Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΛΑ.Ο.Σ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ - ΠΛΕΥΡΗ

Η καθημερινή αποστολή mail και ενημερωτικού υλικού στους βουλευτές έφερε ακόμη μία ερώτηση στη Βουλή για το θέμα Ασπίς.



Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Άδωνις Γεωργιάδης σε συνεργασία με τον βουλευτή Α. Πλεύρη κατέθεσαν την παρακάτω ερώτηση με βάση τα στοιχεία που τους στέλνει ο Σύλλογος:

Προς: Τον Αξιότιμο Υπουργό των Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου Γεώργιο και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Λούκα Κατσέλη

ΘΕΜΑ: Ασπίς Πρόνοια και Προβλήματα στους Ασφαλισμένους


Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει διαπιστωθεί ότι οι ασφαλισμένοι της Ασπίς σε όλη την Ελλάδα βρίσκονται σε απόγνωση και μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί κάποια λύση. Τα περιστατικά κάθε μέρα διογκώνονται και οι ζημιωθέντες που αναζητούν λύσεις στα προβλήματα υγείας που τους δημιουργούνται αυξάνονται σημαντικά. Και πόσοι άλλοι ακόμα άνθρωποι, ασφαλισμένοι που έχουν μείνει δίχως ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, θύματα του μεγάλου ασφαλιστικού - πολιτικού σκανδάλου της "Ασπίς Πρόνοια", τους οποίους δεν δέχονται τα νοσοκομεία για εξετάσεις, αφού δεν αναγνωρίζουν τα ασφαλιστήριά τους και τους ζητούν να καταβάλουν το πλήρες κόστος για κάθε εξέτασή τους.


Συνεπώς ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί:


Ποια μέτρα θα λάβετε και πότε χρονικά ώστε να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χιλιάδες ζημιωθέντες από την Ασπίς Πρόνοια αφού μέχρι τώρα η κατάσταση έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο;


Οι ερωτώντες βουλευτές:
Γεωργιάδης Σπυρίδων - Άδωνις, Β' Αθηνών ΛΑ.Ο.Σ.
Πλεύρης Αθανάσιος, Α' Αθηνών ΛΑ.Ο.Σ.





3 σχόλια:

  1. σαφως και εχουμε θεμα με τα νοσοκομειακα κλπ και ξεκρεμαστοι οπως ειμαστε..
    αλλα και με τα αποταμιευτικα?
    γιατι περιοριζονται μονο στα συμβολαια υγειας?
    γιατι δεν προχωρουν στα θεματα των χρηματων και των καταθεσεων στο εξωτερικο και στον ελεγχο που δεν γινεται?
    για το αποθεματικο και τη διαχειριση του?
    η κατσελη πώς εμπλεκεται?
    θα θιγουν και εργασιακα θεματα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχει δίκιο ο παραπάνω φίλος/η. Δεν πρέπει να κοιτάμε χωριστά τον κάθε τομέα της εταιρείας αλλά ως ένα σύνολο. Όταν κατέθετα τα χρημάτα μου αυτά κάπου πήγανε, δεν εξατμιστηκαν!!! Πρέπει επομένως και οι βουλευτές να πιέσουν προς αυτή την κατεύθυνση, να βρεθούν τα λεφτά. Κάπου πρέπει να είναι, σε κάποιους λογαργιασμούς. Να ζητήσετε από τους βουλευτές στις ερωτήσεις τους να τονίσουν αυτό το θέμα. Κάντε το ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. autoi pou epiasan sta heria tous to aima tis psihis mou [giati ta hrimata auta itan ematires oikonomies hronon] den itan mavra me tertipoia kai tehnazmata dolia ta apespasan .to anathema na ehoun autoi pou ta epiasan sta heria kai me aima na plirosoun auti kai ta paidia tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.