολογιακό δάνειο 8.040.000€ το οποίο εκδόθηκε στις 31/3/2005 και αποτελείτο από 201 ομολογίες των 40.000€ έκαστη, διαρκείας 4 ετών και με τιμή αποπληρωμής της ομολογίας στη λήξη 50.499€ (δηλαδή εγγυημένη απόδοση 6% ετησίως).Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν πως ο Ψωμιαδης την στιγμή που η ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ είχε κάθε χρόνο ζημιές και η εκτίμηση του λογιστηρίου της ΑΕΓΑ ήταν πως η ζημία για το 2006 θα ήταν πάνω από 5.000.000€(Τελικά την περιόρισαν με το ζόρι στο ποσό των 4.051.101,24€) και πως θα είχε αρνητική καθαρή θέση περίπου 6.000.000€(τελικά αυτή ήταν αρνητική με ποσό 5.250.367,29€) μπορεί και εκδίδει ομολογιακά δάνεια και μάλιστα εγγυημένα. Εάν αυτό γινόταν στην Σουηδία όλοι οι εμπλεκόμενοι θα πήγαιναν φυλακή. Αυτό που μου έκανε προσωπικά εντύπωση ήταν πως η κόρη του σπουδαγμένη και μορφωμένη δεχόταν αυτές τις παρανομίες. Ένας ασφαλιστής τον Νοέμβριο του 2006 όταν ήμουν στα γραφεία της ΑΕΓΑ με ρώτησε εάν πιάνουν τόπο τα λεφτά που στέλνει η ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ στην Σουηδία για την ανάπτυξη της εταιρίας. (Aspis liv). Όταν τον ρώτησα τι εννοεί μου είπε πως ο Ψωμιαδης μας λέει να πουλάμε ομόλογα της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ διότι τα επενδύει στην Aspis liv στην Σουηδία για να αναπτυχτεί αυτή στην Νορβηγία , Φιλανδία και βαλτικές χώρες. Για να μην μπλέξουν τα πράγματα δεν του απάντησα. Στις 3/11/2006 και στις 04.05μμ η Munich-Re έστειλε απάντηση μέσω e-mail στον Ψωμιαδη ότι αναγνωρίζει το λογιστικό υπόλοιπο των 57.842,672 SEK(6.000.000€) σαν συμμέτοχη της στα αποθέματα των εκκρεμών ζημιών στην Aspis liv αλλά προτίθεται να προσφέρει έναντι αυτού το ποσό των 16.100.000 SEK(1.800.000€).

    (Η ασφαλιστική κάλυψη της ΜΟΑ από ψυχολογικούς λόγους στην Σουηδία καταβάλλεται μέχρι το 65 έτος. Η Munich-Re ξαφνικά και χωρίς λόγο αποφάσισε να πληρώνει μέχρι δυο (2) χρονιά καταστρατηγώντας τους όρους της αντασφαλιστικης σύμβασης)

    Το απόγευμα της ίδιας ημέρας συναντήθηκα με τον Ψωμιαδη στο γραφείο του προκειμένου να βρεθεί μια λύση για την Aspis liv. Ήταν αρκετά καταβεβλημένος και στενοχωρημένος. Σαν λύση μου πρότεινε να φτιάξει μια εταιρία στο όνομα των παιδιών του με ΜΚ 7.000.000€ και να τους μεταβιβάσει το 80,6% των μετοχών της Aspi liv. Εγώ δέχτηκα και μου είπε πως το βράδυ θα συζητήσει το θέμα αυτό με την οικογένεια του. Στα πρακτικά της 3/11/2006 αναφέρεται πως παρέστηκαν όλα τα μέλη του ΔΣ της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ .Αυτό σημαίνει πως και η σύζυγος του και η κόρη του γνώριζαν το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τον αρνητικό ισολογισμό της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ και πως η εταιρία ήταν σε δύσκολη θέση ως προς την παροχή εγγυήσεων υπέρ εταιριών στο κεφάλαιο των οποίων συμμετέχει καθώς επίσης και να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της έναντι των επενδυτών. Αυτό που έπρεπε να κάνουν ήταν να σταματήσουν την έκδοση νέων ομολογιακών δανείων η να πάρουν μια απόφαση για γενναία αύξηση του ΜΚ αυτής. Επίσης γνώριζαν πως οι ενέργειες τους και το είδος των επενδύσεων δεν ήταν σύμφωνα και με το καταστατικό όπου σκοπός της εταιρίας είναι:

    • Συμμετοχή της εταιρίας στο μετοχικό κεφάλαιο, εισηγμένων η όχι στο χρηματιστήριο, του χρηματοοικονομικού, εμπορικού και βιομηχανικού τομέα

