Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΣΤΟ IN.GR


Oι κυβερνητικοί χειρισμοί δεν έχουν λύσει το πρόβλημα των ασφαλισμένων της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ. Θα υπάρξει υποχρεωτική αναδοχή με την εγγύηση του κράτους;

"Οι διατάξεις του νόμου που ψηφίστηκε για την επίλυση του θέματος, προβλέπουν ότι ο ανάδοχος που θα επιλεχθεί θα πάρει το χαρτοφυλάκιο αναπροσαρμοσμένο με βάση τα περιουσιακά διαθέσιμα. Η διαφορά προβλέπεται ότι θα καλυφθεί κατά ποσοστό 70% από το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής. Για να βρει τους αναγκαίους πόρους έχει νομοθετηθεί η εισφορά επί των συμβολαίων. Σε περίπτωση που δεν επαρκούν οι εισφορές, το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής έχει τη δυνατότητα να συνάπτει δάνεια. Αυτά θα εξειδικευτούν στην πορεία από την Τράπεζα της Ελλάδας".


Newsroom ΔΟΛ

33 σχόλια:

  1. http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=113843

    ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΖΗΤΗΜΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
    ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ LIVE CHAT ΤΩΝ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ"..
    ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ,ΕΧΟΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΡΑΤΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΔΗΛ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!
    ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ?
    ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ,ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΣΥ, ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩΝ..
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΠΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ (ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ)..ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ.
    ΕΠΙΔΙΩΞΤΕ ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εμείς όλοι με τα συμβόλαια ζωής, που πολλοί έχουμε λαμβάνειν κεφάλαια και τόκους από το κλείσιμο και εντεύθεν, σε τι διαφέρουμε από τους επαγγελματίες ή και απλούς πολίτες στους οποίους οφειλει το κράτος και δεν αποδίδει φ.π.α ή και αλλους φορους, αποζημιώσεις κλπ?
    ο καθενας μας έχει την ιστορία του. από την αδυναμία να ανταπεξελθουμε στα καθημερινά έξοδα,από θέματα υγείας, σπουδές παιδιών, πολλές φορές και επιβίωσης στους ηλικιωμένους και πολλά αυξημένα θέματα στις περιπτωσεις πρόσθετης ανεργίας και πτωχεύσεως ατομικών επιχειρήσεων.
    πλέον αυτών όμως υπάρχει και το θέμα των υποχρεώσεων ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
    αλλιώς πρέπει να το πάρουμε και να απαιτήσουμε πρόσθετα τη ζημία που έχουμε υποστεί από τη διαχείριση αυτη και να απαιτήσουμε από το υπουργείο ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τον συμψηφισμο των απαιτήσεων του από φορους κλπ με τις δικές μας απαιτήσεις.
    η ηττοπάθεια και η μετριοπάθεια μας έφεραν εδώ.
    δεν είναι ο αγώνας για τον καταλογισμό των ευθυνών του για τις καταθέσεις μας. είναι και η απόλυτη ευθύνη του από τη διαχείριση για τη ζημία που υποστήκαμε ..
    και αυτό είναι θέμα νομικών να το στηρίξουν και να το προβάλουν. σήμερα που όλα κρέμονται από μια κλωστή, δεν μπορεί να κάνουμε άλματα! προς τα πίσω, αναρωτώμενοι αν είμαστε όλοι τζογαδόροι και απατεώνες!
    η ευθύνη για την αδυναμία μας είναι η κακή τους διαχείριση..
    ένα άλλο σοβαρό σημείο είναι το ότι ΔΕΝ συνδέσαμε ποτέ τη λυση με το συσχετισμό της με τις τραπεζες και τις χρηματοδοτήσεις τους.
    όλα μέσω αυτών θα λυθουν.
    και..το τελευταίο: ακόμα το ραντεβού με το υπουργείο????
    είμαστε οι τελευταίοι των τελευταίων..
    οι δραματικές ιστορίες δεν είναι μόνο οι ασθενείς, που όλοι προς τα εκεί βαδιζουμε..είναι και η ανέχεια πλέον των άλλωνν πολιτών που θα οδηγήσει πολλούς σε κινήσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ.

    ΕΙΜΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΣΑΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ (ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ) ΕΚΛΕΙΣΕ (ΦΠΑ κλπ).
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΡΚΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΠΡΟ 15ΕΤΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ.
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΥ ΟΙ κκ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝ0ΧΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ, ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟ,
    ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
    ΤΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΠΟΥΣ.
    ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ,ΑΠΟ ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 'ΕΧΟΝΤΩΝ" ,
    ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΑΠΟ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
    ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....
    ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ,ΕΤΣΙ ΜΑΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ, ΘΕΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΑΜΕΣΑ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΜΑΣ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ, ΩΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΝ ΟΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ.
    ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ, ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ..
    Π.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.facebook.com/topic.php?topic=25235&post=139982&uid=17434022043#!/topic.php?uid=17434022043&topic=25235

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=114125

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=114217

    Ντόμινο τύπου Ασπίς

    Παράλληλα θέλει να στερήσει το δικαίωμα ενημέρωσης στους χιλιάδες πελάτες – συνδρομητές της εταιρείας του Express Service, οι οποίοι ήδη από την Κυριακή έχουν σπάσει το τηλεφωνικό κέντρο της εφημερίδας μας ρωτώντας με αγωνία τι πρόκειται να γίνει με την τύχη της εταιρείας και κατά πόσο οι ίδιοι είναι εγκλωβισμένοι κατά το πρότυπο της ΑΣΠΙΣ Πρόνοιας, με τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει.

    Είναι χαρακτηριστικό πως ο μεγαλοοφειλέτης επιχειρηματίας χαρακτηρίζει ως «προσωπικά» δεδομένα έγγραφα που αποδεικνύουν την κακοδιαχείριση και τα υπέρογκα χρέη του που πληρώνουν οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ

    Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως για μια υπόθεση δημοσίου συμφέροντος, όπου χιλιάδες συμπολίτες μας οφείλουν να ενημερωθούν, επιδιώκεται να πέσει σκοτάδι και να αποφευχθούν οι καταιγιστικές αποκαλύψεις που έρχονται. Ας μην ξεχνάμε δε πως η ατομική εταιρεία του κ. Ραπτόπουλου υπόκειται στους νόμους περί ασφαλιστικών εταιρειών, βάσει και ευρωπαϊκής ντιρεκτίβας. Είναι λοιπόν δυνατό να υπάρχει ασφαλιστική εταιρεία με τέτοιες στρεβλώσεις, η οποία να θέτει σε κίνδυνο τους πελάτες της και να στερεί το δικαίωμα ενημέρωσης στο ευρύ κοινό; Κατά τον κ. Ραπτόπουλο, ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΣΕ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΩΣΤΕ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ .ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΘΥΜΑΤΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΛΟΓΙΚΗΣ,ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ,ΕΛΕΟΣ.ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΥΤΟ Η ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=114275

    Την ωρα που εδιναν εντολες για αποδεσμευση καταθεσεων, ψηφιζαν το νομο για τις περικοπες των δικων μας αποταμιευσεων και την αποδοση τους με αιρεσεις που μας οδηγουν στην καταστροφη.

    Μηπως θα επρεπε σημερα να αναδειξετε το θεμα, κανοντας συγκρισεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. «Ειδική» λύση για τους ασφαλισμένους σε Ασπίς και Commercial εξετάζει η ΤτΕ
    Η ΤτΕ προτείνει να εξομοιωθούν οι εν λόγω αποζημιώσεις στο επίπεδο των αποζημιώσεων που προβλέπεται και για τους υπόλοιπους ασφαλισμένους

    Στο τέλος Απριλίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία οριστικοποίησης του χαρτοφυλακίου των απαιτήσεων της Ασπίς Πρόνοια και της Commercial Value, με την ανάρτηση του χαρτοφυλακίου από τον Επόπτη Χαρτοφυλακίου Ζωής, κ. Γιάννη Παντελίδη.

    Η ολοκλήρωση της διαδικασίας αποτίμησης του χαρτοφυλακίου επιβεβαιώνει τις αρχικές εκτιμήσεις για έλλειμμα των δύο εταιρειών περί των 550 εκατ. ευρώ περίπου, από τα οποία τα 450 εκατ. ευρώ αναλογούν στην Ασπίς Πρόνοια και τα 100 εκατ. ευρώ στην Commercial Value.

