Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ

Μπείτε στην παρακάτω διεύθυνση όπου γίνονται ερωτήσεις στον Φίλιππο Σαχινίδη:

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231100533

5 σχόλια:

  1. ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΑΣ.
    ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΩΣ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ.
    ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ..
    ΟΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ,ΑΥΤΑ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΤΑΝ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ..
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ..ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΝ!
    ΕΠΙΛΗΦΘΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπόρεσα να ρωτήσω ολόκληρο, αλλά το βρίσκω ενδιαφέρον να το διαβάζουν και άλλοι

    κ. Υπουργέ,

    το 2006 μπήκα σε ένα κατάστημα ASPIS Bank της γειτονιάς για να κλείσω σε μια προθεσμιακή κατάθεση την περιουσία μου, των 9000 ευρώ, και με κάποιο μαγικό τρόπο («απολύτως νόμιμο» για εκείνη την περίοδο) η υπάλληλος μου λέει για ένα πρόγραμμα καταθετικό, ετήσιο, όπου μπορώ να πάρω ένα επιτόκιο 3.35% την στιγμή που οι άλλες τράπεζες δίνανε 2.5%. Εγώ έδωσα 9000 ευρώ και ως αντάλλαγμα η υπάλληλος μου έδωσε ένα άσπρο χαρτί που έλεγε … ότι έχει γίνει ανάληψη 9000 ευρώ από τον λογαριασμό μου. Μετά από ένα μήνα λαμβάνω ένα φάκελο από την τράπεζα που μου λέει ότι έχω ασφαλιστεί για το ποσό των 9000 ευρώ και το ποσό μπορώ να το εξαγοράσω μετά από 3 χρόνια στο 97% του αρχικού ποσού.

    Σήμερα, εγώ είμαι άνεργος, η ASPIS έχει χρεοκοπήσει και η περιουσία μου είναι … δεν ξέρω που … και δεν ξέρω αν υπάρχει.

    Σας ερωτώ: την στιγμή που πληρώνεται 16 μισθούς στη βουλή, τη στιγμή που χρηματοδοτείτε με 90.000.000 ευρώ το Μέγαρο Μουσικής, την στηγμή που δίνεται 28.000.000.000 ευρώ στις τράπεζες, αυτούς τους ανέργους και άρρωστους ανθρώπους, που έχουν χάσει την περιουσία τους στις τραπεζικές υπηρεσίες που λειτουργούσαν με την πλήρη νομιμοποίηση του κράτους, πότε θα τους αποζημιώσετε ; Πως ο κόσμος (ακόμα και οι καλόγριες – που βγάζουν τις καταθέσεις έξω) να εμπιστευτούν το τραπεζικό σύστημα στην Ελλάδα, όταν το μεγαλύτερο καραμπινάτο σκάνδαλο της ASPIS το έχετε σχεδόν «λύσει» με την φυλάκιση του Ψωμιάδη και τον κόσμο στην αβεβαιότητα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό στάλθηκε στην διευθύντρια του in.gr κ. Γαβριήλ για να διαμαρτυρηθούμε για την λογοκρισία όλων των σχολίων για το θέμα Ασπίς:

    "Θα θέλαμε σαν Σύλλογος να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για την λογοκρισία όλων των σχολίων που στάλθηκαν για τον κ. Σαχινίδη. Είναι απαράδεκτο, λόγω διαφόρων σκοπιμοτήτων, να φιμώνονται εκατοντάδες αναγνώστες σας που θέλουν να εκφράσουν το πρόβλημά τους μέσω του site σας.

    Σύλλογος Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο! ευχαριστουμε, γιατι απο γνωστους και φιλους, τουλαχιστον 12 σχολια σταλθηκαν απο προχθες και ουτε ενα δεν δημοσιευθηκε.
    φανταστειτε και απο αλλους..

    ολα συκέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι θελετε να γραφουμε σιροπια η το πραγματικο μας δραμα ερκετα ποια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.