    • Η συμμετοχή της εταιρίας σε επιχειρήσεις, στα πλαίσια των επιταγών της νομοθεσίας, με οποιαδήποτε νομική μορφή η σχέση, για την παραγωγή και εμπορία οποιουδήποτε προϊόντος και για την παροχή υπηρεσιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο PER CARENDI ζήτησε να μάθει τι ακριβώς κάνει η ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ και τι είναι αυτά τα ομόλογα που εκδίδει. Ζήτησα από το λογιστήριο της ΑΕΓΑ να μου στείλουν ένα ομόλογο αλλά δεν μου έδιναν. Τελικά μου έστειλε κάποιος σε φάκελο το ποιο κάτω ομόλογο το οποίο υπογράφει ο Ψωμιαδης και η κόρη του Όλγα. Αυτό ήταν ένα ομολογιακό δάνειο 8.040.000€ το οποίο εκδόθηκε στις 31/3/2005 και αποτελείτο από 201 ομολογίες των 40.000€ έκαστη, διαρκείας 4 ετών και με τιμή αποπληρωμής της ομολογίας στη λήξη 50.499€ (δηλαδή εγγυημένη απόδοση 6% ετησίως).Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν πως ο Ψωμιαδης την στιγμή που η ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ είχε κάθε χρόνο ζημιές και η εκτίμηση του λογιστηρίου της ΑΕΓΑ ήταν πως η ζημία για το 2006 θα ήταν πάνω από 5.000.000€(Τελικά την περιόρισαν με το ζόρι στο ποσό των 4.051.101,24€) και πως θα είχε αρνητική καθαρή θέση περίπου 6.000.000€(τελικά αυτή ήταν αρνητική με ποσό 5.250.367,29€) μπορεί και εκδίδει ομολογιακά δάνεια και μάλιστα εγγυημένα. Εάν αυτό γινόταν στην Σουηδία όλοι οι εμπλεκόμενοι θα πήγαιναν φυλακή. Αυτό που μου έκανε προσωπικά εντύπωση ήταν πως η κόρη του σπουδαγμένη και μορφωμένη δεχόταν αυτές τις παρανομίες. Ένας ασφαλιστής τον Νοέμβριο του 2006 όταν ήμουν στα γραφεία της ΑΕΓΑ με ρώτησε εάν πιάνουν τόπο τα λεφτά που στέλνει η ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ στην Σουηδία για την ανάπτυξη της εταιρίας. (Aspis liv). Όταν τον ρώτησα τι εννοεί μου είπε πως ο Ψωμιαδης μας λέει να πουλάμε ομόλογα της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ διότι τα επενδύει στην Aspis liv στην Σουηδία για να αναπτυχτεί αυτή στην Νορβηγία , Φιλανδία και βαλτικές χώρες. Για να μην μπλέξουν τα πράγματα δεν του απάντησα. Στις 3/11/2006 και στις 04.05μμ η Munich-Re έστειλε απάντηση μέσω e-mail στον Ψωμιαδη ότι αναγνωρίζει το λογιστικό υπόλοιπο των 57.842,672 SEK(6.000.000€) σαν συμμέτοχη της στα αποθέματα των εκκρεμών ζημιών στην Aspis liv αλλά προτίθεται να προσφέρει έναντι αυτού το ποσό των 16.100.000 SEK(1.800.000€).

    (Η ασφαλιστική κάλυψη της ΜΟΑ από ψυχολογικούς λόγους στην Σουηδία καταβάλλεται μέχρι το 65 έτος. Η Munich-Re ξαφνικά και χωρίς λόγο αποφάσισε να πληρώνει μέχρι δυο (2) χρονιά καταστρατηγώντας τους όρους της αντασφαλιστικης σύμβασης)

    Το απόγευμα της ίδιας ημέρας συναντήθηκα με τον Ψωμιαδη στο γραφείο του προκειμένου να βρεθεί μια λύση για την Aspis liv. Ήταν αρκετά καταβεβλημένος και στενοχωρημένος. Σαν λύση μου πρότεινε να φτιάξει μια εταιρία στο όνομα των παιδιών του με ΜΚ 7.000.000€ και να τους μεταβιβάσει το 80,6% των μετοχών της Aspi liv. Εγώ δέχτηκα και μου είπε πως το βράδυ θα συζητήσει το θέμα αυτό με την οικογένεια του. Στα πρακτικά της 3/11/2006 αναφέρεται πως παρέστηκαν όλα τα μέλη του ΔΣ της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ .Αυτό σημαίνει πως και η σύζυγος του και η κόρη του γνώριζαν το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τον αρνητικό ισολογισμό της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ και πως η εταιρία ήταν σε δύσκολη θέση ως προς την παροχή εγγυήσεων υπέρ εταιριών στο κεφάλαιο των οποίων συμμετέχει καθώς επίσης και να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της έναντι των επενδυτών. Αυτό που έπρεπε να κάνουν ήταν να σταματήσουν την έκδοση νέων ομολογιακών δανείων η να πάρουν μια απόφαση για γενναία αύξηση του ΜΚ αυτής. Επίσης γνώριζαν πως οι ενέργειες τους και το είδος των επενδύσεων δεν ήταν σύμφωνα και με το καταστατικό όπου σκοπός της εταιρίας είναι:

