Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ



Τη Δευτέρα 27 Ιουλ. 2010  ψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου  που αφορά την    " Εποπτεία ιδιωτικής ασφάλισης, σύσταση εγγυητικού κεφαλαίου ιδιωτικής ασφάλισης ζωής, οργανισμοί αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Οικονομικών".


Το σχέδιο νόμου στην τελική του μορφή

21 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ,ΟΠΟΥ ΔΕ ΝΟΟΥΝΤΑΙ ΧΡΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΔΟΧΗΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
    ΤΕΛΙΚΑ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΜΕ? ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ.ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ..

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΔΟΧΗΣ.

    ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ..ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ, ΕΦΑΠΑΞ, ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ κλπ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ..
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΔΕΧΘΕΙ ΩΣ ΠΑΚΕΤΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΥΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΟΛΑ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ Σ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΦΩΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ.
    Η ΛΥΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ
    ΜΕ ΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΩΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΠΟΥ ΕΝΑΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΒΟΥΛΗΣΗ..ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ Ή ΚΑΙ ΝΕΑ..

    ΘΕΛΕΙ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ..ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ! ΑΡΧΙΚΑ..ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ..ΤΡΙΕΤΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΣΤΟ ΛΑΦΑΖΑΝΗ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ
    (ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΑΛΛΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ..ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΛΟΓΟ..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριοι του συλλόγου το σχέδιο νόμου είναι πλέον νόμος του κράτους. Πλην όμως το μόνο που πετυχαίνει είναι να μας στείλει ή στην εκκαθάριση ή/και στους δικηγόρους. Όμως και στις δύο περιπτώσεις θα περάσουν τουλάχιστον καμμιά 10αριά χρόνια. Τι προτίθεστε να κάνετε σαν σύλλογος σχετικά με τον προσδιορισμό του χρόνου της εκκαθάρισης ; Γενικά εμείς οι άτυχοι ασφαλισμένοι τι έχουμε να περιμένουμε από σας ;
    Σχολιάστε τον νόμο. Να βγει μια επίσημη ανακοίνωση με τις θέσεις του συλλόγου για την ενημέρωση όλων των ασφαλισμένων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .Ποια είναι τα δεδομένα μέχρι στιγμής:

