Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ;


Γινόμαστε δέκτες επικριτικών σχολίων γιατί δεν σας ενημερώνουμε, ίσως επαρκώς ,για τις εξελίξεις. Θα θέλαμε όμως κατ’ αρχήν να κάνουμε ορισμένες απαραίτητες διευκρινήσεις:


 

Το blog αυτό δεν είναι forum ανταλλαγής ιδεών πάνω σε κάποιο αφηρημένο φιλοσοφικό ζήτημα. Το δικό μας ζήτημα αφορά εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο και οι χειρισμοί είναι σύνθετοι και λεπτοί. Κάθε φορά πρέπει να παίρνουμε μια απόφαση και είναι λογικό κάποιες γνώμες να μην προκρίνονται. Αυτό δε σημαίνει ότι πετάμε ιδέες στα σκουπίδια ούτε ότι αγνοούμε κάποιον. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η αγωνία μας είναι κοινή με τη δική σας και το πρόβλημα δεν λύνεται με μια κίνηση ματ. Επίσης κάθε απόφαση που καλούμαστε να εφαρμόσουμε έχει κάποιο κόστος το οποίο αναλαμβάνεται. Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι συνθήκες που ζούμε σαν Έλληνες πολίτες είναι έκτακτες και κρίσιμες και δεν συγκρίνονται με άλλες του παρελθόντος. Υπό αυτό το πρίσμα ο αγώνας μας έχει πολλές ιδιαιτερότητες και οι άκριτες φωνές χωρίς νόημα και στρατηγική μόνο κακό κάνουν και ο νοών νοείται. Επιπλέον πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν είμαστε επαγγελματίες συνδικαλιστές που πληρωνόμαστε για να διαιωνίζουμε κάποιο πρόβλημα. Κάθε λεπτό που ασχολούμαστε –με μεγάλη αγάπη- για το ζήτημά μας, τρώμε σάρκες από τις σάρκες μας. Θέλουμε λοιπόν να είμαστε απόλυτα αποτελεσματικοί.

Επίσης, όπως γνωρίζετε, το μεγαλύτερο μέρος των οργανωτικών ζητημάτων τα διαχειρίζονται επαγγελματίες ασφαλιστές. Ο κάθε ένας από αυτούς έχει πίσω του από 300-1000 πελάτες με χιλιάδες συνολικά ανοιχτές υποθέσεις, αφού το πρόβλημα της Ασπίδας δεν είναι μόνο το ASSET. Επιθυμούμε την δίκαιη και ισόρροπη λύση για κάθε τύπο ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Έχουμε το εξαιρετικά σημαντικό και κρίσιμο πλεονέκτημα ότι γνωρίζουμε άριστα τα συμβόλαια και αυτή είναι και η μεγαλύτερη εγγύηση για σάς εφόσον μας έχετε εμπιστοσύνη.



ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ



Οι μέχρι τώρα προσπάθειές μας δεν έχουν πετύχει το απόλυτο αλλά τουλάχιστον έχουν βελτιώσει πολύ τα πράγματα και υπάρχει μια σχετική αισιοδοξία. Το σχέδιο νόμου βρίσκεται πίσω στο υπουργείο για βελτιώσεις και γι αυτό καθυστερεί η είσοδός του στη Βουλή. Οι βελτιώσεις αυτές οφείλονται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην παρουσία μας στην επιτροπή της Βουλής και στο υπόμνημα που καταθέσαμε, το οποίο έγινε αφορμή για σκληρή κριτική στον κύριο Σαχινίδη από τους βουλευτές κ.κ. Γείτονα, Μαγκούφη, Παπαδημούλη και Πολατίδη. Οι πληροφορίες μας λένε ότι η κατάθεση του νομοσχεδίου θα γίνει σε 2 εβδομάδες στο 1ο θερινό τμήμα της Βουλής.

Επιπροσθέτως, στην πρόσφατη συγκέντρωση που είχαμε με τον κύριο Παντελίδη, ζητήθηκαν από τον νομικό μας σύμβουλο προτάσεις για τη βελτίωση του νόμου.



Το κρίσιμο σημείο της αναδοχής,  το οποίο είναι το κυρίως ζητούμενο,  συγκεντρώνει κάποια αισιόδοξα μηνύματα αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα. Ο κ. Παντελίδης μας είπε ότι προκειμένου να γίνει πιο ελκυστική η αναδοχή θα προσφερθούν μαζί η Ασπίδα με την Commercial Value.