    • Συμμετοχή της εταιρίας στο μετοχικό κεφάλαιο, εισηγμένων η όχι στο χρηματιστήριο, του χρηματοοικονομικού, εμπορικού και βιομηχανικού τομέα

    • Η συμμετοχή της εταιρίας σε επιχειρήσεις, στα πλαίσια των επιταγών της νομοθεσίας, με οποιαδήποτε νομική μορφή η σχέση, για την παραγωγή και εμπορία οποιουδήποτε προϊόντος και για την παροχή υπηρεσιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΥΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΓΡΑΨΕ Ο Θ. ΑΝΑΓΩΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ , ΑΠΟ:

    Θεόδωρου Αναγωοστόπουλου, Αναλογιστή, πρώην Διευθυντή της Αναλογιστικής Υπηρεσίας του Ομίλου Ασπίς.
    Πηγή: Insurancedaily

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. EMEIΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ..
    ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΘΕΜΑ?
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΔΡΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΑ ΔΡΑΣΗ?
    ΠΡΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ.

    ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ? ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ?? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΟΝΩΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ.ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ 2 ΣΥΛΛΟΓΟΙ!
    ΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ.
    ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ.
    ΤΩΡΑ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΚΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΣΙΓΗ ΙΧΥΟΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ?
    ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ,.
    ΕΞΑΛΛΟΥ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΑΠ Ο ΤΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΑΦΕΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.
    ΔΩΣΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΘΗΝΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚΣ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
    ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΟΝΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ!
    ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ!
    ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ!
    Ή ΟΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΉΚΑΝΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ.ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ. ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.? ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΝΕΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ? ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ,ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?Η ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΜΟΝΟ ΛΙΓΩΝ,ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ?
    ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!
    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ..
    ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
    ΑΓΩΓΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

    ΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ?
    ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
    ΕΠΙ 13 ΜΗΝΕΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ Μ Ο Ν Ο Ι ΜΑΣ!!!
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΘΕΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ!

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΕΣΤΩ..ΤΟ 10% ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΘΟΣ.
    ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ.
    ΔΕ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΚΟΜΜΑ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΑΛΛΑ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. καλες και οι επερωτησεις.
    ολα ομως ειναι πολυ θεωρητικα.
    ολοι συμφωνουμε οτι αυτο που εχει σημασια ειναι η εξασφαλιση μεγαλης συμμετοχης σε οποιαδηποτε προσπαθεια.και δε μιλω για τις αγωγες.
    αν αυτη δε γινει μεσα απο τους ασφαλιστες,πώς θα γινει απο εμας που δεν ξερουμε τους ασφαλισμενους?
    αυτο απο μονο του ειναι ενα θεμα,που για αγνωστους λογους δεν το ακουμπησαν ποτε.
    ειναι "απορρητο" και "ευαισθητο προσωπικο δεδομενο" να δοθουν στη δημοσιοτητα τα ονοματα των ασφαλισμενων, αλλα ΔΕΝ ειναι το ιδιο, ο ιδιος ο ασφαλιστης να παρακινησει τον πελατη του ή να του ζητησει τη συναινεση για καποια πραγματα.
    Πού καταληγουμε? στο οτι , αν η ιδιοι δεν το κανουν αυτο ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΚΦΥΛΙΣΘΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟΥΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΠΟΤΑ!

    βλεπετε οτι οσο παει ο κοσμος λιγοστευει στις συγκεντρωσεις και ακομα και οι ανθρωποι που εχουν μεγαλη αναγκη και γνωριζουν και το συλλογο .
    ακομα και στο μπλογκ εδω επισης λιγοστευει ο κοσμος.
    αρα?
    πρεπει το πραγμα να ξεκινησει αμεσα απο την αρχη.απο εκει που χαθηκε το παιχνιδι.
    που,τελικα, ειναι στο χερι τους να χρησιμοποιησουν και να παρακινησουν τον κοσμο.
    οσες επερωτησεις και να γινουν,χαμενοι ειμαστε.
    γι αυτο η ευθυνη ειναι τεραστια και τελικα δε φαινεται να εχουν στο προγραμμα να κανουν και κινησεις αλλες οπως ολοι οσοι διεκδικουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ-ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ-ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣ.
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ .ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΑ ..ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ!
    ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ.
    ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΑΝ.

    ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΟΠΟΤΕ ΛΕΜΕ ΚΑΤΙ.
    Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΡΕΜΑ..

    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΧΑΘΗΚΕ,ΤΩΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΚ ΘΕΜΕΛΙΩΝ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ.

