Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΣΤΕΙΛ'ΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Καθημερινά στέλνουμε σε δημοσιογράφους, μέσα ενημέρωσης, βουλευτές και ευρωβουλευτές τις πραγματικές ιστορίες των θυμάτων της Ασπίς Πρόνοια διατηρώντας πάντα την ανωνυμία των ανθρώπων. 

Απαιτούμε με κάθε τρόπο να δοθεί λύση στο πρόβλημά μας. Μας βρίσκουν διαρκώς μπροστά τους.

Στείλ'τε μας και τις δικές σας ιστορίες ώστε να τις κοινοποιούμε σε όλους αυτούς που προσπαθούν να μας ξεχάσουν. Για να μην τους επιτρέψουμε να μας ξεχάσουν...

anasfalistosaspis@yahoo.gr

2 σχόλια:

  1. Με το να κάνετε δημοσιοποίηση δακρύβρεχτων ιστοριών μήπως και συγκινηθούν οι "δήθεν αρμόδιοι", σημαίνει ότι είσαστε ΑΝΑΞΙΟΙ για το ρόλο που εσείς επιλέξατε.
    Οι κάθε είδους διεκδικήσεις κατακτώνται με τουλάχιστον το "κτύπημα της γροθιάς πάνω στο τραπέζι".....
    Διάλογος πώς αυτοί θα διαχειριστούν τα δικά μας χρήματα δεν πρέπει να γίνεται. Όλοι αυτοί (πολιτικοί,τραπεζίτες,εγγυητές,νόμιμοι τοκογλύφοι,κλπ ) ήταν σε γνώση τους τα γεγονότα (μαζί τα έφαγαν) και τώρα παριστάνουν τους έντιμους....... Ούστ απο δώ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημοσιεύω περίληψη ανάρτησης από το Blog μου: http://manomenecon.blogspot.com/2011/04/commercial-life-nordstern.html

    Για την εξυγείανση της ασφαλιστκής αγοράς απαιτείται:

    1. Μόνο οικονομολόγοι, τουλάχιστο σε όλες τις θέσεις που συμβουλεύουν με οποιοδήποτε τρόπο πολίτες, είτε για ασφάλειες, είτε για μετοχές, είτε για τραπεζικά, για όλα που μπορούν να επηρεάσουν τον κόσμο. Είναι ευθύνη του κράτους που επιτρέπει σε μη οικονομολόγους να πωλούν ασφαλιστικά προϊόντα!

    2. Όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες να αναλάβουν την ευθύνη για το κανόνι της ΑΣΠΙΣ, αλλιώς να επιστρέψουμε αποκλειστικά και μόνο στη δημόσια ασφάλιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.