Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

600 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΪΟΥ 2011

Αναρωτιούνται...

Αμα έχεις το πρόβλημα, μετράς και τις ημέρες: Ο σύλλογος ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια ανακοίνωσε ότι συμπληρώθηκαν 600 ημέρες από τότε που έγινε η ανάκληση της άδειας της εταιρείας.
Την Παρασκευή, μάλιστα, ο σύλλογος έστειλε το σχετικό e-mail στον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και τον υφυπουργό Φ. Σαχινίδη, ενώ το κοινοποίησε και σε δεκάδες βουλευτές με τη σημείωση «το πρόβλημά μας "σέρνεται" εξαιτίας της ανυπαρξίας ουσιαστικής πολιτικής βούλησης για εύρεση βιώσιμης λύσης». Εδώ που τα λέμε, πού να βρεθεί βιώσιμη λύση για την υπόθεση;
Οταν δεν μπορεί να βρεθεί λύση για τη βιωσιμότητα του χρέους της χώρας...
"Συμπληρώθηκαν 600 ημέρες από την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της Ασπίς Πρόνοια και ουδεμία ουσιαστική λύση δεν έχει βρεθεί για την αποκατάσταση 1.000.000 άμεσα και έμμεσα ασφαλισμένων. 
Το πρόβλημά μας “σέρνεται” εξαιτίας της ανυπαρξίας ουσιαστικής πολιτικής βούλησης για εύρεση βιώσιμης λύσης. Ζητούμε το αυτονόητο: την αποκατάσταση όλων των θυμάτων – ασφαλισμένων της εταιρείας. Μόνο τότε θα κερδίσει ξανά την αξιοπιστιά της η ιδιωτική ασφάλιση στην Ελλάδα. 
Σύλλογος Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.