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΛΕΥΣΗ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΟΧΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΕΧΟΥΝ.
    ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καλα τα λετε για τη δεκαετια.μονο που κανενας σ αυτο δε λεει οτι δε μιλουν για τοκους στο διαστημα αυτο δηλαδη στην ουσια δε θα παρουμε τιποτα και ουτε μετα απο δεκα χρονια.
    υπαρχει κανενας λογος να ειμαστε ευχαριστημενοι και να χαιρομαστε με το νομο που ψηφιστηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ας προσέχατε!!!
    Τα Σωματεία και οι Σύλλογοι υπάρχουν για να αποπροσανατολίζουν και να φροντίζουν για το όφελος των λίγων τους οποίους εσείς εκλέξατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. poly sxetikos !! o ti thymatai o kathenas xairetai edw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΠΟΙΚΕΙΝΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. αγαπητοι συναπαντηθεντες μιλησα με πρωην μεγαλοασφαλιστη της ασπις που δραστηριοπ/τε σε αλλο επαγγελμα τωρα,κι απλα μου ειπε οτι ο δικηγορος του συλλογου ηδη ξοδεψε πολλα απο την τσεπη του και χρονο επισης ,εχει πολλα στοιχεια αναλαμβανει την υποθεση αλλα επι αμοιβη.το ποσο ρωτηστε τους ιδιους ξερουν.εγω ακουσα κατι για 7 τοις χιλιοις επι της τελεσιδικιας του ποσου.και 8 τοις εκατο επι του κεφαλαιου σαν προκαταβολη.ρε παιδια μας δουλευουν τι να πω? ψαξτετο και σεις και ενημ/ρωστε με .επισης ας μιλαμε με ονοματα.τηλ.6973022000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αγαπητοί επώνυμοι αλλα και ανώνυμοι (κατανοώ την ανωνυμία σας) που γράφετε σε αυτά τα blogs .Είμαστε όλοι απελπισμένοι και κλεισμένοι οι περισσότεροι στους εαυτούς μας . Εγώ προσωπικά ντρέπομαι να αναφέρω το πρόβλημα μου παραέξω γιατί δυστυχώς οι περισσότεροι έξω από το χορό ψάχνουν αφορμή να χλευάσουν την επιλογή μου να αποταμιεύσω τα χρήματα μου στην ΑΣΠΙΣ λέγοντας μου ότι όλοι γνώριζαν για τα προβλήματα της εταιρείας πολύ πριν κλείσει. (Εγώ όμως δυστυχώς δεν ήξερα!!). Με λίγα λόγια οι περισσότεροι οικογενειάρχες νιώθουμε ανήμποροι να αντιδράσουμε !!! Οι περίφημοι ασφαλιστές μας που γνώριζαν πολύ καλά την κατάσταση πολύ πριν κλείσει η εταιρεία και συνέχισαν και έκαναν συμβόλαια που είναι ? Απλά εξαφανισμένοι !!!! Ενώ θα έπρεπε αν είχαν στοιχειώδη επίγνωση του εγκλημάτων που έπραξαν (με δόλο η χωρίς) εγκλωβίζοντας μέχρι τελευταία στιγμή εκατοντάδες από εμάς στα περίφημα ASSET να μας οργανώσουν τοπικά ο καθένας τους προκειμένου να έχουμε όλοι μαζί δυνατή φωνή με ονοματεπώνυμο και να είχαμε προπολού ασκήσει την πίεση που θα έφερνε το επιθυμητό αποτέλεσμα.. Πού είναι λοιπόν όλοι αυτοί ?... Απλά κρυμμένοι ενοχοποιώντας για ακόμη μια φορά την θέση τους .. Εχει όμως ο καιρός γυρίσματα και πολύ σύντομα μάλιστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ευτυχώς που εσύ δεν θυμάσαι τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ? ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ? ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΣΑΠΑΚΙΑ ΕΙΧΑΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ? ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ?

    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. το πραγμα φαινοταν απο πολυ νωρις,οταν καπιλευτηκαν τη λυση της "σωτηριας" μας και δεν ακουγαν τις μαζικες μας φωνες που απαιτουσαμε συγκεντρωση ασφαλιστων ασφαλισμενων , ο καθενας με τους πελατες του.

    μην αποπροσανατολιζομαστε αλλο, καιρος να κανουμε μια υγιη οργανωση, χωρις φαμφαρες και δηθεν συλλογους κλπ
    εξαλλου οι νομικες αυτες μορφες εξυπηρετησαν ιδια συμφεροντα και καθυστερησεις.
    τελικως καθενας ειχε και εχει συμφερον να μη λυθει το θεμα.
    αλλα και των δυο καταληξη ειναι μετα τον κανιβαλισμο των συμβολαιων ο κανιβαλισμος οσων απεμειναν για τους δικηγορους...

    ξεκινηστε να δινετε τηλεφωνα σας, εστω κινητα για να συγκεντρωσουμε στοιχεια .
    ειναι αμεσο και επιτακτικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Με τη συγκέντρωση της Αθήνας τι γίνεται?
    Περιμένουμε ενημέρωση, αλλά πάλι καθυστερήσεις παρατηρούνται.
    Είπατε για τις 20/10, αλλά ακόμα δεν μας ενημερώσατε για το χώρο στον οποίο θα πραγματοποιηθεί κλπ.

