Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ

"Επικοινωνιακό τρικ" που σχετίζεται με την προσπάθεια αποφυλάκισης του Π. Ψωμιάδη χαρακτηρίζει την πρόταση ο πρόεδρος του Συλλόγου Ζημιωθέντων"

ΠΗΓΕΣ:

Καθημερινη

insuranceworld.gr

 


 



Επανήλθε χθες η Ασπίς Κάπιταλ στην πρόταση που είχε απευθύνει προς τους κατόχους ομολόγων της εταιρείας ότι προτίθεται να τους αποζημιώσει για το 80% των κεφαλαίων που τοποθέτησαν σε τίτλους της εταιρείας. Η σχετική πρόθεση είχε διατυπωθεί αρχικά μέσω ανακοίνωσης στον κυριακάτικο τύπο της 13ης Μαρτίου και ο μέτοχος της εταιρείας Παύλος Ψωμιάδης Ασπίς Κάπιταλ επανέλαβε χθες με νέα ανακοίνωση την πρότασή του, επιχειρώντας παράλληλα να αντικρούσει τις νομικές απόψεις που αποδίδουν στη συγκεκριμένη κίνηση σκοπιμότητα.

Υπενθυμίζεται ότι στην αρχική επιστολή της η Ασπίς Κάπιταλ εμφανίζεται να δεσμεύεται έναντι των ομολογιούχων που έχουν στα χέρια τους ανεξόφλητους τίτλους 42,8 εκατ. ευρώ ότι θα αποζημιωθούν μέσω τεσσάρων εταιρειών που αποδέχονται ως ανάδοχοι αυτές τις υποχρεώσεις. 


Πρόκειται για τις εταιρείες «
Πρόνοια Εμπορική», «Κυβέλη», «Προβίζιον» και «Δωρογραφοτεχνική», που έχουν στην κυριότητά τους ακίνητα, η αξία των οποίων σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εταιρείας, ξεπερνά τα 47 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα μάλιστα με το κείμενο πρόσκληση που δημοσιεύτηκε την περασμένη Κυριακή, η εταιρεία καλεί τους ομολογιούχους να παραλάβουν έως τις 15 Μαίου συναλλαγματική, που θα ενσωματώνει το 80% του αρχικά επενδεδυμένου κεφαλαίου του κάθε κατόχου ομολογίας με ημερομηνία λήξης την 31η Δεκεμβρίου 2013.

Το δικηγορικό γραφείο
Μαρκουλάκου που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση 370 ομολογιούχων της Ασπίς Κάπιταλ - σε σύνολο 600 περίπου - θεωρεί την πρόταση «απατηλή» στο βαθμό που τα δύο ακίνητα που έχουν στην κυριότητα τους οι εταιρείες «Δωροτεχνική» και «Προβίζιον» αξίζουν 12 εκατ. ευρώ, αλλά βαρύνονται με υποθήκες 15 εκατ. ευρώ. Αντίστοιχα η αξία των ακινήτων των εταιρειών «Κυβέλη» και «Πρόνοια Εμπορική» εκτιμάται στα 15 εκατ. ευρώ και έχουν προσημειωθεί για 2 εκατ. ευρώ, καλύπτοντας μόνο το 30% των κεφαλαίων που έχουν επενδύσει οι κάτοχοι των ομολόγων.

Στη χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία αντικρούει το επιχείρημα ότι η πρόταση είναι «απατηλή» για τον επιπλέον λόγο που της καταλογίζεται ότι, δεν συνοδεύεται από τη χορήγηση δικαιώματος εγγραφής προσημείωσης και ισχυρίζεται ότι «ο μοναδικός τρόπος να χορηγηθεί προσημείωση προς όλους τους ομολογιούχους είναι να εγγράψουν πρώτα τέτοια προσημείωση για το 80% του κεφαλαίου τους όσοι έχουν ήδη λάβει την προσωρινή διαταγή». 


Πρόκειται για τους 370 ομολογιούχους που έχουν πετύχει προσωρινή διαταγή για 11 ακίνητα αξίας 30 εκατ. ευρώ περίπου που ανήκουν τόσο στις συγκεκριμένες τέσσερις εταιρείες όσο και στον ίδιο τον Παύλο Ψωμιάδη και την οικογένειά του. Η άποψη αυτή σύμφωνα με το δικηγορικό γραφείο που έχει αναλάβει την εκπροσώπησή τους είναι «νομικά εσφαλμένη στο βαθμό που μπορεί να γίνει συναινετική προσημείωση και χρησιμοποιείται παραπλανητικά προκειμένου να διχάσει τους ομολογιούχους».


Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ζημιωθέντων της Ασπίς Πρόνοια, κ. Χάρης Πετρίδης, χαρακτηρίζει από την πλευρά του την πρωτοβουλία της Ασπίς Κάπιταλ «επικοινωνιακό τρικ» που συνδέεται με την προσπάθεια του Παύλου Ψωμιάδη να επιτύχει την αποφυλάκισή του, επιδεικνύοντας έμπρακτα μετάνοια για τις πράξεις του. 

Το θέμα αποδεικνύεται πιο περίπλοκο στο βαθμό που νομικοί κύκλοι εκφράζουν προβληματισμό για το κατά πόσο οι τέσσερις εταιρείες, μπορούν να αιτιολογήσουν την πράξη αναδοχής σε περίπτωση που π.χ. οι ασφαλισμένοι της Ασπίς Πρόνοια στραφούν κατά των εταιρειών αυτών εγείροντας τις δικές τους αξιώσεις. 


Με αυτό το σκεπτικό η πρωτοβουλία χαρακτηρίζεται νομικά τουλάχιστον, προβληματική, καθώς οι διασυνδέσεις μεταξύ των εταιρειών του ομίλου είναι δαιδαλώδεις και οι αξιώσεις που θα εγερθούν σε περίπτωση δικαστικής προσφυγής μπορούν να φέρουν αντιμέτωπες τις διάφορες πλευρές.




Επιφυλάξεις για την πρόταση Ψωμιάδη
Πρόκειται για επικοινωνιακό τρικ υποστηρίζουν οι ομολογιούχοι της Ασπίς Κάπιταλ
Της Ευγενιας Tζωρτζη

Παραπλανητική αλλά και νομικά προβληματική χαρακτηρίζουν εκπρόσωποι του Συλλόγου Ζημιωθέντων της Ασπίς Πρόνοια, την προσπάθεια του πρώην μεγαλομετόχου της Ασπίς Πρόνοια να πείσει τους κατόχους ομολόγων της Ασπίς Κάπιταλ, ότι προτίθεται να τους αποζημιώσει για το 80% των κεφαλαίων που τοποθέτησαν σε τίτλους της εταιρείας.

Η σχετική πρωτοβουλία εκφράστηκε μέσω ανακοίνωσης στον κυριακάτικο Τύπο, ενώ η εταιρεία Ασπίς Κάπιταλ επανήλθε χθες με νέα ανακοίνωση, στην οποία επαναλαμβάνει την πρόθεσή της να αποζημιώσει τους κατόχους των ομολόγων και επιπλέον απαντά στις νομικές απόψεις που αποδίδουν στη συγκεκριμένη κίνηση «απατηλή πρόθεση».

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ζημιωθέντων της Ασπίς Πρόνοια κ. Χάρης Πετρίδης χαρακτηρίζει την πρωτοβουλία της Ασπίς Κάπιταλ «επικοινωνιακό τρικ» που συνδέεται με την προσπάθεια του Παύλου Ψωμιάδη να επιτύχει την αποφυλάκισή του, επιδεικνύοντας έμπρακτα μετάνοια για τις πράξεις του.

