Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ

Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ
Η σαφής και κατηγορηματική δήλωση του κύριου Πάγκαλου πριν λίγες ώρες στην τηλεόραση ότι ''παρά την σκανδαλώδη ρύθμιση της προηγούμενης κυβέρνησης για τους εργαζόμενους της Ολυμπιακής, ο νόμος θα εφαρμοστεί διότι το κράτος έχει συνέχεια'' ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να γίνει σημείο αναφοράς και αφόρητης πίεσης προς όλα τα μέλη της κυβέρνησης. Σας ενημερώνουμε ότι το ίδιο ακριβώς μας είπε ο κύριος Σαχινίδης σε δυο κατ' ιδίαν συναντήσεις που είχαμε μαζί του κατά το προηγούμενο έτος. Ο Σύλλογός μας στέλνει σήμερα σε όλους τους βουλευτές στοιχεία αυτής της αναντιστοιχίας και αρχίζει να προβάλλει όπου μπορεί το θέμα. Αν ισχύσουν δυο μέτρα και δύο σταθμά αμέσως μετά τις Άγιες Μέρες θα γίνει ξεσηκωμός!!

50 σχόλια:

  1. Ωραίο αυτό που είπε ο Πάγκαλος και σαφώς είναι προς το συμφέρον μας. Δεν μπορεί άλλα να πράττονται για τους μεν και άλλα για τους δε. Υπάρχει μία όμως σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο θεμάτων. Οι της Ολυμπιακής βγήκαν στο δρόμο και επί μία εβδομάδα απέκλεισαν την Πανεπιστημίου, ενώ εμείς καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και απλώς γράφουμε στο blog.
    Προτείνω ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΞΑΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. Δεν υπάρχει δικαιολογία ότι είναι Πάσχα, γιατί εμείς δεν θα κάνουμε Πάσχα όπως δεν κάναμε και Χριστούγεννα. Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο αν είναι δυνατόν και την Μεγάλη Παρασκευή. Και ο Θεός ας μας βοηθήσει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΙΜΕΗΛ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ.ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.Σ.ΣΕΡΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=1817&la=1&cat_id=4

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΑΝ Κ ΑΥΤΟ..
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ..
    Η ΤΡΥΠΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ..

    ΤΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ?
    ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ..
    ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απο τους πινακες που υπαρχουν στο δημοσιευμα αυτο.παραπανω ..3ο σχολιο...
    φαινεται οτι σε λιγο δε θα υπαρχει αποθεματικο..
    εμεις θα εχουμε ταίσει ολους,
    απο τους μισθους, λειτουργικα εξοδα, ασφαλιστικη αγορα κλπ..
    αν ειναι να προσφεραμε κοινωνικο εργο, γιατι δε μας το λεγανε απο την αρχη?

    τα στοιχεια ειναι τραγικα που δινει ο εποπτης..
    και οσο παει..θα χειροτερευουν..και οπως φαινεται..χειροτερα μαλλον δε γνεται..

    αυτοι συνεχιζουν το παιχνιδι..
    καλα ειπατε..πιο πανω
    εμεις ουτε χριστουγεννα καναμε και το πασχα ειναι ακομα χειροτερο..
    την ευθυνη ολη αυτη ποιος θα την αναλαβει?
    καλα ειναι να εκτονωνομαστε γραφοντας εδω..αλλα τα πραγματα μας προλαβαν και ο παντελιδης προχωραει συμφωνα με το δικο του σχεδιο..και δεν ξερουμε πού θα φτασει..το 2012 να παρουμε το 1/10 των κεφαλαιων μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ..

    ΠΟΙΟ ΠΑΣΧΑ ?

    ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ?

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ..ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ, ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ.
    ΠΟΙΟ ΠΑΣΧΑ ?
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ..
    ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...
    Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Α!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναρωτιέμαι πως με τέτοιο άνοιγμα (περί τα 600 εκ. αναφέρει το insuranceworld), αυτός ο "άνθρωπος" κυκλοφορεί ελεύθερος. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι τα έφαγε τα λεφτά. Τι περιμένει ο εισαγγελέας για να ανοίξει τους προσωπικούς του λογαριασμούς και αυτούς της οικογένειας του ;; Να ξεσηκωθεί ο κόσμος; Να γίνεια σφαγή; Να αρπάξουμε τους λοστούς και όποιον πάρει ο χάρος ; Δεν είναι δυνατόν η ελληνική δικαιοσύνη να παραμένει θεατής. Παρακαλώ όπως οι νομικοί του συλλόγου θέσουν ως θέμα και απαιτήσουν το ΑΜΕΣΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    Παρακαλώ όπως επίσης έχουμε κάποια ενημέρωση σχετικά με την απάντηση που περιμένου από την Ε.Ε. Ευχαριστώ (άνεργη μητέρα 2 παιδιών, επενδύτρια στο ASSET)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ. ΟΙ ΚΑΚΙΣΤΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΡΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΧΛΙΑΡΕΣ ΕΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ? ΕΔΩ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.

    ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΦΛΩΡΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 15ΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ αργεί τη διαδικασία ο κ. Παντελίδης!!! Άμα θέλει 2 χρόνια για την αποτίμηση.... μέχρι να αποζημιωθούμε (αν) θα έχουμε πάει φυλακή εξατίας των χρεών που έχουν προκύψει από νοσηλεία.
    Και το χειρότερο, θα υπάρξει πρόβλεψη για τη μεταφορά των "γερασμένων αλόγων"? ή θα είμαστε ανασφάλιστοι για την υπόλοιπη ζωή μας? Και ας μη μιλήσουμε για την "ασφάλιση" στον ΟΠΑΔ!!! Αυτό είναι ανέκδοτο.
    Σαφώς και το κράτος και η διοίκηση έχουν συνέχεια, ανεξάρτητα από τις κυβερνήσεις, μόνο που κάποιοι ανήκουν σε "προνομιούχες" ομάδες ή έχουν την εξουσία με το μέρος τους.
    Αλήθεια, γιατί σίγησε και ο Σκαϊ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΙΣ.ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ -ΣΚΑΙ-ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙ ΑΣΠΙΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.ΟΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ -ΕΠΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ...ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΙ.
    ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΥΤΑΙΟ.ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑ.ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΕΙΝΑΙ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ.ΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΠΩΣ ΛΥΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ .ΑΥΤΑ.
    ΥΠΟΓΡΑΦΗ...ΠΕΛΑΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΟΥΜΕΡΙΔΗ ΚΑΙ ΠΟΛΑΤΙΔΗ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΘΩ, ΒΟΗΘΑΩ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Σ.ΣΕΡΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τοσον καιρο αυτο λεγαμε...γιατι σταματησαν οι διαδηλωτες της ολυμπιακης ξαφνικα? εκει που ειαν αποκλεισει κεντρικους δρομους. πώς σταματησαν μετα απο συζητηση που ειχαν με αρμοδιους υπουργους?

    φαινοταν το πραγμα..εμενε να το καυχηθει μεγαλοφωνως και πανελληνιως,...ο αναπληρωτης ..πρωθυπουργος...
    με καμαρι και στομφο...
    προφανως θα τηρησουμε το νομο..γιατι το κρατος εχει συνεχεια..
    στη δικη μας περιπτωση..φροντισε ο σαχινιδης να χαρακτηρισει το νομο..αντικοινοτικο..

    ///////

    εμεις ομως εχουμε απαντηση περι ..αντικοινοτικου ή οχι..απο ΕΕ??
    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ..
    ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΣΩ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
    ΑΛΛΑ..
    ΕΠΕΣΕ ΟΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ!!!

    ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ?
    ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?

    http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_8983.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σύσκεψη υπό τον Χ. Παμπούκη για τους απολυμένους της πρ. Ολυμπιακής

    Σύσκεψη υπό τον υπουργό Επικρατείας, Χάρη Παμπούκη, και με τη συμμετοχή των υπουργών Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης,Αν. Λοβέρδου, και Υποδομών, Δ. Ρέππα και των υφυπουργών...



    Οικονομικών, Φ. Σαχινίδη, και Εργασίας, Γ. Κουτρουμάνη, είναι σε εξέλιξη στο Μέγαρο Μαξίμου, με θέμα συζήτησης τους απολυμένους της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας.

    Σε εξέλιξη είναι και η συνάντηση του πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου, και του υπουργού Εσωτερικών, Ιω. Ραγκούση.

    Share on Facebook


    Αναρτήθηκε από troktiko στις 2:05 μ.μ.

    ΑΙΣΧΟΣ...ΑΙΣΧΟΣ...ΑΙΣΧΟΣ...
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ?
    ΓΙΑΤΙ ?
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ..
    ΠΕΣΑΝ ΕΚΑΤΟ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...

    ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ..
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ?
    ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ..
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ..

    ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΔΕ ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΕΠΟΠΤΕΣ-ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚ.ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ..

    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ..

    ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ..ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ?
    ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ?
    ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τερμα πια στις διακριτικες κινησεις και στα μας συγχωρειτε...

    εγω δεν αισθανομαι ενοχες , ουτε ειμαι συνυπευθυνη για τιποτα..ουτε ο κολλητος του ψωμιαδη και των ομοιων του..

    οποιος διεκδικει, ακουγεται..
    και εμεις διεκδικουμε..χαμηλοφωνα..με το γαντι..κοσμια..
    δεν υπαρχουμε για ολους αυτους..
    τελειωσαν οι κουβεντες και οι συνεντευξεις..
    ενωπιος ενωπιω ..εκει στη βουλη θελει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ..ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ..

    ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ?

    ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ..ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ..
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΑΣ ΑΔΙΚΟΥΝ..ΤΩΡΑ ΠΙΑ..
    ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ας ΄βάλει το κρατος οσα λεφτα δινει στην ολυμπιακη..και το ελλειμμα με τεχνοκρατικο τροπο θα μειωθει..και ολα θα πανε καλα..
    αλλα γιατι συμβαινει αυτο?
    οι ανθρωποι διεκδικησαν, φωναξαν, και τελειωνουν..και μακαρι να παρουν τις αποζημιωσεις τους..
    και ηταν ελαχιστοι..

    σε μας τι ακριβως συμβαινει? περιμενουμε να μας ανακοινωσουν οτι θα παρουμε καθε μερα και μικροτερο ποσοστο των χρηματων μας,,,και ακομα..καθομαστε?
    ωραια..ενημερωσαμε..ειπαμε..περιμενουμε απο ευρωπαικη ενωση..εδω και ενα μηνα..
    ολα γιναν αυτα..
    ποτε ακριβως θα συγκεντωθουμε να φωναξουμε?
    να κινητοποιηθουμε?
    η εικονα που δινουμε ειναι εικονα κακομοιρηδων, ψιλοσυνενοχων, που περιμενουν ψιχουλα..αν δεησει ο εκκαθαριστης..

    θυμιζω..αυτο γινεται 6 μηνες..για να μην ξεχνιομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ!

    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ -ΝΕΤ-
    ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ

    1.400.000.000.- ΕΥΡΩ ( ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ 1,4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ)

    ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΙΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ 6-7 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΟΑ.

    ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΞΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ..

    ΠΟΙΕΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΥΡΙΟΙ?
    ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΑΜΕ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΥΤΕ ΦΥΓΟΔΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
    ΣΥΝΝΟΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ..
    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΠΑΙΤΕΙΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ..

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!! ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ..
    ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΙΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ.....ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ!!!!!!!!!!!



    Χαρτοφυλάκιο Ασπίς ΑΕΓΑ: Ασκήσεις επι...χάρτου- Όλη η παρουσίαση του επόπτη για το χαρτοφυλάκιο της Ασπίς (31-03-2010)
    31/03/2010

    H πρώτη συνάντηση-παρουσίαση του χαρτοφυλακίου της Ασπίς σε ασφαλιστικές εταιρείες πραγματοποιήθηκε χθες από τον Επόπτη Χαρτοφυλακίου κ. Γιάννη Παντελίδη.
    Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι περίπου δέκα ασφαλιστικών εταιρειών αλλά ελαχίστων η εκπροσώπηση ήταν σε επίπεδο διευθύνοντων συμβούλων (Generali, Ευρωπαϊκή Πίστη, Ασφάλεια Μινέτα). Οι υπόλοιπες εκπροσωπήθηκαν σε πιο «τεχνικό επίπεδο» ενώ αίσθηση προκάλεσε η απουσία της Εθνικής Ασφαλιστικής.
    Μιλώντας στο nextdeal.gr μετά την χθεσινή συνάντηση ο κ. Παντελίδης εξέφρασε την εκτίμηση ότι τελικά ο ίδιος δεν θα μπορέσει να «επιβάλλει» τους όρους του για την μεταφορά του χαρτοφυλακίου. Το πρόβλημα έγκειται στην συνθετότητα του προβλήματος κυρίως σε σχέση με το γεγονός της έλλειψης των αναγκαίων αποθεμάτων. Ο ίδιος βέβαια θα συνεχίσει την προσπάθεια (θα ακολουθήσei ανάλογη συνάντηση και για την Commercial) όμως η μόνη ουσιαστική διέξοδος που ανοίγεται στον ορίζοντα είναι η κάλυψη του ελλείμματος από το κράτος, ή το εγγυητικό κεφάλαιο, αν θέλει η πολιτεία να δοθεί λύση στο πρόβλημα. Όλα τα άλλα μοιάζουν να είναι ασκήσεις επί ...χάρτου.
    -------------------------------------------------

    Σύσκεψη υπό τον Χ. Παμπούκη για τους απολυμένους της πρ. Ολυμπιακής

    Σύσκεψη υπό τον υπουργό Επικρατείας, Χάρη Παμπούκη, και με τη συμμετοχή των υπουργών Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης,Αν. Λοβέρδου, και Υποδομών, Δ. Ρέππα και των υφυπουργών...



    Οικονομικών, Φ. Σαχινίδη, και Εργασίας, Γ. Κουτρουμάνη, είναι σε εξέλιξη στο Μέγαρο Μαξίμου, με θέμα συζήτησης τους απολυμένους της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας.

    Σε εξέλιξη είναι και η συνάντηση του πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου, και του υπουργού Εσωτερικών, Ιω. Ραγκούση.