    Αν καθυστερήσετ την ενημέρωση κι άλλο, προφανώς δε θα υπάρχει η δέουσα συμμετοχή και προφανώς πάλι θα είμαστε σε ένα τέλμα.
    Πρέπει από σήμερα να ξέρει ο κόσμος τις λεπτομέρειες, ώστε να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις, να εκδοθεί δελτίου τύπου, να το διαδώσουμε κι εμείς.
    Φαντάζομαι ότι όλοι επιζητούμε τη μαζικότητα, που για να επιτευχθεί, απαραίτητη είναι η προβολή της συγκέντρωσης με κάθε τρόπο!
    Πώς περιμένετε τη μαζικότητα αυτην, αν δεν υπάρχει ο χρόνος να διαδοθεί και να ενημερωθούν όλοι?
    Με τα δεδομένα των προηγούμενων συγκεντρωσεων,τίθεται επιτακτικότατο το σημείο της ευρείας ενημέρωσης απ΄ολους μας.
    Κυρίως απο εσας, μέσω των πελατών σας,που έχετε όλα τους τα στοιχεία και μπορείτε να επιμείνετε και να τους ωθήσετε να παραβρεθούν.
    Σαφώς και ολοι μας θα πιεσουμε οσους ξερουμε, όμως ο καιρός για τις 20/10 πλησιαζει επικίνδυνα και ακομα...
    Η μαζικοτητα είναι μονόδρομος για τους στόχους μας.Αν αδιαφορήσουμε γι αυτό χασαμε...
    Και η εποχή τώρα πριν από τις εκλογές είναι μία συγκυρία πολύ ευνοική και θα ήταν εγκληματικό!!!
    αν τη χάναμε.
    Πιστεύω ότι εκφράζω παρα παρα πολλούς ασφαλισμένους, γιατί όλοι μας μιλούμε μεταξύ μας και όλοι είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι και καχύποπτοι με όλες αυτές τις καθυστερήσεις και με την έλλειψη συμμετοχής και προβολής, που βασικά οφείλεται στη δική σας "αδυναμία" να συγκεντρώσετε τους πελάτες σας.
    Μα αυτό ήταν το πλεονέκτημα της δικήσας εκπροσώπησης, της δικής σας μεσολάβησης στο θεμα αυτό από την αρχή: οτι δηλαδη, είχατε ονόματα πελατείας σας, είχατε τους συναδέλφους σας,που αμέσως και χωρίς κόπο θα εξασφάλιζαν εκρηκτικές συγκεντρώσεις.
    Και τότε..το ζήτημα θα ήταν λυμένο από ..χθες..!!
    και όχι τώρα που καταντήσαμε να τριγυρίζουμε αναξιοπρεπείς και επαιτες των αποταμιεύσεών μας.
    Δέίτε τα όλα αυτά ά μ ε σ α και πολύ σοβαρά, γιατί δεν υπάρχουν αλλες δικαιολογίες.
    Μην προβάλετε άλλο τις αγωγές στην παρούσα φαση..
    είναι άκομψο και προκλητικό, τώρα που το μέγα ζητούμενο είναι Η ΑΝΑΔΟΧΗ!! και η πίεση στο υπουργείο να την διασφαλίσει ΑΠΟ ΤΩΡΑ, να μας μιλάτε για αγωγές, που στο κάτω κάτω μπορούν να γίνουν υπό καλύτερες συνθηκες, για το ακάλυπτο ποσό.
    Σας μεταφέρω μηνύματα από πολλούς ασφαλισμένους, που οργίσθηκαν όταν άκουσαν ότι οι αγωγές είναι η επίσημη πρόταση του συλλόγου και όχι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ!!!
    Αν χάσουμε κι αυτην την ευκαιρια,τότε θα ξεχαστούμε όλοι μας και αυτό μας παραπέμπει σε άλλα σκεπτικά και υπόνοιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. # Ο/Η Giorgio λέει:
    2 Σεπτεμβρίου, 2010 στις 23:32

    Στη φυλακή να μπει το λαμόγιο. Όχι μόνο αυτός αλλά και οι ασφαλιστές τσιράκια που γνώριζαν τα χάλια και παρόλαυτα επιστράτευαν οποιοδήποτε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο (πλαστογραφίες, ψευδείς πληροφορίες, παραπλανητικές μεθόδους κτλ.) προκειμένου να καταστρέψουν το κόσμο. Δικαίωση για τους ταλαιπωρημένους, εξαπατημένους ασφαλισμένους και Φυλακή για τα λαμόγια ασφαλιστές και το αφεντικό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. /Η kouzoulampas panagiotis λέει:
    3 Σεπτεμβρίου, 2010 στις 09:31