Συγκέντρωση δεν έχουμε αποφασίσει αν θα κάνουμε καταμεσής του θέρους. Πάντως οι ανοιχτές συγκεντρώσεις που έχουμε κάνει ως τώρα χαρακτηρίστηκαν από υπεράνθρωπες οργανωτικές προσπάθειες κάποιων λίγων ανθρώπων και από μικρή ως ελάχιστη συμμετοχή ασφαλιστών και ασφαλισμένων, ενώ η προβολή από τα ΜΜΕ ήταν ανύπαρκτη. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι τις απορρίπτουμε. Οι πιο ουσιαστικές κινήσεις που έχουν γίνει είναι οι μαζικές αποστολές e-mails στα γραφεία των υπουργών, τα τηλέφωνα στο γραφείο του κ.Σαχινίδη (210-3249867), οι ενημερώσεις όλων των βουλευτών (οι οποίοι προκάλεσαν τις επερωτήσεις και κατ’ επέκταση τις βελτιώσεις στο σχέδιο νόμου), η καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ένωση , για την οποία δεν έχουμε πάρει απάντηση ακόμα (υπάρχουν υπόνοιες για κυβερνητική παρέμβαση που δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν) και οι καθημερινές οχλήσεις όλων μας προς κάθε αρμόδιο ή κάθε σχετικό με το θέμα. Θέλουμε να συνεχιστούν αυτές οι οχλήσεις και εσείς όλοι μπορείτε να βοηθήσετε ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί. Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε σε καθημερινή σχεδόν βάση τις επαφές μας με αυτούς που μπορούν να μας βοηθήσουν και μας έχουν βοηθήσει ως τώρα.



Σχετικά με την νομική πλευρά του ζητήματος για την οποία ρωτάτε, σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος θα προτείνει αμέσως μετά την ψήφιση του νόμου –και εφόσον δεν καλυπτόμαστε από αυτόν- επίσημα τις κινήσεις οι οποίες θα πρέπει να γίνουν έτσι ώστε ο κάθε ένας ελεύθερα να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την προάσπιση των συμφερόντων του. Δεν υπάρχει λόγος για βιασύνη και επίσπευση ενεργειών αυτή τη στιγμή.

Ένα σημαντικό θέμα το οποίο επίσης εξετάζουν οι νομικοί μας είναι το θέμα της απαγόρευσης δικονομικών ενεργειών κατά του δημοσίου, εφόσον κάποιος εισπράξει το ποσόν που προτείνει το σχέδιο νόμου. Για όλα αυτά πάντως τα λεπτά ζητήματα νομικής φύσης και για τις λεπτομέρειες του νόμου και των μελλοντικών μας κινήσεων θα ενημερωθείτε μέσω ανοιχτών συγκεντρώσεων που θα γίνουν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη.



Το blog θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε λίγο πιο εύχρηστο και περιεκτικό.

12 σχόλια:

  1. OXI BEBAIA ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΜΑΣΤΕ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ..

    ΤΑ ΑΣΣΕΤ ..ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ..ΑΡΑ..ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΛΕΤΕ? ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ..ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ..

    ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

    ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ....
    ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ..ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ..
    ΚΑΙ ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ Κ.ΣΕΛΕΚΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΑΦΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ..
    Η ΕΑΕΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ..ΟΠΟΤΕ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ..

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Σ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ..

    ΕΧΕΤΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ
    ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΑΝΑΔΟΧΕΣ..ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ..
    ΥΠΟΥΡΓΩΝ...ΑΣ ΠΟΥΜΕ...ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ...
    ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!
    ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ...
    ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ..
    ΜΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΥΧΟΥΝ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ...ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..

    Η ΑΝΑΔΟΧΗ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ..
    ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ..

    ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ..
    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ..
    ΤΟΤΕ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ..ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΜΕ 50...ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ..ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ..
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ..
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε παιδια, σαν θεοι μιλατε! δε θελουμε να μας εκπροσωπειτε χωρις να ξερουμε τι κανετε και τι λετε..
    δεν μπορει να μας αγνοειτε και να μας λετε μετα απο 10 μερες οτι το νομοσχεδιο θα κατατεθει μετα απο 15 μερες.αυτα πρεπει να ειναι αντικειμενο καθημερινης ενημερωσης.

