Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Το δικηγορικό γραφείο που θα εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους στην Κρήτη είναι: Κοσμαδάκη Αικατερίνη, Δικηγόρος, Δαιδάλου 37, Ηράκλειο Κρήτης, Τηλ. 2810-245286.

4 σχόλια:

  1. ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ. ΤΟ 8% ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ (ΣΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ 100 ΕΥΡΩ)
    ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΕΚΔΙΚΩ 100 ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΝΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ 80, ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΤΟ 8% ΑΜΟΙΒΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΕΩΝ 20 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ 100!. ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νομίζω να συνεχίσω με τις δικαστικές αγωγές, το θεωρώ κοροϊδία! Όταν γράφτηκα στις λίστες για τις αγωγές κατά του Ελληνικού Δημοσίου μου είπαν ότι αν υπάρξει μεγάλη συμμετοχή οι αμοιβές των δικηγόρων θα ήταν από 100-200€ το μέγιστο και τώρα που τα υπολογίζω θα μου βγεί περίπου 650€ + το 8% επί του πόσού που διεκδικώ. Αυτό σημαίνει ότι είτε δεν υπήρξε συμμετοχή και η συντριπτική πλειοψηφία δεν συνεχίζει με αυτή την μορφή αγώνα, είτε οι δικηγόροι επανεξέτασαν τις αρχικές αμοιβές που είχαν προτείνει, είτε οι εκπρόσωποι του συλλόγου μας είπαν ψέματα! Μπορεί βέβαια να συμβαίνουν και τα τρία παραπάνω και αυτό είναι το χειρότερο! Εγώ χώνεψα για τα καλά ότι τα έχασα τα λεφτά μου και δεν πρόκειται να πάρω ούτε σεντσ πίσω, οπότε δεν είμαι διατεθημένος ούτε να δώσω άλλο σεντσ γι' ένα άσκοπο αγώνα! Επίσης δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ περίπτωση να δώσω λεφτά σε ασφαλιστικές παρά μόνο για τα ασφάλιστρα του δικύκλου μου! ΕΛΕΟΣ και ΑΙΔΩΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΥΤΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΩ ΜΕ ΚΑΛΑΝΙΣΚΟΦ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΙ ΓΩ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΕΛΙΩΣΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΖΩΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΙΝΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι αμοιβες ειναι υψηλες.υποτιθεται 300 ευρω για 35000+8%+79 ευρω+161 ευρω και τρεχα γυρευε..ωραια περιπτωση να οικονομησουν οι δικηγοροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.