Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Η επιστολή αυτή στάλθηκε σε όλους τους βουλευτές από μέλος μας. Είναι εξαιρετική και σας παρακαλούμε όλους να στείλετε αντίστοιχες επιστολές. Δραστηριοποιηθείτε κι εσείς όσο μπορείτε και μην νομίζετε ότι ο κόπος θα πάει χαμένος. Έχουν να γίνουν πολλά ως την Πέμπτη και κάθε τι μπορεί να είναι καθοριστικό.
Η ισχύς εν τη ενώσει 

 
Κυρίες / κύριοι

Την προσεχή Πέμπτη, καλείστε στο πλαίσιο των καθηκόντων σας να ψηφίσετε νόμο του κράτους που αφορά την ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, στο πλαίσιο του οποίου περιλαμβάνονται υψίστης σημασίας για την ελληνική κοινωνία, διατάξεις που διέπουν τη «λύση» για τους ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ από την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και την COMMERCIAL VALUE.



Είναι παγκοίνως γνωστό ότι την ευθύνη της εξαπάτησης αυτής και της εν τέλει ανάκλησης της λειτουργίας των ασφαλιστικών αυτών εταιριών , τη φέρει ταυτόχρονα -εκτός του επιχειρηματία- και το ελληνικό κράτος, το οποίο με τα θεσμικά του όργανα, όχι μόνον επέβλεπε , επιτηρούσε και επόπτευε, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΧΕ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.

 
Επειδή οι ανυποψίαστοι ασφαλισθέντες πελάτες , σε συμβόλαια συνταξιοδοτικά, υγείας, καταθετικά κλπ με υψηλή ασφαλιστική συνείδηση , εμπιστεύτηκαν τους εποπτικούς μηχανισμούς του κράτους, αποταμιεύοντας , οι περισσότεροι από το υστέρημά τους, στα προγράμματα αυτά, προκειμένου να διασφαλίσουν, την παροχή υπηρεσιών υγείας, συντάξεως, μόρφωσης και στήριξης των παιδιών τους, καθώς και πλείστες άλλες πολύτιμες ασφαλιστικές παροχές και φυσικά ουδόλως φέρουν ευθύνη για τις γνωστές εξελίξεις,

 
Απαιτούν την αποζημίωσή τους ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ από τις απαιτήσεις τους που απορρέουν από ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.

 
Σας καλούμε όλοι οι ασφαλισμένοι, που έχουμε απαιτήσεις από 300.000.- περίπου συμβόλαια, και που με τις οικογένειές μας, ανερχόμαστε περί το 1.000.000.- Έλληνες πολίτες,

ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ, το οποίο ΟΥΔΟΛΩΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΟ «ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΜΕΝΟ» ΚΑΙ «ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ» 70% ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ.

Επισημαίνουμε ότι προκειμένου να ισχύσει η διαδικασία αποζημίωσης μας ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΗ, και σε ποσά τελικώς μέχρι 70%..των καταθέσεών μας,

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ..

Με το παρόν νομοσχέδιο, η ΑΝΑΔΟΧΗ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ, τουναντίον μάλιστα, δεν επιδείχθηκε καμία προθυμία εκ μέρους των ασφαλιστικών εταιριών εδώ και 10 ΜΗΝΕΣ, να αναδεχθούν τα συμβόλαιά μας.

Με το δεδομένο αυτό, οι απαιτήσεις μας, θα πάνε στην εκκαθάριση, που γνωρίζετε καλά ότι οι διαδικασίες της απαιτούν περίπου ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ενώ στο τέλος μάλλον θα κληθούμε να δώσουμε και ρέστα στον εκκαθαριστή διότι δε θα έχει απομείνει ούτε κόκαλο.
Οι παρανομίες και παρατυπίες που έχουν επισημανθεί από όλη την ασφαλιστική αγορά και τον πολιτικό κόσμο και τις οποίες διά εγγράφων απέδειξε ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο κ. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ήταν εγκληματικές και τόσο καθοριστικές, ώστε εν τέλει ο κύριος μέτοχος της ΑΣΠΙΔΑΣ και της COMMERCIAL να έχει αποκομίσει εκατοντάδες εκατομμυρίων ευρώ, από τη δραστηριότητα αυτή, υπεξαιρώντας τις καταθέσεις των αποταμιευτών.
Επειδή τα έγγραφα και οι αποδείξεις υπάρχουν, και δεν τίθεται σε αμφιβολία η επιδίκαση σε βάρος του ΔΗΜΟΣΙΟΥ της καταβολής των απαιτήσεών μας εφόσον ακολουθηθεί η δικαστική οδός, σας καλούμε, να μην υπερψηφίσετε το νομοσχέδιο, διότι ΤΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ θα κληθεί ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΑΧΘΕΣΤΑΤΟ ΤΟΚΟ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑΣ και σε ποσά πολλαπλάσια σε βάθος χρόνου.

