Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ



Ακόμη μία επερώτηση κατατίθεται μετά τις συνεχείς επαφές του ΔΣ του Συλλόγου με βουλευτές. Παρακάτω θα δείτε την επερώτηση του βουλευτή ΝΔ Α' Θεσσαλονίκης κ. Σταύρου Καλαφάτη.


ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΡΩΤΗΣΗ (Αριθ.: 16156/11-05-2011)
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ
1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
2. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
3. ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ


ΘΕΜΑ : «Αποκατάσταση ζημιωθέντων ασφαλισμένων της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ».        

            Η υπόθεση των ζημιωθέντων ασφαλισμένων της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ μετά την κατάρρευση του συγκεκριμένου ομίλου, εξακολουθεί να βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο, παρά την ψήφιση του σχετικού Ν.3867 τον Αύγουστο του 2010.
            Μέχρι σήμερα δεν προκύπτει η ουσιαστική ενεργοποίηση των διαδικασιών "αναδοχής" του χαρτοφυλακίου της Ασπίς Πρόνοια και της Commercial Value, με συνέπεια ο συγκεκριμένος νόμος στην πράξη να παραμένει ανεφάρμοστος. Και αυτό γιατί δεν υπάρχει πρόβλεψη για κάποια μορφή εγγύησης από την πλευρά του κράτους, για εκείνες τις ασφαλιστικές εταιρείες, που θα ενδιαφερόντουσαν να γίνουν "ανάδοχοι".
            Όπως όλα δείχνουν, αν δεν εξασφαλισθούν οι εγγυήσεις, η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της εκκαθάρισης, με τους ασφαλισμένους να μπαίνουν σε χρόνια αναμονή.
            Παράλληλα όμως, βρίσκονται σε εξέλιξη συγκλονιστικές ανθρώπινες ιστορίες σοβαρών οικονομικών προβλημάτων, καθώς και προβλημάτων υγείας ζημιωθέντων ασφαλισμένων της συγκεκριμένης εταιρίας, οι οποίοι καθημερινά οδηγούνται σε απόγνωση.
            Την προβληματική αυτή κατάσταση επιτείνουν περιπτώσεις τραπεζικών και νοσηλευτικών ιδρυμάτων, που ζητούν από τους ασφαλισμένους, μέσω εξωδίκων, χρήματα για υπηρεσίες που τους παρείχαν και που λόγω της κατάρρευσης του ομίλου ουδέποτε αποζημιώθηκαν. Και σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η τελευταία έκθεση του Επόπτη Χαρτοφυλακίου Ζωής, σύμφωνα με την οποία οι ασφαλισμένοι με συμβόλαια υγείας που έχουν δεχθεί εξώδικα από κλινικές, ενώ οι ίδιοι είχαν εξοφλήσει τα ασφάλιστρά τους στην εταιρεία, θα λάβουν αποζημίωση από 0% έως 8%!
            Η απουσία υλοποίησης των προβλεπομένων στο Ν.3867/2010 και τελικά η αδυναμία επίλυσης της υπόθεσης, είναι αναμενόμενο ότι θα οδηγήσει χιλιάδες ασφαλισμένους στην κατάθεση μαζικών αγωγών εναντίον του ελληνικού δημοσίου για πλημμελή έλεγχο, εποπτεία και αμελή διαχείριση του σοβαρού αυτού ζητήματος από την πολιτεία.
            Η κυβέρνηση δεν μπορεί να παραμένει αδρανής απέναντι σ' αυτό το σοβαρό ζήτημα. Έχει χρέος να ενεργοποιηθεί, να δρομολογήσει και να εποπτεύσει άμεσα και αποτελεσματικά όλες εκείνες τις διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην ουσιαστική διευθέτηση του. Έτσι οι ελπίδες των απεγνωσμένων ζημιωθέντων συμπολιτών μας θα αναπτερωθούν. Έτσι μαζί με τη δική τους αποκατάσταση και δικαίωση, παράλληλα θα αποκατασταθεί και η συνολική αξιοπιστία του ασφαλιστικού κλάδου στη χώρα.
Για όλα τα παραπάνω,
ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ. ΥΠΟΥΡΓΟΙ
1.      Προτίθεται η κυβέρνηση να τροποποιήσει το σχετικό Ν.3867/2010, ώστε να προβλέπεται παροχή εγγυήσεων στους "αναδόχους" του χαρτοφυλακίου της Ασπίς Πρόνοια και της Commercial Value ;
2.      Αν δεν ευδοκιμήσει η "αναδοχή", πότε προσδιορίζεται χρονικά η έναρξη της διαδικασίας εκκαθάρισης και ποιά θα είναι η διάρκεια της ; Θα υπάρξει αυστηρός χρονικός προσδιορισμός για την ολοκλήρωση της ;
3.      Θεωρεί η κυβέρνηση δίκαιη και αποδεκτή την πρόταση της Τράπεζας της Ελλάδος, για τροποποίηση του υφιστάμενου νόμου και θέσπιση πλαφόν στα 30.000 ευρώ στις αποζημιώσεις των ασφαλισμένων της Ασπίς Πρόνοια και της Commercial Value ;
4.      Προτίθεται το αρμόδιο υπουργείο να προβεί σε βελτιώσεις του υφιστάμενου νόμου, ώστε τα ασφαλιστικά συμβόλαια υγείας–ανικανοτήτων να μην εξαιρούνται από το εγγυητικό κεφάλαιο ζωής, για να διευθετηθεί και το ζήτημα εξωδίκων από κλινικές ;
5.      Έχουν ενεργοποιηθεί σχετικές διαδικασίες ή δράσεις για την επαγγελματική αποκατάσταση των εκατοντάδων ασφαλιστών της Ασπίς Πρόνοια ;                                                                                                                                                                                                                                                      Αθήνα, 11 Μαΐου 2011
                       