    εμεις πιστευουμε οτι το θεμα ειναι προς το παρον η αναδοχη μαζι με την αυξηση ενδεχομενως του ποσοστου.
    οι εξελιξεις στην Ε.Ε καταδεικνυουν οτι προφανως σκοπιμα δεν απαντηθηκαν τα ερωτηματα μας ,αλλα τωρα διδεται με αλλον τροπο η απαντηση, οποτε αυτο τωρα δε μας νοιαζει.
    μας νοιαζει να υπαρχει ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ, και αυτο θα γινει αν αντιληφθει το υπουργειο οτι δεν παιζουμε και οτι θα τους τσακισουμε.
    300.000.-ανθρωποι ειναι ΕΞΑΛΛΟΙ..πιστευουμε οτι θα γινει κανενα κακο και τοτε θα ασχοληθουν τα ΜΜΕ..τα οποια κυριοι δεν ασχολουνται γιατι εσεις δε θελετε να ασχοληθουν
    αυτο δεν ειναι εργασιακο ή ασφαλιστικο ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ..και εκει του ανθρωπου το ματι θολωνει..
    αυτο να πειτε στις επαφες σας.
    οσο για τους βουλευτες..μονο αυτοι οι 3-4 επενεβησαν? ολοι οι αλλοι ηταν κοτες?

    ο κουσελας ο αλευρας η παπανδρεου ο παπουτσης ο ανδρουλακης ..αυτοι ..εσιγησαν?
    αυτα θελουμε να τα ξερουμε..γιατι αυτα πληρωνονται..

    ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ..
    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΜΥΝΑ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ..
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ.
    ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ
    ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ?
    ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ? ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ?
    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ? ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΜΕ ΤΗ ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΑΣ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ ΄Η ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ..

    ΞΑΝΑΛΕΜΕ!
    ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ..
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ..
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΤΕ? ΤΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ? ΤΙ ΠΙΕΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ?

    ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΘΕΙ Η ΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΗΣ ΜΑΣ..
    ΜΟΝΟ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ..ΕΙΝΑΙ ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΛΛΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.
    ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ..
    ΤΟ..."ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ"..ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Α Π Ο Τ Υ Χ Ι Α!!!
    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΙΕΣΗ..ΑΚΟΥΣΤΕ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ:
    1.ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
    2.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
    3.ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    4.Η ΑΝΑΔΟΧΗ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.

    ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.
    ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ.

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ, ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.

    ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ.
    ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
    ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤ ΕΥΧΗΝ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΡΙΕΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ.

    ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΡΑΓΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ?
    ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΑΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠ ΕΞΩ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ..
    ΟΛΑ ΘΑ ΤΙΝΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΞΕΤΑΖΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΛΥΣΗ (ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ) ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΔΟΧΗΣ? ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΙΕΖΟΤΑΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΟΔΟ.
    ΤΟ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΕΝΤΑΞΕΙ..ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ , ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ Ή ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ Ο ΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΙΝΕ.
    ΤΟ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΔΩΡΟ ΑΔΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ..ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΨΩΣΑΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ?
    ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ
    ΣΤΟ ΟΤΙ..ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ!
    ΑΠΟ ΦΩΝΕΣ, ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΕΤΕ Σ ΑΥΤΑ.
    ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΥΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΑ ΛΕΤΕ..
    ΩΡΑΙΑ ΚΙ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ..
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΝΑΔΟΧΗ!
    ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΠΟΛΛΑ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΥΣΙΩΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΠ Ο Τ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ.ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ..
    ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ή ΜΗ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ...
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΘΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ.

    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://prasinomilogr.blogspot.com/2010/07/12.html#more

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο κ.ΣΕΛΕΚΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΝΩ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΙΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
    ΟΛΗ Η ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ,
    ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ.

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ..ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ..
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα σας,

    θα ήθελα να θέσω εναν προβληματισμό, προκειμένου να βοηθήσω ίσως να δείτε τα πράγματα ίσως από μία άλλη οπτική (ενδεχομενως και να το εχετε σκεφτεί ήδη):
    εχω 2 συμβολαια ζωης εφαπαξ απο 100 χιλ.ευρω το καθενα..
    θα μπορουσε καποια απο τις αναδοχους να παρει το συμβολαιο και να κανουμε ενδεχομενως ενα νεο συμφωνητικο ..με μεγαλυτερη διαρκεια ..και για μια ακομα πενταετια περαν της διετιας που λεμε τωρα..και να μεταφερθει στα παιδια μου το καθενα..
    και εννοω οτι τετοιου ειδους διαπραγματευσεις ενδεχομένως να μπορούν να γινουν απο ανθρωπους που επιθυμουν την αναδοχη για να μη χασουν τα κεκτημενα τους, που δεν θελουν δικαστηρια και προσφυγες ουτε διαδικασιες τετοιες..
    αλλα θα διεθεταν τα χρηματα αυτα για ενα νεο συμβολαιο..
    με το σχημα ως εχει..και αν δεν διασφαλισθει η αναδοχη..θα μπορουσαν τα 2 αυτα συμβολαια μου να εμεναν για την εκκαθαριση..ομως υπο αλλες συνθηκες.μια τετοια λυση θα μπορουσε να ενδιαφερει κι εμενα και την οποια ασφαλιστικη...