    Η εκτίναξη του ελλείμματος, επισημοποιεί την αδυναμία αποζημίωσης των ασφαλισμένων των δύο εταιρειών από το Επικουρικό Κεφάλαιο, τα έσοδα του οποίου δεν αναμένεται να ξεπεράσουν τα 15 εκατ. ευρώ το τρέχον έτος και απομακρύνει παράλληλα το ενδεχόμενο εξεύρεσης αναδόχου για την ανάληψη μέρους ή του συνόλου του χαρτοφυλακίου.

    Σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης του προβλήματος η Τράπεζα της Ελλάδος εισηγείται την αλλαγή του νόμου για το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής με την εξομοίωση των αποζημιώσεων για τους ασφαλισμένους της Ασπίς Πρόνοια και της Commercial Value στο επίπεδο των αποζημιώσεων που προβλέπεται και για τους υπόλοιπους ασφαλισμένους, δηλαδή στις 30.000 ευρώ για τις ασφαλίσεις ζωής και στις 60.000 ευρώ για τις ασφαλίσεις θανάτου και ατυχήματος.

    Η λύση που προτείνει η Τράπεζα της Ελλάδος φαίνεται ότι ικανοποιεί τις απαιτήσεις για τον κύριο όγκο των ασφαλισμένων, που έχουν τοποθετήσει σε ασφαλιστήρια συμβόλαια των δύο εταιρειών ποσά της τάξης των 5.000, 10.000 ή 20.000 ευρώ. Πρόκειται για τη συντρηπτική πλειοψηφία των ασφαλισμένων, σε αντίθεση με εκείνους που έχουν επενδύσει σημαντικά ποσά άνω των 100.000 και οι οποίοι θα ικανοποιηθούν σε ελάχιστο ποσοστό.

    Το γεγονός δημιουργεί προβληματισμό στο υπουργείο Οικονομικών που αντιμετωπίζει την προοπτική κατάθεσης αγωγών από σημαντική μερίδα ασφαλισμένων και καλείται να πάρει την τελική απόφαση για την εξεύρεση της καλύτερης λύσης.


    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ Ή ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μας εχετετε καταδικασει σε αργο θανατο!!δεν θα σταματησω να το λεω, ο χρονος κυλαει γινομαστε καθε μερα και φτωχοτεροι,ο κουμπαρας που ειχαμε, να μιλησω στην γλωσσα σας, τον εχετε στα χερια σας μεσα ομως εχει τα δικα μας χρηματα ,ποτε θα μας τον επιστρεψετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ...ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΙΩΠΗ..ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ??????????????????????????????

    υπαρχει κανενας εδω????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς κ.κ.Νομοθέτες:
    Με την έγκριση σας ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ (μόνος του;) μας τα μάζεψε.
    Με την έγκριση σας ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ (μόνος του;) τα έβγαλε έξω.
    Με την έγκριση σας ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ (μόνος του;) τα τρώει.
    Με την έγκριση σας ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ κάνει υπομονή μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες για να αποφυλακιστεί πρίν σας καταδώσει.
    ΧΩΡΙΣ την έγκριση σας θα μεγαλώσουμε θα γίνουμε τσουνάμι και θα σας πνίξουμε όλους εσάς που τόσα χρόνια μας δουλεύετε....
    Βαρέθηκα πιά την κλάψα μήπως με λυπηθήτε,την τύχη μου θα την πάρω πλέον στα χέρια μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΤΤΕ
    ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ 'Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!!!!!
    Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 70% ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ Η ΤΤΕ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡ.ΟΙΚΟΝ.
    ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 100 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ,ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΝΕ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΖΑ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΥΤΟ?
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ ...ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!!!!
    ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ...ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ,ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!!!!!!!

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ...ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΕΙΝΑΙ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΗΓΑΝ ΛΑΟΥ-ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,ΚΑΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΕΡΓΟ" ΗΤΑΝ ΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΤΕ!!!!!

    ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΝΟΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
    ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ,ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΧΘΕΣ!!!
    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ'Η ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΤΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ?
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ? ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ,ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΡΟΥΜΕ?
    ΕΔΩ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ...ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ...κάτι ακούγεται οτι ο Σύλλογος κάνει και "στρατολόγηση" ? (πείτε μας οτι είναι ψέματα γιατί αν το δούμε κι αυτό.......)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ?
    ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ.
    ΛΕΙΠΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ.
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ.
    ΑΓΝΟΟΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΑΗΠΟΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ.
    ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ
    ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΟΥΝ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ:

    1) 1,5 ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ?? ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΤΟ ΣΔΟΕ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ? Ο ΜΑΝΤΩΦ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ. ΕΔΩ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, «ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ» ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ?
    2) ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΟΥΧΟΙ, ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΣΕ ΠΡΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ??
    3) ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ «ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ» Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΟΥΧΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΣΠΙΣ?? ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ? ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΚΑΙ Η ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ ΜΕ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΥΤΑ??
    4) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΥΨΗΛΟΠΟΣΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΥΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ «ΦΙΛΟΛΑΙΚΟ» ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΠΟΣΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. .ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΕΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ «ΦΩΣΤΗΡΕΣ» ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΗ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ:
    1) ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΣΕ ΠΟΣΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΖΩΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΧΙΛ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΤΟΥ 50% ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ, ΔΕ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΔΕΧΘΕΙ.
    2) ΟΣΟΙ ΔΕ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΙΩΜΕΝΟ, ΚΑΘΩΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ + ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 80% ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.
    3) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΩΡΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ ΧΑΜΗΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΣΚΡΟΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ. ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ 120 ΧΙΛ. ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ, ΘΑ ΕΚΑΝΑ 4 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΕ 4 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 100 ΧΙΛ. ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ). ΤΟ 2007 ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2010 ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ 100% ΜΕΧΡΙ 30 ΧΙΛ. ΚΑΛΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ KAI OI KATOXOI MΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ "ΣΠΑΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ
    4) Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΣΩΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ή ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΜΟΙΒΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΩΡΑ...) ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ –ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΑ- ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΤΟΚΩΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΟΕΤΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 100ΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ, Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2010.

    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΠΟ «ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΤΕ»ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΚΑΛΥΨΗΣ, ΕΛΕΧΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΡΕΥΟΣΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. Ο ΝΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ. ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ, ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Ή ΟΜΟΛΟΓΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ. ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΘΥΕΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΘΑ ΖΗΜΙΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ???
    ΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ. ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.
    Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. m,ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ Κ. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ:

    ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛ. Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ. ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΑΕΕΗΑ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΕΓΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ). ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΥΤΑ (ΑΞΙΑΣ 50-60 ΕΚΑΤ.) ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΥΧΕΡΕΣΤΕΡΗ ΤΗ ΔΙΑΔΟΧΗ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ, Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΚΥΡΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ,Νέα νομοθετική ρύθμιση για τους πληγέντες από το σκάνδαλο Ασπίς ζητά τώρα η Τράπεζα της Ελλάδος καθώς διαπιστώνει ότι το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής αδυνατεί να αντεπεξέλθει οικονομικά στις απαιτήσεις που θα προκύψουν. Ωστόσο το Υπουργείο Οικονομικών αρνείται να προχωρήσει στη ρύθμιση αυτή καθώς θεωρεί ότι θα έχει πολιτικό πρόβλημα αφού η ισχύουσα ρύθμιση ψηφίστηκε μόλις ένα χρόνο πριν.


    Η Τράπεζα της Ελλάδος όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες διαπιστώνει τώρα ότι με βάση την ρύθμιση που υιοθέτησε το Υπουργείο Οικονομικών για τις αποζημιώσεις στα συμβόλαια ζωής των Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value το Εγγυητικό Κεφάλαιο δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί καθώς τα ποσά που απαιτούνται είναι πάρα πολλά και προχώρησε στη διατύπωση μία τροποποίησης του υφιστάμενου νόμου η οποία προβλέπει πλαφόν στις αποζημιώσεις στα 30.000 ευρώ, και για τους ασφαλισμένους της Ασπίς και Commercial. Ωστόσο ο Υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης δεν δέχθηκε να περάσει την ρύθμιση αυτή στο φορολογικό νομοσχέδιο αφού για μία ακόμη φορά το δημόσιο θα εμφανιζόταν ανακόλουθο στις υποσχέσεις του γα αντιμετώπιση του προβλήματος.