    Share on Facebook


    Αναρτήθηκε από troktiko στις 2:05 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κύριοι Ασφαλιστές, δεν διαβάζεται τα σχόλια που κάνουμε; Ο λαός ΑΠΑΙΤΕΙ να βγούμε στους δρόμους. Μέχρι στιγμής φερθήκαμε πολύ ευγενικά και νομίζουν ότι μας πήραν τον αέρα για να μην πω ότι μας πέρασαν για τίποτε άλλο... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΗΤΟΥΛΕΣ. ΟΥΤΕ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.
    Δ Ι Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Τ Ε Σ Υ Γ Κ Ε Ν Τ Ρ Ω Σ Η. ΑΥΡΙΟ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ. Δεν υπάρχει για μας ούτε Πάσχα ούτε Ανάσταση. Ανάσταση θα κάνουμε μόνο όταν δικαιωθούμε. Με παρακάλια και με τηλεφωνήματα σε βουλευτές δεν παίρνουν χαμπάρι. Να βγούμε έξω με άγριες διαθέσεις. Εάν δεν έρθουν τα ΜΑΤ ούτε τα κανάλια θα ασχοληθούν ούτε οι δημοσιογράφοι. Οι κύριοι της Ολυμπιακής φέρθηκαν πιο έξυπνα από μας και πήραν αυτά που έπρεπε (καλώς ή κακώς). ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
    Αγαπητοί συμπάσχοντες ασφαλισμένοι. ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΩΝ.
    Ο Λ Ο Ι Δ Υ Ν Α Μ Ι Κ Α
    ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ. ΑΛΛΙΩΣ..........ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. επιτελους...ας κανει το γυρο της ευρωπης και του κοσμου η εικονα ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΖΩΗΣ εξω απο το ελληνικο κοινοβουλιο..στις μερες που η ιδιωτικη ασφαλιση μεγαλουργει σε καθε χωρα..παντου..

    Αφου μας εχουν τοσο απαξιωσει..ας το δει ο κοσμος αυτο..
    αρκει να ειμαστε εκει...
    Ας σουβλιζουν τα αρνια τους και ας κανουν πασχα οι νεοελληνες..και οι βουλευτες τους.

    Εμεις περιμενουμε 6 μηνες..τα χρηματα μας.
    Μηπως τελικα το θελουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΣΠΙΣ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ, ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΤΙΡΙΟ ΒΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΜΕ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΠΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ. 300 ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΑΚΕΣ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ 6 ΣΥΝΑΠΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. γιατι δεν παμε στη βουλη; αν ειμαστε πολλοι τοτε αναγκαστικα θα ερθουν αντιμετωποι με το προβλημα.να απαιτησουμε να δωσουν λυσειs και να μη φυγουμε αν δε δεσμευτουν. πρωτα ομωs πρεπει να σιγουρευτουμε οτι θα τουs βρουμε ολουs εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ..ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ !!!
    ΚΑΘΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΟΙΔΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ..ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΓΝΟΟΥΝ..
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΑΜΒΑΝΕΙΝ.....


    Στο Μέγαρο Μαξίμου
    Τμηματική καταβολή αποζημιώσεων στους απολυμένους της Ολυμπιακής
    Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010 [ 15:09 ]
    Υπό τον υπουργό Επικρατείας Χάρη Παμπούκη ολοκληρώθηκε σήμερα Μ. Τετάρτη στο Μέγαρο Μαξίμου, συζήτηση για τους απολυμένους της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας.

    Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι υπουργοί Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος και Υποδομών Δημήτρης Ρέππας, καθώς και οι υφυπουργοί Οικονομικών Φ. Σαχινίδης και Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης.


    Από την σύσκεψη προέκυψε ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην τμηματική καταβολή αποζημιώσεων, συνολικού ύψους περίπου 255 εκατ. στους εργαζόμενους της πρώην Ολυμπιακής.

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=323390&dt=31/03/2010#ixzz0jlXwZeKf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ειμαστε αξιοι της μοιρας μας..
    δεν μπορουμε να συγκεντρωσουμε τους ασφαλισμενους ....λογω ...προσωπικων δεδομενων...

    ουτε οι ασφαλιστες...τους συναδελφους τους..
    λογω...????

    3 μερες..ηθελε..5.000.- ατομα..
    και θα τελειωνε το θεμα!!!