    1) το νομοσχέδιο σε καμιά περίπτωση δεν είναι αντισυνταγματικό, όπως με αγωνία επιτάσσει ο μαρκουλάκος και κάποιοι άλλοι δικηγόροι για ίδιο όφελος. Τα 4 συνεχόμενα σχόλια το απόγευμα της 27/6 στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα αναφορικά με το γιατί δεν υπάρχει πρόβλημα με την αντισυνταγματικότητα του νόμου, διαλύουν τη σαθρή επιχειρηματολογία του προαναφερόμενου δικηγόρου. Αλλά και οι ασφαλιστικές μη σκεφτούν να θίξουν δικαστικά το νόμο. Οι τράπεζες για το πρόσφατο νομοσχέδιο παραγραφής χρεών ιδιωτών, δεν τόλμησαν να μιλήσουν για αντισυνταγματικότητα, αν και αυτές θα ήταν δικαιολογημένες να το πράξουν, σε μεγάλο βαθμό. Σκέφτηκαν ώριμα. Οι ασφαλιστικές και πάλι σκέφτονται εντελώς κοντόφθαλμα. Τα ίδια μας έλεγαν για αντικοινοτικότητα του νόμου παπαθανασίου για 100% αποζημίωση, ενώ και πάλι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε, με αποτέλεσμα να χάσουμε την άμεση και 100% δικαίωση.
    2) Ο νόμος δυστυχώς αφαιρεί τη δυνατότητα του ασφαλισμένου να κυνηγήσει νομικά το ποσό και τους τόκους που χάνει, σε περίπτωση που ενταχθεί στις διατάξεις του. Αυτό είναι ένα σημείο που πρέπει να πιέσουμε για να τροποποιηθεί και αν γίνει, οι δικηγόροι να πάρουν σαν αμοιβή ένα ποσοστό επί των ΕΠΙΠΛΕΟΝ χρημάτων που θα πάρουμε, σε σχέση με αυτά που θα παίρναμε έτσι και αλλιώς (αντίθετα με αυτά που λιγουρεύονταν οι δικηγόροι της κας Σιδέρη…και αυτή).
    3) Πρέπει να πιέσουμε για την αναδοχή όλων των συμβολαίων ως πακέτο σε μια ή δύο ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ και μεγάλες ασφαλιστικές. Δεν θα πρέπει να υπάρξει σαλαμοποιήση των ασφαλιστηρίων. Η αναδοχή θα πρέπει να γίνει ως πακέτο και για τις δυο εταιρίες ΑΣΠΙΣ και COMMERCIAL.
    4) Σε περίπτωση αναδοχής, ύψιστη προτεραιότητα αποτελεί η ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ του χαρτοφυλακίου, που αποτελείται από ακίνητα και συμμετοχές σε εταιρείες (φαντάσματα τις περισσότερες φορές) του μεγαλοαπατεώνα ψωμιάδη. Η Αποτίμηση να γίνει από αξιόπιστο Οίκο και τα έξοδα να βαρύνουν το κράτος.
    5) Σε περίπτωση μη αναδοχής και λόγω του χρονοβόρου της εκκαθάρισης, να γίνει πάλι-όπως παραπάνω- αξιόπιστη εκτίμηση του υπό εκκαθάριση χαρτοφυλακίου και να αποζημιωθούμε εντός 3ετίας από σήμερα, για το 70% της διαφοράς μεταξύ της αξίας χαρτοφυλακίου και των ονομαστικών απαιτήσεων ασφαλιστηρίου πλέον τόκων. Η εκκαθάριση του χαρτοφυλακίου να γίνει στη συνέχεια.
    6) Σε κάθε περίπτωση, είναι στο απόλυτο συμφέρον μας, να πιέσουμε την κυβέρνηση να αρχίσει ΑΜΕΣΑ και πριν την δίκη του αρχιαπατεώνα ψωμιάδη, την προσπάθεια εξεύρεσης των ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ (ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ…), μέσω της υπηρεσίας δίωξης οικονομικού εγκλήματος, της δίωξης μαύρου χρήματος κλπ. Αν πιεστούν κάποιοι και μιλήσουν, τότε τα λεφτά μπορεί να βρεθούν, τουλάχιστον εν μέρει.
    7) Η περίοδος είναι η χειρότερη για την εκκαθάριση, που σημαίνει πώληση ακινήτων και μετοχών. Ίσως τα επόμενα χρόνια που αυτή θα γίνει, να μεγαλώσει η αξία τους. Σημειώνεται ότι κρατικά ομόλογα έχει μόνο η ΚΟΜΕΡΣΙΑΛ.
    ΣΥΝΕΠΩΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΦΑΣΗ. ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ..ΑΡΚΕΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ.ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.
    ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ.
    ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ.

    ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΑΕΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΑΠΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ..ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ..

    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΟΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ..
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.Τ.Ε

    ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ..
    ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ..ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ..
    ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ..ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 85-90% ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ.

    ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΟΠΤΗ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ-ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ..

    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ.

    ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
    ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ..
    ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΟΛΑ..
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ κύριε, εξειδικευμένες ιδέες μπορούμε να παρουσιάσουμε, όπως και παρουσιάσαμε κάποιοι από εμάς. Εγώ προσωπικά υπέδειξα λύσεις και στον παντελίδη και σε βουλευτές και σε μεγάλο βαθμό συμφώνησαν. Μην νομίζετε ότι για ότι έγινε το μεγαλύτερο μερίδιο πιστώνονται οι σύλλογοι (ειδικά αυτός της προβληματικής Σιδέρη).
    Είμαστε τόσοι πολλοί που κάποιοι τυγχάνουν και οικονομολόγοι, νομικοί κλπ Το ζητούμενο είναι οι σύλλογοι να αξιοποιούν τις προτάσεις μας και να τις παρουσιάζουν στους ιθύνοντες, επειδή ο αγώνας θα συνεχισθεί και θα είναι σκληρός, για να επιτύχουμε όσα αναφέρω παραπάνω (σχόλιο της 6:12).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
    ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ..ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΟΙ ΔΕ...(ΜΑΛΛΟΝ ..Η ΔΕ ) ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ..
    ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ.
    ΤΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ..ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ..ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ..ΧΡΟΝΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΑΝΑΔΟΧΗΣ..
    ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΙΜΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ..ΑΠΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 70%..ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ.


    ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ..ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΥΣ?
    ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΑΝΑΔΟΧΟ?
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ..ΑΠΕΤΥΧΑΝ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ..ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ 23/7 ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ..ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ..
    ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΟΣΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΤΑΝ ΕΦΗΣΥΧΑΣΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ..ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ..ΟΤΙ..ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ?
    ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..
    ΟΧΙ..
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ..ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΠΟΡΙΑ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτα που λετε..θα μπορουσαν να γινουν, αν ο καθενας μας τους πριμοδοτουσε με καποιες μικρες ασφαλειες, που ειναι σε αλλες εταιριες.
    αυτα ομως θελουν προσωπικες διαπραγματευσεις και δε γινονται ουτε απο τον εποπτη ουτε απο τα οργανα της ΤΤΕ..
    τετοιες πρωτοβουλιες, δεν μπορουν να αναληφθουν απο οποιον ναναι.

    τελικα γιατι τοσες μερες δεν ενημερωθηκαμε καν για την τροπολογια και το τι δεινα επιφερει η χρονος της εκκαθαρισης? επρεπε να μας τα πει ο μαρκουλακος?
    τοτε πώς λεμε οτι ενημερωνομαστε? απο πού και απο ποιον τελικα? τα μαθαινουμε μετα απο 10 μερες..οπως το νομοσχεδιο οταν πρωτοκατατεθηκε?
    αυτο ηταν που μας κατεστρεψε.
    λες και ολοι δεν επιδιωκουν λυσεις αλλα το μπαχαλο.
    υπαρχουν βασικοι κανονες.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ Ή ΔΥΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ
    ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΑΜΕΣΑ

    ποιος θα τα κανει αυτα..που τουλαχιστον για το δευτερο δεν κουνηθηκε φυλλο? απο ποιον περιμενουμε?
    απο το μαρκουλακο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 10.000 ΣΕ ΠΡΟΙΟΝ UNIT LINKED ΤΗΣ COMMERCIAL VALUE ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ.TI ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ -ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ?
    ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ -ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ?

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://fimotro.blogspot.com/2010/07/kata_29.html


    KAI AKOMA KAΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΧΟΡΤΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΡΙΟΙ ΥΘΥΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΕΧΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΕΧΕΙ ΖΩΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΑΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μη χανετε το χρονο σας.
    κανενας δε νοιαζεται σε τετοιο βαθμο ωστε να ασχοληθει μαζι σας και μαζι μας.

    εχετε υπομονη.τωρα που φτασαμε στο τερμα θα ξεκινησουμε απο την αρχη.

    υπαρχουν ατομα που θα αναλαβουν συγκεκριμενα πραγματα
    επαγγελματικα πια και που δε θα τους παρακαλουμε να μας ενημερωσουν..ή που θα μας μιλουν αοριστα για αγωνες και ελπιδες.

