Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θεοχάρης Πετρίδης συναντήθηκε χθες με τον βουλευτή Ν.Δ. κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ενημέρωσε με λεπτομέρειες για το πρόβλημά μας. Ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύτηκε να ασχοληθεί με το θέμα ενώ παράλληλα θα συνεργαστεί με τον βουλευτή Ν.Δ. κ. Μαρκόπουλο, ο οποίος ετοιμάζεται να καταθέσει σχετική επερώτηση στη Βουλή.


Παράλληλα, ο κ. Πετρίδης είχε συναντήσεις με δημοσιογράφους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι οποίοι θα ασχοληθούν και θα καλύψουν εκ νέου το θέμα Ασπίς.


Χθες το απόγευμα ο κ. Πετρίδης συναντήθηκε και με εκπροσώπους της Τράπεζας της Ελλάδος, στους οποίους τόνισε για ακόμη μια φορά πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη άμεσης και δίκαιης λύσης για όλους τους ασφαλισμένους της Ασπίς Πρόνοια.

5 σχόλια:

  1. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ,
    ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ Ο Λ Α !!!!!!!!
    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ...

    ΑΛΛΙΩΣ, ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ...

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ?
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ..ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να μας πεί και αυτός; Ας πληρώσει πρώτα το σεσουάρ που του έκανε δώρο η SIEMENS και μετά μας λύνει το πρόβλημα . Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυπάμαι που το λέω, αλλά με ήρεμες ερωτήσεις δεν βγάζουμε άκρη. Μας εμπαίζουν όλοι οι πολιτικοί και πάνω στην υπομονή μας κτίζουν καριέρα μερικοί πολιτικοί της χρεοκοπίας. Η Ελλάδα το 2013 θα δηλώσει επίσημα ΠΤΩΧΕΥΣΗ (θα κάνει επίσημα αναδιάρθρωση όπως μας λέει και η Βάσω Παπανδρέου). Αν δεν βρεθεί ανάδοχος (όπως ελπίζει ο υφυπουργός Φ. Σαχινίδης) τότε τί θα ελπίζουμε να πάρουμε πίσω από ένα πτωχυμένο κράτος όπου βάσει των συμφωνιών τις 25 Μαρτίου η Τρόικα και το ΔΝΤ έχει προτεραιότητα στην αρπαγή της υπό εκκαθάρισης χώρας ;

    Λεφτά υπάρχουν !! 90.000.000 ευρώ υπάρχουν για απλόχερη επιδότηση του Μεγάρου Μουσικής. 6.000.000 ευρώ το μήνα υπάρχουν για τον βομβαρδισμό της Λιβύης.

    Από αυτά τα χρήματα, ας κόψει κάτι και ξεχρεώσει ένα ένα τα θύματα της Ασπις.

    Οι κάτοχοι ομολόγων των Lehman Brothers έχουν αποζημιωθεί από τις αντίστοιχες τράπεζες. Εμείς ;;;

    Αν δεν βγούμε στους δρόμους και δεν φωνάζουμε δυναμικά όπως οι οδηγοί των λεωφορείων, δεν βγάζουμε άκρη. Το κράτος δεν εφαρμόζει νόμους. Εφαρμόζει την επιθυμία των πελατών του. Δεν χρειάζεται να παραλύσει η Αθήνα για να ακουστούμε. Η παρατεταμένη σιωπή είναι συμβιβασμός, αποδοχή απώλειας και αποδοχή λάθους επενδυτικής επιλογής.

    Εμείς δεν επενδύσαμε !! Δεν ποντάραμε σε κέρδος !! Εμείς βάλαμε τα χρήματα μας στις τράπεζες της γειτονιάς, στης ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ τράπεζες με την νομιμοποίηση του Ελληνικού Κράτους. Δεν συμβιβαζόμαστε με τις παραπλανητικές μεθόδους που ακολούθησε η συγκεκριμένη τράπεζα με την ανοχή του κράτους.

    Δυναμικές, εβδομαδιαίες κινητοποιήσεις. Όσο είμαστε όμηροι, δείχνουμε στον κόσμο ότι ακόμα το ελληνικό τραπεζικό σύστημα είναι άπιστο, και αυτό δεν συμφέρει στους πολιτικούς της χρεοκοπίας και της καριέρας να ακουστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οσο και να φωναζετε, δεν ακουγεστε!
    μερος ενος συστηματος ειναι και αυτα.
    ειναι ακριβως οι ιδιες κινησεις με τα τελη του 2009!
    αφανεις ειμαστε.
    στους δικηγορους ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΔΟΧΗ.
    καιεπειδη εδω οι δικηγοροι ειναι οι εν μερει αλλα και ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ,
    καλυτερα να απευθυνομαστε σ αυτους.
    αν το λυσει ο μαρκουλακος με το 10% του συνολικου ποσου ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,
    ακομα καλυτερα.
    τα αλλα ειναι αστειοτητες.
    μην παρακαλατε αλλο, γιναμε οι κλόουν τους.
    μεγαλη ειρωνεια!
    κ εγω ειδα τον εποπτη.
    να βγαλω, λετε, ανακοινωση?
    ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ, ΟΧΙ ΤΙ ΛΕΜΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΚΑΠΟΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ..
    ο μητσοτακης παλι, τι θα μας πει..ο κοσμος καιγεται.
    για πλακες ειμαστε παλι?
    γι αυτο κανενας δεν ακολουθει.
    β α ρ ε θ η κ ε
    και εχουν στραφει σε αλλους τροπους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οργανώστε κοινητοποίήσεις.Καθε εβδομαδα έξω απο το υπ οικονομικών η την ΑΣΠΙΣ.ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 10 20 30 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.