    Σημειώνεται ότι η ασφαλιστική αγορά είχε από την αρχή αντιταχθεί στην αναδρομική κάλυψη του Εγγυητικού κεφαλαίου ενώ έχει διαμαρτυρηθεί και για το υψηλό ποσοστό εισφοράς που ορίζει η νομοθεσία.

    Όμως τόσο το Υπουργείο Οικονομικών όσο και η Τράπεζα της Ελλάδος επέμειναν στις ρυθμίσεις αυτές για τις οποίες τώρα εκτιμούν ότι είναι ανεδαφικές, αφού δεν βγαίνουν τα νούμερα. Στο μεταξύ οι ασφαλισμένοι της Ασπίς και Commercial Value ακόμη αναμένουν τις οριστικούς αποφάσεις σε σχέση με τις απαιτήσεις που θα τους ορίσει η Τράπεζα της Ελλάδος σε συνεργασία με τον επόπτη χαρτοφυλακίου ζωής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. τελικα δεν υπαρχετε ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. πλεον ολοι σε πολιτικοι σταδιοδρομια αποβλεπουν κ ισως μετα απο καιρο μην εκπλαγειτε καποιοι αν δειτε ατομα του συλλογου να πολιτευονται! κ 70 τοις εκατο παλι μας αδικοι αλλα οι 30000 μας στελνουν στον διαολο!αλλη μια τετοια βλακεια κ καηκαν ολοι,μα ολοι ακομη κ αυτοι που διαχειριστηκαν το μελλον χιλιαδων ανθρωπων εστω κ καλη την πιστη,αφελης δεν ειναι κανεις!κλεισαμε τα μαγαζια μας στην προνοια ειμαστε τωρα ΞΥΠΝΗΣΤΕ,πριν σας παρει η μπαλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Είναι καθαρά πρόβλημα του κράτους να εφαρμόσει το νόμο που μας δίνει τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ από αυτά που δικαιούμαστε. Στην αρχή υπήρχε ο Νόμος Παπαθανασίου του 2009, που μας έδινε το 100%. Η κυβέρνηση ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ισχυρίσθηκε ότι ήταν αντικοινοτικός και τον άλλαξε με το ΝΟΜΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ, που μας δίνει το 70-80% και μάλιστα σε τρία με πέντε χρόνια (αναλόγως αν γίνει αναδοχή ή εκκαθάριση). Τώρα ψιθυρίζουν πάλι για αλλαγές ΣΕ ΒΑΡΟΣ και πάλι των θυμάτων. Οι τελευταίοι δικαιολόγησαν προσφάτως το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ των χρημάτων που τοποθέτησαν σε ασφαλιστήρια της ΑΣΠΙΣ (που αλλού έγινε αυτό –τράπεζες, ασφαλιστικές κλπ) και απέδειξαν (εκτός εξαιρέσεων βέβαια), ότι είναι βιοπαλαιστές και τα χρήματα τα απέκτησαν ΤΙΜΙΑ.
    Το κράτος πρέπει να συνεισφέρει στο εγγυητικό κεφάλαιο, που θα μας καλύψει βάσει νόμου σε μια 3ετία, τουλάχιστον με εγγύηση των δανείων που θα πάρει το Εγγυητικό κεφάλαιο και πλήρη επιδότηση του επιτοκίου που θα πληρώσει για αυτά για να μας καλύψει.
    Το γελοίο είναι ότι η κυβέρνηση, όχι μόνο δεν επιδότησε το εγγυητικό κεφάλαιο, αλλά ΑΡΠΑΞΕ και τα κεφάλαια της καταργηθείσα ΕΠΕΙΑ (15 εκατ.), που είναι ίσα με τα αναμενόμενα ετήσια έσοδα του Εγγυητικού Κεφαλαίου!!!
    Είναι φυσικό να μην φθάνουν τα κεφάλαια του Εγγυητικού κεφαλαίου. Εξάλλου και τα κεφάλαια του ΤΕΚ (Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων) του άλλου πυλώνα του χρηματοοικονομικού συστήματος, των τραπεζών, δεν φθάνουν ούτε κατά διάνοια το κόστος χρεοκοπίας μιας μεσαίας πχ τράπεζας. Και όμως εδώ το κράτος ΕΓΓΥΑΤΑΙ € 100 χιλ./καταθέτη/τράπεζα.
    Στις ασφαλιστικές εταιρείες, που θεωρούνται και πολύ πιο ασφαλείς (θεωρητικά) από τις τράπεζες, δεν θέλει να βάλει ευρώ?? Αν δεν το κάνει, έστω και μετά από 3-5 χρόνια (όχι τώρα…) θα αναγκασθεί να το κάνει μέσω της δικαστικής οδού και να μας πληρώσει, έστω και σε μακρύτερο χρονικό διάστημα, πολύ περισσότερα.