    ελπιζω να σας εδωσα να καταλαβετε..

    Ιωάννα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΧΤΕΣ .....ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ....ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΤΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ,ΣΙΔΕΡΗ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΝΙΓΜΕΝΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΕΛΗΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΨΩΜΙΑΔΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.ΦΤΑΙΩ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ ΦΤΑΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΣΥΕΧΕΙΖΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΖΟΝ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΜΑΣ.ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΟΠΕΣ ΜΕΤΑ ΘΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΡΤΕΡΟΥΝ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλημέρα
    καταλαβαίνω ότι το βάρος των διαπραγματεύσεων έχει πέσει στα αποταμιευτικά συμβόλαια.
    Όμως είναι ιδιαίτερα σημαντικά και τα συμβόλαια ζωής (υγείας). Μετά από 20 χρόνια ιδιωτικής ασφάλισης έμεινα ανασφάλιστη και μη ασφαλίσιμη λόγω ηλικίας και προβλημάτων υγείας. Επίσης φορτώθηκα ένα χρεός νοσηλείων του έτους 2009 της τάξεως των 70.000 €, το οποίο προσπαθώ να αποπληρώσω και έχω χρεωκοπήσει κυριολεκτικά!
    Μήπως πρέπει να ενταχθούν στις διαπραγματεύσεις σας για το νομοσχέδιο και φυσικά στις προτάσεις και αυτές οι περιπτώσεις??
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΑΝΑΔΟΧΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
    ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ (ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗ ΠΙΑ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ)
    ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ ΣΕ 3 ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ..

    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΩΣ ΚΑΝΟΝΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΕΠΟΧΩΝ,ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΕΞΑΛΛΟΥ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!! ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ.

    ΙΣΩΣ..ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ..
    π.χ(ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΑΝΑΔΟΧΗΣ)!!!
    ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 100 ΧΙΛ ΕΥΡΩ.
    ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΟΣΟ..
    ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ,ΑΝΩ ΤΩΝ 5 ΕΤΩΝ..

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΑΔΟΧΗ (ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ)
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΑ 2 ΜΕΡΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΠΕΝΔΥΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΑ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.),,,

    ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑΓΙΝΕΙ?

    ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ..ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ..ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ!!!

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΠΟΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ?

    ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣ..
    ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥ 2009 ΠΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ?

    ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ακουω τωρα στο αλτερ οτι ανακοινωθηκε η συνθεση των θερινων τμηματων της βουλης..
    διαπιστωνω οτι πολλοι απο αυτους που υποτιθεται στηριζουν βασικα σημεια του νομοσχεδιου..
    θα βρισκονται σε παραλιες..
    μηπως οι τοσες επαφες τελικα ειναι για τα ματια?

    υστερα..
    στο θεμα των τραπεζικων εξαγορων-συγχνωνευσεων, διαδικασια που θα ακολουθηθει θα ειναι αυτη της αποτιμησης των περιουσιακων στοιχειων των τραπεζων υπο εξαγορα, οι υποχρεωσεις κλπ..

    ποσο ειμαστε ετοιμοι να αναγγειλουμε αμεσα τις απαιτησεις μας ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ,ωστε να προσμετρηθουν στις υποχρεωσεις του Τ.Τ?

    αυτα ειναι πολυ σημαντικα σημεια, και τα δυο, που αν δεν τα δουμε αμεσα, το εχουμε χασει τελειως.

    Διαπιστωνετε ολοι φανταζομαι τις πρακτικες της κυβερνησης σε ολους τους τομεις: απωλεια δικαιωματων, επιβολη επαχθων μετρων και ελαφρα πηδηματακια στις υποχρεωσεις..

    δεν πρεπει να τους αφησουμε περιθωρια.
    να βρουμε αρχικα τη συνθεση του α΄θερινου τμηματος και καποια τυπικη διαδικασια για τις απαιτησεις μας σε ασπις και Τ.Τ

    ΚΟΥΣΕΛΑΣ, ΑΛΕΥΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ..ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.