 
Οι λύσεις για την ομαλή ικανοποίηση των απαιτήσεών μας υπάρχουν, με ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ και μετά από παρέλευση χρονικού διαστήματος ΑΝΩ ΤΩΝ 6 ΕΤΩΝ.

Εκπλησσόμεθα για το γεγονός ότι ο κ. Σαχινίδης δεν υιοθέτησε τις προτάσεις μας, και εμμένει στην περαιτέρω ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΜΑΣ, οικονομική, ηθική και ψυχική, προβάλλοντας επιχειρηματολογία που δεν δικαιολογεί την αμετακίνητη θέση του.

Οι ασφαλισμένοι είμαστε διατεθειμένοι να αποδεχθούμε την καταβολή των αποζημιώσεών μας, μετά από ένα διάστημα 3 ετών, εκτιμώντας τα δυσμενή οικονομικά της χώρας, παρότι ούτε τότε θα απαιτηθούν πόροι του Ελληνικού Δημοσίου.

Επισημαίνουμε ότι η περίπτωση αυτή δεν έχει μόνο να κάνει με υπεξαίρεση χρημάτων ούτε με τη συγκάλυψη των εγκληματικών πράξεων από το εποπτεύον κράτος ..

Έχει να κάνει και με τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης, μετά την ανάκληση της άδειας λειτουργίας, όταν επέτρεψε τον κανιβαλισμό των συμβολαίων μας από τις ασφαλιστικές εταιρίες, με αποτέλεσμα, τα συμβόλαια εφάπαξ καταβολής και άλλα ‘’προβληματικά’’ συμβόλαια να είναι ανεπιθύμητα από τις ασφαλιστικές εταιρίες σήμερα.
Θα γνωρίζετε καλά ότι πουθενά στην Ευρώπη και ποτέ δεν έχει κλείσει ασφαλιστική ΖΩΗΣ, χωρίς (στις ελάχιστες αυτές περιπτώσεις) να μεταφερθεί αυτούσιο το χαρτοφυλάκιο ΑΜΕΣΑ σε άλλες ασφαλιστικές..
Εδώ έχουμε συρροή ευθυνών και άστοχων κινήσεων, που κατατείνουν στην εξ ολοκλήρου απώλεια των αποταμιεύσεών μας, ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ!
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΩΣΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΕΤΗ,

ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΝΑΔΟΧΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΖΩΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ..

 
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (όπως δηλαδή κατατίθεται ), ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΑΣ..

ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.. ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ από της ασφαλιστικές εταιρίες τις οποίες ούτε καν θέλουμε να τις συζητήσουμε.

Αντιλαμβάνεσθε ότι κανένας ασφαλισμένος δε θα δεχθεί το νόμο αυτόν, ΑΦΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΔΗΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΟΠΟ, ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΠΕΥΔΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗ ΣΤΕΡΗΣΕΙ.

ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΠΟΙΟΥ….ΑΡΑΓΕ??

 
Αυτά που θα ακολουθήσουν, σας βεβαιούμε ότι θα θυμίσουν ζούγκλα πρωτόγνωρη.

Ορδές δικηγόρων και δικηγορικών γραφείων, που ήδη τρίβουν τα χέρια τους συντάσσοντας εργολαβικά με αμοιβές τουλάχιστον 20% και σε πολλαπλά δικαστήρια, που θα μας ταλαιπωρήσουν και εξουθενώσουν για πολλά χρόνια..

Αυτοδικία που θα είναι πια καθημερινό φαινόμενο,,, ασφαλισμένοι κατά ασφαλιστών και πολλών άλλων..