    κανενας δεν εχει το δικαιωμα να καπηλευεται την τραγικοτητα της καταστασης μας.
    ολοι αυτοι καταφεραν με τους χειρισμους τους ενα θεμα που θα μπορουσε να λυθει μεσα σε ενα μηνα να το κανουν παιχνιδακι για το υπουργειο και να γελουν..
    ειμαστε χαμενοι αν δεν λειτουργησουμε τωρα πια σωστα..και θα το κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διαβασα ολα τα σχολια και πραγματικα σιγκινουμαι απο την υπομονη που δειχνουν οι εξαπατιμενοι της ασπιδας και εννοω τους πελατες.Οσο για τους αφαλιστες ειναι θυματα αυτης της τραγικης ιστοριας. Αυτες οι ωρες ειναι δυσκολες και θελει ψυχραιμια και πρεπει να τη βρουμε.Ομως δεν μπορω να μπω στη διαδικασια οτι σε αυτη τη μαχη ο ενας προσφερε περισσοτερα απο τον αλλο ειναι αδικο.Επισης θα το χαρακτηρισω αφελεια η" βλακεια πλεον να μη μπορω να διακρινω ποιος και τι προσφερει.Ειμαι ασφαλιστης 25 χρονια και πανω και γνωριζω αρκετα γυρω απο το χωρο.Θλιβομαι ομως οταν στη συγκεντρωση τη τελευταια 22/7/10 στη ψηφιση του νομ/διου ειμασταν ελαχιστοι απο το χωρο ομως ξερομαι να κανομαι κριτικη.Αυτο που κατα τη γνωμη μου πρεπει να γινει να συνεχισουμε τον αγωνα με δυναμη και πεισμα και ιδιως εμεις οι ασφαλιστες για το συμφερον των πελατων μας και ολα τα αλλα επονται.Στο δε συλλογο ζημιωθεντων να συνεχισει τον αγωνα και ολοι μαζι να πετυχουμε το επιθιμυτο αποτελεσμα που δεν ειναι αλλο απο το 100% και δεν πρεπει να ξεφυγουμε απο αυτο το στοχο.Εχομε και πρεπει να εχομε φωνη το χρωσταμε στους πελατες μας πρωτιστως και μετα στις οικογενειες μας.Την ευθυνη την εχει το κρατος ας λυσει λοιπον το προβλημα που το λεω απλα εναι πολυ ευκολο.Μηπως λεω Μηπως ειναι συμφεροντα τα οποια εχουν φυλακισει τοσο πολυ κοσμο.Εχομε υποχρεωση να κανομε την υπερβαση.Ευχαριστω και θα επανελθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με την υποκρισία που επικρατεί σε όλα τα επίπεδα, είναι γεγονός ότι κάποιοι επωφελούνται και άλλοι δέσμιοι των συναισθημάτων τους και την έλλειψη ψυχραιμίας χωρίς να το θέλουν, είναι μονίμως τα θύματα που αναλαμβάνουν τις αμαρτίες άλλων, χωρίς να καταλάβουν σηκώνουν τον σταυρό αλλά και τις ευθύνες αυτών που είναι τεράστιες σε σχέση με των δικών τους που είναι μηδαμινές. Το αποτέλεσμα είναι ότι αφανίζονται και πεθαίνουν για μια ιδέα ή πολλές για εντύπωση επειδή ζούμε στη Ελλάδα και με την τεράστια έλλειψη παιδείας που υπάρχει, δεν πιστε΄΄υω ότι γίνεται οποισδήποτε αγώνας χωρίς υστεροβουλία προς αποκόμιση κερδών με προφανείς φτηνούς μεθόδους μηχανισμών και χρήση αυτών, αλλά και με αγνές προθέσεις από ελάχιστους αγωνιστές όπου παίρνουν στις πλάτες τους δυστυχώς τις αμαρτίες άλλων τη στιγμή που οι περισσότεροι άμεσοι ενδιαφερόμενοι το παίζουν αγωνιστές του καναπέ!!! Στη χώρα που ζούμε υπάρχουν πολλές ατέλειες και πολλά λάθη εσκεμμένα ή μη που έχουν προκαλέσει τεράστια κόστη και θανάτους, αλλά μετά από αυτά πρέπει να βελτιωνόμαστε και να προχωράμε μπροστά. Αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα!!!! να δείξουμε τη δίψα μας για ζωή!!!! υπηρετώντας ένα θεσμό που ζητάμε τα οφέλη του !!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οπωσδήποτε είναι άδικο να στοχοποιούνται όλοι οι ασφαλιστές. Εξάλλου οι περισσότεροι νομίζω αναγνωρίζουν τα λάθη τους στο παρελθόν. Τώρα εμείς οι πελάτες ζητάμε αναλυτικότερη κατά περίπτωση συμβολαίου ενημέρωση από το σύλλογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΑΚΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΗΣ30 Ιουλίου 2010 στις 3:20 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ,
    ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΤΟΧΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΩΝ Η ΜΕ Ε-ΜΑΙLS ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.
    Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 22/7 ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΗ.
    ΑΠΟ ΤΑ 200.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΑ 15.000 ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΟΣΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΝ 40.000€.ΠΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΑ? 50 ΕΩΣ 100 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ ΤΟΥ 100%.
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    "ΕΝΩΣΤΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τοτε να το επαναλαβουμε!
    αν γινοταν δημοσιοποιηση σωστη, τοτε ο κοσμος θα ηταν πολυς και ολα θα ηταν διαφορετικα.
    δεν μπορει μεσα απο μπλογκς που αφορουν 200 ατομα να περιμενουμε συμμετοχες..αξιοπρεπεις.

    τα λεγαμε, δεν τα ακουγατε..

    εδω κουβεντα γινεται και πραγματικα εχουν ακουστει ιδιαιτερα ευφυεις σκεψεις και προτασεις.