Σημειώνεται ότι στη σχετική επιστολή η Ασπίς Κάπιταλ δεσμεύεται έναντι των ομολογιούχων που έχουν στα χέρια τους ανεξόφλητους τίτλους 42,8 εκατ. ευρώ ότι θα αποζημιωθούν μέσω τεσσάρων εταιρειών που αποδέχονται ως ανάδοχοι αυτές τις υποχρεώσεις. Πρόκειται για τις εταιρείες «Πρόνοια Εμπορική», «Κυβέλη», «Προβίζιον» και «Δωρογραφοτεχνική», που έχουν στην κυριότητά τους ακίνητα, η αξία των οποίων κατά τους ισχυρισμούς της εταιρείας, ξεπερνά τα 47 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα μάλιστα με το κείμενο - πρόσκληση που δημοσιεύτηκε την περασμένη Κυριακή, η εταιρεία καλεί τους ομολογιούχους να παραλάβουν έως τις 15 Μαΐου συναλλαγματική, που θα ενσωματώνει το 80% του αρχικά επενδεδυμένου κεφαλαίου του κάθε κατόχου ομολογίας με ημερομηνία λήξης την 31η Δεκεμβρίου 2013.
Το δικηγορικό γραφείο που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση 370 ομολογιούχων της Ασπίς Κάπιταλ -σε σύνολο 600 περίπου- θεωρεί την πρόταση απατηλή στον βαθμό που τα δύο ακίνητα που έχουν στην κυριότητά τους οι εταιρείες Δωροτεχνική και Προβίζιον αξίζουν 12 εκατ. ευρώ, αλλά έχουν υποθήκες 15 εκατ. ευρώ. Αντίστοιχα η αξία των ακινήτων των εταιρειών Κυβέλη και Πρόνοια Εμπορική εκτιμάται στα 15 εκατ. ευρώ και έχουν προσημειωθεί για 2 εκατ. ευρώ, καλύπτοντας μόνο το 30% των κεφαλαίων που έχουν επενδύσει οι κάτοχοι των ομολόγων.
Στη χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία αντικρούει το επιχείρημα ότι η πρόταση είναι «απατηλή» για τον επιπλέον λόγο ότι δεν συνοδεύεται από τη χορήγηση δικαιώματος εγγραφής προσημείωσης και ισχυρίζεται ότι ο μοναδικός τρόπος να χορηγηθεί προσημείωση προς όλους τους ομολογιούχους είναι να εγγράψουν πρώτα τέτοια προσημείωση για το 80% του κεφαλαίου τους όσοι έχουν ήδη λάβει την προσωρινή διαταγή. Πρόκειται για τους 370 ομολογιούχους που έχουν πετύχει προσωρινή διαταγή για 11 ακίνητα αξίας 30 εκατ. ευρώ περίπου που ανήκουν τόσο στις συγκεκριμένες τέσσερις εταιρείες όσο και στον ίδιο τον Παύλο Ψωμιάδη και την οικογένειά του. Η άποψη αυτή σύμφωνα με το δικηγορικό γραφείο που έχει αναλάβει την εκπροσώπησή τους είναι «νομικά εσφαλμένη στον βαθμό που μπορεί να γίνει συναινετική προσημείωση και χρησιμοποιείται παραπλανητικά προκειμένου να διχάσει τους ομολογιούχους».

Το θέμα αποδεικνύεται πιο περίπλοκο στον βαθμό που νομικοί κύκλοι εκφράζουν προβληματισμό για το κατά πόσο οι τέσσερις εταιρείες, μπορούν να αιτιολογήσουν την πράξη αναδοχής σε περίπτωση που π.χ. οι ασφαλισμένοι της Ασπίς Πρόνοια στραφούν κατά των εταιρειών αυτών, εγείροντας τις δικές τους αξιώσεις. Με αυτό το σκεπτικό η πρωτοβουλία χαρακτηρίζεται νομικά τουλάχιστον, προβληματική, καθώς οι διασυνδέσεις μεταξύ των εταιρειών του ομίλου είναι δαιδαλώδεις και οι αξιώσεις που θα εγερθούν σε περίπτωση δικαστικής προσφυγής μπορούν να φέρουν αντιμέτωπες τις διάφορες πλευρές.

16 σχόλια:

  1. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χρειαζεται και ερώτηση...για να μην δεχθεισ φιλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα αποδεικνύεται πιο περίπλοκο στον βαθμό που νομικοί κύκλοι εκφράζουν προβληματισμό για το κατά πόσο οι τέσσερις εταιρείες, μπορούν να αιτιολογήσουν την πράξη αναδοχής σε περίπτωση που π.χ. οι ασφαλισμένοι της Ασπίς Πρόνοια στραφούν κατά των εταιρειών αυτών, εγείροντας τις δικές τους αξιώσεις. Με αυτό το σκεπτικό η πρωτοβουλία χαρακτηρίζεται νομικά τουλάχιστον, προβληματική, καθώς οι διασυνδέσεις μεταξύ των εταιρειών του ομίλου είναι δαιδαλώδεις και οι αξιώσεις που θα εγερθούν σε περίπτωση δικαστικής προσφυγής μπορούν να φέρουν αντιμέτωπες τις διάφορες πλευρές.