Οικογένειες νεόπτωχες, αναξιοπαθούσες, με αδυναμία επιβίωσης και αυτοσυντήρησης, ασθενείς με σοβαρά προβλήματα υγείας, κατάργηση προγραμματισμού στην οικογένεια, αποστέρηση παιδιών από σπουδές και προοπτική και πολλά άλλα ΣΟΒΑΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..
Ποιος άραγε θα ανεχθεί μια τέτοια κοροϊδία και εμπαιγμό ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΗΝΕΣ?

Αναρωτιόμαστε όλοι, γιατί αυτό το κράτος ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ σε 1.000.000.- Έλληνες πολίτες, που ενώ εξαπατήθηκαν , καταληστεύθηκαν, απαξιώθηκαν, θα πρέπει τώρα να υποστούν σειρά εξευτελισμών, φτώχειας και κοροϊδίας υπέρμετρης..
Ελπίζουμε και ευχόμαστε να λειτουργήσετε με δεοντολογία, σύνεση και αποτελεσματικότητα, επιτελώντας το ρόλο που σας ανέθεσε ο Ελληνικός λαός.
ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ..

Και αυτό υλοποιείται με τεχνική λύση, αρκεί το Κράτος να αναλάβει ένα ελάχιστο μακροπρόθεσμο κόστος, λύση που θα ικανοποιήσει κατά το μάλλον ή ήττον τους καταθέτες-αποταμιευτές, τον ασφαλιστικό κόσμο, το κοινό περί δικαίου αίσθημα ,αλλά θα συντάσσεται, έστω και αργά, με τους νόμους του κράτους, της ασφαλιστικής αγοράς, αλλά και τις οδηγίες της Ε.Ε και υπό το πνεύμα της προαπαιτούμενης ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΜΕΓΑ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΟ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΟΝΟΛΙΘΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΛΑΔΟ!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑΣ ASPIS BANK , ΑΛΛΑ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΕΥΛΟΓΩΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ !

 
ΤΟ 1/10 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΜΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΓΡΙΑ,,, ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ κλπ ΑΛΛΑΓΩΝ, ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, κλπ..
Αν ο αριθμός των εξαπατηθέντων δεν είναι αρκετός για να σας πείσει, πέραν όλων των άλλων, αναλογισθείτε ότι η μεσαία τάξη που πτωχεύει με τα πρόσφατα μέτρα, θα απαξιωθεί περαιτέρω, αν αυτό το νομοσχέδιο γίνει νόμος του Κράτους, από σας που ο λαός σας έταξε να προασπίζετε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ..
Αναλογισθείτε , ότι τα σκάνδαλα ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΗΣ SIEMENS ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ ΑΥΤΟ γιατί δεν αφορούν 5-6 παρέες που κονόμησαν αλλά μια ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΑΠΟ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

 
Σας καλούμε να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ..

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

ΜΗ ΣΥΝΔΕΕΤΕ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΨΗΦΙΣΗ ΩΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΥΦΑΡΠΑΖΕΙ ΒΙΑΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΝΟΝΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΚΟΛΟΣΣΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΕΠΙΣΦΑΛΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΥΠΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΣΕ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΟ.



Ευχαριστούμε

5 σχόλια:

  1. ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΑΝ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΥΣΩΣΑΜΕ ΤΟ ΧΑΠΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ; ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ! ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας εχουν υπ'οψιν τους εκει στο ΠΑΣΟΚ οτι η επερχομενη καταβαραθρωση του στις Περιφερειακες(και ισως και Εθνικες)εκλογες δεν θα οφειλεται ουιε στο ΔΝΤ ουτε στη Τροικα ουτε αλλου παρα στην ασχημη εξελιξη για τους ασφαλισμενους της ΑΣΠΙΣ του υπο ψηφηση Νομοσχεδιου.Ας το εννοησουν καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ?
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΤΕ ΤΑ ΜΜΕ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΩΝ
    ΚΑΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ.

    http://kourdistoportocali.com/
    http://www.fimotro.blogspot.com/
    http://www.troktiko.blogspot.com/

    AAAN ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΠΑΛΙ
    ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΑΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΥΣ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΟΥΜΕ, ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΛΟΡΔΟΙ.
    ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ.
    ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ .
    ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΡΑΞΙΜΟ
    ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
    ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ
    ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ.
    Ο ΣΑΛΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΠ Ο ΤΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ Τ.Τ

    ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΤΟΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.