Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!


Εκατοντάδες οι αιτήσεις των δύο πρώτων εβδομάδων!



Τέλος πια στον εμπαιγμό!
Καταθέτουμε ΤΩΡΑ μαζικές αγωγές εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου και προσωπικά εναντίον όλων των υπεύθυνων υπουργών  και κρατικών λειτουργών για το μεγάλο πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο της «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ» και της "COMMERCIAL VALUE".




Ο «Σύλλογος Ζημιωθέντων» οργανώνει μια μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης και συντονίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους της ΑΣΠΙΣ και της COMMERCIAL VALUE ώστε να υποβληθούν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2010 όσο το δυνατόν περισσότερες αγωγές.

Όσο περισσότερες αγωγές κατατεθούν, τόσο πιο σύντομα θα δοθεί λύση στο πρόβλημά μας. Κι αυτό γιατί μια κοινή υπόθεση που αποτελεί κοινωνικό πρόβλημα και αφορά χιλιάδες πολίτες εκδικάζεται  κατά προτεραιότητα από τα δικαστήρια και οι αποφάσεις εκδίδονται συντομότερα. Γι’ αυτό, δεν πρέπει κανείς να απουσιάσει απ’ αυτό το μαζικό κύμα αγωγών!

Αν εκδικαστούν σύντομα οι αγωγές μας και δικαιωθούμε από τα Πρωτοβάθμια Δικαστήρια θα αρχίσουν να «τρέχουν τόκοι» στις απαιτήσεις μας κι έτσι οι κυβερνόντες θα υποχρεωθούν να δώσουν άμεση λύση. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση, όταν τελεσιδικήσουν μετά από χρόνια οι προσφυγές μας στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, το Δημόσιο θα αναγκαστεί να μας αποζημιώσει  εντόκως, ακόμα και για την ηθική βλάβη που υπεστήκαμε, με πολλαπλάσια ποσά.

Ο Σύλλογός μας έχει στη διάθεσή του ένα ισχυρό νομικό επιτελείο το οποίο θα συντονίσει την όλη διαδικασία των αγωγών, ώστε να υπάρχει κοινή γραμμή πλεύσης.  Μπορείτε να επιλέξετε δικηγόρο της προτίμησής σας ανεξάρτητα απ’ το νομικό επιτελείο του Συλλόγου. Όσες περισσότερες αγωγές κατατεθούν τόσο μικρότερο θα είναι το κόστος. Αν συμμετέχουμε όλοι, μαζικά, η δικηγορική αμοιβή θα είναι συμβολική.

Αν συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός ενδιαφερομένων θα υποβάλλουμε τις πρώτες μαζικές  αγωγές στις 15 Δεκεμβρίου 2010. Γι’ αυτό συμπληρώστε ΤΩΡΑ την φόρμα συμμετοχής και ταχυδρομήστε  την το συντομότερο στα γραφεία του Συλλόγου ΚΗΦΙΣΙΑΣ 125-127 ΑΘΗΝΑ, ΤΚ 11524 ΕΜΠ.ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ 341 ή στείλτε την στο φαξ  210-6928657 ή με e-mail στο anasfalistosaspis@yahoo.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα του Συλλόγου στην Αθήνα 210-6928658 Δευτέρα με Παρασκευή  09:00-16:00, στην Θεσσαλονίκη 2310- 226702 Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-14:00, στο Ηράκλειο Κρήτης 2810- 227737 καθημερινά 10:00-15:00, Δευτέρα και Πέμπτη απόγευμα 18:00-20:30.

Το Δ.Σ. του «Συλλόγου Ζημιωθέντων της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ»



ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

Ενδιαφέρομαι να καταθέσω αγωγή εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου.

ΟΝΟΜΑ:
ΕΠΩΝΥΜΟ:
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΠΟΛΗ:
ΤΚ:
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
ΚΙΝΗΤΟ:
ΦΑΞ:
E-MAIL:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ:
ΕΙΔΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ:

ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:

ΜΗ ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.