Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΙΚΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗ

Διακοπή για την ερχόμενη Παρασκευή 1/7 έγινε στη δίκη του Π. Ψωμιάδη. Σαν Σύλλογος καταθέσαμε αίτημα ώστε να είμαστε πολιτικοί ενάγοντες και θα λάβουμε γνώση όλου τον φακέλου της δικογραφίας.




Παράλληλα, απερρίφθη το αίτημα αποφυλακίσης που είχε καταθέσει ο Π. Ψωμιάδης από το Συμβούλιο Εφετών. Όπως τονίσθηκε, ο εγκλεισμός του αφορά μόνο το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

2 σχόλια:

  1. Η δίκη του λαμόγιου για την πλαστή εγγυητική διεκόπη σήμερα Παρασκευή για την επόμενη Παρασκευή 01.07.2011. Την άλλη Παρασκευή θα γίνει στην αίθουσα Δ100Α (αίθουσα Αναστολών) του Εφετείου Αθηνών (Λ. Αλεξάνδρας και Κυρίλλου Λουκάρεως αρ. 14).

    Σήμερα είχε τον αριθμό 7, αλλά δεν πρόλαβε στην ουσία ούτε να ξεκινήσει επειδή προηγήθηκαν άλλες χρονοβόρες δίκες και παρ΄ό,τι τρείς από τις προηγούμενες δίκες αναβλήθηκαν.

    Το λαμόγιο μπήκε στο νοσοκομείο των φυλακών και έτσι δεν τον έφεραν. Η δικηγόρος του δεν έφερε βεβαίωση από το νοσοκομείο με την δικαιολογία ότι δεν είχε προλάβει να τον δει γιατρός. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι το λαμόγιο θα είναι πάντα ... άρρωστο στις δίκες, για να μην ξαναπάθει ότι έπαθε στις 10.12.2010 στην Ευελπίδων.

    Το λαμόγιο δικάζεται με το άλλο λαμόγιο, τον λοϊζο, που είναι φυγόδικος. Ο δικηγόρος του λοϊζου είπε ότι έχει τα ακριβή στοιχεία διαμονής του λοϊζου αλλά δεν μπορεί να τα ... αποκαλύψει.

    Οι δικηγόροι υπεράσπισης ζήτησαν αναβολή της δίκης για μετά τον Σεπτέμβρη για να συλλέξουν σημαντικά στοιχεία (μετά από 2 χρόνια αυτοί ακόμη συλλέγουν στοιχεία).

    Η δικηγόρος του δημοσίου ζήτησε αναβολή επειδή χθές (!!) της ανέθεσαν την υπόθεση.

    Ο Μαρκουλάκος (πατήρ) επέμενε έντονα για διακοπή (δηλ. άμεση συνέχιση την επόμενη εβδομάδα) και όχι για αναβολή, αφού εάν το λαμόγιο αποφυλακισθεί ενδιάμεσα θα εξαφανισθεί. Κατηγόρησε το δημόσιο ότι έμμεσα παίρνει την θέση του λαμόγιου, με αποτέλεσμα η δικηγόρος του δημοσίου να αλλάξει άποψη και να ζητήσει και αυτή διακοπή.

    Ο εισαγγελέας πρότεινε αναβολή ... λόγω της σημασίας της υπόθεσης (ένα από τα πολλά παράλογα που πρόκειται να ακουσθούν σε αυτή την δίκη), αλλά τελικά το δικαστήριο αποφάσισε διακοπή (ευτυχώς !).

    Για την άλλη Παρασκευή διεκόπησαν άλλες δύο δίκες πριν την δίκη του λαμόγιου, οπότε μάλλον η δίκη του λαμόγιου θα είναι η 3η σειρά και συνεπώς θα ξεκινήσει μάλλον σίγουρα.

    Στην δίκη θα καταθέσουν >10 μάρτυρες κατηγορίας (ΕΠΕΙΑ, ασφαλιστές, παθόντες, κλπ) και άγνωστος αριθμός μαρτύρων υπεράσπισης (υπάρχουν και τέτοιοι «άνθρωποι»).

    Σήμερα ήμασταν οι συνήθεις 10-20 παθόντες. Το να μην ενδιαφέρονται οι παθόντες είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί. Μόνο με την πίεση μπορεί να βγεί κάτι.

    Να είστε ΟΛΟΙ εκεί την άλλη Παρασκευή 01.07.2011, αίθουσα Δ100Α (αίθουσα Αναστολών) του Εφετείου Αθηνών (Λ. Αλεξάνδρας και Κυρίλλου Λουκάρεως αρ. 14)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.