    αλλα οταν μιλουσαμε για επικοινωνια μεσω των ασφαλιστων με πελατες υψηλων ποσων..
    καποιοι ελεγαν για προσωπικα δεδομενα.
    γιατι τα στοιχεια ειναι γνωστα..και θα τα δει σε λιγο και ολος ο κοσμος μεσω παντελιδη..
    με ολους εμας που εχουμε μεγαλα ποσα θα μπορουσε να γινει ενας πανικος..και να μην εχει περιθωρια το υπουργειο να μας εμπαιζει.
    γιατι, κακα τα ψεματα, τιποτα δεν καταφεραμε..
    ολα ειναι εις βαρος μας..

    εκτος αν θεωρειτε οτι ειχαμε επενδυσει τα χρηματα μας και εχουμε στα χερια μας μαρκες καζινο..οποτε..σ αυτην την περιπτωση..ναι καταφεραμε πολλα..
    μη γελιεστε..ειμαστε εξαπατημενοι..
    και δαρμενοι..

    αν συνεχισουν οι ιδιες πολιτικες της μυστικοπαθειας, των κρυφων αποφασεων, της ελλειψης επικοινωνιας..τοτε φως δε θα δει κανενας.
    οι ασφαλιστες μας ειναι ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ..
    αυτους δεν τους θελουμε ουτε τωρα θα τους παρακαλουμε.
    αυτους να τους βρειτε εσεις να συντονισθουν με τους τεως πελατες τους.να τους ενημερωσουν και να τους ενεργοποιησουν..

    ετοιμαστειτε για αναθεσεις σε γραφειο τεχνοκρατων για συντονισμο και αποτελεσματικες κινησεις..
    τα αλλα ολα ειναι ..πραμυθια..
    εδω δεν απευθυνεται κανενας στο λαο..
    μπερδευτηκατε! ουτε ο αντενα ειναι ουτε το μεγκα ουτε η κρατικη τηλεοραση..
    ενα μπλογκ ειναι για ελαχιστους..
    η λυση πια δεν περναει μεσα απο συλλογους..αυτα φαινεται να εχουν τελειωσει..
    η λυση θα βρεθει με αναθεση σε γραφεια με καθορισμενες κινησεις αμοιβες και αποτελεσμα..
    μονο ετσι..τα εφηβικα να τα ξεχασουμε οπου υπαρχει χρημα.
    γι αυτο μας χορεψαν εξαιρετικα. μεγαλη γελοιποιηση..
    διαβασα στο αλλο μπλογκ και το πιστευω..
    ενας σαλλας με δανεικα λεφτα..θελει να αγορασει με 700 εκατομμυρια 2 κρατικες τραπεζες..

    και εμεις με τη δυναμη που εχουμε..περιμενουμε αντι για επιχειρηματικες κινησεις...να κανουμε συγκεντρωσεις εξω απο τη βουλη..με μηδεν μαζικοτητα αφου δεν υπαρχει και δεν θελησε κανεις να υπαρξει ενημερωση...
    αφηστε τα λοιπον αυτα..
    κουραστηκαμε πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ,ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ,ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ Κ.Λ.Π
    ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ
    ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ,ΓΙΑΤΙ 1Ο ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΚΟΥΜΕ
    Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ
    ΜΕΛΩΝ,ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΜΕ
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΑΠΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ....
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
    ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. MONO ME ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.
    ΛΕΙΠΕΙ ΟΜΩΣ Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ, ΑΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ.
    ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΓΙΑ ΟΛΑ.
    ΑΝΑΘΕΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ!
    ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ ΚΑΙΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ? Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ..
    ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ?

    ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ..ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.
    Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ..ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΑΖΙ.

    ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ?
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ..ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΠΕΛΟ..
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ..
    ΟΠΟΤΕ..ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ?
    ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΑ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.
    ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    1% ΑΜΟΙΒΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ..ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΣΑ ΚΙΝΗΤΡΟ..ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ..
    ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ..
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΤΕ ΜΑΣ..
    ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ..
    ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΜΕ.
    Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλές διακοπές, η ενημέρωση από το σύλλογο θέλει πολλή σκέψη και ο καιρός είναι Αύγουστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. οντως υπηρχε ελειπη ενημερωση και καπιοι ασφαλιστες με το βαρος της ευθυνης για συνηπευθυνοτητα δηλωναν παρων σε καπιες συγκεντρωσεις και μετα ηταν απων.τελικα για να εισαι ασφαλιστης πρωτα πρεπει νασε ψευτης.και αυτο θα πληρωθει.ο καθενας μας ας κανει οτι μπορει μονος του πια.μπορεις να πιστεψεις τους ψευτες ακομη<?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.