    παροτι ηταν συνυπευθυνος για τα εκτροπα που εγιναν περιμενουμε να μαθουμε τις οποιες εξελιξεις στην υποθεση αυτη απο την καταθεση του κ.Αναγνωστοπουλου.Και παροτι αργησε να αποκαλυψει τα στοχεια που εχει ειναι παρηγορο που το επραξε εστω και καθυστερημενα.Εχει βεβαια για αυτο και καποια μικρη εστω δικαιολογια.Το οτι πιεζοταν και ισως εκφοβιζοταν απο τον Παυλο Ψωμιαδη.Τελικα ολοι εμεις οι θιγμενοι περιμενουμε με ανυπομονυσια τις αποκαλυψεις του.Πιστευω πως ηθικα θα νοιωσουμε μια ικανοποιηση εαν τα οσα αναφερει οδηγησουν στην καταδικη του Ψωμιαδη.Το θεμα ομως ειναι η οικονομικη ικανοποιηση ολων οσων εχασαν χρηματα απο τις ατασθαλιες του Παυλου Ψωμιαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ολοι ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΠΜΜΑ Ή ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ 100%ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΝΒΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. τσιρακια του ψωμιαδι γιαι να ερθουμε αφου ειστε η συνεχεια της απατης δεν μας εχετε πεισει για το ενδιαφερον σας προσπαθηστε να μας κολακεψετε οτι νοιαζεστε αγγουρια και ιδου η αποδειξη η αποτυχειες στις συγκεντρωσεις σας θα γινει οτι αποφασισει η νεοτερη δικτακτορια του 2010 με τα χαρατσια της τους φορους της τους νομου της τις κατασχεσεις τις εκει που θελει κλπ το θεμα αντυμετωπιζετε σαν τελευταιο η κατευθυνομενη τηλεοραση σιωπα εσεις δεν εχετε τη δυναμη να ανοιξετε τα στοματα τους γιατι αυτη εινα η κατευθυνομενη οδηγια ΣΙΩΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΑΕ ΕΘΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΨΑΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ
    ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ
    ΟΙ ΑΨΗΜΑΧΙΕΣ,ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΑ ΚΟΙΝΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
    ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΕ
    ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ 10 ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΝΟ ΚΑΙ 2000 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΝΑ ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ?

    ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΓΥΡΩ..ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ..ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ..ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ?

    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΦΙΜΩΜΕΝΟΥΣ.
    ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ..ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!
    ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΓΡΑΜΜΗ.ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΑ,ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ..ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΤΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
    ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ?
    ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΤΕ ΜΗΠΩ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΟΡΥΒΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ?

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟΦΥΓΑΜΕ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ.
    ΤΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΑΓΩΓΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΟΥΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ.
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ .ΤΟΤΕ ΔΕ ΜΕΝΕΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.
    ΔΕ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΓΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.ΜΑΣ ΦΤΥΝΕΤΕ ΑΓΡΙΑ.
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Κ.Λ.Π ΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΠΙΛΑΓΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΝΑΙΞΕΡΕΤΩΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ Η ΠΟΛΛΩΝ? ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΥΘΥΝΤΑΔΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΑΙΖΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΧΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η αναδοχή είναι όπως όλοι ξέρουμε μια μετέωρη αν όχι απίθανη περίπτωση να γίνει πράγμα που θα το ξέρουμε στα σίγουρα μετά από έναν χρόνο... Δεν υπάρχει άλλη υπομονή ... Έχουμε αρρωστήσει.. Η πίεση πρέπει να χει σαν μοναδικό επί της παρούσης σκοπό την αποζημίωση στην τριετία από το εγγυητικό ταμείο. Δηλαδή αν υπάρξει αναδοχή θα έχει να μας πληρώσει το ταμείο ενώ αν δεν υπάρξει όχι … και πάμε στην δεκαετία μετά την εκκαθάριση . Τι καραγκιοζλίκια είναι αυτά. Λίγο πολύ όλοι έχουμε δικηγόρους ίσως λιγότερο επιφανείς και διαφημιζόμενους αλλά με πιο τίμιες πρακτικές αλίευσης πελατών. Το θέμα όμως δεν είναι εκεί... Το πολύ δυνατό μας χαρτί που είναι εν όψει εκλογών η δέσμευση της κυβέρνησης να αποζημιωθούμε σε κάθε περίπτωση στην τριετία δεν πρέπει να πάει χαμένο .... Θα είναι εγκληματικό αν δεν γίνει !!!! και οι σύλλογοι δεν νομίζω να έχουν λόγο ύπαρξης αν δεν πιέσουμε προς αυτή την κατεύθυνση .... ΤΩΡΑΑΑΑΑ ΟΜΩΣ...!!!! Δώστε επιτέλους μια γραμμή δράσης και βοήθειας και από εμάς που είμαστε μακριά από την Αθήνα. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος και δυστυχώς αν δεν κάνετε (κάνουμε) κάτι τώρα θα είστε υπόλογοι στην συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Κ. ΒΑΛΑΒΑΝΗ - ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ ΚΛΠ ΠΟΥ ΤΥΝΧΑΝΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΚΑΤΑΝΟΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙΜΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΚΟΜΨΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣΑΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΙΨΟΥΝ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΟΔΟ ΣΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΧΑΡΤΙ. ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΜΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ . ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ . ΔΩΣΤΕ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ......ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΕ.(Η ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗ ΤΡΙΕΤΙΑ ΕΣΤΩ ΤΟ 70% ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ 3,35%/ΕΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΩΩΩΩΩΡΑ. ) ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ) ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΟΜΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ, ΚΛΠ... ΕΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ. ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΟΝΟ-ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ!
    ΑΥΤΟ ΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2
    ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ.
    Η ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ!! ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!