                                                                       Ο Ερωτών Βουλευτής                                                                                              Σταύρος Καλαφάτης

 

8 σχόλια:

  1. μας δώσατε κανονικα εμας που τα συμβολαια μας ειναι πανω απο 30 χιλ ευρω.
    τα νοσοκομειακα, οι ασφαλιστες που κανανε συμβολαια 10 μερες πριν απο την ανακληση,ενω γινοταν πανικος στα γραφεια της ασπις, και αυτο ηταν...
    ευχαριστουμε τον κ. καλαφατη κι εσας που τον συμβουλευσατε.
    μαλλον δεν ξερετε τι ειναι να εχεις 100,150 χιλ ευρω αποταμιευμενα και να χανεις σπιτια,μαγαζια και οικογενεια. να χανεις συνταξη και μεσων επιβιωσης.
    μαλλον πιστευετε οτι οσοι εχουν λαμβανειν 10 χιλ ευρω ειναι αυτοι που καταρρεουν..σε αντιθεση με αυτους που πειθατε οτι τα αποθεματικα ειναι εκει και η αξιοπιστια της εταιριας σας τεραστια,ωστε να βαζουν τον ιδρωτα της ζωης τους στα ασσετ σας.
    ευχαριστουμε γιατι επιτελους η επερωτηση του κ.καλαφατη τα λεει ολα, προφανως γιατι ο ανθρωπος δεν τα μελετησε σε βαθος και αρκεστηκε σε δικες σας αντιγραφες.
    οταν χανεις 5-10-20 χιλ.και ελπιζεις καποτε να παρεις εστω και τα μισα..δεν πεθαινεις.
    ποσα μελη εγγεγραμμενα εχετε με τετοια συμβολαια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος είπε...
    Σύμφωνα με την έκθεση Παντελίδη, το ενεργητικό είναι € 150 εκατ. και το Παθητικό € 638 εκατ.