    τριβουν τα χερια τους δικηγορικα γραφεια..να ξεκοκαλισουν και το τελευταιο δικαιωμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ας γράψουμε λίγο ακόμη στο blog και όλα θα λυθούν. Μάλλον δουλευόμαστε μεταξύ μας. Προτείνω αύριο το απόγευμα να πάμε να κατασκηνώσουμε έξω από τη Βουλή. Και ας είνα Μεγάλη Πέμπτη. Και ας μην είναι κανένας μέσα. Επαναλαμβάνω αυτό που πολύ σωστά ειπώθηκε παραπάνω. Με ευγένεια και κυριλίκια δουλειά δεν γίνεται. Να γίνει φασαρία για να δούνε ότι δεν παίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΚΡΗΤΗ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ....Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΚΟΥΕΙ?ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΔΟΣΟΥΝ ,ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΣΧΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕ.ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ. ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ. .Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. λεγαμε εδω και καιρο, για συγκεντρωσεις σε μεγαλες πολεις, σε αποκλεισμους δρομων στην αθηνα..στο κτιριο της ασπις και της τραπεζας και πολλα..
    περιμενουμε ακομα..
    αυτα ομως θελουν οργανωση..και τωρα δε μενει χρονος για πολλα τετοια..παρα μονο για δυναμικη αντιδραση μια κ εξω..
    τα αλλα..αφου δεν τα καναμε μεχρι τωρα δε γινονται..
    ο παπανδρεου εδειξε ενδιαφερον..και?
    πιστευω οτι ελπιζουν να φανε ψωμι οι δικηγοροι ..
    φαινεται καθαρα..
    περιμενουμε το νομοσχεδιο να πεσει απο τον ουρανο..
    πώς να οργανωθουμε μονοι μας..αφου οι περισσοτεροι δεν ξερουν το μπλογκ.
    στοιχεια...μας λενε..για προσωπικα δεδομενα..δεν μπορουμε να παρουμε..
    αστεια πραγματα..μονο οταν αυτοπυρποληθει καποιος θα γινει γνωστο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ.ΔΕΝ ΚΛΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ 100% ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ...Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΗΜΕΡΟ ΘΕΡΙΟ,ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ????ΑΝ ΟΧΙ,ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ! 3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΝΑΣΟ ΑΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΡΙΟ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΟΙΚΗΝΩΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ
    ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. http://www.parliament.gr/synthesh/CommissionMem.asp?CommissionID=5


    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΑΡΑΖΕΣΤΕ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΑΝΕ,ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Της ολυμπιακης,, τακτοποιουνται ,αφου αλλοι συνταξιοδοτουνται αμεσα και αλλοι αποσπωνται στο δημοσιο..
    και οι αποζημιωσεις τους που οντως ειναι πολυ μεγαλες, θα καταβληθουν σε 3 δοσεις αυτο ειπαν.

    εμας τα χρηματα ηταν δικα μας..αποταμιευμενα απο την αρχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=16214


    ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!

    ΕΙΠΑΜΕ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΛΕΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ...
    ΤΟ ΦΘΑΣΑΝ ΣΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ...
    ΑΠΟ 300 ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΑΡΧΙΚΑ..

    ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΑΥΛΩΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ?
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ?
    ΤΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ?
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ?
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΕΣΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ..
    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ..ΑΦΟΥ..ΛΕΝΕ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ.
    ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ..
    ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ..
    ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ..ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ...

    ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ?
    ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ..
    ΚΑΝΑΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΚ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ..ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΙς ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε

    ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ..ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΥΣΤΑΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ..ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ.

    ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΚΙΝΗΣΗ -ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
    ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ-ΟΣΟ ΑΠΕΜΕΙΝΕ-ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ- ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ..

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ? ΤΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΘΗΤΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο πρωθυπουργος φευγει κ αυτος για τις διακοπες του πασχα...

    πριν απο 10 μερες, ειχε ακουσει σχετικα με το θεμα..

    μετα τι?

    εγκληματικη αδρανεια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το ΤΤ εξασφαλίζει τον έλεγχο της Aspis Bank, αποκτώντας ποσοστό σχετικής πλειοψηφίας μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που ολοκληρώθηκε χθες. Οι δύο τράπεζες θα συνεχίσουν προς το παρόν την αυτόνομη λειτουργία τους και το θέμα της συγχώνευσης θα τεθεί εν ευθέτω χρόνω.
    http://www.sofokleousin.gr/archives/53208
    ΑΡΓΥΡΗΣ ΤΣΟΥΝΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΤ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΤΣΟΥΝΑΚΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!! ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΩΝ! ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΡ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ (ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ TAE KWON DO ΚΑΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ! ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΥΜΑΤΑ?
    ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ!
    ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΟΣΟ ΕΜΕΙΝΕ
    Η ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΣ


    ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ?
    ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ.
    ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

    «Ναυαγεί» το σχέδιο για την μεταβίβαση των χαρτοφυλακίων ζωής της Ασπίς, ενώ το άνοιγμα ξεπερνά τα 500 εκ ευρώ
    Πέμπτη, 1 Απρίλιος 2010 9:18:00 πμ
    Σε αδιέξοδο φαίνεται να οδηγείται το και σχέδιο του Επόπτη Χαρτοφυλακίων ζωής της Ασπίς να προχωρήσει σε μεταβίβαση των χαρτοφυλακίων ζωής της εταιρίας σε άλλες ασφαλιστικές , με σχετική πρόσκληση προς τις εταιρίες του κλάδου. Αν και στην πρώτη παρουσίαση υπήρξε ενδιαφέρον ενημέρωσης από δέκα ασφαλιστικές εταιρίες ( πλην της Εθνικής Ασφαλιστικής ) οι εκτιμήσεις των συμμετεχόντων στην ενημέρωση ήταν επιφυλακτικές έως αρνητικές.

