Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Κ. ΠΕΤΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΩΝΩΤΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜ. Κ. ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ

Την 22 Δεκ. 2010 ο πρόεδρος του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ κ. Πετρίδης κλήθηκε  από την γραμματέα του ΙΔ τμ.Πταισματοδικείου Θεσσαλονίκης να πιστοποιήσει την μήνυση που είχε  καταθέσει , τον Μάρτιο του 2010 κατά του Π.Ψωμιάδη και του Δ.Σ. της Ασπίς Πρόνοιας, στην Εισαγγελεία Πλημμελειοδικών Αθηνών, μαζί με τον κ.Κεχαγιάογλου ,κατόπιν συμβουλής του νομικού συμβούλου μας κ.Σελέκου.

 
Ο κ. Πετρίδης δήλωσε ότι ζητά να καταθέσουν μάρτυρες για την συγκεκριμένη υπόθεση και το αίτημά του έγινε αποδεκτό.

Σήμερα, 23 Δεκ. 2010  κατέθεσαν για την υπόθεση και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου κα Α.Ζάχου και Κ.Παναγιωτίδης. Κατα δήλωση της γραμματέως το "θέμα έχει πάρει προτεραιότητα" και για αυτό θα το αποστείλει άμεσα στον εισαγγελέα Αθηνών.

Για ενημέρωσή σας στο εισαγωγικό κείμενο της μήνυσης αναγράφεται :

"Με την παρούσα έγκλησή μας εγκαλούμε και καταμηνύουμε τους ανωτέρω για την αξιόποινη πράξη της
απάτης
κατ΄εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος από δράστη που τελεί απάτες κατ΄επάγγελμα και κατά συνήθεια και από την οποία το συνολικό όφελος και η συνολική ζημία στην οποία απέβλεπε ο δράστης ξεπερνούν το ποσό των 15.000 ευρώ (α.386 παρ.1 και 3.Π.Κ)........
......
Δηλώνουμε ότι παριστάμεθα ως πολιτικοί ενάγοντες για την χρηματική ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης που υπέστημεν απο την αξιόποινη πράξη των εγκαλουμένων.............επιφυλασσόμενοι όπως διεκδικήσουμε αποζημίωση για την ζημία μας .....στα πολιτικά δικαστήρια.
                                                    Αθήνα 10-3-2010

1 σχόλιο:

  1. .ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ- ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ- ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΕΕ. ΑΜΕΣΑ.
    ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ.
    ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΠΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.