    1) ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ. Τα € 150 εκατ. που εμφανίζει ως ενεργητικό ενδέχεται τελικά, με τις κατάλληλες ενέργειες εντός των επόμενων τριών ετών να αυξηθεί σε επίπεδα άνω των € 200 εκατ. Αυτό μπορεί να γίνει από την είσπραξη των απαιτήσεων της εταιρείας έναντι τρίτων, από την άρση των κατασχέσεων του δημοσίου σε ακίνητα της εταιρείας (που δεν υπολογίσθηκαν στην ασφαλιστική τοποθέτηση), από την αναγκαστική ρευστοποίηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Ψωμιάδη (που μετακινούσε κατά το δοκούν αποθεματικά της ΑΣΠΙΣ σε θυγατρικές του π,χ, ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ κλπ), μέρος της οποίας προσφέρει προς τους κατόχους ομολογιών ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ (ενώ προήλθαν από κλοπιμαία της ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ) και από την πώληση των ακινήτων της εταιρείας σε αγοραίες τιμές και όχι αντικειμενικές, όπως υπολογίσθηκαν στην έκθεση. Αυτά βέβαια θα γίνουν με κατάλληλη ενεργοποίηση κρατικών υπηρεσιών για να διευκρινισθούν επιτέλους που πήγαν τα κλεμμένα.
    Άρα μετά από 3ετία θα μπορούσαμε να μιλάμε για ενεργητικό, που θα είναι της τάξης των € 240 εκατ. τουλάχιστον

    2) ΠΑΘΗΤΙΚΟ. Από τα € 638 εκατ, αφαιρεθούν τα ομαδικά ασφάλιστρα που είναι άκυρα και γίνει αναμόρφωση των παροχών των συμβολαίων στο 3,35% ετησίως, για όλα τα χρόνια ισχύος τους, ενδέχεται να πέσει στα € 540 εκατ. Το ποσό αυτό μπορεί να είναι σημαντικά μικρότερο αν αφαιρεθούν συμβόλαια χωρίς Πόθεν έσχες ή άλλα.

    Άρα μιλάμε ΓΙΑ ΜΕΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ για ένα έλλειμμα € 300 εκατ. στη χειρότερη περίπτωση, μετά την ρευστοποίηση του ενεργητικού.
    ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 70%. Άρα το εγγυητικό κεφάλαιο θα πρέπει να βρει περίπου € 210 εκατ. μετά την τριετία από σήμερα.
    Σε περίπτωση που το ποσό που κληθεί να καλύψει το Εγγυητικό Κεφάλαιο μείνει στα 210 εκατ (τελικά τα ΓΙΟΥΝΙΤ ΛΙΝΚΤ και ασφαλιστήρια χωρίς πόθεν έσχες), μετά από 3 χρόνια, το Εγγυητικό Κεφάλαιο θα έχει περίπου € 50 εκατ. από συνδρομές 3 ετών και θα πρέπει να βρει άλλα € 160 εκατ. Συνεπώς θα μπορούσε να δανεισθεί (όπως προβλέπεται και από το νόμο και υποστήριξε και ο ίδιος ο Σαχινίδης ότι μπορεί να κάνει) το εγγυητικό κεφάλαιο το ποσό αυτό ως εξής:
    Θα ενεχυριάσει τα έσοδα 10 ετών (ελπίζοντας βέβαια πως δε θα κλείσει στο μεταξύ άλλη εταιρεία), με τα οποία θα γίνεται η καταβολή των ετήσιων χρεολυτικών δόσεων, ενώ τον ετήσιο τόκο (περίπου € 8 εκατ. με επιτόκιο 5%) θα αναλάβει την υποχρέωση να πληρώνει το κράτος.