    Σύμφωνα με τον επόπτη και την παρουσίαση που έγινε η συνολική αξία των συμβολαίων ζωής φθάνει στα 456,5 εκατ. ευρώ χωρίς να έχουν υπολογιστεί οι υποχρεώσεις από τα νοσοκομειακά τα ομαδικά συμβόλαια. Ενώ στα 62,5 εκατ ευρώ είναι η οφειλόμενες αποζημιώσεις σε εξαγορές η λήξεις συμβολαίων

    Αντίθετα τα περιουσιακά στοιχεία κυμαίνονται γύρο στα 200 εκατ. ευρώ, από τα οποία τα 140 εκατ. ευρώ είναι σε ακίνητα που ωστόσο έχουν αποτιμηθεί την αντικειμενική τους αξία και μάλιστα για κάποια από αυτά οι εκτιμήσεις είναι χαμηλότερες από αυτές που δήλωνε στα βιβλία της η εταιρία.

    Βασική ένσταση των εταιριών ως προς την έλλειψη ουσιαστικού ενδιαφέροντος για τα χαρτοφυλάκια αυτά είναι το γεγονός ότι τα ασφαλιστήρια φιλέτα ( δηλαδή άμεσα ασφαλίσιμα και χωρίς υψηλούς ασφαλιστικούς κινδύνους ) έχουν μεταφερθεί σε άλλες εταιρίες και όσα μένουν είναι χωρίς περιθώρια αξιοποίησης.

    Ωστόσο στην παρουσίαση, με βάση την συμμετοχή στην ενημέρωση, φαίνεται ότι ενδιαφέρον εκδήλωσαν όλοι οι πολυεθνικοί παίκτες του κλάδου ζωής όπως Interamerican, ΑΧΑ Ασφαλιστική, Generali, Groupama, Allianz και Victoria, καθως και οι ελληνικές εταιρίες ΑΤΕ Ασφαλιστική, EFG Eurolife, Ευρωπαϊκή Πίστη, International Life και Ασφάλειες Μινέττα.


    --------------------------------------------------------------------------------

    Συγγραφέας: -
    Ημ/νία Δημοσίευσης: 1/4/2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. TI ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ? ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ...ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ..

    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΤΑ ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ?
    ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΙΣ..ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ..ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΑΜΕ ΕΚΕΙ..ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ?
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο κ. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ? ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ, ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ?
    ΠΩΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ?
    ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΩΔΙΚΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ..ΣΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ..ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ..Η ΜΟΝΟ..ΣΥΓΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ..ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ?