    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΚΑΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΨΩΜΙΑΔΗ?
    ΔΕΝ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ??
    ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
    ΓΙΑ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΙΛΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΗ.
    ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ?
    ΔΕΝ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΖΗΜΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ?
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΩΤΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΦΥΛΑΚΗ? ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ,Ο ΝΟΜΟΣ
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ!ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΤΟΥ Χ/Φ...
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΟΙ ΑΣΦ.ΕΤΑΙΡΙΕΣ..ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΙΕΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΟΥ Ν/Σ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μακάρι να γινουν σωστά, για να μην μας χαθούν ολα !!!???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΑΝ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ....ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ
    ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. περιμενουμε καρτερικα σαν αρνια για μια λυση ουσιας ποτε θα ξυπνησουμε οι αλλοδαποι με τους υποκινητες τους κατεκτισαν κατι εμεις με τις προσπαθειες τις επαφες σας τις γνωριμιες σας τις αλλεπαληλες συναντησεις τι εχουμε καταφερει εδω και εναμισι χρονο ενα τιποτα μηπως να κατεβουμε κι μεις σε απεργια πεινας πειναμε που πειναμε τι κι αν το κανουμε δημοσια μαλλον δεν αντιλαμβανεστε την οργη μας και σαν συνυπευθυνοι εθελοτυφλητοι και μας φλομονετε με λογια λογια που εχουν μονο αερα πειτε μας ποιο ειναι το αποτελεσμα των προσπαθειων σας οι φιλολογιες γιατι με συγχωρειτε δεν βλεπω κατι αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν χρειάζεται, αγαπητέ φίλε, να κάνουμε απεργία πείνας, διότι το ηθικό μας είναι ακόμα ψηλά. Αυτό που πρέπει είναι περισσότερη κινητικότητα και διαμαρτυρίες στους δρόμους για να μην ξεχαστεί και να επισπευτεί η διαδικασία αποζημίωσης.

    Οι οδηγοί των δημοσίων συγκοινωνιών, 3000 σε σύνολο, επιμένουν με απεργίες εδώ και μήνες, και δεν τους έχουν πειράξει ούτε ευρώ από τις αποδοχές τους. Κάτι τέτοιο πρέπει να κάνουμε και εμείς …. Συνεχές διαδηλώσεις στο σύνταγμα και στο Υπουργείο Οικονομικών για να τους υπενθυμίζουμε ότι δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας και διεκδικούμε κάτι που μας ανήκει και μας το έχουν κλέψει …. (ο απατεώνας με την ανοχή του κρατικού μηχανισμού και μιας διεφθαρμένης πολιτεύματος)

    Πιο συχνές δημόσιες διαμαρτυρίες θα πρέπει να κάνουμε. Δυστυχώς, έτσι λειτουργούν τα πράγματα όταν το κράτος δεν έχει συνέπεια, σταθερότητα, συνοχή και ευθύνη.

    Αδριανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τα δημοσιευματα και οι δηλωσεις μαρκουλακου για καταθεσεις ψωμιαδη σε 3 χωρες ,δεν τα λαμβανετε υποψη?
    πριν απο ενα μηνα μας ειπατε οτι δεν συνεργαζεστε με μαρκουλακο και δεν ξερετε τι ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα..κατι τετοιο.

    αλλα, προφανως, δεν ρωτησατε τους δικους σας δικηγορους, και δεν ενεργησατε προς τους αρμοδιους εισαγγελεις και το υπουργειο για το θεμα αυτο.
    και βεβαια ξερουμε οτι υπαρχει πολυ παρασκηνιο.
    αλλα,βγαζει ματι η σιωπη σας.
    προκαλει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δεν εχετε κυριοι απαντησεις δεν εχετε λυση στο προβλημα μια κωλησιεργια και μια φιλολογια τουλαχιστον να γνωριζουμε εχουμε να περιμενουμε κατι δεν με απασχολει να κανω διωξη και να παρω τα χρηματα μου εις διπλουν θελω τα κεφαλαια μου αυτα και μονο να ξερω οτι θα τα παρω και χωρις τους παχυλους σας τοκους που μας παρουσιαζατε,αυτο και μονο ειστε σε θεση να το διαβεβαιωσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231100533


    ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://prasinomilogr.blogspot.com/2011/03/aspis-capital_24.html

    κι όμως οι ομολογιούχοι ανταποκρινονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν δεν πάρουμε φράγκο, πολύ φοβάμαι οτι θα δούμε τον Ψωμιάδη ξάπλα στο πεζοδρόμιο, πεθαμένο απο ανακοπή.
    Θα σκάσει απο το κακό του!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.