    Για να γίνουν όμως τα παραπάνω, θα πρέπει άμεσα: 1) Να ψηφισθουν τα κατάλληλα νομοθετήματα που θα δίνουν τη διαχείριση του ενεργητικού στο Εγγυητικό Ταμείο.
    2) Να ψηφισθούν τα νομοθετήματα για τις λειτουργίες που θα αναλάβει η ΤτΕ.
    3) Να λειτουργήσουν οι δημόσεις διωκτικές οικονομικές υπηρεσίες για το μαύρο χρήμα, ώστε να βρουν τα κλοπιμαία του συστήματος ψωμιάδη. Σε αυτό θα μπορούσαν να βοηθήσουν και οι δικαστικές αρχές.
    4) Να γίνει ένα πλάνο εφαρμογής του νόμου απο το υπουργείο.

    Λύσεις εφαρμόσιμες υπάρχουν. Απλά το κράτος πρέπει επιτέλους να σκύψει στα τραγικά θύματα του σκανδάλου ΑΣΠΙΣ, που χάνουν οικονομίες μιας ζωής, λόγω της εγκληματικής αδιαφορίας του κράτους στις πρωτοφανείς παρανομίες του συστήματος ψωμιάδη.
    Η υπομονή όλων μας εξαντλήθηκε!
    10 Μαΐου 2011 11:24 μ.μ.


    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ?
    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ? ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΧΕΤΕ?
    ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ, ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑ, ΨΙΘΥΡΟΙ, ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ
    ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ
    ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΖΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑΤΕ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ,ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ,
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΣΑΣ?
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ? ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΜΑΙΛ ΔΙΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ, ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΩΤΩΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΚΑΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΚΑΘΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΚΩΦΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ. ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
    ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ (12/5/2011) ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΗΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βεβαιως! το 2040 θα λαμπουν τα χαλκινα κερματα που θα εχουν απομεινει να μας δωσουν ,αφου λαμψει η δικαιοσυνη..
    δικαιοσυνη δεν ειναι η εξαθλιωση μας 2 χρονια τωρα ουτε η καταστροφη μας, ενω ολοι παιζουν παιχνιδια στις πλατες μας.
    εξαλλου η εννοια της δικαιοσυνης στην ελλαδα ειναι σχετικοτατη.
    αρα τι λετε? αυτοσκοπος οι αγωγες?
    σπορ ειναι?
    ενεργειες θελει δυναμικες, δημοσιοποιηση των καταθεσεων των απατεωνων, της εμπλοκης επωνυμων, εισπραξη απο εταιριες του ομιλου των χρηματων που τοποθετηθηκαν σ αυτες και πιεσεις εκει που πρεπει..
    ποσοι θα ζουμε μεχρι τοτε λετε?
    και μεχρι τοτε ,πώς λετε να ξεπερασουμε τα τοσα μας προβληματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ....ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΕΣ!!!!!!
    ΓΙΑΤΙ ?
    ΓΙΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ...
    ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...
    ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!
    ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ..
    ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ,ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ
    ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΖΩΗΣ!!!!
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
    ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?

    ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ?
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΜΜΕ,ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ!
    ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ....
    ΠΑΙΖΕΙ ΞΥΣΤΟ?

    ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...
    ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ!
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
    ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ,ΚΑΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ 30000Ε
    ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
    ΑΝΕΒΑΙΝΕ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ..ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://ethnosnews.com/2011/05/%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%E2%80%8B%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1%E2%80%8B-%CE%B1-2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΊΣΚΕΙ, ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ.
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΌ!
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΜΥΓΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ, ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΙΓΡΗς ΚΑΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ!
    ΤΟ ΣΚΑΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ
    ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΉΝΗ ΤΟΥ. ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ Π.ΨΩΜΙΑΔΗ ΝΑ ΛΗΣΤΕΎΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΊΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ!!! ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΤΑΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΏΤΑ ΜΑΣ! ΚΙ ΣΥ ΛΑΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ,ΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ, ΠΛΗΡΩΣΕ ΦΟΡΟΥΣ,ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ
    ΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ,ΔΩΣΤΟΥΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΒΙΛΕΣ ΚΣΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥΣ!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΒΟΛΕΨΕΙ!!ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΉΣΕΙΣ..!ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ! ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥΘΕΝΑ!ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ 1.000.000 ΘΎΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.