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ...
    ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ Τ Ω Ρ Α..ΟΜΩΣ
    ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ...ΠΟΙΑ ΜΙΣΑ? ΑΝΕΚΔΟΤΟ Κ ΑΥΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τελικά ρε παιδιά τι κάνουμε ?
    Εγω έχω γραφτεί και στους δύο συλλόγους , εχω παραστεί σε όλες τις συναντήσεις (Αθήνα - Θεσσαλονίκη) και προσπαθώ να έχω ενημέρωση και ενεργό δράση. Δεν αρκεί όμως......
    Αντιλαμβάνομαι ότι χωρίς πραγματικά δυναμικές κινητοποιήσεις δεν θα έχουμε αποτέλεσμα και για ακόμη μια φορά δεν θα ακουστούμε. Η πολιτεία με συνεργό τα Μ.Μ.Ε μιας και το φαγοπότι είναι ακόμη πολύ νωπό απο αυτό το δίχως προηγούμενο σκάνδαλο σιωπά και μας οδηγεί σιγά σιγα και ύπουλα με την τεραστια αναβλητικότητα στη πραγματική λύση του προβλήματος σε εγκεφαλική κατάθλιψη. Φτάνει πιά...... Η πολιτεία ποντάρει σίγουρα πολύ στο ότι δεν αντιδρούμε τόσο δυναμικα όσο αρμοζει στη περίπτωση και συνεχίζει να καπηλεύεται τις περιουσίες μας και την αξιοπρέπεια μας μιας και κάθε εβδομάδα που περνάει ακούω τα αποθεματικά της εταιρείας διαρκώς να μειώνοντε.....και η τρύπα να μεγαλώνει.. Τί κάνουμε ?????????
    Ο σύλλογος τελικά μήπως πρέπει να κάνει πιό δραστικές κινήσεις .Ο κόσμος το θέλει το αναζητεί αλλά δεν μπορουμε να το οργανώσουμε απο μόνοι μας. Εγω προσωπικά δεν έχω ούτε τηλέφωνα ούτε ονόματα . Μακάρι να είχα .... Βλέπεται ο ακατανόμαστος ασφαλιστής μου δεν μου δίνει τίποτα γιατι θεωρεί οτι είναι προσωπικά δεδομένα . Βλέπετε αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να μεταφέρει τα (υγιή )συμβόλαια σε άλλη εταιρεία για να πάρει νέες προμήθειες λέγοντας στους πελάτες - Ελα μωρε τα χρήματα απο τα παλιά συμβόλαια αργα ή γρηγορα θα τα πάρετε . ..Τόσο απλά .....Τόσο ανεύθυνα .... Βέβαια δεν γνωρίζει ότι όταν ο θυμός και η οργή ξεχιλίσει θα είναι προς πάσα κατεύθυνση..... Τελικά εγω πιστεύω οτι το ποτάμι της οργής είναι ετοιμο να ξεχειλήσει και θα πάρει σβάρνα του πάντες. Κάνω έκληση σε εσας τους πρωτεργάτες του συλόγου να ενεργοποιήσεττε και να βγάλετε απο το λήθαργο το κόσμο που υποφέρει και περιμένει ανήμπορος το καταστροφικό τέλος . Εχετε και τηλέφωνα και ονόματα. Μπορείτε...
    (Το πρόβλημα της Ολυμπιακής βρήκε λύση με δυναμικές μεθόδους- αφορούσε πολυ πολυ λιγότερους απο εμάς και για πολυ μεγαλύτερα ποσά.) Η επικοινωνία μέσω του blog και η αποστολή emails στους υπευθύνους είναι θετική αλλα σίγουρα δεν αρκεί καθόλου...... Πρέπει να προβληθεί το μέγα σκάνδαλο στα Μ.Μ.Ε με κάθε τρόπο με κάθε τίμημα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Στις 23 Μαρτίου 2010 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση με την οποία, το ΤΤ σκοπεύει να αποκτήσει ποσοστό μέχρι 32,9% της Aspis Bank, ήτοι να αποκτήσει δια της Γ.Σ. τον έλεγχο της επιχείρησης αυτής.
    http://www.sofokleous10.gr/portal2/epixeiriseis/epixeiriseis/-------aspis-2010040121702/
    ΑΡΓΥΡΗΣ ΤΣΟΥΝΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλύφθηκε σε ποσοστό 75% ή 55 εκατ η αμκ της Aspis bank - Νέος στρατηγικός μέτοχος το ΤΤ
    01/04/10 - 07:18

    * Εκτύπωση
    * E-mail

    Σε ποσοστό 75% που αντιστοιχεί περίπου σε 55 εκατ ευρώ καλύφθηκε η αύξηση κεφαλαίου της Aspis bank αρχικού ύψους 76,8 εκατ ευρώ.
    Η εξέλιξη αυτή θεωρείται άκρως σημαντική για μια τράπεζα όπου χωρίς βασικούς μετόχους να καταφέρνει να καλύπτει ένα αξιόλογο μέρος μιας αύξησης και ειδικά σε μια περίοδο την χειρότερη για το χρηματιστήριο και την οικονομία. ΑΡΓΥΡΗΣ ΤΣΟΥΝΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η διοίκηση Σορώτου κατάφερε εν μέσω μιας πραγματικά πολύ δύσκολης κατάστασης για την τράπεζα καθώς το 54% των μετόχων τέθηκαν εκτός λειτουργίας – ασφαλιστικές Aspis Πρόνοια και Commercial Value – καταφέρνει να υλοποιεί αύξηση κεφαλαίου και παράλληλα η συμφωνία με το ΤΤ που θα αποκτήσει έως και το 32,9% του μετοχικού κεφαλαίου της Aspis bank δημιουργεί νέα δεδομένα για την τράπεζα. ΤΣΟΥΝΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ως γνωστόν, δεν ασκήθηκαν τα δικαιώματα των ασφαλιστικών εταιρειών που αντιστοιχούν στο 54,4% του μετοχικού κεφαλαίου, σύμφωνα με απόφαση του επόπτη εκκαθάρισης. Το Τ.Τ. αποκτά το 32,9% της τράπεζας ενώ για τις αδιάθετες μετοχές θα αποφασίσει σήμερα το δ.σ. ΤΣΟΥΝΑΚΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. AN SYNEHISETE NA ASHOLEISTE ME AVROTITES KAI NA MIN AKOUTE TON KOSMO POU ORGANOTHIKE PISO APO ESAS...
    THA EXETE KAI ESEIS EFTHYNI...

    ELATE SE EPAFH TA DYO SOMATEIA...