    ΑΦΗΣΤΕ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,ΤΗΝ ΑΚΡΑΤΗ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ,ΤΗΝ ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ!

    ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ, ΜΕΙΝΕΤΕ ΗΣΥΧΟΙ!

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΕΤΕ Α Μ Ε Σ Α
    ΤΩΡΑ! ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ!
    ΕΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΜΕ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ (ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ) ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΑ.

    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΗΔΗ!! ΕΞΑΓΓΕΛΜΕΝΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ!

    ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ! ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΩΡΑ!
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΔΕΙΑ!
    ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ!

    ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΡΟΥΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ! ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΑΠΩΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ!

    ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ -ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ-!!! ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ!
    ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ-ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ!
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ!
    ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ?
    ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ 30%!
    ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΥΤΗ?
    ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΕΞΑΛΛΟΥ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ?

    ΜΗΠΩΣ? ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ..ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ?
    ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.
    ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΗΣΥΧΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΣΦΟΡΗΣΕΙ Η ΑΝΑΔΟΧΗ.
    ΟΠΩΣ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΕΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ!!! ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΗ ΑΝΑΔΟΧΗ!
    ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. http://www.nextdeal.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=4547:νέα-σελίδα-για-την-εθνική-ασφαλιστική&Itemid=79

    Tώρα το καταλαβατε ότι το πρόβλημά μας δεν είναι το υπουργείο και ο σαχινίδης?
    Αν πιέσουμε τώρα,θα ηρεμήσουμε,γνωρίζοντας, ότι θα πάρουμε τα χρήματά μας,με τους τόκους τους,σε 3 χρόνια.
    Αφήστε τους δικηγόρους και όσας μας λενε.
    Τους συλλόγους πρέπει να πιέσουμε που δε χρησιμοποιούν τα στοιχεία για να κινητοποιήσουν τον κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ποιον Σύλλογο?
    Αυτόν που συστάθηκε για να μας απαπροσανατολίσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΚΑΠΟΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΑ.
    ΤΩΡΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
    ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΤΙ.
    ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΛΙΑΡΗ ΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ.
    ΜΑΣ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΣΑ ΖΩΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:"ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΩΓΕΣ"!
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΑΤΕ?ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ?
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΕ ΣΑΣ.
    Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΜΕ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,ΕΝΩ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ.
    ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. αν αποτυχετε να μαζεψετε τον κοσμο προεκλογικα κανενας δε θα σας το συγχωρησει.
    καθιστε 100 ασφαλιστες απο τους 2000 και τηλεφωνηστε στους πελατες σας.
    μαζεψτε τον αριθμο που χρειαζεται και σταματηστε πια να εγκληματειτε εναντιον μας.
    κινητοποιειστε τωρα τον κοσμο.
    βαλτε πανο σε καθε εμπλεκομενη τραπεζα,παντου.
    ειναι πολυ περιεργο που το φωναζουμε αυτο και τιποτα δε γινεται.
    οι δημοσιευσεις στις εφημεριδες λετε ειναι πανακριβες.
    τα πανο κοστιζουν τοσο πολυ?
    ασφαλιστες δεν ειστε?
    τους πελατες σας βρειτε.
    η οργη του κοσμου ειναι πια ανεξελεγκτη.
    μαζεψτε τους,κινητοποιηστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε την επιβολή διοικητικών προστίμων για παραβάσεις του περί των Πράξεων Προσώπων που κατέχουν Εμπιστευτικές Πληροφορίες και των Πράξεων Χειραγώγησης της Αγοράς (Κατάχρηση Αγοράς) Νόμου (‘o Νόμος’) και της Οδηγίας 5/2005 αναφορικά με τον Κώδικα Συμπεριφοράς Συμβούλων και Σχετιζομένων Προσώπων.

    Συγκεκριμένα επέβαλε:

    Διοικητικό πρόστιμο ύψους €5.000 στις εταιρείες Ασπίς Πρόνοια ΑΕΑΖ και Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ, έκαστης, για παράβαση του άρθρου 13 του Νόμου και της παραγράφου 5(1) της Οδηγίας καθότι οι εν λόγω εταιρείες, σε χρόνο που είχαν ‘στενούς δεσμούς’ με το ‘Σύμβουλο’ κ. Παύλο Ψωμιάδη (Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Aspis Holdings Plc Co Ltd), προέβηκαν, έκαστη, στις 22.1.2009 (ημερομηνία η οποία ήταν κλειστή περίοδος για συναλλαγές σε τίτλους της Aspis Holdings Plc Co Ltd), στην πώληση αριθμού μετοχών της εταιρείας Aspis Holdings Plc Co Ltd χωρίς να υπήρχε εξαιρετική και επείγουσα περίπτωση.

