Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Συνελήφθη ο πρόεδρος της Ασπίς Πρόνοια

Συνελήφθη χθες  στις 21:55, στο σπίτι του στο Χαλάνδρι, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ασπίς Πρόνοια, Παύλος Ψωμιάδης.



Η 6η τακτική ανακρίτρια Αθηνών εξέδωσε  εις βάρος του ένταλμα σύλληψης, για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ’ επάγγελμα, διότι θεώρησε ότι σχεδίαζε να διαφύγει στο εξωτερικό.

Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και απάτη, μετά τη μήνυση που είχαν καταθέσει σε βάρος του 65 επενδυτές της «Ασπίς Capital» που είδαν τα χρήματά τους να χάνονται.

Η ανακρίτρια τον θεώρησε ύποπτο φυγής και εξέδωσε  ένταλμα σύλληψης. Σήμερα αναμένεται να προσαχθεί στο ανακριτικό γραφείο για την εκτέλεση του εντάλματος ενώ αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Για την υπόθεση είχε γίνει προκαταρκτική εξέταση, η οποία ολοκληρώθηκε






5 σχόλια:

  1. Έγινε η αρχή!!!! Άραγε θα τον κατηγορήσουν και για την κλονισμένη υγεία μας και για την ψυχική οδύνη που μας προκάλεσε???? Άραγε μόνο αυτές είναι οι κατηγορίες???? Μήπως η δήμευση της περιουσίας του είναι η δικαιότερη ποινή???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Na sapisei mesa sthn fylakh o alhtaras!!!
    Ayto mporei na ginei h tha afethei eleftheros pali?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.ΜΗ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ...

    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ..ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΣ ΙΣΟΒΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.