    THA KAEI H ATHINA APO TIN ORGI TVN POLITON...
    KANTE SYNTONISMENES KINHSEIS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Προσοχή με το «παιχνίδι» που γίνεται με τα αποθεματικά και το έλλειμμα. Αυτά που διαρρέονται στον τύπο για 500 εκατ. έλλειμμα είναι στην καλύτερη περίπτωση ανακρίβειες.
    Σύμφωνα με αυτά που διαρρέονται, οι υποχρεώσεις σε ασφαλισμένους είναι συνολικά € 519 εκατ. Από την άλλη η αξία των μετοχών σε τρέχουσα τιμή, υπολογίζονται σε € 50 εκατ στην Ελλάδα και € 35 εκατ στην Κύπρο, ενώ η αντικειμενική (!!!) αξία των ακινήτων είναι € 140 εκατ. Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, που εφαρμόζονται πλέον για τις εισηγμένες στο ΧΑΑ, η αποτίμηση των ακινήτων στο ενεργητικό, γίνεται σε αγοραίες αξίες και όχι σε αντικειμενικές, όπως με το ΕΓΛΣ. Αν υπολογίσουμε ότι κατά μέσο όρο η εμπορική αξία είναι κατά 50% τουλάχιστον ανώτερη της αντικειμενικής, τότε η αξία των ακινήτων είναι τουλάχιστον € 210 εκατ., οπότε συνολικά τα αποθεματικά της εταιρείας είναι περίπου € 300 εκατ. και το έλλειμμα € 219 εκατ.
    Το ποσό αυτό είναι σαφώς διαχειρίσιμο από την πλευρά του κράτους, έστω και σε βάθος χρόνου. Εξάλλου είναι κοντά και στο ποσοστό κάλυψης που είχε υπολογίσει αρχικά ο κ. Γριβογιάννης.
    Το Κράτος πρέπει να φροντίσει μέσω του διορισθέντος επιτρόπου για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ, έστω και από διεθνή Οίκο των αποθεματικών, να τηρήσει άμεσα, έστω και με ρευστοποίηση της κρατικής εγγύησης σε βάθος ετών, τον νόμο του 3790/2009, που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ και να φροντίσει και για την τιμωρία του Ψωμιάδη, χωρίς να υπεκφεύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προσοχή με το «παιχνίδι» που γίνεται με τα αποθεματικά και το έλλειμμα. Αυτά που διαρρέονται στον τύπο για 500 εκατ. έλλειμμα είναι στην καλύτερη περίπτωση ανακρίβειες.
    Σύμφωνα με αυτά που διαρρέονται, οι υποχρεώσεις σε ασφαλισμένους είναι συνολικά € 519 εκατ. Από την άλλη η αξία των μετοχών σε τρέχουσα τιμή, υπολογίζονται σε € 50 εκατ στην Ελλάδα και € 35 εκατ στην Κύπρο, ενώ η αντικειμενική (!!!) αξία των ακινήτων είναι € 140 εκατ. Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, που εφαρμόζονται πλέον για τις εισηγμένες στο ΧΑΑ, η αποτίμηση των ακινήτων στο ενεργητικό, γίνεται σε αγοραίες αξίες και όχι σε αντικειμενικές, όπως με το ΕΓΛΣ. Αν υπολογίσουμε ότι κατά μέσο όρο η εμπορική αξία είναι κατά 50% τουλάχιστον ανώτερη της αντικειμενικής, τότε η αξία των ακινήτων είναι τουλάχιστον € 210 εκατ., οπότε συνολικά τα αποθεματικά της εταιρείας είναι περίπου € 300 εκατ. και το έλλειμμα € 219 εκατ.
    Το ποσό αυτό είναι σαφώς διαχειρίσιμο από την πλευρά του κράτους, έστω και σε βάθος χρόνου (όπως έδειξε και το θέμα των απολυθέντων της Ολυμπιακής). Εξάλλου είναι κοντά και στο ποσοστό κάλυψης που είχε υπολογίσει αρχικά ο κ. Γριβογιάννης.
    Το Κράτος πρέπει να φροντίσει μέσω του διορισθέντος επιτρόπου για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ, έστω και από διεθνή Οίκο των αποθεματικών, να τηρήσει άμεσα, έστω και με ρευστοποίηση της κρατικής εγγύησης σε βάθος ετών, τον νόμο του 3790/2009, που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ και να φροντίσει και για την τιμωρία του Ψωμιάδη, χωρίς να υπεκφεύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΝΟΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΑΛΟΤΕ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΤΩΡΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΝΤΑΜΠΕΛΑ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΧΝΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΩΧΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΨΩΜΙΑΔΗ . Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΩΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΙ ΤΟ 40 ΤΟ 1/4 ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ .ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΡΒΕΛΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.