    Διοικητικό πρόστιμο ύψους €10.000 στον κ. Παύλο Ψωμιάδη για παράβαση του άρθρου 13 του Νόμου και της παραγράφου 5(3) της Οδηγίας καθότι, σε χρόνο που ήταν ‘Σύμβουλος’ (Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Aspis Holdings Public Co Ltd), δεν πήρε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, ώστε να αποφύγει οποιεσδήποτε συναλλαγές σε κλειστή περίοδο από πρόσωπα που είχαν στενό δεσμό με αυτόν, όπως οι εταιρείες Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ και Ασπίς Πρόνοια ΑΕΑΖ.

    Διοικητικό πρόστιμο ύψους €3.000 σε έκαστο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας Aspis Holdings Public Co Ltd, και συγκεκριμένα στους κ.κ. Γιώργο Κωνσταντίνου, Άκη Καισή, Δημήτρη Βιδάλη, Πάρη Μαυρομάτη, Γιάννο Κασουλίδη και Ανδρέα Γαβριηλίδη, για παράβαση του άρθρου 13 του Νόμου και της παραγράφου 8(1) της Οδηγίας.

    Τα εν λόγω πρόσωπα παραχώρησαν άδεια στις 16.1.2009 στον κ. Παύλο Ψωμιάδη (Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Aspis Holdings Plc Co Ltd) να πωλήσει σε κλειστή περίοδο μετοχές που κατείχε στην Aspis Holdings Public Co Ltd, άμεσα ή έμμεσα. Συνέπεια της άδειας που δόθηκε, οι εταιρείες Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ και Ασπίς Πρόνοια ΑΕΑΖ, οι οποίες είχαν στενό δεσμό με το ‘Σύμβουλο’ κ. Παύλο Ψωμιάδη, προχώρησαν στις 22.1.2009 στην πώληση μετοχών της Aspis Holdings Plc Co Ltd σε κλειστή περίοδο και κατ’ επέκταση απαγορευμένη περίοδο. Ο λόγος που επικαλέστηκε με την αίτησή του προς το Διοικητικό Συμβούλιο ο κ. Ψωμιάδης για πώληση μετοχών της Aspis Holdings Plc Co Ltd σε κλειστή περίοδο και κατ’ επέκταση απαγορευμένη περίοδο, δεν μπορεί να θεωρηθεί ως εξαιρετική και επείγουσα περίπτωση η οποία ήταν η μόνη λογική διέξοδος που είχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ?
    ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ?
    Ή ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ?

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ?
    ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ?
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ Η ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΛΕΨΑΜΕ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ
    ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,ΠΟΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ
    ΚΑΙ ΠΕΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΟΠΛΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΝΑ ΜΑΣ ΘΑΨΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΟΝΟΜΟ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΙΣ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ
    ΤΗΝ ΖΩΗ.
    ΤΩΡΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΜΕ
    ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΙ "ΜΑΓΚΕΣ"ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
    ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
    ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΣΤΟ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ "ΕΠΑΝΩ"
    ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ[ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ "ΓΛΥΦΟΥΜΕ"
    ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΤΙ
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ[ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ]
    ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΛΑΝΙ]
    ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΠΗΚΑΜΕ
    ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
    ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ
    ΤΑ Λ Ε Φ Τ Α ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ
    [ΨΩΜΙΑΔΗΣ-ΚΡΑΤΟΣ]
    ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. μην τρελαινεστε! υπαρχει ενας νομος, που θελει μια βελτιωση, που ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ πρεπει να την εχουμε!
    αν καθομαστε και κλαιγομαστε, γιατι ολοι μας το κανουμε στην απογνωση που βρισκομαστε, θα ειναι βουτυρο στο ψωμι τους!
    περιμενοντας τη συγκεντρωση της αθηνας -τους ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ.
    να ζητηθει αμεσα συναντηση με Ραγκουση και Σαχινιδη, αυτη η τριετια να ισχυσει σε καθε ενδεχομενη περιπτωση.
    Θα κανουμε αγωνα για το υπολοιπο ποσο.
    Ομως, αν τεθει η τριετια και στην περιπτωση της εκκαθαρισης, τοθεμα θα εχει ληξει.
    Τοτε θα τρεξουν οι ασφαλιστικες για την αναδοχη!
    Μην αφηνουμε ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ!
    Ειναι εγκληματικο..
    Φωναζουμε απο εδω μερες τωρα..
    Δε σας χρειαζομαστε να μας μιλησετε για δικηγορους.
    Μας ειναι γνωστα.Δε θελαμε πατροναρισμα.
    ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ.
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ.
    ΜΗ ΝΟΜΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μια καλη διαπραγματευση ειναι απαραιτητη
    χρειαζομαστε ενα καλο διαπραγματευτη,για να σωσουμε,να διασφαλισουμε τις αποταμιευσεις μας με οποιαδηποτε τροποποιηση του νομου
    και μεις θα τους δωσουμε τοτε την ψηφο μας
    γιατι αν γινει αυτο ,τοτε θα παρουν και αυτοι αυτο που θελουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.