    Επίσης, ξέρετε ότι τα κεφάλαια μιας ασφαλιστικής Ζωής, θα πρέπει να είναι θεωρητικά τοποθετημένα σε επενδύεις χαμηλού ρίσκου και άμεσα ρευστοποιήσιμων?? Στην ΑΣΠΙΣ πως είναι δυνατό να γίνει καπνός το 70% τουλάχιστον των τοποθετήσεων, χωρίς κανείς να αναρωτηθεί, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ??
    1,5 χρόνο τώρα ΚΑΝΕΙΣ δεν ενδιαφέρεται για ένα σκάνδαλο μισού ΔΙΣ!!!. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΕΝΙΚΑ, ΤΟ ΣΔΟΕ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ? ΚΑΝΕΙΣ!
    Αυτά δε συμβαίνουν ούτε στην Ουγκάντα. Χάθηκε με πληθώρα αποδείξεων ΜΙΣΟ ΔΙΣ, με το κράτος επί 10-15 χρόνια να ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ με τα ψευτοπιστοποιητικά φερεγγυότητας που έδινε στην ΑΣΠΙΣ μέχρι και λίγους μήνες πριν την κατάρρευση και ούτε καν ο κλεφτοΨωμιάδης πήγε για αυτό φυλακή!!! (είναι μέσα για άλλη ΑΣΧΕΤΗ υπόθεση!! –ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ).
    Και ένα τελευταίο: από πού και ως που ο κλεφτοΨωμιάδης χαρίζει –για να βγει από τη φυλακή- στους ομολογιούχους ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ τα ακίνητα που απέκτησαν οι εταιρείες του, στις οποίες ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΑΣΠΙΣ και αγοράσθηκαν ΜΕ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΕΙΣ στις ασφάλειες ζωής??
    Και γαιυτό δεν συγκινείται κανείς, έστω ο επόπτης Παντελίδης, που είναι εκεί δήθεν για να διαφυλάξει το ενεργητικό της ΑΣΠΙΣ ΑΕΓΑ? Περιουσία δική μας δίνει ο κλεφτοΨωμιάδης για να βγει από τη Φυλακή!!
    Οι σύλλογοι έχουν εγκληματική ευθύνη για το ότι αντί να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης το ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΠΙΣ, είναι στο περιθώριο. Κάποιες πληρωμένες καταχωρήσεις θα έφθαναν να αλλάξουμε τα δεδομένα…
    Αυτά τα παραπάνω είναι προβληματισμοί και ερωτήματα, που βάζω για να τοποθετηθούν άμεσα οι σύλλογοι, ο επόπτης Παντελίδης, το υπουργείο και η Δικαιοσύνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Προς την απρόσωπη και ιδιαιτέρως τη μη απρόσωπη Ελληνική Πολιτεία και τους λειτουργούς της, που μας έφεραν σε απόγνωση και μας απογοήτευσαν αλλά και (άθελά τους) μας γέμισαν πείσμα και πίστη πως θα δικαιωθούμε, τα λόγια του Αβραάμ Λίνκολν: «Μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες για λίγο, μπορείς να κοροϊδεύεις τους λίγους για πάντα, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τους
    πάντες για πάντα». Με την αγάπη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. κυριοι ας παρουμε χαμπαρι ποια οτι σωματια συλλογοι συνετερισμοι και πασης φυσεως κλπ ειναι υποστηρικτες του κεφαλαιου μονο αν ο λαος βγει στον δρομο και εκφρασει την αγανακτηση του με καθε τροπο θα εχουμε αποτελεσμα,εμεις απο τον καναπε μας και μεσο των εκπρωσωπων μας περιμενουμε λυση εδω και εναμιση χρονο,μα για σκεφτειτε λιγο οι εκπρωσωποι μας ειναι οι ιδιοι ανθρωποι που μας ενεμπλεξαν σε αυτην την υποθεση,ας αναρωτηθουμε λοιπον τι και ποιον να εμπιστευτουμε,οργη λαου,κυριοι θελουμε τα χρηματα μας πισω,με οποιοδηποτε τροπο το αιμα μου να χυθει δεν με νοιαζει τουλαχιστον θα πανε στα παιδια μου,αγανακτηση ,απελπισια ,οργη ,μισος και σεις ποιασατε τις καρεκλες τιτλοποιηθηκατε και φιλιλογητε.ΛΥΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=115027



