Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Στα πλαίσια της πλήρους διαφάνειας του Συλλόγου παραπάνω θα βρείτε το εβδομαδιαίο ημερολόγιο καταγραφής των κινήσεών μας.


Σύλλογος Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια

7 σχόλια:

  1. περσινες ιστοριες στην αρχη τους.το βλεπετε εξαλλου, δεν μπορεινα μην το βλεπετε. ηπιες περσινες κινησεις..οπου τοτε κανενας δεν πιστευε οτι δε θα παρουμε ολα μας τα χρηματα.

    τωρα επρεπε να γραφουν οι ανακοινωσεις σας!
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,ΕΛΒΕΤΙΑ,ΕΠΟΠΤΗΣ-ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΚΥΠΡΟ-ΣΔΟΕ!
    ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΠΩΝΥΜΟ ΝΟΜΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΜΕΣΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΩΝ, ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΜΕΣΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΙΡΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΛΕ ΖΗΤΑΜΕ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗΝ 10η ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΩΡΑ 8.08 μ.μ, ΕΘΕΣΑ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΤΟΝ ΜΑΙΟ,ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ,5/5/11,
    ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΟ ASPIS ASSET (ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ), ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ
    ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΟΥ ΕΚΔΩΘΗΚΕ ΤΟ 2008,ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΑΝ ΜΠΟΡΩ...ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ,ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΩ
    ΣΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ...ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ...(αν υπαρχει..)
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει οργανωθεί από τους ασφαλισμένους συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη βουλή για την παρασκευή το πρωί.Εσείς γιατί ούτε που το αναφέρετε???? Δεν γίνετε να είμαστε ενωμένοι? Υπάρχουν συμφέροντα κάποιων από εσάς ή απλά δεν γουστάρετε αυτούς που το οργανώνουν? Παντού και από όλους σας υποκρισία ε? Γουστάρετε να πηγαίνει ο κόσμος στα δικαστήρια με τις αγωγές για να τα τσεπώσουν τα κοράκια οι δικηγόροι. Τελικά ο καθένας για την πάρτυ του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. vakis!

    αφου δε σου απαντησαν, να σου απαντησω εγω:
    προφανως το γνωριζεις οτι με το νομο εγινε αναστολη καθε καταβολης και ολα πηγαν στις καλενδες, δηλαδη στον κακο χαμο και στη ληστεια.

    οσον αφορα στους νομικους συμβουλους, προφανως και δεν υπαρχουν. αυτο που μαθαινουμε ειναι οτι υπαρχουν ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΠΙ ΑΔΡΟΤΑΤΗ ΑΜΟΙΒΗ και μ αυτα ασχολειται ο συλλογος.

    κανενας μας δεν μπορει να καταλαβει γιατι το θεμα δεν βρισκεται με συντονισμενες καταγγελιες των ευρωβουλευτων και ημων στν Ε.Ε
    γιατι μας εβαλαν για υπνο ,γιατι δεν ενεργοποιουν τις μακροσκελεις καταστασεις με τα στοιχεια των ασφαλισμενων ,αλλα τα χρησιμοποιουν μονο για εντολες προς ναυτιλομενους..προς τα δικηγορικα γραφεια.
    ειπαμε, να ειμαστε ετοιμοι, αλλα η πληρης εγκαταλειψη σημαινει πολλα..κοινως εχουμε συνταχθει με το υπουργειο και καπου καπου κατι αναφερουμε.
    ο εισαγγελεας και το σδοε υπαρχουν για καθε ελληνα εκτος απο τους εγκληματιες της ασπις και οι λογαριασμοι στο εξωτερικο δεν μας αφορουν.
    ντροπη και κριμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://prasinomilogr.blogspot.com/2011/04/commercial-value_14.html

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ?
    ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ?
    ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ? ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΓΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΑΝ? ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΗΡΑΝ?
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.