    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ !!

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΩΝ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΑΣ?
    ΟΥΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ..
    Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ, ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ..
    ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. εχετε παρα πολλους μηνες να μας πειτε κατι ουσιαστικο.
    εκλεισε ο συλλογος ή οπως λενε ολοι η δραση του περιοριζεται μονο στις αγωγες?
    γιατι δεν ενημερωνετε τον κοσμο για το τι συμβαινει με σας?
    με οικογενειες παιζετε, οχι με παιδακια..
    ειπατε βαρυγδουπες κουβεντες και μοιρασατε υποσχεσεις ..
    περιμενουμε πολλους μηνες μια κινηση δικη σας ..και ουτε καν ενημερωση εχουμε.
    βγηκατε στις τηλεορασεις και μιλησατε για τις αγωγες.
    για τα ουσιωδη της εποπτειας, των προτασεων, μιας λυσης, επαφης με το υπουργειο, με τις δικαστικες κινησεις κατα ψωμιαδη και της περιουσιας του, για τις δικαστικες ενεργειες των κολλητων του ,για τις καταγγελιες οτι ακομα τρωγεται η δικη μας περιουσια ,για τα χρηματα στο εξωτερικο..
    για ολα αυτα, δεν ξερετε τιποτα ή δε σας αφορα<?

    εξηγηστε μας και επιτελους κλειστε αυτο το μπλογκ, γιατι κακο μας κανετε τελικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. πραγματικα, δεν σας αφορα καθολου η πορεια της εκκαθαρισης και της ληψης των αποφασεων απο τριτους?
    αυτη θα ειναι η υστεροφημια σας?
    πληρης εγκαταλειψη?
    θελετε να πιστεψουμε τελικα οτι ολα εγιναν για το κινητρο των αγωγων?
    δωστε αν ειναι ετσισε αλλους ενδιαφερομενους τα οικονομικα και τα στοιχεια ασφαλισμενων, μηπως και περισωσουν τιποτα τελευταια στιγμη, ενημερωνοντας και οργανωνοντας.λυπαμαι,γιατι ειμαι απο αυτους που σας πιστεψαν.ηλπιζα οτι τωρα θα ειχαμε γυρισει τα πανω κατω και οτι θα ξεπερνουσαμε με τις κινησεις μας ολα τα δικηγορικα γραφεια και θα κατονομαζαμε τους απατεωνες καιθα προστατευαμε το αποθεματικο.
    καταφεραμε η ασπις προνοια στο θεμα της ενημερωσης να εχει ταυτισθει με την καπιταλ.
    ειναι δυνατον ενα δικηγορικο γραφειο να εχει αποτελεσματα για χρηματιστηριακα προιόντα και οι ασφαλισμενοι να βλεπουμε την περιουσια μας να φυλλορροει?
    τουλαχιστον παραδωστε τα στοιχεια και ενημερωστε να ασχοληθουν α μ ε σ α αλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=27146


    ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ!!!!!
    ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΒΕΡΒΕΣΟΣ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ?
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.